Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Kell a Helltrapper, hogy gyorsan lent legyen az összes sentry.
Ha kevés a mob akkor hagyd ott őket (majd jönnek utánad) és keress tömeget. Ha van tömeg akkor van Discipline és van Permasmoke. Ha nincs tömeg ott csak fekvés van. Összességében a legszerencsésebb és legmákosabb (G)riftet kell kifogni hozzá és azokban is leginkább csak az elitekre kell vadászni. -
Muton
addikt
valaki írja már le plz, hogy mit kell csinálni a light dh-val, mert egyszerűen nem bírom a 33-at sem lehozni.
mit kell csinálni, ha alig van mob vagy qrva gyorsan mozognak, és ezért nincs disc töltés és ezért nincs smoke screen?
mindig jön egy-két lifeleeches szellem a pálya közepétől, és be is van bukva az egész...amúgy érdemes ezt-azt félrerakni? milyen ág lesz jó majd wizardot és dh-t illetőleg?
mod: esett egy uskang tegnap, azzal nem menne többre az ember, mint egy helltrapperrel?
-
Thrawn
félisten
válasz
vhunor
üzenetére
Épp ezen fognak (remélhetőleg) változtatni, ma írta egy kék (Travis?).
Egyébként jogos is lenne, mert fél percig csak a monitort bámulni értelmetlen, ennél még a kilométerekről visszagyaloglás is jobb volt. Pláne ha azt nézem mennyi esélyem volt életben maradni egyszerre két elitpakk mellett mikor ugyanott kellett felkelni ahol körbeálltak. -
BeYourself
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem a HD4600 om full Hdben effektek kivetelevel maxon megy nagyobb csatában neha leesik 15-20 körül. Bár ez egy asztali i5 4590esben van...
-
Thrawn
félisten
Na végre, van némi esély arra, hogy eltakarítják azt az idióta számlálót GR-ben ha meghalsz, helyette időbünti lesz. Talán-talán még választani is lehet majd, hogy a fakeresztnél vagy az utolsó chekpointnál keljen fel a kari.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, szerintem egy próbát megér. Veszteni semmit nem fogsz vele.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Írtad, hogy van tapasztalatod vele, kicsit süsü vagyok ma, köszi.

-
Thrawn
félisten
Every active sentry summons a rift guardian to fight by your side for its entire duration.

-
oxox
addikt
talaltam ma egy igen tetszetos mara sisakot 730+ vit, 730+ dex..mondom akkor 6crit chance-t ra...
kb 25x-jere beadott egy 4.5-est...ajaj baj lesz....kb kov 25-ikre egy 5.5-et (amit kb 6x ismetelt egymas utan meg)...aztan megint csak forgattam....majd gondoltam Pac csele bevetve a monkal forgatom....hat ram ez a szabaly nem ervenyes....850 misi goldrol levertem magam 250-re....de ugy voltam vele kapja be akkor is ralokom azt a 6-ot. Meglett vegul
sokba fajt...de csak en gyoztem!!!!!!!!! (hacsak nem dob most ket napon belul egy jobbat
...bar akkor megy a ladaba tartaleknak), de eleg gyorsan jon a gold ha rafekszem....(szerintem 100misi+ siman megvan orankent...foleg ha meg huzok kicsit az amun, mert az elsot elastam az elozo DH-mal.....mint a nomad torzsek meg a lovat is melle temettem
) -
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Neked is és mindenki másnak bátran tudom ajánlani a Gamebooster nevű programot, amennyiben gyenge géppel/laptoppal akarok diózni. Az a lényege, hogy egy gombnyomással átvált "gamer módba" a progi, kikapcsol kb minden felesleges dolgot a gépeden, hogy az csak a játékra tudjon koncentrálni. Nálam laptopon csodát tett kb 30% plusz memóriát szabadított fel és a 800x600-as ablakból át tudtam menni natív 1366x768-ra. Mindenképpen érdemes kipróbálni szerintem.
-
.OM.
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja tényleg laptop:
Nekem egy i5-ös integrált grafikával ablakban viszi minimumon. Azt hiszem 1024*768-ban max. -
vhunor
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elfut, de minimum minőség mellett is élvezhetetlen. (Egy időben fent volt a Macbook Airemen, de max. AH-zni volt jó, még amikor élt ez a része a játéknak).
-
.OM.
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szia,
Nekem az első időkben ment a 1 GB-os HD4870-nel. Most nem tudom mi a helyzet.
De szerencsére az első Boss-ig ingyen kipróbálhatod..om.
-
.OM.
aktív tag
válasz
vhunor
üzenetére
Ez így is OP.
5 Sentry = +500% és a Sentry is lő + 500% = +1000% DMG
Elemental arrow mehet Kinderrel orrvérzésig 3300% damage-vel + Elementális bónusz + Elit bónusz + Cull + PetGem + Elit kill gem + satöbbi..
- plusz a töltéssel 2 sec-enkénet a Cluster..
..le kell vennem majd a felbontást..

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egy NEM Diablo-szakmai kérdés:

Van valakinek tapasztalata, egy HD4000-rel elfut a játék? -
shotika
őstag
PTR-en szinte minden elitből legend esik

-
mrlumen
csendes tag
Helló.
Érdekelne, hogy aki ssd-vel nyomja a gammát, mennyivel lett gyorsabb? Gondolok itt, töltés, nagyobb effektháborúnál laggolások stb.
Köszi. -
Edge
veterán
jaja érdekessé teszi majd:
Does this mean that only our shots are buffed by 100% for every sentry, or also the shots of these sentries?
Good question! This set bonus applies only to your shots, not the shots fired by Sentries.
akkor el is dőlt hogy a bombardient tegez lesz az alap.
(BTW más kaszt is kaphatna már vmi buffot banyek...)
-
vhunor
őstag
Élvezzétek ki az atombomba módot a PTR-en amíg lehet.
Finally, we've already got some additional changes pending for the Embodiment of the Marauder. It’s great to see that players are enjoying the more active gameplay of this redesign, and we want to further shift the source of damage from your Sentries to your Demon Hunter. To accomplish this, the set bonus order is being shifted around and retuned. Bear in mind that tuning on the exact number values will likely continue through the PTR and are not yet final.
Here's our latest anticipated changes, which will be coming to the next PTR patch:
2 Piece Bonus
Companion calls all companions to your side.
4 Piece Bonus
Sentries cast your Hatred spender when you do.
6 Piece Bonus
Your generators, Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, and Cluster Arrow deal 100% increased damage for every active Sentry.This should bring the set's damage potential closer to what it currently provides on live, if not a bit better. Once again, thank you for your ongoing diligence in PTR testing!
-
_ocsisajt
őstag
hujjje vegre kiultem ezt is:
Live HC:
BT Amu:
Cold 20%
99 CHD (ezt 15-ik rollra adta)
8.5 chc (vilagos)
lik
lightres
hat sajnalom Harrington beltet, de be kellett raknom helyere BT beltet

-
DaveNo1
veterán
Előbb leszek amerikai elnök, minthogy esne egy Ancient Furnace mondjuk. Sima Furnacet is 2 hónapig farmoltam, akkor mennyi idő kell az Ancient változathoz. Ráadásul abból is egy jobb darabhoz.

Most pont ezért sem játszok, mert múltkor azt tapasztaltam, hogy miután másfél hónapig nem játszottam első pár napban elég erős volt a drop. Hátha megint.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy kapok-e bant ha Flawless Widescreen nevű programmal 2560x1080-as felbontásba játszok? -
vhunor
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ezért használok coldoshoz egy 2800-as Natalyát, villámoshoz meg egy 2700-as Uskangot, mert lényegében ez a kettő használható fegyver esett, a többi mind ilyen 2200-2300-as rollokkal. 'trapperből nyitottam vagy ötöt, szintén mind ilyen fos lett, úgyhogy megyek azzal ami van, aztán majd esik más is, vagy nem.
-
Edge
veterán
már minden FoS ami nem anci... szal kell egy gear amivel kifarmolod első pár napban a többi zuza addig is. sztem. mmint éles patch-re.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Meg ha "vege"is lenne, akkor is iden mar nem lesz szerintem eles ebbol. Tehat van meg par napod...

Nekem mar esett vagy 4 Etrayu, eddig rosszabb rollal, mint a masik, mindegyikbol FoS lett.
Calamity-t talan regen lattam, de mar az enyeszete lett, Kriderem meg eleg gyenge, de megvan meg a ladaban. -
BeYourself
csendes tag
@ jookomak Nincs vége. Chakram es Maelstorm vagy EA es Maelstorm.
Mellé meg hatred töltő (Vagy Preparation) + Reapers -
Edge
veterán
anci:

-
jookomak
őstag
Mikor esik etrayu? Nyilván ma, tudván, hogy már lassan vége a cold dh buildnek. Ó je.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
en most azt mondanam, hogy unity kell ha solozol
unityval: most linkelnem az elozo DHmat HC-n, de nem tudom
legalba megcsinaltam GR34-et csattanas nelkul... szerintem akkor teli diamondokkal... de joval tobb volt ARem meg HP-m tiednel az fix... sooot 37-en is csak egyszer csattantam amikor nekemugrott egy punisher, nem voltam full hp-n, csak bossnal lejart az idom 
amin most ledobbentem, hogy SHC-n negyes partyba mar 48-nal jarnak liveon (tikiwd, ponisader, 2 dpsdh), azert az mar meleg (ott mar kell kordinalni, meg vigyazni minden szarnal
) 
-
Thrawn
félisten
válasz
vhunor
üzenetére
Jól látod, taffneszre nincs szükség csak dpsre.
Én jailernél mindig teszek egy sentryt magam elé is, hogy ha az elkezd lőni akkor még hátrébb húzódjak. Néha bejön néha nem, sajnos ha teleportál is az elit akkor tökmindegy hogyan próbálok trükközni, akkor is elkapnak._ocsisajt: tök felesleges a Unity, nehezebb GR-t csak anélkül lehet megcsinálni, mert kell az a plusz DPS amit hoz a SoJ. Az Unity sem mindenható, azzal együtt is simán lecsapnak.
-
vhunor
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Az Awareness a Jailer affix ellen kb. mint halottnak a csók
. Random castolják a mobok, van amikor kettő jön közvetlenül egymás után és kampec van. Wizarddal meg dokival túlélhető mert 2k közelében vannak a resistek és mindenféle pajzs meg sebzésmegosztás a rendelkezésükre áll, de valahol abszurdnak érzem, hogy 750 arcane resist és 40% ranged reduction mellett nem élek túl egy nyomorult instant sebző affixet. Pedig direkt nem forgattam át a sisakomon a vitát skilldamra, de ahogy látom tökmindegy, hogy 330k vagy 400k hp-m van a fenti defenzív statok mellett is. -
-
vhunor
őstag
Régebb óta DH-val játszók: szólóban, Unity nélkül hogy lehet túlélni a jailer/frozen affixeket? Főleg a jailer ami rohadtul idegesít, gr35-ben már instant kinyír 400k hp, 750 arcane resist és 39% ranged damage reduction mellett. Mi a pél f****t tegyek még magamra egy cameon kívül (ami nincs használható dexesem), hogy esélyem legyen ezt túlélni?
Bombardiert meg egyszerűen b*szik adni bármilyen legalja darabot is. Lett egy ilyenem, de a villámos stílus egyelőre nem fekszik.
-
SQX_Barto
addikt
Vegre meglettek a 25os kovek. Monk meg hamar ment a levesbe
Csak egy rovid fellangolas volt. -
vhunor
őstag
-
Cyberbeni
addikt
-
Edge
veterán
srácok az élesben hogy oldottátok meg dhval hogy soloban a tasker fent maradhasson unity-val? gondolom SOJ helyére ment a unity?
Tegnap amugy sztem nem jól teszteltem a hydra-t, nehéz átszokni... pl fullra kihagytam a petes gemet

A gemek így néznének ki tankkal a partyban: petesgem, powerfull, trapped.
Soloban már jönne a dilemma, hogy toxin vagy zei a trapped helyére. Ma este kipróbálom.Gorni: az van kékben hogy a dot megáll RG esetén ha messzebb megyek wizzel, viszont ez most a fehér mobokra is érvényes kvázi ez a bug ha elsétálok megáll a dot nem hallnak le a mobok mögöttem...
a listát elnézve amit beni írt: hát ez remek a wiz lassan a rangedek monkja lesz lol bazzz

-
Bahama
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a múltkor azért egy 1 erős bug volt bennt, hogy halhatatlan voltál kb 1 hónapig...
A másik meg a sash of knives túlzás proccja, meg a bul khatos gyűrű % alapú sebzése.
Most az irány jó, csak valószínűleg lejjebb tekerik a számokat.
Mondjuk sentrynként + 20% = megáll 100-nál
A 100% sentry lövést meg leveszik 50-re.
És kb ott vagyunk ahonnan kezdtük, de ugye az ancient cuccok miatt garantált a fejlődés. Főleg a fegyó miatt. -
granini
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Lehet aztan koran orulunk.. (mar aki..) merugye az elozo PTRen is mi volt..? 3 nap utan 100as GR-t ment a jonep, aztan vegul a live gameben megrekedtunk 50-53 korul.. hat aki most 59-et megy DH-val az lehet azt eredmenyezi hogy ez a buff amit tapaszalunk nem igy lesz bizony atultetve..
A balansz szerintem nem lesz megoldva, eddig se volt sosem.. talan nem is lehet azt jol beloni, elvegre a Blizzard maga ismerte be a connon hogy gyakran ok se sejtik elore hogy adott 150+ kulonbozo legendbol meg skillbol a jatekos tarsadalom vegul milyen buildet hoz ki..
-
_ocsisajt
őstag
szerintetek erdemes PTR-en a Focus-Restraint parosra appelalni? M6+chakram+ spines tegez kombora gondoltam

-
_ocsisajt
őstag
PTR bohockodas: Kadala beadta chakramos tegezt SHC-n... na akkor megyek kicsit lovoldozni

alap dex, vit, ias, lik (280as dex hopp), 10 chc-t meg a 2.7M-os rollra be is adta (addig bleed-regen stb.)
de kar, hogy ptr, egesz kis jopofa verzio lett

-
Gorneck
legenda
Vmit kell ezzel kezdeniük, mert megint az lesz, mint első sezlony alatt...nulla balance...két kaszt száguld a többi csendesen nézi...ezért is sokkolt, hogy megint csak a DPS felfelé lökése van, mikor az alapvető probléma, hogy nincs normális közelharci ág...és ezen 1 kavics nem fog segíteni...ami kb xart se ért kat - na jó tank Palamra pont jó lesz...
-
Edge
veterán
sztem ez a PTR most egy DH teszt, megpróbálják vhova belőni, aztán jön a többi kaszt PTR patchekkel, legalábbis ha van eszük akkor ez lesz

-
shotika
őstag
PTR:
Mara DH, a már sokat emlegetett Coldos Chakrammal... Brutális! 200 millákat tol bele a mobba, T6 és (még 4-es partiban is), ha kapsz egy channeling pylont, akkor 1 perc egy rift. Teljesen mindegy, hogy 3 vagy 5 sentry van lenn. Grift kicsit szenvedős, mert anno eladtam a Chakramos tegezt, most meg csak azért se dobja

Cluster még durvább, 2 lövés egy T6 riftboss.Ez így kbszottul OP, főleg, hogy két képernyőnyire is ellőnek a sentryk. Tuti nerfelni fogják.
Barbár: Raekor settel küldtem neki, és a sűrűbb moboknak és pylonoknak köszönhetően tényleg egy vadállat lett - kár hogy a grift végére a dagadt mérgezőst dobta be főgenyának, így inkább kiléptem.
A Grift változtatásoknak örülök, de hol a többi változtatás? Mara seten kívül a többi továbbra se ér semmit, és a többi karakterhez meg alig-alig nyúltak hozzá.
-
DaveNo1
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
Az a durva az új M6 DH-ban, hogy oké, hogy a sentryk buknak egy csomó speedet meg nem lőnek annyit, de cserébe az egész set kapott egy +200% és egy +100% dmg buffot. Arra meg több megoldás is van, hogy gyakorlatilag megállás nélkül lehessen lőni, főleg partyban ha tank megfogja a mobokat.
Ami kicsit visszatetsző, hogy elvettek 500 dexet és cserébe kapsz +200% dmg-t
Azért illene akkor a többi classnál is elvenni a tök felesleges plusz statos kettes set bónusz és valami oda illő OP dolgot adni.Gorneck: A def gemek tankoknak vannak, meleeként felpakolod csak további dmg-t buksz ráadásul az a -20% dmg csökkentés sem véd meg az 1 shotolástól magas GR-ben, ergo a lvl25ös bónusz életbe se tud lépni, ha nem vagy tank
Ha minden így marad akkor meleek + wizzard marad parkolópályán, és mob sürüség növelés miatt WD+Barb+dupla DH lesz továbbra is a legjobb felállás. -
vhunor
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Jah, a raekor, meg mert tele van conduittal minden rift. Tehát nem változott semmi, csak ugyanaz a build most feljebb ment 30 százalékkal. WW, Leap továbbra is kalap szar gr-ben.
Monkkal írtam, még egyáltalán nem áll rá a kezem/agyam az új ritmusra. Látom hogy a sebzés ott van, de újra kell kalibralnom magam
. -
Gorneck
legenda
válasz
vhunor
üzenetére
Nemtom mit csinálsz....de nem a decoy a lényeg, hanem az égető...az meg durran jó nagyot és a kacsód se rohad le...sokkal erősebb lett a Monk...ha majd nem lagol a PTR megnézem a Palmot is...az se lett rossz...OFC továbbra se látom ezzel ebben a formában, hogy fogok magas GRre jutni csapatba...
A Barb full Op lett...kb megállíthatatlan...főleg most, hogy nőtt a sűrűség és több pylon lett...sokat kedveztek neki...
Látszik a leaderboardon...hogy a balance ismét xar és ezen a def gemek szart se fognak érni...a meeeeelee ág még mindig parkíírba van...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig ha bejott volna akkor....kinomban mar nem tudtam mit csinalni...a vegen kb pont olyan voltam mint a kesdobalo helyeken a felkaru rablo mellett allo sittes alakok...csak toltam be a zsetont.
...bar akkor megy a ladaba tartaleknak), de eleg gyorsan jon a gold ha rafekszem....(szerintem 100misi+ siman megvan orankent...foleg ha meg huzok kicsit az amun, mert az elsot elastam az elozo DH-mal.....mint a nomad torzsek meg a lovat is melle temettem

Csak egy rovid fellangolas volt.

Azért illene akkor a többi classnál is elvenni a tök felesleges plusz statos kettes set bónusz és valami oda illő OP dolgot adni.