Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Aki dokival játszik, és T6 riftezésre keres valami szórakoztató buildet, próbálja ki a Grin Reapert. Egészen mókás, ahogy a 10+ fétis mellett egy tucatnyi pókkirálynő és zöld trutymó mászik rá mindenre ami mozog, és közben a mobok szinte mindig egymás ütik az Addling Toads és a Mass Confusion miatt. Griftben 34-ig el lehet lenni vele.
A megidézett csontikra nem vonatkozik cooldown vagy más limit, ezért spammelnek szinte mindent (BBV, Fetish Army, Zombie dog meg egy-két lényegtelen skill kivételével), ami a skillbaron van. Ren'ho Flayerrel nagyjából az idő 75%-ában tolják az ipart.
-
Joezyka
senior tag
én pont most tornásztam fel 695k-ra
ma volt egy szabad 10 percem, aztán lecseréltem pár cuccot, meg áttekertam pár cuccon dolgokat. dmg -et nem buktam sőőt! még több lett. remélem mihamarabb lesz egy kis időm és azokat is átvariálom meg kipróbálom mit bír a kari, mit se -
-
betyarr
veterán
egy kis segítséget kérnék a következő értelmezéséhez:
Core: Movement Speed to 25% (including items) > Str
először a movementet fejlesszem,aztán az str-t?
Offense: CD = CC > IAS > CDR
ha a "cc>ias>cdr" sorrendben fejlesztek,akkor a cd is növekszik?
vagy a "cd,ias és cdr között annyi pontot osszak el,mint ami a cd-n van? -
Sheol
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Ha erős karaktert akarsz, akkor rá kell szánni az időt a kutatómunkára.
Szépen fogod magad, és elolvasod az itt leírtakat.
Jobb oldalon ott van ez a menü: "Builds/Guides", ezekben mindent megtalálsz.
-
Mirman
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Beállításoknál a Key Binding alatt tudod bármelyik gombhoz bármelyik tulajdonságot hozzárendelni.
Betyarr: Én csak a saját barbomról tudok beszélni , de nem igazán kell neki több healing. Rajtam van a Pride of Cassius öv ami meghosszabbítja az ignore pain időtartamát. Az ignore paint ignorance is bliss runával használva 5364 hp-t kapsz minden egyes elköltött fury pontért. Ha lemegy az életem bekapcsolom és közben nyomogatom a battle rage-t veszettül amin nincs semmi cooldown és 20 fury-ba kerül ergo mind egyes aktiváláskor 20*5364 hp-t kapok.
ja és általában minden barbon van valami immun amu , a legjobb a Xephirian de ez nekem még nem esett. Valamint az is fontos hogy magasabb GR-en fira chain elitet hagyd a francba úgysincs esélyed , bele chargeolsz és vége.
-
betyarr
veterán
válasz
Mirman
üzenetére
és az miért jó,hogy a call of the ancients van a bal egérre belőve
az nem sebez,csak meghívja őket.vagy tévedek?
illetve az sem teljesen tiszta,hogy a top helyezettek barbárjainak csak cca. 20k körüli a healingje.vagy ha a life-ot feltornásszák 400k körülire,akkor már nem lehet olyan könnyen lezúzni? -
Mirman
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
létezik bizony elective mode-nak hívják.

-
betyarr
veterán
ilyen létezik,hogy szabadon hozá lehet rendelni a billentyűhöz és az egér gombjaihoz a skilleket?
-
havri1
félisten
válasz
Valkűr
üzenetére
Éjfél körül leszek, viszont halvány l fgom sincs hogyan kell a prohardveres csapatban keresni.

Meg lehet kérnék majd kis segítséget a skillek finomításában. Vagy az egész karakterében.
Most egész jól aprítok, de szerintem valami nem okés.
800k felett van a dmg, chc 44%, chd 440%, life 750k, AP meg 130.
Sok esetben szerencsétlenkedek, nagyon gyorsan elfogy az AP. Egyedül alig haladok, ismét
Rohangálok a nobok körül mint egy szerencsétlen, hogy töltődjön az AP. -
Sárpac
nagyúr
Srácok melyik a legjobb xp pörgető hely vagy módszer mostanság?

-
havri1
félisten
Hol a fenébe tudok venni, kraftolni, tekerni vagy bánomisénmitcsinálni zöld, firebird cuccokat?
Már napok, hetek óta ha esik valami, az tuti nem az, és tuti olyan, amiből már van 4
Kicsit már kezdem elveszíteni a hitem. -
Lobonc
tag
Sziasztok,
A portrék mellet a kis csillagok mit jelölnek?
Köszi
Lobonc -
MrCsiT
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ha Support WD-t szeretnél, nézd meg a profilomban (btag az aláírásomban) a season WD-met: igaz, jelenleg nem GR-re van kapható XP, hanem dps+Gold Find-os, de a lényeg a sapka: szerintem Tiklandian sapka nélkül nincs support WD.
Ha full support, akkor túlélésre megy: nem a dps kell neki, hanem, hogy extrém körülmények között se haljon meg, képes legyen fogni a lényeket, amíg a többiek megölik azokat. Ezért láthatsz zdps WD-n armoros cuccokat. Legerősebb verzió Xephirian (lightning ellen véd) amulettet használ, ezt követi a Julia amulett.
Júliával ugye arcane ellen leszel védett.Én, nem-GR-en, szeretem, ha van némi dps-em is. Valamint, azért GF-es a gear (+11700% GF), mert a Custerian bracerssel a gold után XP-t kapok.
Tegnap így végre elértem, hogy mint ahogy normálban P568-as vagyok, season-ben ugyanennyi.
Rendben van, hogy változott a kapható XP mennyisége, de akkor is durva, hogy 3-400 óra elég volt ehhez.
-
SQX_Barto
addikt
Elkezdtem osszerakni egy Support WD-t.
Neztem a Leaderboardos csapatokban ket WD-t es azt latom, dexes es strength-es cuccokban vannak. Amik ugye az armort erositik. Ennyire nem kell neki az int, hogy inkabb ilyen cuccokat raknak fel? Ha ezt tudom, nem dobalom ki a BT cuccokat, amiket dobalt Kadala a crusadernel...
Bar jobban belegondolva van ertelme, hiszen zerodps karirol van szo, akinek a tuleles a fontos. -
Madn!ght
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
"... farmold nyugodtan az idődet, mást most nem nagyon van,amit lehetne" - látod éppen ez az. A sima farmolás nem nyújt már különösebben újat. Az utóbbi időben egyetlen motiváció volt, hogy egy ilyen csúzlit lootoljak, sikertelenül. Kb olyan, mint az, hogy akárhányszor nekifutok, nem jutok magasabb gr szintre.
Kicsit unalmas... -
Madn!ght
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
Ezért sem lenne rossz, ha néhány ilyen "must have" kategóriájú fegyvert valamilyen küldetésben is lehessen szerezni. (azt se bánnám, ha 10 milliárd gold lenne egy azonosítatlan, vagy tudomisén, vagy pl hf amu, rorg ring szerzéséhez hasonló lenne, stb) De legalább a tudat meglenne, hogy ha ezt megcsinálom, elérem, akkor tuti, hogy legalább nagy az esély egyre. Így pedig csak "értelmetlen" órák mennek el, mert más dologra jelenleg nincs szükségem.
-
vhunor
őstag
-
Sheol
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Ez a dupla xp buff nagyon gyenge szerintem.
A Karácsonyhoz (ajándékok bontogatása) sokkal jobban illett volna pl. dupla bounty bagek, megemelt legendary drop rate stb.
Ez kb. annyi volt, hogy odaszóltak a takarítónak, hogy állítsa már át a zikszpé csúszkát; ennyire érdekli a D3 jelenleg a Blizzardot.
-
martoonx
csendes tag
válasz
diegho
üzenetére
Értem. Akkor van potenciál a a kiegészítőben.
71648. hát inkább a közel harcot kedvelem, de lehet hogy teszek egy próbát, bár nem tom egy új karakter 0 ról kezdeni azért soká fog tartani, hogy olyan szinten legyen mint a monk, bár nagyon sokat eddig még nem dioztam. Meglátom. -
Sheol
aktív tag
válasz
martoonx
üzenetére
Nem, fegyverbe csakis zöld követ.
Itt vannak monk buildek, nézzél szét köztük! -
martoonx
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok egy kicsit segíteni, egy két tanácsot adni milyen cuccok kellenének és milyen skilleket cseréljek.
T3-on vagyok, lehet nagy falat, de így van kihívás
http://eu.battle.net/d3/en/profile/martoonx-2489/hero/33878564
Köszi! -
betyarr
veterán
nnnaaa,tegnap esett egy raekor mellvért is!haladok-haladok!mire jön a váltás,addigra összegyűjtöm az 5-ös szettet

-
Joezyka
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
a wooha nevű wizznél pedig ott van a hydra is mammoth runával. vagy én néztem félre valamit ?
Sehol : Ez eddig eszembe se jutott, pedig mit agyaltam, hogy hogyan lehetne variálni még rajta, hogy jobb legyen. (ez a lukasztós cucc még új nekem) Mire lenne a legérdemesebb áttekerni? Sajna most nem tudok belépni gamebe, hogy megnézzem

-
Valkűr
addikt
Elbeszélünk egymás mellett, én a skills DMG re gondolok, az az elementál...Ott nem adódik a fire és a lighting dmg össze, azokat külön számolja.
-
havri1
félisten
válasz
Valkűr
üzenetére
Én arra gondolok, ha a fegyver ad pl 1100-1400 lighting sebzést, és én fire skilleket használok. Akkor elvileg valahogy a végeredménybe beleadódik, független attól, hogy más varázslat. Tehát én erre gondoltam.
Szerk.: Amúgy tök vicces, hogy a varázslók 1 kezes karddal rohangálnak..miért nem lehet a faja wiz-es "fegyvereket" botként vizuálisan megjeleníteni?!
Tudom, lehet változtatni, na de alapból..? -
Sheol
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Ez így is van, teljesen mindegy, hogy milyen fajta elementális sebzés van a fegyveren.
Egyetlen egy esetben számít jelenleg, a wizard elemental exposure passzívja figyelembe veszi a fegyver sebzéstípusát.Tigerteam: Ami viszont számít, pl. ha megnézed ezt a Maximust, akkor van egy olyan, hogy " Fire skills deal (15-20)% more damage.", na ez számít és megjelenik a karakterlapon, mint plusz fire damage.
-
Valkűr
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Mármint mit ad össze és hol? Minden DMG külön kerül megjelenitésre, mármint az elementálokra gondolok. Ruhán és egyéb cuccokon van adott százalék elemental DMG, ha a fegyveren más van akkor azt külön is jelzi. Irja , h fire DMG 60% a lighting meg csak mondjuk 16 , ha az a fegyveren van. JA értem már, hát nem tudom a tüzes cucc mitől fog villámsebzést adni. Én még soha nem válogattam igy össze.
-
havri1
félisten
válasz
Valkűr
üzenetére
Én azt olvastam itt, hogy teljesen mindegy, miben adja a plusz sebzést, összeadódik.
Lehet akkor félreértettem.
Itt nem a plusz fire skill damage-ra értem, hanem ha ad +1400 lighting sebzést pl.
Nem vágom, hogy pl ez hogy megy gyakorlatban, de érdekes dolog az biztos.
Tehát pl egy meteor, ami ad villám sebzést is
-
Valkűr
addikt
Azért látni néhány elég furán összeválogatott wizt...Fire DMG az összes ruha, a fegyon meg valami lighting dmg van. Nem az a legjobb ha egy dologra megy az ember és akkor azt tolja?
-
Joezyka
senior tag
válasz
Mirman
üzenetére
van maximusom elfekvőben 2-3 darab, az egyiket majd akkor aktivizálom és meglátom, hogy mit tud
(másik karakterrel kipróbáltam, hogy heronál + followernél is maximus volt, daráltak mint a disznó
)diegho: köszi a variácót, az a problémám csak vele, hogy a hidra skill valahogy nem fekszik :\ pedig van staffom is hozzá. de még futok vele pár kört, meglátom hogy alakul.
sehol: Igen van Wand of WoH-om, meglepő módon elég korán esett (kb para 200 körül megvolt már) a "Ramaladnizálás" nem tudom mit jelent, de nem volt likja, így csináltam neki. sajna lukasztóm épp a héten esett csak, így ennyit tudtam kihozni belőle, de bármi építő jellegűt szívesen fogadok.
Edge: tetszik ez a build, láttam már egyszer valakinél hasonlót, de valahogy még nem tudtam rászánni magam, hogy változtassak még. Spectral blade-t használtam flame Blades rúnával, jó is volt, csak ha nem mozgok lecsapnak
így váltottam blizzardra, meg teleportra, így meg futkározok körbe körbe, mint a kemotoxos légy 
szerintem az lehet a probléma, hogy túlzottan ragaszkodok a tal-rasha settemhez. nagyon a szívemhez nőtt az az ingyé meteor
van Blackthrone settből is pár cuccom (chest + öv is van) csak ritka tré statokkal
de beüzemelem akkor azt is.köszi a válaszokat
-
betyarr
veterán
ahhoz a legendary crafting crystalhoz csak úgy lehet hozzájutni ha bezúzok legendary cuccokat illetve ha 100 évben egyszer dob egyet valamelyik boss?nincs valami könnyebb beszerzési mód?
-
betyarr
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
ezen már túl vagyok,csak azért pakoltam ebbe a gyenge gyűrűbe,hogy ha épp fogytán vagyok az anyagiaknak,akkor felveszem és összekardozok pár 100k-t.
rt06: felvettem,kiléptem,de még pár perc után sem jelent meg

Sheol: és az jó nekem?épp azon vagyok,hogy a legtöbb holmimat átváltoztassam healingezővé,mert rohadt kevés a health-em.egy komolyabb boss azzal a lila turrettel nagyon hamar lezúz
pláne ha befalaznak és még ww-vel sem tudok kitörni

sokszor találok egy-egy jóféle cuccot,de legtöbbször a jóságok amiket adna az a health rovására megy és inkább nem használom.
-
Gorneck
legenda
válasz
betyarr
üzenetére
Csöppet...
•The Legacy of Raekor •
(2) Set Bonus •The first enemy hit by Furious Charge takes 100% additional damage•
(4) Set Bonus •Furious Charge gains the effect of every rune•
(5) Set Bonus •Enemies hit by Furious Charge take 3000% weapon damage over 3 seconds•
Note: This DoT cannot crit, your Critical Hit Chance and Critical Hit Damage will be calculated into its damage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ma volt egy szabad 10 percem, aztán lecseréltem pár cuccot, meg áttekertam pár cuccon dolgokat. dmg -et nem buktam sőőt! még több lett. remélem mihamarabb lesz egy kis időm és azokat is átvariálom meg kipróbálom mit bír a kari, mit se
vagy a "cd,ias és cdr között annyi pontot osszak el,mint ami a cd-n van?

nem hittem volna!azt gondoltam csak valami hiba az oldalon 

pláne ha befalaznak és még ww-vel sem tudok kitörni