- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Pityus
üzenetére
Azért én sokkal Unió barátnak tartanám azt a megoldást, hogy a havonta kiküldött számlán írnának a változtatásokról, valamint a módosult csatornák elérhető frekvenciájáról
Régen csinálták is egy darabig még EMKTV-s néven meg talán digisként is. Adott a feladat kérdezd meg tőlük ezt miért szünteték meg.
Nyílván spórolás miatt..a törvényi előírásoknak megfeleltek azzal, hogy a honlapra kirakták az ÁSZF változást és megjelentették 2x országos napilapban 30 nappal korábban.
Régen elég sokszor kaptak ezért büntetést a néhai NHH büntette is őket rendesen. Akkoriban sokkal jobban garázdálkodtak a csatornákkal szó szerint minden előzetes tájékoztatás nélkül csereberélték a csatornákat 2003-2005 környékén.2007-ben nevet váltottak és digiként folytatták ugyanazt
Aztán persze voltak olyanok akik fel is jelentették az EMKTV-t...aztán jött a levélben küldött tájékoztató csak miután túl sűrűn volt cserebere sporólásból átálltak arra ami most van.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

felmentem a honlapra és megnéztem a város szerinti csatornakiosztást. aztán beállítottam nekik a tv-t.