Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Pityus
csendes tag
Kedves Flashget.
21828-as hozzászólásomban írtam arról, hogy miért nem tartom etikusnak a Digi TV szolgáltató eljárását, a műsorok változtatatásával kapcsolatban. Erre ezt válaszoltad „21830”:
„1 hónappal ezelőtt ott volt az ÁSZF változásokban! Ne fújd azt a hülyeséget mint ami megy az fb-n!
De szerintem itt a topicban is visszakereshető szeptember vége felé”
Tudod a gyakorlatban estefelé, ha van ideje az előfizetőnek, bekapcsolja aTV-t, és ha a megszokott csatornák eltűnnek, először mérgelődik, majd utána el kezd keresgélni, hogy ennek mi lehet az oka. Az interneten nagy nehezen bejött a szolgáltató honlapja, de a főoldalon semmi infót nem találtam ezzel kapcsolatban. Szerinted nem itt kellene ilyen fontos változásról tudatni az előfizetőket? Természetesen próbáltam volna tovább keresgélni, de a honlap megadta magát. Lehet, hogy Te naponta bújod az ASZF változásokat, sajnos egy átlag nézőnek erre nincs ideje. A fórumban elhangzó hozzászólások szerintem ezt tükrözik. Röpke 40 perc után elértem telefonon az ügyfélszolgáltatót, ahol megadták a frekvenciát, ahol megtalálhatom a SuperTV2-t. Azért én sokkal Unió barátnak tartanám azt a megoldást, hogy a havonta kiküldött számlán írnának a változtatásokról, valamint a módosult csatornák elérhető frekvenciájáról. Ha szerinted ez nem egy normális elvárás, akkor sok szeretettel üdvözöl egy hülye előfizető: Pityus -
razorka777
veterán
Beszéltem pár ismerősömmel/munkatársammal akik azt mondták, ha szép lassan eltünnek a nézhető csatornák, akkor otthagyják a Digit, mint eb a....
Én is így tennék, csak nálunk nincs jobb alternatíva. -
GP-Sz
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Én nem mondanám nyomoréknak az AXN-t. Mostanában mondjuk éppen nem néztem rajta semmit, de szoktak aránylag új és jobbfajta sorozatokat adni. Legutóbb például a Forbrydelsent náluk néztem végig. Lehet itt magyarázni, hogy ott a torrent, de ahhoz én lusta disznó vagyok, hogy sorozatokat keresgéljek. Most vágtak ki az ncoreról, mert 8 hétig nem léptem be

-
w333
félisten
Nincs jel vagy gyenge a jel Bp. 3 kerület ... hajrá Digi

-
oszy
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
kösziiii

leslieke Neked is
-
oszy
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
akkor csak újra kell keresni?
-
oszy
veterán
tudjátok, h hová tűnt a digitől a super tv2?

-
Flashget
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
Meg főleg annak tükrében, hogy az Eurosport évekkel ezelött leszálló ágra került. A TF1 minden jobb közvetítést magáénak tudott és csak a selejtnek számító morzsákat adta át. TDF-n kívűl semmi értelmes műsora nem maradt meg, amire opciós joga volt azt is hagyta veszni. (MotoGP) Én arra jöttem rá, hogy a technikai sportokon + TDF-n kívűl semmi mást nem nézek már rajta.
Ez a csatorna akkor lesz jó újra, ha megtölti tartalommal a Discovery és nem pl. 17 éves női foci VB-t nyom meg csocsó VB-t és hasonlókat... -
x60lenovo
csendes tag
szinten samsungon "halozat" keresessel 40 csatornat talal..( eddig 110kb ha jol emlekszem) 354-794 tartomany van megadva 6900 \ 256
Teljes keresest elinditottam mar meg is reggeliztem
meg mindig megy de egyenlore 97 csatornat lat.....
Tehat a magyar kozszolg. manualisan kell keresni es hozzadni ???
Mit allitottatok hogy a " halozattal" gyorsan vegigszaladjon es meg legyen a 113
koszi -
törölt tag
Az Eurosport hiánya engem csak a Snooker miatt zavarna. Nagyon szeretem ezt a sportot, és ha vannak versenyek, nagy tornák, mindig nézem. Máshol nem adják, sajnos!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Bár borúsan nézve a dolgot a Digi azt mondhatja, van neki saját sportja, minek az Eurosport?
-
törölt tag
Ha a Discovery megveszi az Eurosport-ot, az jó kis adu lehet a kezében. Ezekkel a csatornákkal lehet, hogy rá tudja venni a Digi-t az együttműködésre.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Majd meglátjuk.
A Discovery se azért vesz meg csatornákat, hogy utána azokkal is kivonuljon a Digi területéről. Továbbá a Diginek is érdeke, hogy még több csatornától ne búcsúzzon el azért, mert nem tud megegyezni a Discoveryvel.A kompromisszumkészség hosszútávon megfizetődik az üzleti életben is. Talán...
-
Bogyi007
veterán
Marhajó most hoztam haza a tévémet (samsung) és meglepődve tapasztalom hogy a közszolgálati csatik nálam (Kelebia - egyben Tompa és Kiskunhalasi hálózat) HD adásoknál kockásodik mint állat.....
Már megint mi a rák van?
-
Flashget
félisten
leslieke!
Már évvégéig 100%-ban a Discoveryhez kerülhet az Eurosport. Tavaly vettek 20%-os részesedést, plusz opciós jogot 51%-os tulajdonjogra, de mostmár a franciák szabadulnának az egésztől.
Ez a discók kihajítása után nem sok jót jelent nekünk...igaz francia nyelvű 3 hetes hír de guglival fordítva érthető.
-
Flashget
félisten
Mivel az analóg elég szarul néz ki digitális tévén elvben nem kéne behangolni.
de mivel mostanában elég sűrűn mennek el digitális csatornák (vagy az összes) hosszabb rövidebb időre, nyugodtan hangold be őket elfér az a tévé memóriába. csak arra figyelj ha megnyomod pl. az 1-es gombot majd 5 perc múlva megint az 1-est ne csodálkozz ha az analóg csatornák közt találod magad
még eleinte én is a teljest használtam ami nem hozta be az összest ekkor váltottam hálózatira és azzal jó. így az első nap után én nem használom a teljes keresést vagy 1,5 éve.u.i. a diginek van ahol kiépített hálózata van (pl. nálunk '99-ben)van ahol átvett más cégtől még EMKTV-ként így nincs egységes módszer sem kábeltv-re sem lanra.
de én azt mondtam hangold be az analógot is, hogy ne szívd meg amikor majd nem lesz valamiért digitális adásod. -
törölt tag
Nálam is a hálózatos keresés a jó, az mindent megtalál. Samu szintén.
-
zs2994
tag
válasz
rocket
üzenetére
köszi....
na igy megvan....azért érdekes hogy csak "teljes"hangolással kb negyed óra alatt találja meg a csatornák 98%-át,
majd az m1hd,m2hd, dunahd,dunawhd 121.5 kézivel kell hozzáadni a 6000-es miatt...
amugy ez valahol le van irva ? tájékoztatás ??korábban a "hálozat" kereséssel végigszaladt pár perc alatt..nem kellett szórakozni pluszban.....
ha valakit érdekel a parlament és D1 114.5-ön van
pax, hatoscsatorna : 128.5
szintén 6000-esen -
zs2994
tag
helllo
gyöngyös digi
mi változott?
354000 - 794000
6900
256
?? jol keresek?
hiányzik pl m1 ,m2 ...stb stb...samsung "halozat" keresés eddig 112 találat volt (össz)
most 40 csatorna korül megáll ...

"teljes" kereséssel kb 100 találat. de hiányoznak a m1,m2 duna stb....AXN meg kapják be....

-
zs2994
tag
helllo
gyöngyös digi
mi változott?354000 - 794000
6900
256?? jol keresek?
hiányzik pl m1 ,m2 ...stb stb...
-
br.rak
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Ezekből a Sport TV ami érték (van belőle HD is) meg talán a spectrum, de a sportadók így is kvázi külön csomagban van, ha sokat pattognak a digivel a többit kihajítják a sport meg marad a legfelsőbben, öszintén a többiért ki sírna? (nem elegen) Hangsúlyosan szerintem

Br
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
De ha fizetős, miért az SD boxos szívatást erőltetik? Én pl. simán előfizetnék további csatornákra is egy emelt árú csomagban (legyen a neve pl. DIGI Premium).
Akinek kell Digi Film, M3, AXN, Discovery stb. azok közül sokan kifizetnének 5-600Ft-al magasabb havi díjat is vagy akár még többet, cserébe maradnak a minőségi csatornák.
Ehelyett inkább kukázzák őket, mert a DIGI "szent tehén" előfizetői nem viselnének el áremelkedéseket. Köszönöm, én eldönthetném....?
-
Flashget
félisten
MinDig TV
Az M3 Anno csatorna a jelenlegi információink szerint nem szabad sugárzású, tehát nem ingyenesen fogható csatornaként indul, ezáltal csak fizetős televíziós szolgáltatók kínálatában tud majd szerepelni. Amennyiben születik megállapodás az MTVA és az Antenna Hungária között az M3 Anno csatorna MinDig TV Extra kínálatában történő szerepeltetéséről, haladéktalanul be fogjuk jelenteni a szokásos csatornáinkon (előfizetői levél, weboldalak, Facebook, blogok, Info csatorna, Ászf, stb.).
Fizetős..vagyis megy a Digifilm mellé jobb esetben..
-
negyven2
nagyúr
válasz
zitromz
üzenetére
Nálam sincs digitálisban (analógon van CC), de elképzelhető, hogy ugyan az van mint itt egyeseknél, hogy külön rá kell keresni a frekvenciákra. A "probléma" csupán annyi, hogy az i-TV által kiadott frekvenciák, köszönőviszonyban sincsenek azokkal amelyiken valójában bejön (még az egy frekvencia alatt lévő csatornák se, pl. a Nick a lista szerint 794 MHz-en kéne, hogy legyen de valójában a 722 MHz-en van, a CC 778-on kéne, hogy legyen de ott nincs semmi).
Valószínűleg van, vagyis elérhető, de ehhez úgy néz ki, hogy manuálisan kell végignéznem, minden egyes frekvenciát, mert a helyi ügyfélszolgálatnak az is újdonság volt, hogy van digitális szolgáltatásuk.
Amúgy ott van D1 és parlament TV (nem kellenek csak nálunk az sincs)?
-
zitromz
tag
Hali!
I-TV-s Digisek nálatok mi a helyzet?
Nekem továbbra sem jön be se a STV2HD se a CC!
Próbáljam meg manuálisan? -
Flashget
félisten
De lehet a jövőt illetően majd itt lesz balhé a szerződések lejárta után :p
Az ügylet lezárására 2014 első negyedévében kerül majd sor, mely hazánk tekintetében érinti a Chello CE (Sport TV, Spektrum, TV Paprika, Film Mánia...) és Chello Zone (Zone Reality) csatornákat, a műsorsugárzással foglalkozó Chello DMC részleget illetve a hirdetésértékesítéssel foglalkozó Atmedia-t is.
-
Flashget
félisten
válasz
razorka777
üzenetére
Pedig egyszerű a képlet évek óta.
A különböző csatornákkal vagy azok terjesztőivel kötnek szerződést a szolgáltatók Ennek leteltekor döntenek a folytatásról vagy annak eltörlésétől. A csatornák mindig többet akarnak kapni a szolgáltatók meg nem akarnak többet fizetni. vagy előfordul, hogy az egyik fél a csatornáját benne akarja tudni abban a csomagban ami a legtöbb előfizetőhöz jut el és felárért, míg a szolgáltató ezt csak külön prémium kategóriásba rakná és aki igényli csak az fizessen érte.
Mivel a diginél az elv a 3100Ft/hó a legdrágább csomag, sem több sem kevesebb ilyenkor jön az, hogy nem tudnak megegyezni melyikbe kerüljön a szerződés nem kerül hosszabbításra és a csatorna repül.
Ez nem új keletű dolog úgy 3-4 éve ez zajlik a csatornánál inkább reptetnek, de árat nem emelnek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
razorka777
üzenetére
akkor nem keresem tovább

-
ngabor2
nagyúr
debrecenben a digi kivette az axn-t a műsorából? tegnap végigfuttattam egy teljes csatornakeresést (samsung smart tévé, D6500 sorozat), de nem volt benne a listában.
másrészt a super tv2 helyén is változott valami? kb. 3-4 nappal ezelőttig semmi probléma nem volt, aztán a korábban beállított helyen nem volt semmi, majd újra kerestetve új id-kkel ismét meglett.
-
Flashget
félisten
Úgy tűnik helyre állt a digi oldala.
-
VGYke
addikt
2db Samu B7000 TV-m van. Az egyiken újrahangoltam a módosult csatornákat.
Az hogy lehet, hogy újrahangols után simán megjelentek a korábban nem behangolható cuccok (Duna HD, stb.) szóval a "feles" csatornák, amit régebben kb. így kellett utólag beállítani / hangolni: 121500 és 128500 jelátviteli sebesség pedig 6000, moduláció 256QAM.
De csak az első TV-n csináltam meg az újrakeresést, ahol megjelentek korábban extra rákeresést igénylő csatornák (DunaHD, stb.), de másodikTV-n amit még nem kerestettem újra, ugyan úgy megvannak az extra keresésű csatornák, újrahangolás nélkül.
Tudtok erre magyarázatot?Ok, most az újrahangolás után nem minden adás jelent meg, mint korábban a "feles" plusz hangolás után, pl. rádiók, de az nem is hiányzik.
-
Flashget
félisten
válasz
Pityus
üzenetére
Én azt tartanám etikusnak, ha a Digi honlapján időben értesítenék az előfizetőket a változásokról,
1 hónappal ezelőtt ott volt az ÁSZF változásokban! Ne fújd azt a hülyeséget mint ami megy az fb-n!
De szerintem itt a topicban is visszakereshető szeptember vége felé.Az AXN kivétele miatt (is) ÁSZF módosítás történt, melyet az NMHH is jóvá hagyott, valamint a DIGI Kft. több helyen is közzé tette az ÁSZF módosítással kapcsolatos információt, így cégünk minden, a felettes szervek által megkövetelt feltételnek eleget tett a csatorna kivételével kapcsolatban.
Megértésedet köszönjük!Üdvözlettel:
DIGI -
razorka777
veterán
válasz
Pityus
üzenetére
Az a legszebb az egészben, hogy kivesznek olyan csatornát amit az ember esetleg még nézett(AXN), majd betesznek olyat amit a kutya nem néz.(D1,parlament tv)
Ez engem addig nem érdekel, amíg megvannak a sport csatornák, de ha abból egyet is kivesznek, akkor tuti elönti a sz@r az agyamat. -
Pityus
csendes tag
Én azt tartanám etikusnak, ha a Digi honlapján időben értesítenék az előfizetőket a változásokról,
és mellékelnék azokat a frekvenciákat, ahol az új adókat frissíteni lehet.
Természetesen ezt a főoldalon tennék, és nem esetleg valamelyik ötödik menüből kellene kikotorászni.
Ilyenkor csak azt a frekvenciát frissíteném, és csak egy pár csatornát kellene sorba tenni.
Felháborítónak tartom, hogy a változásokat onnan lehet észlelni, hogy eltünik a csatorna,
vagy máshová tették át. Az ügyfálszolgálatnál mielőtt egy egyszerű kérdésre válaszolnának,
lassan előtte még a vércukor szintemet is meg kell adnom. 15-20 perc várakozás meg hab a tortán. -
Pityus
csendes tag
A Set top boxon kívül, tudtok olyan dekódolóról, ami behozza a Super One, stb csatornákat?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Tudom ez nem ide tartozik, de van olyan "normális" fórum ahol a DVBviewer programmal foglalkozik?(magyar fórum, próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel)Aki DVBviewer-t használ, hogy frissítitek a csatornalistát?
Hogy a nem aktív vagy nincs adókat kiszedje? (pl. Az AXN nincs és hogy ő szedje ki) -
gaborh
aktív tag
Előző gond megoldva. Az lenne a kérdésem hogy melyik progival tudom PC-n sorrendbe tenni a csatornát?
-
razorka777
veterán
Üdv.
Beállítottam a kedvenc csatornákat a HD boxon.
Miként tudnám elérni, hogy csak azokat jelenítse meg.Lehet, láma vagyok de nem találom. -
gaborh
aktív tag
Urak én most ujra hangoltam a samut és azóta nincsen meg 4 csatorna ( M1 HD, M2 HD, DUNA HD, DUNA 2 )
ez mitől lehet? -
Flashget
félisten
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Észre se vettétek, hogy óraátállítás volt?
De! Felkeltem 05:20-kor, hogy a 05:35-kor rajtoló V8 versenyt megnézzem...bekapcsoltam a gépet, stream indítása és már 30/102 volt kiírva körszámnak. Ekkor jöttem rá, hogy elkéstem kereken 1 órát

-
JuliuS
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Beállítások / Csatorna / Csatornaszám szerkesztés : Engedélyezés - innentől kezdve te mondhatod meg, hányas számú csatornán legyen egy-egy adó, és nem fogja átszámozni
(olyannyira nem, hogy pl. most a SuperTV2 HD új frekvenciára költözésénél a régi frekin ott maradt az "üres" csatorna a régi számon, és felvett egy új csatornát az új frekvenciával - jelezve persze, hogy a régi már üres, és ha ráváltottam, akkor fel is ajánlotta, hogy ezt talán törölhetnénk)
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem teljesen ide való a kérdés, de az a gondom van, hogy egy Samsung asztali digitális vevővel felszerelt HDD-s/Blu-ray eszközre vennék fel. Jelen esetben az M1-et akartam volna felvenni. Tegnap este beállítottam, hogy a 49-es csatornát vegye fel a megadott időben. Ma nézném vissza és nem vett fel semmit. Kikeresem az M1-et, erre ma már az 54-es csatornán van, nem a tegnapi esti 49-esen.
Ezt pedig már nem először játssza el velem, hogy anélkül, hogy állítanék rajta bármit, máshova kerül az előzőleg beállított csatorna (nálam rendszerint az M1) és emiatt nem veszi fel, amit beállítok. Erre van valami ötletetek esetleg?
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nagyon nem jó hír.

Érdekes.......