Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Igen, én ezt értem...de ezek xart se sebeznek...nem hiába nem használja kutya se...illetve ennek ugye oka is volt, hogy azokkal volt a leggyorsabb procolni a setet...
Most még kevesebbet fog kitolni magábvól a Monk...így elsőre nekem úgy tűnik...eddig is a leggyengébb kari volt a játékba...és nem látom mitől lesz erősebb, mikor elsőre a többi kaszt szép új erős cuccokat kap...ő meg semmit...persze lesz PTR lassan és lesz némi balance is...de megint úgy tűnik számomra, hogy ismét nulla figyelmet fog kapni a Monk ahgy eddig. -
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
diablofans-on általában minden új infó megtalálható.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Te nem látod a fától az erdőt. Most úgy sebez a monk a legtöbbet, hogy 0 sebzésű skilleket tol folyamatosan a primary skill mellett, de azt akarják, hogy inkább sebző skilleket használjanak a monkok. Persze a számok még változhatnak attól függően, hogy PTR alapján mennyivel lesz jobb/rosszabb a sebzés.
-
Gorneck
legenda
Monkot tovább nyírják? Tényleg illen noobok vannak a Blizznél? Vagy csak én nem látom fától az erdőt...mondjuk a számok legalább változtak, így a dragon mellett más is használható lesz...
De jó látni, hogy a köv peccsel ismét egy új játékot kapunk...

-
DaveNo1
veterán
Conduitot mondjuk pont kiveszik következő patchben, úgyhogy lehet meg fog rekedni a jelenlegi állapotánál a barbár top lista

-
Cyberbeni
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Nem, barbár elég sok fajta ellenfél ellen jól elvan. Soloban csak azért kell sokat nyitni, mert ugye oda Conduit is kell.
Sok gyakorlás kell, de GR35-nek még Conduit nélkül is simán mennie kéne. (GR42-t is le lehet nyomni conduit nélkül barbival)@DaveNo1: barbárok általában fire immun amulettel tolják (már akinek megvan, ha nincs, akkor lightning és gearen meg a másikfajta resistet stackelik)
-
diegho
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ez tipikusan arról szól, hogy 10k GR-t nyitunk, hátha jön egy olyan, ahol nem act5 mobok vannak, ahol nem olyan elitek jönnek, amire nem vagyunk immunok. A Wizard és a DH bármelyik riften jó, nem kell hónapokat várni egyetlen megfelelőre. Toltad amúgy a charge buildet? Én igen. Van, hogy GR25-ben meghal, van, hogy 30-at megcsinálja 4 perc alatt. Ez ennyire random és borzasztóan unalmas, hogy rengeteget kell nyitni, mire jön 1, amivel akár 35 fölé tudsz menni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Lesz PTR és 30 nappal szezon vége előtt szólni fognak (és a patch az a következő szezonnal jön elvileg)
@diegho: barbár eddig is jó volt partyban, ezután is az lesz.
4 player #1 partiban is van egy: non season season@DaveNo1: DH főleg azért jó, mert ő tud a legjobban túlélni. Fire build egyébként többet sebez, csak könnyebben laggoltőle a játék. (Meg soloban nem tudsz perma smokescreent tolni, mint lightninggal)
-
Lézerparaszt
őstag
Látom jön már a következő peccs, van már infó róla hogy mikor is lesz az a soon?
-
Cyberbeni
addikt
A 20 ezer sárga crafting mat már el sem fér a ládámban a ~11 ramaladni mellett (meg még 2 non seasonben), szóval át kellett pakolnom egy külön karakterre

Meg azt is hallottam, hogy az ellenfelek sebzését is változtatják (redditen már nem tudom melyik topikban), és ha Unity nélkül is meg lehet maradni normál builddel (tehát csapatban), akkor a sebzése se olyan rossz annak a setnek. (Mondjuk jó lenne ha a Crusaderem solo GR41 után nem halna meg egy ütésből GR37+-on csapatban és nem kéne tank buildet tolnom. Mondjuk csak T6-on tolom partiban, oda meg nem kell Unity még 8 FPS mellett sem, ami azért elég gyakori 4 ember mellett.)
-
Dyingsoul
veterán
Én lefordítottam az eddigi híreket ami kijött d3-ról, az oldalon megtaláljátok.
-
JSaN
addikt
Uj legendary gemek:

-
tibee77
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Ez nälam is neha megtörtenik.Te hogy szoktad csinälni ezt a feareles dolgot?Piranhado-val összeräntod öket aztän jöhet a fear, majd egy helyben megällsz vagy futkoräszol körbe-körbe?(en ezt szoktam
) ha megällsz csak közöttük akkor nem mozdulhatnak meg amig a fear tart de ha futsz körbe akkor veletlenül kikerülhetnek a fear hatäsköreböl.Elöször azt hittem, hogy a fear olyan hogy egy bizonyos területre hat, miutän elnyomod elmehetsz onnan es ugyanugy ledermedve maradnak de közbe nem.Na meg persze ott vannak a buborekos mobok, amikröl minden lepattan.Na azokat de rühellem! 
-
Wolverine
félisten
A BlizzCon kezdetének eddigi eredménye: a Diablóról nem esett szó, de 23:15-kor jön majd egy What's next című D3-panel.
-
T. M.
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Carnevil fejes softcore item, vagy season only cucc?
Össze kéne hoznom valami ilyesmit: [link]
Szórakoztatónak tűnik
-
ZeroSoul
tag
Ezt en is tapasztaltam. Bar en lusta vagyok oltozkodni egy-egy rollert, ros elejen nekem is volt egy ilyen gearem, 2-300 rollra vetitve kb 80% ban adott elsore jo statot. de ezt latom a tank WDn is. kezesre akartam CDR-t reollolni es (itt is legalabb 100 rollrol es kb 300m goldrol beszelek) 10 bol 9x dupla CHD/C rollt vagy ASt adott kozel maxos ertekekkel. Lehet hogy csak makom volt, de elkepzelheto a smart roll is.
de szar mobilon kezzel beirni a tageket
-
KubanitoS
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Most én is gyorsan be akartam ide szpemmelni, hogy nekem is mennyire jó van, de aztán kiderült, hogy mégsem.
GZ a cucchoz!Amúgy ez a 6.0-ás kritikal eléggé problémás volt nekem is. 739dex 744 vitás Marauder sisakhoz próbáltam kraftolni. KB 40. alkalomra adta be a fene se tudja hány millió gold után.
-
_ocsisajt
őstag
Probaltam upgradeet kraftolni saderemnek szezonHC-n...
omg!
(a braci kb tizedik a hatos roll ra meg mar 1M-nal tartott np

-
oxox
addikt
válasz
BeYourself
üzenetére
tobb oka is lehet...tobbiek gyengek voltak...a solo riftben a karakterednek jobban "fekvo" unitok voltak, map karakterisztikaja...ha hataron mozogtok ott aprosagok is donthetnek.
-
Johnny198612
tag
válasz
granini
üzenetére
Koszi a valaszt. Megertem amiket irsz. Tenyleg arrol van szo, hogy sajnalom, hogy nem keves penzert megvettem a jatekot,de nem jatszok vele. Es a bnom is a 20dik bort huzza le rolam emiatt.
Az elore utalast en sem kedvelem, ezert irtam masodik opciokent. Sokkal inkabb szemelyesen egyutt atallitgatva kepzelem el a dolgot.
Nyugodtan toroljetek a hszt, ha zavaro. Azert hoztam itt fel, mt itt tudjatok h mukodnek a bnetes acc.ok
-
granini
őstag
válasz
Johnny198612
üzenetére
1) accountot arulni tilos.
2) ha valamit vastagon alahuzva hangsulyoznak itt a PH szerkesztoi peldaul a hardverapron, akkor az az hogy soha nem utalj elore.Aki Diablozni akar vegye meg boltban / neten es kezdjen tiszta lappal.. bocs, ez a velemenyem..
-
pluhi
tag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Gabinatort nem figyelem, Wudijo is azt mondja az összes videójában, hogy 33% CDR elég, a saját tapasztalatom is ez. Azért használ gogok-ot, mert nincs meg a perfect gearje, meg para 800-a, ahogy irtad is. (Szegénynek normális hellfire se esett még, azért megy ESS-szel.)
Ez nem jelenti azt, hogy nem az lenne az ideális, hogy a critet beáldozod 7% IASért a SoJ-on, cserébe azonnal 4.15-ös az összes sentryd, és berakhatod a Bane-t, ami jóval nagyobb buff. Szerintem ez a BIS setup, más kérdés, hogy szinte elérhetetlen a gearkövetelménye. -
pluhi
tag
válasz
Bahama
üzenetére
Ugyanazt mondjátok. Ha többet lépsz fel egyszerre, akkor úgy veszi, hogy az eggyel alatta levő complete. Vagyis amit elubksz-3 = complete-2. Kivétel az az eset, amikor complete de nem kapsz újat.
A hátrelévő időből számolja, hogy mennyit lépsz felfelé complete mellett. Ezt olyan okosan csinálta meg a Blizz, hogy lehet 0 is. Elfelejtettek 1-et adni a függvény eredményéhez... -
Cyberbeni
addikt
válasz
Bahama
üzenetére
nyiss egy trial-t, ugorj level 1-ről level 7-re és tp városba. 4-es kulcsot fogsz kapni, nem 1-est.
de 40+ is level 1-nél többet ugrani, ott meg Armaddon/Golgor és kifutsz az időből
egyébként a kettő számolás ugyanaz, ha legutoljára csak 1 wavet léptél@Johnny: Battle net account eladása tiltott a Blizzard által is meg itt a fórumon is.
-
Johnny198612
tag
Sziasztok!
A RoS kieg. megjelenese elott beruhaztam nosztalgiabol es haverom reklamozasara az alapjatekra es a preorderes kieg.re.
Sajnos nagyon nem jott mar at a feeling, nehany napot toltam csak, viszont mar nagyon sajnalom a kiadott penzt ra.
Szoval szeretnem eladni az accountomat valakinek. A Dio3 es a Kieg. van rajta + Hearthstone-t nyomkodtam egy kicsit + bekerultem a Heroes of the Storm csoportba is, lehet azt is nyomkodni.
12k-ert odaadom az egeszet szivesen.
Arra godoltam, hogy lehetne szemelyes talalkozassal kp.-val, ha Bp-i vagy. Vagy elore utalassal.Remelem nem rugdostok meg, hogy elohoztam itt a dolgot.
Koszi
-
Bahama
aktív tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ez biztos hogy nem így van.
Az számít amit megcsinálsz.
Több száz kulcsot csináltam már.
PL most 43-as kulcsokat szedek ki solora.
Így meg kell csinálnom a 45-s wavet, és utána szépen feljövök.
45-2=43Az tény hogy van olyan eset hogy még épphogy időn belül teljesítesz, akkor megkapod az ahhoz a szinthez tartozó kulcsot, de mivel csak nagyon kevés időd maradt, ezért a játék már nem ajánl fel még 1 szinttel erősebb wave-t mert úgy gondolja hogy az már úgysem sikerülne.
Pl: épphogy összszenvedem a level 45-t de már nem ad új pályát, de mégis 43-as kulcsot fogok kapni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Bahama
üzenetére
Nem az számít, hogy mit csinálsz meg, hanem hogy mit buksz el.
Pl ha soloban vagy, és 40-ről 43-ra ugrasz, azt meg elbukod, akkor 40-es kulcsot kapsz. Ha csak egy nagyon kis idő marad hátra, akkor meg nem 44-es wavere mész, hanem 41-es kulcsot kapsz.
Ehhez képest +1 ember=+1 szint levonás -
granini
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Meg a mobok hp-ja (es sebzese..?) is bonuszt kap mert tobben vagytok.. Korabban ReFi linkelt vagy mutatott egy kis tablazatot hogy hanyas partiban mennyit kell levonni a completed wave szamabol hogy ki tudd kalkulalni mi lesz a GR kulcs amit adni fog erte.. 4-es partiban valami Wave minusz 5 vagy 6 volt.. tehat ha nyomsz egy Wave 44-et az 4-es partiban kb 38-as kulcs csak..
-
DaveNo1
veterán
válasz
BeYourself
üzenetére
Ha többen vagytok magasabb wave kell ugyanazért a kulcsért
-
BeYourself
csendes tag
A profilom kimaradt eu.battle.net/d3/en/profile/HammerMetal-2206/hero/50825595
-
BeYourself
csendes tag
Az hogy lehet hogy gr 30 at meg tudom csinálni soloban ( unity nélkül), coldos Dh-ként egyedül kiütöttem 34-es kulcsot. Aztan publicon 2dh 1 wd 1monk es 28as kulcsot kaptunk. Es nehezebb volt mint egyedül a 30-as. Annyi különbség, hogy a solo kulcshoz bent volt a custom engineering publicon meg Awareness.
Ha többen vagyunk akkor arányosan nehezedik a játék és a többiek miatt volt ez?
Vagy csak mákom volt az elitekkel? -
Cyberbeni
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Ha kifogysz hatredből, és úgy próbálsz hatred fogyasztó skillt használni, akkor az a nyíl amit helyette lősz, annak olyan elemental sebzése lesz, mint amilyen a fegyvereden van. Ez csak akkor számít, ha Corrupted Angellel harcolsz, vagy cold dmg-es fegyvered van (lassítja egy rövid időre az ellenfelet).
-
jookomak
őstag
Sentry dh-nál számít valamit a fegyver elemental sebzése?
-
Thrawn
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Stametal?

-
DaveNo1
veterán
Bossnál nem mind1 az a +/- 20% dmg, ess of johan valóban lehet jó megoldás még, de én a hellfire híve vagyok.
Gogok meg alap solozásnál, Wudijo és Gabinátor (Eu 1. USA 1.) is gogokot használt, hogy meglegyen a max bp és a tökéletes cooldown. Én abban sem vagyok biztos, hogy a kesztyü, vállas és sapkában a diamond gem elég, ha meg nem vagy para 800, akkor vagy nincs meg para pontokból a cdr, vagy ott is csak dmg-t buksz. A minél több cdr már csak azért is fontos mert létezik "mini lagspike" ami azt jelenti, hogy hiába van meg a szükséges cdr pontosan, ha nem több, akkor nem biztos, hogy egyből fel is megy. Például Crusaval tapasztaltam 56%-os cdr-nél, hogy pár tized másodpercre mindenképpen kiesek az Akarat formból, hiába van meg a szükséges cdr a permahoz. Na a DH-nál ez a pár tized másodperc egyenlő lehet a halállal.
-
pluhi
tag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Ez így ebben a formában nem áll meg, nem igaz

Nekem van 2HXbow 2.84-es frostfire buildem, jelenleg ez a legerősebb nem lightning cuccom, ráadásul beájulósan lehet vele menni.
Lightningra sem kötelező a Hellfire, sőt. Egy fasza Ess of Johan szép CCt ad. Lightningnál nincs akkora jelentősége az 5. passzivnak, mivel általában az arcában állsz a népnek, a polar sentryk detto, a steady nem sokat csinál. Archery nem rossz, de el lehet lenni nélküle, ha normális crited van gearből.
CDR-ből 3x már elég, az meg gearből megvan, vállas+tegez+paragon+kő.
A Gogok amúgy is szar, mert a Sentryk nem váltanak maguktól sebességet csak normál bolt lövésekor, abból meg ugye nulla van, ha elementált is lőnek. Ergo újra le kell rakni őket, miután felstackelt a kő. Persze ha nem vagy meg nélküle, nincs más opció.Mostanában Krider lightninggal próbálkozom, nincs olyan DPS, mint Trapperrel, de azért nem is vészes és nagyságrenddel könnyebb vele menni. Nem kell a hatredre figyelni, kapsz Focus Mind-os prepát, terjedő Markot mortal enemy helyett és nem kell görcsölni az IASon se. Így is elég bajom van megszokni a smoke nyomogatását 1.4 másodpercenként

-
Muton
addikt
válasz
DaveNo1
üzenetére
egy olyan hobbildre (érted hobbi-build
), amivel a legalább 38-at le tudom magamban nyomni cold-dal, mert megragadtam 37-nél sajnos
nincs light soj-om, a szükséges tegezt meg betörtem sajnos, úgyhogy a light build odébb van. illetve multiban sincs mindig wd, crus meg pálne nincs, szóval erre építeni nem tudok, max egy csere amu, amin nincs as, ha multiban mennékgranini: csak egy wh-t kellene feláldozni, az meg fire wiznek nem nagyon fáj, max a wd-nek, de ha még azt sem szeretném, akkor feldobok egy 8%as-45%chd-s legacy-t

a többi a para ponton kívül adott. sőt, ez lesz a megoldás, hogy kipróbáljam, hogy megéri-e a normális wh-t átrollolni, hogy sokkal jobban haladok-e max BP-vel -
granini
őstag
Arrol egyebkent maradektalanul meg vagyunk gyozodve hogy a 4.15-os BP mindenkeppen jobban fog pusztitani, mint ha lemennel a kozepso BP savba, de cserebe nem kellene kb mindent felaldozni az AS oltaran..? Csak mert ha nincs tokeletes geared akkor az AS sok sloton kb olyan cuccok elol fogja elvenni a helyet mint a chc meg a chd, ami azert eleg sokat nyom a latba sebzeskor.. csak kerdezem..

-
-
Muton
addikt
akkor be kell áldoznom az intes wh-mat és átrollolni dexre, az 7%-os, farmolni kell 7%-os royalt és csak az amut kell cserélni, amúgy is csak közepesen jó. ekkor Encsi és gogok nélkül is 4,157 (ami nagyságrendekkel nagyobb, mint az 4,154-es BP
) lenneköszönöm mindenkinek az infót

-
pluhi
tag
Csak a fegyó ias multiplikativ meg a tasker, a többi additiv.
(1,6*1,07)*(1+0,07+0,19+0,05+0,05+0,06+0,1)*1,49=3,877
Összesen 3% hiányozhat a rendszerből, vagyis ha amun nincs, akkor második gyűrűn lennie kell, még Enchantressel is. Gogok az más tészta, de azzal meg nem is kell annyira görcsölni ezen.
-
Muton
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
grat!
minap nekem is kiesett seasonban is, tegnap meg egy jópofa tasker (73x dex, 7as, 49 pet as), szóval összemerege-ölve a 2 dh-t season zárás után, meg lesz a 4.15-ös BP 1hxbow-val úgy, hogy az amun és a soj/unity-n nem kell beáldozni semmit as-re

csak az a fránya season only íj és Encsi bizbasz nem esik ki >_<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Logitech MX Master 3S for MAC
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

GZ a cucchoz!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)