Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dension
csendes tag
Router: HUAWEI HG8245H
Előfizetés: CÉGES 1000 Mb + FIX IP
Admin felületre immár nem tudok belépni.
Eddig be tudtam. A jelszót természetesen elmentettem. Mindent beállítottam a routeren belül (IP range, WIFI, PortForwarding stb.). Szépen ment is a mai napig. Ekkor gond adódott a WIFI-vel, gondoltam belépek a routerbe és ellenőrzöm. Belépni nem tudok.Router alján egyébként semmi nincs erről írva (semmi felhasználó név, jelszó, IP esetleg ha resetelnél mivel tudsz bejutni).
Hívtam a DIGI hibabejelentőt. A srác aki felvette eléggé rédekesen állt a problémámhoz (semmiképpen NEM ügyfélcentrikusan, legfőképpen elutasítóan). Elmondása szerint, reseteljek. Fentieket neki is elmondtam: rengeteg beállítás és szabály va benne, amiket routeren belül mentettem. Ezt mondta akkor sajnos így jártam, azokat újra fel kell vigyem. De ezért a DIGI semmilyen felelősséget nem vállal, ha nem tudok belépni ők BRIDGE módba teszik és rakjak utána egy routert (sajátot) állítsam be azt magamnak. Ők ilyet nem adnak, nem szolgáltatnak, nem vállalnak ezért felelősséget. Kértem mivel szerződéskötéskor nem ez lett megbeszélve, nem ezt mondták, vegyen fel panaszt. Nem nagyon akarta végül mivel ragaszkodtam hozzá, az volt a válasz idézem: "Ahogy gondolja...".
Összegezve:
- ügyfélszolgálat hozzállása előfizetőhöz: BOTRÁNYOS;
- ügyfélszolgálat probléma megoldáshoz való hozzáállása: BOTRÁNYOS, FELHÁBORÍTÓ
- ügyfélszolgálatról mai eset kapcsán vélemény: BOTRÁNYOS, FELHÁBORÍTÓ, GUSZTUSTALAN HOZZÁÁLLÁS, TELJES EGÉSZÉBEN NEGATÍV.Problémám persze a reset után sem oldódott meg. TERMÉSZETESEN A FIATALEMBER AZT ELFELEJTETTE KÖZÖLNI HOL ÉS HOGYAN IS RESETELJEM EZT A FAJTA ROUTERT, DE RÁKERESTEM HOL IS A RESET GOMB, MEGOLDOTTAM.
Belépni változatlanul nem tudok, azzal a jelszó/felhasználói név párossal sem amit Ő mondott (user/digi).
Cégként 1 előfizetésem (2 szolgáltatás) van a DIGI-nél
Magánemberként: 5 előfizetésem (7 szolgáltatás) van a DIGI-nél.Ahol ezeket igénybeveszem, hála az égnek van választék optikai szolgáltatás terén is, szolgáltató terén is.
Ha a DIGI-nek ilyen a hozzáállása az ügyfelekhez, mégha máshol valamennyivel drágább is váltani kényszerülök.
Jelenleg csalódott vagyok.
Aki tud segitsen kérem.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- No Rest for the Wicked
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Autós topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest