- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
dchard #103618 üzenetére
Ahogy szépen leírtam, teljesen értelmetlen a kérdésed itt a digi topikban, akár felfogod, akár nem. Ha a windowsal vagy elégedetlen, méghozzá eléggé specifikus kérdésben (és a windows nem lopott), akkor egyetlen épeszű megoldás van, fordulj az MS supportjához, és ha elég kitartó vagy, akkor az MS ad rá egy javítást, és mindenki örülni fog. Ugyanis nyilván a windows kódját nem macskajancsi farmer fogja esetleg belőve toldozgatni mint a linuxnál, hanem az MS fejlesztői. Szóval az általad keresett "szakértő" hogy értsed egyáltalán mit keresel, az az MS supportja és fejlesztői. Most hogy már tényleg alapszinten elmagyaráztam mindent, szerintem be is lehet fejezni ezt a nem túl lényeges offot.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest