Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• viktorhu

veterán

válasz 4Grider #90854 üzenetére

Mi most pont azon gondolkozunk, hogy a következő alkalommal már nem fogjuk a tévét előfizetni, utoljára rendszeres kikapcsolódásként 2011-ben használtam, azóta kb. amikor szolgáltatót váltunk, akkor végigkapcsolgatom, meg az újdonság iránti lelkesedésből párszor nézem is, aztán utána hónapokig nincs bekapcsolva, csak monitorként szolgál a tévé netflixhez, miniszerverhez stb. Egyre kevésbé van szükség lineáris tévére, amikor teljesen alkalmatlan mai típusú használatra - emiatt nem is értem, hogy mire való.

Pl. ha most lenne időm és kedvem filmet nézni - akkor eszembe sem jutna elkezdeni kapcsolgatni, hogy hátha valamelyik csatornán félidőben be tudok kapcsolódni egy érdekes akármibe, hanem vagy kitalálnám, hogy mit akarok nézni, és akkor eleve azt nézném (és most, nem majd amikor adják), vagy keresnék valamit, vagy elkezdenék a youtube-on körülnézni (tematikus műsorok jobbak vannak rajta, mint a tévében, és megint olyat választasz, ami épp érdekel, nem olyat, amit épp adnak). Ha híreket keresnék, akkor se kapcsolgatnék hírműsorok után, hogy végignézzem a szegedi állatkert bébizsiráfját, hanem a neten elolvasnám azt a hírt, ami érdekel.

Szerintem pont egy félig-meddig szakmai fórumban nem az internetkapcsolat minősége, hanem a lineáris tévé alapján ajánlani szolgáltatást legalábbis nagyon furcsa így 2021-ben.

Aktív témák