Új hozzászólás Aktív témák

• MikeWazowski

veterán

válasz AtHoS #10354 üzenetére

"D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken" - Nekem anno kimaradt a d1 és d2, d3-ba több ezer órám volt, de kicsit kezdek képbe kerülni ezzel a résszel is, és ezt a részét a játéknak totál nem értem. Miért lett úgy megalkotva a játék, hogy vannak olyan részek - aránylag sok is - ahol egy fullos kari se tud boldogulni. Max ha át teleportozik. Skill cserék száma is korlátozott, persze van lehetőség utána is, de nem tudsz olyan karit csinálni ami mindenhova jó. Totál nem értem... Mert innentől ez a játék nem single player, hanem inkább full online-ra van kitalálva. Miért nem csinálták meg úgy, hogy azok a mobok amik most immunosok, azok csak jóval nehezebben haljanak meg. Tehát kelljen egy kis skill, tudás vagy tapasztalat azok megöléséhez. Olyan mint a Lineage 2, egy heal-errel nem tudsz bosst ölni. Tehát ott is kell a party. Itt meg egy cold sorcival mentsd már meg Anya-t. Itt is kell melléd egy másik kari... tehát partyzni kell... ettől függetlenül imádom a játékot, még úgy is, hogy sokat kidobál... :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés