Hirdetés

Aktív témák

• pw12345

aktív tag

Na ne őrjítsenek meg! :Y Mikor B-t kötöttem, azonnal működött, lepróbáltunk mindent az ürgével, aztán írtam alá. Most meg lehány majd ide nekem pár dobozt, kábelt a dákó, összelegózza, aztán elhúz és egyszer, majd talán valamikor vagy működik, vagy nem. Addig meg malmozzak, imádkozzak, fohászkodjak, hogy nem xar a box, nem baxta el a csatlakozókat, nem kontaktos a kábel, felpattintotta a dugasz másik végét is a szekrényben és világít is? Régi kábeleket (is) át kellene kötni addig nem lesz sem TV, sem Net, amíg aktiválják (vagy csak TV, ha átbarmolom a régi kábelre)? Elmennek a p-ba! :(( Köttessek dupla kábelt, hogy párhuzamban menjen? Itt vágni, újra dugózni is kell, kint van a bontás, mert rövidre vágta az a nyomorult, aki a szekrénytől húzta, nem lehet csak úgy átdugni, hogy, "na él-e már vajon, hmm?".

Báár, ha párhuzamban megy, akkor lesz két kábelen 1100. Igen, érzem, hogy ez így működik. Dual hálókártyás lappal, dupla WAN-os routerrel, egy felhasználói kóddal, bizony, ez így lesz. 1100, minimum! És, persze 300 TV csatorna. :U

Aktív témák