Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Köszönöm, a Crescent Moon jó lenne de 1 rúna fog hiányozni. Lightning-al megyek, természetesen, már egy amulet-et találtam ami +2 skilles, és a Treachery-t is összeraktak már pár napja. Most azt hiszem némileg szüneteltetem, szerettem volna kipróbálni a 4-et, de nem lehett belépni, pedig én még az alfát is teszteltem és elő is rendeltem. Méltányolhatták volna valamennyire.
Aztán inkább visszakértem az árát, és várok egyelőre. Elment a kedvem. Lassan elegem lesz a blizzardból. 
De most hogy átraktam melee-ről csapdásra, megnőttek az esélyek, már kolléga sem buksácsol annyit. Elmozdítottam Act1-ről, de annyira meg nem vagyunk jók hogy lemenjen végig az egész. Hagyok időt, soká még a vége. -
Hokunda
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ma TZn és egyéb időpontokban futottam 40 Countesst, egy darab Shael rúnáért! Esett Hel, Dol, ezeknél is vacakabb vagy 30 meg egy Um és Ist, Shael egyetlen kanyi darab sem. Persze in gameben elboltoltam, de marha zavaró volt.
Nálam eddig 3 sunder esett, 2 cold a helyszínen kuka volt (90,88) meg egy lighting amit jobb híján használok, de az is 78-sa.
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Végül elvetettem az ötletet, még tegnap átspec-eltem csapdásra, haver meg jön sorcival, így egy darabig el tudunk jutni. Cucc még mindig nem esik, ami nála volt, adott pár cuccot, (igazából mindent) de tudunk lassan haladni Hell-en. De ami esik.... Normal-ban különb cuccok esnek. Countess farmnál ilyen tir meg max amn rúnák esnek...
Sokadik után lement a kedvem...
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ez a Hustle tényleg jó lehet. Ráadásul új rúnaszó, szóval a ladder-ben kirakható.
A burst-el meg egy jó csizmával brutál sebességet lehetne elérni.
Max elfutok mellettük ha kell.
Mage plate is játszik elvileg ugye? Amibe általánosan az Enigma-t szokták kirakni. Ekkora strength azért már nagyon nagy.
Köszönöm az infót. Mostanra kinyomtattam a 2.4 és 2.6 rúnaszavakat is, már jó lesz.
-
sto1911
veterán
-
savior
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Eddig mindig barbárral indultam, de amíg nincs meg az ik set addig nagyon gyenge nekem.
Most valami mással próbálkoznék.
A lightning fury javazon az milyen pl? Régi D2-ben szerettem, de infinity nélkül nem volt az igazi. Most viszont van helyette charm és ajánlják is league starternak. -
Kiss_R
tag
válasz
shotika
üzenetére
Amúgy Nila tomb viperjei bugosak voltak, az elmúlt 2 évtized alatt nem nyúlt hozzájuk a Blizzard. Most a Resurrectedben patchelték ki őket. Kicsit sajnáltam, mert megvolt a feeling, mikor lement hozzájuk az ember, aztán ahogy tikkelt a bugos phys+psn dmg, mókás volt (valami olyasmi rémlik, hogy ha álltál egy helyben a psn felhőben, az még ok volt, de ahogy megmozdult az embert, jött mellé a bebugolt, nagyon magas phys dmg is). Persze ez a csicskának mindig insta death volt, még endgame gearben és nagy szinten is.
A dollok amúgy nem gázosak annyira, ha a csicska intézi őket. Olyankor rendben lehalnak, mivel a csicskát nem sebzi a robbanásuk. -
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
az second hand
tegnap sikerült vennem neki 7 frw max ar-t ócsón, nem tudta mit árul, az egyik srác, akivel szoktam nyomulni (brutál nova sorcija van) az Lo meg valamiért vett 40L java sk-t, jól bemákolt egy kezdőt, aki nem tudta mit ad el mennyiért, szóval érdemes figyelni az in game tradet, néha megéri, amúgy meg katasztrófa mi megy
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Mi így nézünk ki 4bc-5bo CTA-val. Ha MF-elünk, nyilván ez alacsonyabb. Bo-val a life az ~950 totál. Elég.

Ehhez jön 10% life leech és 6% mana leech. 83% FRW, ha a +30 dex tiarat használom (imádom!) és 103% FRW ha a futkosósat. Tisztességes az avg dmg. Messze konzisztensebb, mint gmb vagy windforce bowal. Egy minimális 13% FHR. Még van egy 3 FRW 11% fire res meg 5 res sc NL-ben. Azt majd ott megkapja. WS-t kivéve jól bír mindent. Valamikor a jövőben rámegyek vele egy 20-20-as torchra meg egy 6-6 CTA-ra. Én szeretem Valkyt. Lassú, mint a tetű, de inkább Ő, mint a Strafe sk. A Strafe Bowa nem valami fan számomra. Nem használok physic immun gc-t. Magic arrow megoldja azt az 1-2 immunt, ami az utunkba jön.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Nem tudsz eladni semmit ha nem perfect. Vagy light sorc, vagy jáva item. Szinte senkit nem érdekel a többi. Pár apróságtól eltekintve. Nincsenek új belépő játékosok. A meglévők (akiknek átlag életkora 40+) meg a jól bevált receptet követik. Kínában összehozzák, ő megveszi. Vagy már mindenkinek megvan minden. Ez a kettő. A játék így hamar kifő. Befagy. Beáll az egész piac. Tegnap találkoztam egy spanyol sráccal. Szintén Bowa volt. Nyomtuk is együtt pár óráig. Nagyon ritkán kereskedik már azt mondta. Megértem.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Coa. Eladtam Sur-ért (amcsi szerveren, ott jobb a bolt, mint a kelet-közép EU régióban
). Ha összejön 2 Sur akkor Ber-t csinálok belőle, azt beváltom Jah Ohm-ra és jöhet a köv Faith. Nagyon faxa dolgokat raktam ki ebben a szezonban, de a Faith bow-val szarakodom egy ideje. Nem zavarna, ha nem lenne perf a Forti/Pride, de ha már perf, legyen a Faith is perf.
Ezt tegnap este csináltam. Pitben esett egy 42-es.
Ez volt ebben a szezonban az első Spirit-em. Egyből 35. Viszem a Palámnak. Style/bo miatt tettem Vortex-be.
Más. A craftolt kesztyűvel a tapasztalatom a következő. PVM jobb a "hit power" gloves. A "knockback"-nek nagyobb hasznát veszed, mint a CB-nak. Főleg amikor fana aurával gyorsan lerohannak. Viszont, ha Bowa #2 fegyónak beteszed a Lecerator/Swordback kettőst, akkor már a 20-25% CB + 83% OW + 33% Amplify hármas tarol. A Lecerator, és a Swordback is akkor szép, ha ethereal. Utóbbit nagyon nehéz beszerezni, mert senki nem tudja mire való és nem gyűjtik be, de rajta vagyok. NL-ben behúzom. Itt ladderen célkarik futnak. Elég megnézni a ranket. Tele van jávával meg light sorcival. Pala is egyre kevesebb. Ez a ladderezés színtiszta üzlet.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Az az amu kb 1 Lem. Vagy néhány pgms. Adnék, de nekem is csak 1 van. A Witchwild String bow is jó. Persze egy örökkévalóság mire beadja. Az Amu jobb választás. Egy kockában elfér. Annyit kibírok én is.

Ez a dual ring igen fasza lenne, ha lenne még rajta str/dex meg mf. Persze a nincsnél jobb. Én is ilyennel toltam sokáig.

Ebben a szezonban kiraktam egy perf Fortit meg egy perf Prideot, de a CTA az 1 bo 2 bo 2 bo 1 bo, aztán meguntam és vettem egy 5-öst. A Faith reroll ma is 12-es lett. Ezt is venni fogok. Nem szarakodok vele többet. Találkoztam ma Baal run közben egy igen izmos PvP Bowazonnal. Eszméletlen mi cuccai voltak. Elbaszott vagy két tucat Jah-t mire kirakta az 15/2. Nem akarok ebbe a hibába esni.
-
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ha nincs Annid, használd. Egyébként fabatkát sem ér. Csak a perf! Mindenben csak a perf és az sem mindegy, hogy teliholdkor, vagy nappal esett. Lehetőleg ingyen persze. Máskülönben jön a "LoL".
Más. Eddig a Pala volt a kedvenc karim. De ez a Bowa, szépen maxolgatva, lehet túl fog tenni a Pala mániámon. Mindig van benne egy kis veszély, nem unatkozol vele (900 lifeos) de egy istencsapása.
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika
üzenetére
A másik hasonló kellemes rész a Throne room. Ott is van olyan néha, hogy lemész a lépcsőn, és a töltőképernyő után látod, hogy amúgy megdöngetett egy csapat soul és/vagy doll.
Ja, boci pálya portálja is jelentkezik, megesik, hogy egy pack közepébe rak le a játék. Ilyenek miatt kimondottan érdekes műfaj lehet a hardcoreozás. -
sto1911
veterán
válasz
shotika
üzenetére
A2 mercnek kellene nalam.
Az miert van, hogy az Infector of Souls es hasonlo neves szornyek pillanat alatt kepesek leverni a mercemet, akkor is, ha a Treachery Fade-je aktiv? Villamos uniq szornyekkel hasonlo a helyzet. Zold, meg mindig zold, piros, halott...
Lord de Seis meg siman egyhiteli, ha pislogni merek kozben.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Az osszes necro buildel ez az eggyik fo baj. A hulla robbantas annyira jo hogy tokmind1 melyik buildet tolod, summoner, boner, poison nova.. Annyi a kulonbseg hogy az elso 1-2 mobot hogyan olod meg a tobbit ugyis robbantod. Emiatt mindegyik build egy kicsit ugyanaz.
Talan annyi a kulonbseg hogy melyik curset maxolod melle, igy vagy a physical damage haver melle jo, vagy az elemental damages melle. Bar elegnedo +skillel ugyis eleg az 1 pont mindegyik curse-re mert alig szamit hogy a lower resist 58at vagy 64et vagy mennyi vesz le a resistbol. -
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
En HCban vegigtoltam vele. A bonespear meg mindig a legjobb fejlodesi mod, a bone shield jo bonuszt kap a bone wall/prisonbol igy eleg biztonsagos ajatek. A bone spear csak az elso hullara van hasznalva utana a corpse explosion.
Osszesegeben eleg unalmas karakter tud lenni sajna. A damage meg sok skillel is alacsony egyszeruen. A pozitivum hogy nem nagyon van ra immun, es a bone prison + bone shield eleg biztonsagossa teszi a karaktert.
Egy insightos segeddel meg a mana se akkora gond, de igy is tobb manat hasznal mint mas karakterek. -
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
wow ez hc volt legalabb?
_ocsisajt: nem +3 skills van rajta, igy alapbol kuka. E melett NORMAL item verzio nem az elite. Ezen felul nem superior. Es ez utan meg mindig valoszinuleg eladhatatlan mert a vilagos senki nem jatszik bow amazonnal

Ez egy insight runaszonak jo eppen egy act1 segednek, valami fejlodos karinak, bar igazabol azt is inkabb exceptionalverzioba rakjak szerinte a legtobben, 24esen mar belehet azokat is rakni, es az insight amugyis 24en kovetel.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Igen. Akkor jó, ha a knockback mellé van 1-2 bow sk / 20 ias / str-dex + dual res de inkább mf. Physical bowak viszont nem ezt használják, hanem a 2 passive sk (jobban boostol, mint 2 bow) + 10% cb glovest. De én letettem a kb gloves gyártásról ladderen. Nincs komoly Bowa. Fehér holló. HC-n is qrva jókat csináltam és azt sem tudták mi ez. Elajándékozgattam őket.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
valami bugos ezzel az upgraddel. Nekem is ez volt, upgradeltem a death set sash ovet 4 soros verziora, es tisztan megvolt adva milyen szint kovetelmeny kell, mennyi str, tuti hogy minden jo volt megse tudtam berakni. Direkt megneztem a kovetkezo szinten, ugy se volt jo. Vegul joval a szint kovetelmeny folott raktam be vagy +5 vagy hasonlo.
A lenyeg hogy vszeg van valami bug ezzel az uj set updgrade feraturel, es a szint req vagy nem jo rajta, vagy rosszul irja a jatek. -
Kiss_R
tag
válasz
shotika
üzenetére
Cube lyukasztással, ha az 5 socetet beadja, jó Obedience alap. Larzukkal 6 lyukas lesz, az BotD-nak megfelelő, de csak ha van fölös Zodod. Később eladni nem fogod tudni, ha belerakod, mert nincs rajta 15% ED, és nem is War Pike. Ha nem minmaxolsz, akkor szerintem jó kis alap ez, én cubeolnám, és reménykednék az 5 lyukban.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
grat jo erzes megtalalni az elsot!
#15776Amerigo57
Eleinte nem erdemes charmokkal szarozni, tedd el ami jo, de az ilyenek hogy par + life, meg 1% mf, 3mana, 2 posion resist etc kuka. A jatek elejen fontosabb a gold hogy megtudd venniu lvl 22esena. teleport staffot act2/3ban normalon. Szoval addig erdemes sok helyet hagyni.
Kesobb meg sokan csak a kockat hagyjak meg, es abba veszik fel azt az 1-1 itemet amit megakarnak nezni. Ha kell akkor meg shared stash, aztan meg raktaros karakterek.
De jogos hogy a currency tab nagyon hianyzik a jatekbol, szerintem a kovi patchre berakjak mert mindenki sir miatta. -
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Nem épít erre senki. Viszont, ha már itt tartunk mert mindig csak a vortexjeimre verem, van eth self repair claw is, ami drága. Bunyós nindzsák ezt használták. Jó áron ment. Olyat kell lelni, ami 3 trap 3 light sentry és 40 ias 2os.
Hónapokon át néztem a rare meg kék cuccokat, de egy eladhatót se találtam.
Egyik Baal run alatt pont ezekről beszélgettünk (40-50 éves arcok lol, mint kiderült), hogy fel sem veszik ezeket. Maras a top mega Soj! (Szerintük) -
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Az nem volt jo domtes
Ebben socketelve 3 socket kerul, tehat tokeletes enigma base.
Az archon plate pl mas teszta.Nekem kozben 74 a hc necrom, poison nova specen. A resistek eleg nagy problema hcben.
A poison resistem kicsit levan szarva, -13, erre tegnap black marshon majdnem megkurt egy extra fast ilyen lepkefing (kicsi madarka) csapat.. olyan poisont kaptam hogy csak pislogtam. -
tiborv
aktív tag
válasz
shotika
üzenetére
summon necet tudod erositeni beast nélkül is sokkalta olcsóbban.
Insightbol csinálsz golemet akkor a merc fegyvernek be tudsz rakni obediencet (40%cb) amit turbozhatsz meg guillam helmmel (mondjuk enigma nélkül a ll többet ér). Mobokra meg masszívan tolod az amplyfit és a CE-t (bossokra meg decrepfy) Így filléres módon upgradelted annyira hogy vígan tolhatod a baal runokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Filmvilág
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(csak HC)
Aztán inkább visszakértem az árát, és várok egyelőre. Elment a kedvem. Lassan elegem lesz a blizzardból. 
A burst-el meg egy jó csizmával brutál sebességet lehetne elérni.
Max elfutok mellettük ha kell.
Mage plate is játszik elvileg ugye? Amibe általánosan az Enigma-t szokták kirakni. Ekkora strength azért már nagyon nagy.

így max Ist![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Semmi sem esik...