Aktív témák

• tibike8

őstag

Sziasztok!A következő a gondom. Pár napja vettem észre, hogy az 500-as netem olyan 220/190 körül van minden napszakban. Utoljára 2 hónapja néztem és akkor 550/230-at hozta kb mindig. Szóval elkezdtem szakaszolni, hogy hol a gond. AC66U_B1 routeren keresztül vagyok alapban kábellel. Wifin is kb ilyet mérek. Na most kihagytam a routert és egy ultrabookkal néztem ahol 170/180-at mérek több szerveren is. Csak a lakásba bejövő lan kábel volt a gépben ekkor. FTTB a hálózat egyébként - Szeged, Csillag tér környéke. Aztán találtam egy elosztót amit anno a digi hagyott itt. 1 lan bemenet és egy lan és telefon kimenet van rajta. Azzal kötöttem direktbe az asztali gépemet ami a fő gép és azon meg olyan 90/90-et mértem ekkor.
    Az egyik kérdésem, hogy jól gondolom,hogy ez az elosztó cat5-re lépteti vissza a cat5e hálózatomat és azért esett ekkor 100/100-ra a sebesség?
    A másik, hogy tehetek-e még valamit a mellett, hogy bejelentem? De akkor meg az van, hogy a garantált sebesség meg van, vagy a routerem a hibás.

Aktív témák

Hirdetés