- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tango down. Remélem, hamar visszajön.
-
Tudjátok, mi a különbség Bartuc és a Council rewardok között IH után? Így, hogy nincs chaos, mivel ad többet?
-
Csak elvitt a kezem az evade SB felé és eddig nem igazán állta útját semmi 61-ig, pedig nem figyeltem a cuccokra. Egérgörgős build.

De azért majd a 3 gólemes bandázást is kipróbálom és a paladint is.
-
Ennek így nem sok értéke van egyelőre, de jó, hogy ment vele a tárhely.
De reméljük, a cancel után lesz is majd valami bejelentés vagy fireside chat. Feljebb is írta valaki, de egyelőre semmi konkrét. Azért nem várnék sokat, nehogy csalódjunk. -
válasz
Beretvás
üzenetére
Na, igen. Azt nehéz lenne megmondani, mi lenne jó. Az amúgy nem volt rossz, hogy van félisten build, még ha törött is, de amúgy nekem leginkább a buildek és skillek variálhatósága hiányzik. Egy ilyen skill és aspect olyan cuccal vagy X passzívval. Nem pedig valaki kimatekozza, hogy az aktuális szezonban mit gondoltak a fejlesztők és onnantól egyenes út.
A több GA mítik csak azért nem legenda számomra, mert a játékon kívül árulják.
WayneGace
Olyankor én is megállok - már ha nem mindenki pont ugyanezt csinálja és rám vár. SB-vel ez rendszeres volt vagy előtte a blood surge nekróval. -
Bocs,, nem hullámot akartam kelteni amúgy.
Teljesen igazatok van és breviknek is. Amúgy néha szó szerint tele van a képernyő is, amikor egy rakás karakter öl valakit, olyan csillámlás és miegyéb van, hogy a kurzort sem ltalálom néha.
Nem is lenne baj a teljes képernyős sebzéssel részemről. Az viszont nem megoldás, hogy már a csilliárdokat ki sem tudja írni sebzésre és az ehhez igazított HP-ra. Erős lett egy kari? Akkor adunk 10% HP-t az ellennek és rendben is vagyunk. egy darabig.
Teljesen egyetértek, én is valami olyasmit várnék, ahol nem csak a HP vs sebzés lesz a cél, hanem valami fejlődés. Az például egészen nagy csalódás volt, amikor a tápos SB átment T4-re és rájöttem, hogy semmivel sem jobb a drop rate például - legalábbis, a gyakorlatban. Papíron lehet, hogy akár egy életen belül kétszer is előfordulhatott valami, ami addig csak egyszer, de számomra nem derült ki.
-
Csak nekem lett unalmas ez a szezon még így a fele előtt? A buildek nem érdekesek, sok instabil is. Annyira nerfelni akartak, hogy lett egy csomó bug és felesleges gyengítés itt-ott, de a skillek, buildek nagy része továbbra is használhatatlan és van 1-2, ami valóban húz, de némelyik feleslegesen bonyolult. Talán minden lépésnél esik valami, ami viszont kuka, így mat rengeteg van, de a többi, gem, obducite, és a season fejek is rengeteg munkával jön csak.
Ez nálam a season of grind. Casual játékosként nem élvezhető és nem az instant gratification kellene, mert 60-ig eljutni nagyon gyors, de egy idő után már nem élmény. Én nagyon szívesen látnék végre egy szezont, ahol nem 3 meta build van, hanem valóban lehet játszani velük, próbálgatni - főleg, ha már van armory.
Át is tértem Kingdom Come 2-re.
-
válasz
kerlac
üzenetére
Ezt érdemes lehet a Blizz fórumban megkérdezni.
Beretvás:
Egyetértek, rengeteg az, hogy ráírnak az emberre vagy olyan a party, hogy én hozzam a cuccot, ő meg adná, illetve vinné a zsákmányt.
Jó hír, hogy végre elkezdett jönni tribute neked.
Én közben megnézem az újra felfedezett blood surge buildet.
-
Úgy látom, lesz fix a Mendelnre. Jó, hogy van armory, a minion cuccot akkor elteszem, mert amúgy lenne benne potenciál szerintem. Talán nem pit150, de ha T4-en menne a farmolás, mmár elégedett lennék.
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Igen, azt érzem és látom is, hogy ez inkább arra jó, hogy élvezzem és úgyis hosszú még a sezlony, ha nagyon viszket majd a tenyerem magasabb szintekért, akkor lehet, hogy behullámzok én is.
Most még kuncogok magamban, amikor látok egy nyugodt foltot és berombol oda a regement minion, beugrik a gólem és full káosz és halál
-
Most kicsit feltápoltam a miniont úgy, hogy folyamatosan fent van kb. az Army of dead. Így azért elég hatékony és a bazi nagy minionok + gólem betölti a képernyőt. Ha nem is lesz ebből pit120, szórakoztató egyelőre
-
válasz
grimm2015
üzenetére
Pont ezek a kilengések zavarnak. A Redditet telesírják, hogy ez vagy az a build most túl erős és a fejlesztők válasza mindig a nerf, miközben van 1-1 build minden classból, ami S és van olyan, amihez bottal sem érne senki és a többség build eleve gyenge. Mi értelme az ilyen skilleknek akkor? Az összes lehetőségnek talán a 10-15%-át használják így a játékosok. Minden szezon elején kikerülnek a meta buildek, azokra mindenki rárepül és ennyi. Ez nálam nem balansz, pazarlás.

Mindegy, ez az egész nem témaindító akart lenni, csak meglepődtem (megint), de amúgy azért néztem be, hogy mi újság az új buildekkel csak általában read-only vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én küzdök még az Undercity és a pit oldalán, de nem akar eddig kiesni.
Nagy a szórás.

Nekem sajnos 2+GA még nem esett.