Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mojito000
lelkes újonc
Sziasztok!
Én csak egy hozzá nemértő érdeklődő vagyok... De szerintem nem jön ki a matek a letöltési és feltöltési sebességnél, amire elő vagyok fizetve.
DIGINet 1000 (FTTH) ami 1000 / 300 Mbit/s ígér és 300 / 75 Mbit/s garantál.
Most itt remélem, hogy nem mondok hülyeséget de kis túlzással 10x lassabb (symbol Mbit/s or Mb/s, often abbreviated "Mbps") a letöltés mint kellene. Elég egyértelmű, hogy a fel és letöltés sebessége megegyezik szóval valami limitálja a sebességet (vagy a kábel, vagy a router.. valami..).
A digi anno egy zte zxa10 f625g típusú modemet szerelt be és a régi TL-WR841N típusú tp-link router-rel lett szétosztva.
A bekötés a gépbe úgy történt, hogy a modem a router-rel van összekötve és azzal tovább a számítógépbe. Na most annak ellenére hogy a router 300mbps (gyorsabb mint ami jelenleg az elért maximum sebesség) megpróbáltam a modemet direct-be a gépbe kötni, hogy nem-e ezzel lenne a gond. Erre azt a hibaüzenetet dobta a hibaelhárító, hogy "A(z) Ethernet nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval"... de gondolom nem is ez a megoldás, mert akkor a szakemberek miért a router-re kötötték volna rá a modemet... (csak ha meg is lenne valahogy oldva, akkor esetleg a 300mbps maximáls router teljesítmény nem lassítaná-e majd).
A lényeg az, hogy valamilyen korlátja van a letöltési és feltöltési sebességnek és nem tudom, hogy mi lehet az...
PC config : r5 3600 processzor és SSD
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest