Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Már én is gondolkodtam, hogy kellene egy ilyen topic.
813 DPS-es lvl 60-as polearm (kétkezes) kell valakinek? Ingyen elvihető.
Ha valakinek van eladó gyűrűje, medálja, vállvértje, öve az jelezze. Amit fontos lenne:
-all res, min 50
-Int, vitality minél több
-critikal hit chance 5%-körül
-+armor
-+life %Természetesen nem várom el, hogy minden egyben legyen.
Főleg az első három dolog a lényeg.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Nem rosszak, de sajnos nem is elég jók. Jelenleg ott tartok, hogy olyan holmit akarok venni ami lehet, hogy drága, de legalább nem kell cserélni act 2 után.
Valami jó egykezes fegyver is érdekelne.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
Vettem egy ilyet 85e-ért:
Szerintetek megérte? Most azon töröm a fejem, hogy int vagy pedig vit növelő drágakövet rakjak bele.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
Várjál csak. Az lehet nem is volt benne. Az a mellvértben volt amit kinéztem magamnak. De ettől függetlenül ütős darab volt.
De f@sz vagyok. A critikal hit meg a bracersbe volt. Ebben 8% life volt.
Ez van ha valaki túl sokáig AH-zik. Összekeveredik a kismillió dolog amit lát.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Ha valakinek van eladó attack speed 15, all resist 65, vit 130 és str 80-as kesztyűje az szóljon!
Egy ilyet álmodtam most meg magamnak.Esetleg egy 5-ös pickup radius még mehet rá, hogy ne kelljen hajolgatnom az aranyért.
-
Huma
addikt
válasz mikromanus #450 üzenetére
Szerintem erőre vagy ügyességre. Általában két fő statra keresnek az emberek.
Keress rá AH-ban mennyiért mennek ezek a cuccok és lődd be kicsivel alájuk.
-
-
Huma
addikt
100k bid, 150k buyout-ért raknám fel.
130K-ért vihető.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Ha +100DPS-e lenne akkor kb 800k-1000k-t érne.
Ha +200DPS-e lenne akkor 3-4 milla lenne kb.Emlékeim szerint.
Az viszont biztos, hogy ez a kardot max 300k-ért lehetne eladni ha valakinek kedve támadna megvenni. De nincs kedvem ennyiért felrakni mert lehet, hogy sosem vinnék el. 200 k-ért már valószínűbb lenne, hogy gyorsan elviszik. De ez sem biztos. Ezért raknám fel 150k-ért.Ha itt nem kell senkinek akkor meg is teszem.
szerk:
Félre téve vhunor-nak.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Múltkor próbálkoztam egy kétkezessel, de nem volt nagy sikerélményem. Most két egykezessel nyomulok. Mindkettőn 600+ LoH van + még a gyűrűm , meg még valami ad egy keveset. Így 1500 körül van a LoH. De még mindig nem az igazi mivel még így is túl lassú vagyok ahhoz hogy igazán hatékony legyen. (1.3 attack rate)
Kétkezes fegyverrel nem nagyon éri meg LoH-re menni. Eleve feleannyi lehet csak mint két db egykezesnél és még lassabb is. Ezért lehet olcsón kapni őket.A kétkezes fegyverek az általában olyan skillekhez jók amik cd-sek vagy furyba kerülnek. Viszont ekkor nem lehet ész nélkül zúzni hanem rohangászni kell. Ill szerintem nem annyira életképes taktika infernón.
Mondjuk a revenge azért nagyot szólhat egy kétkezessel
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Igen, az ilyen skillek nagyon jók kétkezessel, de általában vagy nagyon fogyasztják a fury-t vagy cd-je van. Földrengésnél ugye másfél perc alapból amit tudsz csökkenteni passzívval ill rúnával. Összesen asszem 75sec lesz ekkor a cd ami még mindig baromi sok. Egyszer ellövöd és leviszi egy elit 10-20%-át mondjuk, de utána bajban leszel mert két skill helyet feláldoztál erre a 10-20%-ra. Szerintem nem éri meg.
-
Huma
addikt
Nem mondtam, hogy gyenge csak hogy van helyette más ami jobb. Inferno act 3-4 ben is kipróbáltad már?
ui: Ne ide válaszolj légyszi hanem D3 topicba. Ne offoljuk már szanaszét a trade topicot.
-
Huma
addikt
kb 400k. Attól függ hogy milyen hamar akarsz rajta túladni. 300k-ért szerintem nagyon hamar elviszik. De berakhatod 600k-ért is. Talán még annyiért is elviszik.
Ja. Szerintem a 600k reális AH-s ár. Ha nem veszik meg annyiért akkor max visszateszed 500k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz GeneraL_XTX #613 üzenetére
Nem mondtam, hogy jó, de ekörül mennek AH-ban. Van aki megveszi.
Act 3-ig amúgy teljesen jó fegyver.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Én 150K körülire saccolnám. A LoH túl kevés rajta, hogy sokat érjen. Ettől függetlenül sokan felpakolják akár 700k-900K-ért az ilyen fegyvereket, de hatalmas nagy szerencse kell ahhoz hogy kifogj egy palimadarat aki meg is veszi ennyiért.
150K a reális ára, de AH-ban van rá esély hogy akár a háromszorosáért is elpasszold valami baleknak.
-
-
-
Huma
addikt
válasz DeckardCain #733 üzenetére
Nem te haltál meg Act 1-ben?
-
Huma
addikt
válasz -conrad- #933 üzenetére
1385 aranyat kínálok érte.
Na jó. Tényleg nem olyan rossz a pajzs. +vit és str v dex. És 74% all res. Az egyedüli komolyabb hibája az alacsony block.
Jó hír. (nekem) Sikerült eladnom egy alkarvédőt 19 euróért.
-
Huma
addikt
Mindkét gyűrűt felraktam RMAH-ba. A zöld egész jó árban van.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Ezt már el is vitték 60-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest