- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- DIGI kábel TV
- (téma lezárva)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-04-23 20:12 Téma összefoglaló
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
oszy
veterán
De a telefonon nézem. Arra töltöttem le a linken keresztül.
Igaz! -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
pz6t
Olvastam a 31-es pontot is, de megoldható, hogy UTP legyen koax helyett?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Nálatok megy a wi-fi? Hiába indítok újra az ONT-t és a routert, semmi változás.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Hogy lehet az, hogy a szüleim többet fizetnek ugyanazért, mint mi?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Árban is!

___Tudja valaki, hogy hogyan lehet kicseréltetni az ONT-t Huaweire?
Nálam az az otromba fiberhome van. Egy ZTE-ben jobban bíznék.
Bár lehet nem lennék előrébb, de tennék egy próbát.A képminőség pedig egyértelmű kuka nálam is. Legszívesebben váltanék, de lehet a hűség után tényleg csak a stream-ek maradnak.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Mindkettőben van CI+ hely. De még így is drágább sajnos.
Pedig jobb én azt látom anyósoméknál. -
oszy
veterán
Én a sweet.tv-t néztem, de ott nincs DaVinci... És a digi nettel drágább lenne, mint most. A voda meg a box miatt esik ki nálam.
-
oszy
veterán
Én a napokban fogok reklamálni. Már én is belátom, hogy ez borzasztó minőség! Vicc, hogy a DuckTV mintha 480p-s lenne. YT-on elindítom és meglepődöm a minőségen. Igen, "mi" azt "nézzük"!

-
oszy
veterán
valamelyik nap épp ezt írtam, hogy nem fogja őket érdekelni. Nem egy ügyfélbarát csapat.

-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
A Digi ügyfélkapuból lehet törölni a szerződést és egy (már meglévő) ügyfélkapuhoz rendelni azt a szerződést? Így ott két szerződést kezelnék.
-
oszy
veterán
Benne van az ÁSZF-ben. Ez inflációkövető.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Tudok örülni a kis dolgoknak, de igen. Ha nem lett volna áremelés, akkor én azt mondanám ok. De, hogy kiveszik a HD csatornákat és a zenecsatornákat is...
Nagyon hajlok arra, hogy már csak a streaming szolgáltatásokat hagyom meg, ha lejár a hűségem. 4 csatornára lenne összesen szükségem: duck tv, DaVinci, BBC Earth, EpicDrama.
-
oszy
veterán
Azt nem ismerem. Online?
-
oszy
veterán
Gondolom tele reklámmal.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
A filmbox appban hogyan tudok regisztrálni, ha van előfizetésem Filmbox Pak-ra?
-
oszy
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha nekem már van hűséégidő nélküli internet előfizetésem, akkor előfizethetek DIGI NEKEM csomagra?
Vagy először ezt le kell mondani és utána megrendelni a csomagot? -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Hogyan tudom beállítani egy Digi médiaboxon az M5 sportot? Mert amit találtam a Digi honlapján frekvenciát az nem jó. 135,5 talán. Ez létezik egyébként csak digitálisan fogható?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Az amc adatait le tudnátok írni? Köszönöm! Symbol rate és moduláció ami hiányzik nekem. A frekvencia ha jol tudom a 722mHz.
Kábeles DigiTv
A honlapon nem találom csak a frekvenciát. -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
kösziiii

leslieke Neked is
-
oszy
veterán
akkor csak újra kell keresni?
-
oszy
veterán
tudjátok, h hová tűnt a digitől a super tv2?

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Diablo IV
- Autós topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nekem is sokára válaszoltak. De legalább elnézést kértek. Eddig ilyen nem volt.
Pedig jobb én azt látom anyósoméknál.