Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
dchard #103618 üzenetére
Ahogy szépen leírtam, teljesen értelmetlen a kérdésed itt a digi topikban, akár felfogod, akár nem. Ha a windowsal vagy elégedetlen, méghozzá eléggé specifikus kérdésben (és a windows nem lopott), akkor egyetlen épeszű megoldás van, fordulj az MS supportjához, és ha elég kitartó vagy, akkor az MS ad rá egy javítást, és mindenki örülni fog. Ugyanis nyilván a windows kódját nem macskajancsi farmer fogja esetleg belőve toldozgatni mint a linuxnál, hanem az MS fejlesztői. Szóval az általad keresett "szakértő" hogy értsed egyáltalán mit keresel, az az MS supportja és fejlesztői. Most hogy már tényleg alapszinten elmagyaráztam mindent, szerintem be is lehet fejezni ezt a nem túl lényeges offot.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest