Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
DonMaster
üzenetére
- kezdjük avval, hogy nem vagyok hajlandó 2 hétnél több időt adni egy bizonytalankodó eszköznek. Mi változott volna, ha várok 2 hónapig? 6 hónapig? tovább vagyok morcos, mikor épp nem jól működik.
- folytassuk azzal, hogy nem egy - hiába ignoráltad - de három, eltérő eszközről írtam, amiben éppen annyi volt a közös, hogy a gyártó megegyezett.- elfogadom, hogy az Asus drágább, de azért, jellemzően van is mire.
- a Te routered fejlettebb, mint amivel gondom volt, valóban. Mondjuk, ahogy néztem, még így is lassabb prociban, és fele annyi a ram benne, mint egy N66U-ban. Lehet, hogy ez sosem jön ki nálam, mint hátrány, de ez nem nyilvánvaló. (adatforrás: összefoglaló, a Milyen routert? topicban.)
- "szoval mielött egy teljes márkát leirnál, legalább tájákozodj már kicsit" : megtettem. Jó sokan ajánlották a 1043ND-t akkoriban, azért vettem meg. Nálam nem ment jól. Ennyi...
Fogadok, hogy ha többször lerobbannál egy autótípussal, Te is elkezdenéd kerülni, és nem ajánlgatnád (max. az ellenségeidnek. Ilyen ez..)
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest