- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
"D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken" - Nekem anno kimaradt a d1 és d2, d3-ba több ezer órám volt, de kicsit kezdek képbe kerülni ezzel a résszel is, és ezt a részét a játéknak totál nem értem. Miért lett úgy megalkotva a játék, hogy vannak olyan részek - aránylag sok is - ahol egy fullos kari se tud boldogulni. Max ha át teleportozik. Skill cserék száma is korlátozott, persze van lehetőség utána is, de nem tudsz olyan karit csinálni ami mindenhova jó. Totál nem értem... Mert innentől ez a játék nem single player, hanem inkább full online-ra van kitalálva. Miért nem csinálták meg úgy, hogy azok a mobok amik most immunosok, azok csak jóval nehezebben haljanak meg. Tehát kelljen egy kis skill, tudás vagy tapasztalat azok megöléséhez. Olyan mint a Lineage 2, egy heal-errel nem tudsz bosst ölni. Tehát ott is kell a party. Itt meg egy cold sorcival mentsd már meg Anya-t. Itt is kell melléd egy másik kari... tehát partyzni kell... ettől függetlenül imádom a játékot, még úgy is, hogy sokat kidobál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest