- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tibike8
őstag
Sziasztok!A következő a gondom. Pár napja vettem észre, hogy az 500-as netem olyan 220/190 körül van minden napszakban. Utoljára 2 hónapja néztem és akkor 550/230-at hozta kb mindig. Szóval elkezdtem szakaszolni, hogy hol a gond. AC66U_B1 routeren keresztül vagyok alapban kábellel. Wifin is kb ilyet mérek. Na most kihagytam a routert és egy ultrabookkal néztem ahol 170/180-at mérek több szerveren is. Csak a lakásba bejövő lan kábel volt a gépben ekkor. FTTB a hálózat egyébként - Szeged, Csillag tér környéke. Aztán találtam egy elosztót amit anno a digi hagyott itt. 1 lan bemenet és egy lan és telefon kimenet van rajta. Azzal kötöttem direktbe az asztali gépemet ami a fő gép és azon meg olyan 90/90-et mértem ekkor.
Az egyik kérdésem, hogy jól gondolom,hogy ez az elosztó cat5-re lépteti vissza a cat5e hálózatomat és azért esett ekkor 100/100-ra a sebesség?
A másik, hogy tehetek-e még valamit a mellett, hogy bejelentem? De akkor meg az van, hogy a garantált sebesség meg van, vagy a routerem a hibás.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest