Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz MrCsiT #35760 üzenetére
"Mi már az, hogy utcáról beesett emberke olcsóbban kapja a szolgáltatást, mint a (nem) megbecsült, hűséges előfizető?!"
Kedvezmény az újaknak. Mindenki megkapja, és abban tévedsz, hogy ezzel a DIGI lebecsüli a régi ügyfeleket. Aki ezt nem látja be, nem fogadja el, az akár fel is bonthatja a szerződést, nem kell tovább bosszankodnia.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
Arra vonatkozik, hogy kapsz 2 e-mail címet, aminek a vége @digikabel.hu.
Ha több kell, akkor javaslom az ingyenes e-mail szolgáltatókat, Gmail az egyik javasolt, annyi címet készítesz amennyit akarsz.
Ha üzleti előfizető vagy akkor lehet több tárhelyet előfizetni e-mailre, a területet osztva 30-al annyi címed lehet.
Üzleti Előfizetők részére nyújtandó szolgáltatások:
1.Csoportos e-mail szolgáltatás jellemzői
300 MB 1. 000 Ft/hó
600 MB 5.000 Ft/hó
900 MB 7.000 Ft/hó
1200 MB 11.000 Ft/hó -
trec12
addikt
válasz MrCsiT #35763 üzenetére
Szerintem arról van szó, hogy már a listaárak is meglehetősen alacsonyak. Na most ebből engednek még 2 év hűségért, ha újra mindig mindenkinek megadnák akkor valószínű ráfizetéses lenne a szolgáltatónak. Úgy gondolom a listaárak is "barátiak". Privátba elküldöm ha gondolod a helyi konkurencia területi akciós árait aztán a nem területi akciós árait (értsd azok az utcák ahol nincsen Digi) aztán mellé tesszük a Digi lista árait..... Nagyot nézel ám.... Elárulom, hogy a 100/50net+Digi Tv csomag+telo 1200-al olcsóbb a konkurencia területi akciós árainál ami csak 20-as netet ad. Aztán seho a HD adók tömkelege+kötelező boksz v. CAM ha több kell az lóvé. A percdíjakról meg ne is beszéljünk....
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Nem állítottam, hogy jól járunk. Azt mondtam, hogy az újak kedvezményt kapnak, egyben tudomásul veszik, hogy a kedvezményes időszak után listaárat kell fizetniük. Egyszerű ez, mint a faguriga.
"A digi, az újaknak szóló kedvezménnyel valóban nem minősíti le a régi ügyfeleket - hiszen a két előfizetőnek konkrétan semmi köze egymáshoz - de szerintem, nem is tiszteli meg."
Látod, ebben csutkára egyetértünk.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
MrCsiT
addikt
mondjuk, ez alapján:
"Új előfizetőnek minősül, aki - azonos néven vagy azonos címen - nem állt szerződéses kapcsolatban a DIGI-vel a jelen igénybejelentést megelőző 3 hónapban; "
a részleges lemondás sem kellene, hogy elég legyen az "új ügyfél" státuszhoz, hiszen, a maradék szolgáltatásaiddal bizony, szerződéses kapcsolatban maradsz velük...
Vakegérke: ami azért gázos kicsit, hogy egyáltalán nem hangsúlyozzák azt a tényt, hogy a hűségidőszak lejárta után, - a szolgáltatás további használata mellett - soha többet nem lesz lehetőséged kedvezmény igénybe vételére, hanem az csak egy egyszeri alkalom (..és itt az szívja meg igazán, aki ezt nem tudván, 1 évre köt okos csomagot).
Persze, ÁSZF meg anyámtyúkja ezt biztosan lefedi jogilag, ettől még ez nincs rendben..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
DonMaster
addikt
Maradjunk annyinál, hogy te is voltál uj, kaptad a kedvezmény-t és áláirtál 1 szerzödést amiben ez is szerepel.
ha most 2év után ébredsz fel, hogy hoppá nem jár nekem tovább kedvezmény, pedig azlért a 100ft-ért ......
akkor cumi. Ha tudatában voltál amikor alűáirtad a 2 évet, akkor emg mit háborogsz most?Lehetmenni UPC,T-home-hoz nyugodt szivvel. senki nem fog vissza tartani, viszont ott a kedvezményes ár az ittani listaár töbszöröse, hajrá.
és igen a Digi elégé normális szolgáltató, miért szerinted jobb lenne, ha azt mondaná, hogy lehetne minden régi elöfizetönek kötni-e ujab 2évre 15%-os kedvezméynel, de akkor az alapárat mésfélszeresére legalább felamelné vagy 2x-esére? mint a többi szolgáltatonál van alapjáraton most ahol 2év után kérhetsz még 2év láncot amihez jár 3-4honap-ig 3eft kedvezmény utána meg lo....és...... jár. szerinted jobb?vagyis jobb lenne?
szerintem igy tökéletes, ha mégis kell a kedvezmény, mond le a tv-t és 3honap mulva ujrakötöd kedvezméynel, ennyi, ha ez nem járhato nállad, akkor meg elégedj meg avvval, hogy egy oylan szolgáltatonál vagy aki, azért a kis pénz ért mert ne mondja snekise hoyg a digi drága , elégé bussá ajánlaott ad, mind TV mind internet nál is, és akkro a telefonos 6ft/mobil hivás és hasonlokat még nem is emlitettem, ha ez neked drága akkor lehet menni máshoz, ahol még drágább.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
félisten
-
atua
aktív tag
""kijelented azt hogy baj ha a lista árat fizeted?" - még szép, hogy ki! Mi már az, hogy utcáról beesett emberke olcsóbban kapja a szolgáltatást, mint a (nem) megbecsült, hűséges előfizető?!"
Úgy hívják marketing.
Ne legyünk már naívak, a digi nem szeretetszolgálat, hanem üzleti vállakozás.
Az ő céljuk egyértelműen az új ügyfelek szerzése, lásd okos csomag. A régi (hűséges) előfizetők meg nem fognak elmenni, mert tudják, hogy listaáron is a digi nyújtja a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást. Ergo a diginek semmilyen üzleti érdeke nem fűződik ahhoz, hogy a megbecsült előfizetőknek további kedvezményt adjon.
Akinek pedig az elmondottak nem egyértelműek, nyugodtan kereshet más szolgáltatót, ahogy a többiek már javasolták.
Sok sikert hozzá! -
Con Troll
senior tag
válasz MrCsiT #35822 üzenetére
Benne van az ÁSZF-ben. Szerződéskötéskor pedig aláírásoddal igazolod, hogy ezt elolvastad. Ja, hogy nem olvastad el? Az már nem a szolgáltató problémája.
1.1 Igénybe vételének feltételei:
Az akcióban azon előfizetők vehetnek részt, akik a Szolgáltatóval nem állnak szerződéses jogviszonyban, így új Előfizetőnek minősülnek, illetve Szolgáltatóval - bármely fél részéről történő – az előfizetői szerződés felmondását követő 3 hónap elteltével újra kívánnak szerződni.De kérdezni is lehet ám szerződéskötéskor.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MrCsiT #35871 üzenetére
És a rossz Digi marketing ellenére ott hagyod? NEM. Nem fogod ajánlani másnak a Telekom vagy bármelyik mással szemben? De fogod.
Ez a Digi is bukik rajta erős kijelentés (főleg ha megszabadul olyanoktól akik agyonterhelik a hálózatot vagy állandóan szerelőt hívnak ki)... mivel alapból nem nyer sokat a neten, így kevesebbet is bukik rajta, újbóli szolgáltatás rendeléshez meg meg sem kell mozdulniuk szóval az sem kerül extra pénzbe.
De te meg buksz rajta ha mondjuk nincs bevezetve még a másik szolgáltató és emiatt szét kell fúrni a faladat, hogy bevigyék a bármilyen technológiát, vagy néznél TV-t de kell boxot bérelned hozzá stb, stb...
De ha neked megéri 4 napot elcseszni mondjuk 25e Ft-ért akkor hajrá...nekem nem érné meg mivel többet buknék egy lassú nettel 1 nap alatt ha mondjuk váltani kellene.
Lehet egyszerűbb lenne a Diginek, hogy nem ad kedvezményt senkinek aztán lehet panaszkodni.
-
MrCsiT
addikt
mate3553: semmi akadálya, hogy megtartsam a UPC-s netet addig, amíg a digi nem köt be. Kevesebb lesz a "hasznom", de mindenképp (nettó) 15+e Ft, ami megmarad.
szabonagyur: épp azon töprengek, hogy - főleg, hogy ki is van számolva, hogy haszonnal zárható a dolog - bizony, egy időre kiköttetem a digit, és lesz helyette alternatív.. és nem, nem lesz róluk ettől jó véleményem, tehát, a pozitív marketinget - a jó listaáraik ellenére, és a jellemzően jó szolgáltatásuk ellenére - is bukják, ami azért lehet probléma nekik, mert semmilyen módon nem tudják ezt a rossz hírt leküzdeni, amíg ASZF-be van foglalva ez az eljárásuk. (és továbbra is: nem az zavar, hogy felmegy az ár a hűség lejárta után, hanem, hogy ezt a tényt - mármint, hogy nem lesz lehetőségem (részleges) szerződésbontás nélkül kedvezményre - nem mondják el szerződéskötéskor. EZ a gondom ezzel. )
Flashget: részben igazad van: nekem pl. jól jönne a 200-as feltöltés, de az 500-as letöltésre semmi szükségem, mégis, csak olyan csomag van, amire váltani tudnék..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MrCsiT #35878 üzenetére
A Digire csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy milyen.
Hát persze...
"igen, tisztességesebb lenne, ha elmondanák szerződéskötéskor, hogy elvileg csak egyszer vehetsz igénybe kedvezményt, és soha többet" - hozod a mindenféle érveket, hogy mit bukok, meg mit nem.
Elmondták, hogy 2 évig tart a kedvezmény utána listaár. Ja, hogy nem figyeltél vagy éppen neked nem mondták? Nem olvastad el az ASZF-t vagy a szerződést? Esetleg örömödben, hogy mehetsz haza 500 Mbittel tölteni eszedbe sem jutott megkérdezni, hogy mi van a 2 év után már nem az én gondom.
Amúgy meg az ilyen "nekem nem mondta senki" jellegű hozzászólásokon csak röhögni tudok, mindig, mindenhol van ilyen aki csak aláír és nem olvas semmit, aztán a végén sír.
Itt zárom a témát részemről.
-
Vakegérke
félisten
válasz MrCsiT #35875 üzenetére
"... felmegy az ár a hűség lejárta után..."
Téves megállapítás. Nem megy fel az ár, hanem megszűnik a kedvezmény.Tudod, már annyian panaszkodtak erre, hogy megkérdőjelezhető, érdemes-e kedvezményes tarifát megállapítani az új belépőknek.
Most frankón, minek? Csak arra jó, hogy amíg élvezik az olcsóságot, addig hú, de jó, aztán ha lejár a hűségidő, akkor elkezdjenek nyafogni, miszerint micsoda aljas dolog, hogy nekik is annyit kell fizetniük, amennyit a régi előfizetőknek.
Amondó vagyok, hogy hűségidő kedvezmény nélkül is aláírná mindenki boldogan a szerződést.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Flashget
félisten
válasz MrCsiT #35904 üzenetére
Nem is kell elmondaniuk, mert a kapott szerződésben ott szerepel, ha lejár az akciós idő 12 vagy 24 hónap a listaáron állítja ki a számlát. Szerződés utolsó oldala 6. pont. (meglévő előfizetői szerződés kiegészítés)
jelenlegi állás szerint ugye - többé nem tud aláírni semmilyen kedvezményért hűséget.
netto hülyeség csak a tavalyi változtatás és az ideiekkel nem éri meg már a huzavonát, mint tavaly áprilisig.
a Digi listaárai a konkurencia rabigás 2-6 havi akciós díjaival van szinte egy szinten..lemondod a tv-t 90+8 napra majd újra kötöd..addig nézed Mindigtv-n vagy appon vagy neten amit akarsz
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
DonMaster
addikt
válasz MrCsiT #35904 üzenetére
tévedsz, ott van a szerzödésben az, hogy a kedvezmény lejárta után,
ott találod meg , hogy válalod a 2év hüöséget és utána lista, vagy nem válalod, akkor nincs kedvezeméyn résznél, csak átkéne olvasni.és értelmezni is.
Gejza1981
pl: TS3 szerver, akár ftp szerver, vagy hasonlo, de akár játékmiatt is lehet vpn szerver otthon konfigolva, jobb mitn a hamachi , és akkro még csak pár let felsorolva, de lehet akár weboldal is otthoni gépröl futattva, amihez szintén kell dns cim, stbstb.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
-
atua
aktív tag
Az mind szép, amit leírtál, csak az emberek nem így működnek (tudod, egyetemi szint...). Ha így működnének, akkor mindenki digis lenne okos csomaggal, majd a kedvezmény lejárta után, mindenki átmenne máshová, majd 3 hónap elteltével visszajönnének a digihez okos csomagba. Csak ez nem így van... Sokan digis területen is más szolgáltatónál vannak, mert egyszerűen nincs elég információjuk, hogy lenne jobb is, vagy csak simán lusták, tudatlanok, stb. Lehet, te, ACE, és akár többen is innen a fórumról simán váltanának, ahogy leírtad. De valljuk be, az itt lévők közel sem reprezentálják a digis előfizetőket, mert itt a többség elég hardcore (a szó legpozitívabb értelmében) ebben a tekintetben. Szóval lehet, hogy ti meglépitek, de nagy többség nem fogja. A digit pedig nem kell félteni, ha emiatt érezhető vesztesége lesz, be fogja foltozni ezt a kiskaput is.
-
worxland
addikt
válasz MrCsiT #35971 üzenetére
Itt a PH-n tucatszám használjuk problémamentesen a fent említett TP-Linket.
"Nálam az Asus-nál akkor van restart, ha olvasok róla, hogy jött ki új fw, és frissítem. "csak" ennyi az eltérés.." - jelenleg ezt látom a router-ben: System Up Time: 34 days 20:50:55 (akkor is villanyszerelés miatt áramtalanítottam)
Rá van kötve 5 cucc madzagon, és csatlakozik 5 telefon/tablet Wi-Fin. Egy panelban, ahol 4-5 másik router jele is bezavar - mégse dobálja a kapcsolatokat.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
vargalex
félisten
válasz MrCsiT #35974 üzenetére
Szia!
Csak jelezném, hogy TeeJay-nak éppen az a baja, hogy közvetlenül Ont-ra kötve sincs meg a sebesség. Úgyhogy ehhez a routernek semmi köze. Nincs ezekkel a TP-Link routerekkel semmi gond. Ezért is van az ajánlottak között és rengetegen használják megelégedéssel.
A nagy számok törvénye pedig éppen ott jöhet képbe, hogy a rengeteg eladott példányból nyilván előfordul néhány hibás... Bár a tapasztalataim alapján én ezeket inkább user error-nak mondanám.[ Szerkesztve ]
Alex
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz MrCsiT #35974 üzenetére
Én jo szivvel tudom ajanlani. Azoknak van problema vele akik nem routernek akarjak hasznalni hanem azt hiszik, majd arrol megy a torrent teljes sebességgel, 200 wifis klienst ki tud szolgálni és e mellett 10 tévére lesz DLNA szerverük is. Tízezerér.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gyűrű
addikt
Nos... a TP-Link WR1043ND, az egyik legjobb router (volt) a piacon (a mai napig).
Nem valami hulladék zétée vagy asus .
Userek tízezrei használják problémamentesen.
Ha neked problémád volt vele, akkor az lehet, valami user error.
De ezért nehogymár leszóld ezt a cuccot.
Ne ajánlgass klasszisokkal rosszabb routereket csak mert ez "neked" nem tetszett.
Attól még ez a TP-Link jó.
Ha szkeptikus vagy kérj kölcsön egyet .Üdvözöllek amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
3 különböző TL routerem volt/van 2007 óta. Egyik sem döglött be vagy rohadt le a nyári melegben sem. Egyszerűen csak eljárt felettük az idő ill. a Digi sebessége nőtt az évek alatt.
Az egyik legjobb router ezért az árért.
Lehet hozzád egy rossz példány került....nagy számok törvénye alapján.
Mikor a Digi kezdte a lant tele volt a piac D-Link, SMC olcsó routerekkel vagy volt a drága Linksys, Cicso stb. A kettő közé lőtte be magát a TL 2006-ban...raklap szám hullottak a D-Link, SMC routerek a megnövekedett sebesség miatt az ADSL-hez képest..nyáron szétszedték, hogy ne forrjon fel/szét az eszköz...na azok voltak az igazi ipari hulladékok.Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz MrCsiT #36003 üzenetére
halkan jegyzem csak meg, hogy a smallnetbuilder teszt linkelése adott esetben nem szerencsés, mert abban a tl-wr1043nd v1 szerepel, amit már nem gyártanak és forgalmaznak, a most árusított v2 és v3 viszont sokkal erősebb már hardveresen - gyorsabb procit kapott, mint az rt-n66u -, illetve wifi tekintetében is jobb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrCsiT
addikt
még annyit, hogy kali jól leírta a valóságot, olvasd el.
E mellett, ahhoz, hogy a Tplink-el elérjem azokat a funkciókat - pl.vendég-wifit - amit tud alapból egy asus, mindenféle egzotikus nevű Lucy, Mary, Dolly, Julcsi firmware-t kell linux alapon mókolni rá, hát köszönöm szépen.. (vagy legalábbis, régebben így volt. )
kali: nálam egy v2 volt bizonytalan, azt váltotta - már rég - az N66U. (A többi, amiről írtam, az pedig v1 volt. )
wwenigma: azt tudja, hogy stabil.. Nem minden 3., szerencsésen kifogott példány, hanem, mind.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
kezdjük avval, hoyg 2 hét tezstelés böl leirni 1 tleejs márkát elég rosz tesztelö lennél.
az emg hoyg tesztadatok mit mutatnak, totálisan lényegtelen, itt olyanok irnak rolla akik azt hazsnálják nap-mint nap, ezt ugy rétem azok akik nap-mint nap honapok ota hazsnálnak 1 cucot sokkal jobb adatokat tudnak rolla szolgáltatni mitn 1 kb 1napos teszt alat elkészült teszt adatok amik csak tezst körlménykeben müködnek, de valos helyzetben meg csö, addig az itt jelelevök valos helyzetben hazsnálják(tesztelik) vagyis kicsivel több tapasztalatuk van velük kapcsolatban. Nekem is wdr4300-van és tökéletesen emg vagyok vele elégedve, ár érték aráynban asus nem rugot volna vele labdába.
és gyárilag van benne vendég wifi is, amit akár idöhöz kötve is lehet álitani nem csak külön sávszélt lehet neki adni, hanem meg adhatom azt is, hogy regel 6-tol este 6-ig menjen, és 2mbit-en.
és gyári firm , nem cm firm, mivel az 500-as net miatt nem lehetne hasznélni. szoval mielött egy teljes márkát leirnál, legalább tájákozodj már kicsit.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz MrCsiT #36007 üzenetére
Szted Asusból nem lehet hibás? Kifogtál egy hibásat ennyi történt de ezért nem kell leírni.... Ha Asus lett volna a hibás akkor azt írnád le.... Amúgy ha már komoly routerről beszélünk nálam az minimum a Mikrotiknél és Ubiquitinél kezdődik és felfelé a többi ...... A többi az hobby otthoni kategória...
[ Szerkesztve ]
-
Lin3Lord
tag
válasz MrCsiT #36005 üzenetére
Pontosan, a TP-Link is tud már, persze modell függő, akár csak az ASUS esetében
#36070: Valóban, a hálózati dugasztáp meghibásodása okozhat olyan hibákat, hogy szakadozik, vagy a vezeték nélküli hálózat rendelkezésre állása romlik, stb. Még ha az eszközön nem is látszik fizikailag - mert annyira nem problémás az áramforrás, hogy még nem indul újra. A Digi technikusok is a legtöbb esetben tápegység cserével sikeresen orvosolják a hálózati hibákat.
Az online ügyfélszolgálaton tapasztalt "túl sok átirányítás" hibaüzenetre a Digi válasza, hogy a böngésző kiterjesztések lehetnek a hiba okozói. Én egy csupasz Chrome böngészővel is ezt tapasztalom, más browser nem problémázik.
akkountvadasz
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest