Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n_gy_k

aktív tag

Helló

Hogy tudom megoldani, hogy egyszerre tudjak játszani bneten és 6neten is? Illetve nem egyszerre csak néha ezzel néha azzal. Amit eddig próbáltam:
    Diablo feltesz, majd átmásoltam az egész könyvtárat egy másik partícióra, így lett 2 diablóm. Az egyiket elindít, bnet által lefrissít. Működik minden. Másikat elindít 6net mod feltesz működik minden. Vissza bnetre semmi változas kivéve annyi, hogy a realmok között a regisztryfájl miatt megjelent a 6net is, de ha ezek után én felmegyek bármelyik másik realmra és beírom a bnetes acc plusz psw-mat akkor nem enged fel (90 napja.. szöveg). 6netre viszont felenged mind a két diablóval. Ami még érdekes, hogy ha a bnetest elindítom és felmegyek az europe realmra pl és beírom a 6netes acc plusz psw-mat akkor kidob a 6netre. Szal valami a regfileval történhetett, mert bárhova lépek be a 6neten kötök ki.

Van valami ötletetek?

A CD keyem tuti jó és egyszer sem banolt stb.

Diablot már számtalanszor újratettem, de a kettő együtt nem megy, most csak egy van fent és a bneten játszom, de néha szeretnék visszamenni 6netre is.

USEast milyen? Magyarok nem nagyon vannak azt láttam.. Azon kívül? Ping milyen ott?

Ki hol játszik bneten milyen accal? Classic? Ladder, non ladder? Pár embert felvehetnék friendbe, hogy tudjon segíteni az elején?

Kösz a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák