Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
El se hiszem, hogy Witching Hour. Első, evör.
-
granini
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
az bizony uj, mert eddig (a legutobbi javitas ota ami jopar hete / honapja lehetett..) T6-on garantalt volt a drop. Mi ubereztunk mult hetvegen a klannal es mindenki kapott minden korben.. biztos hogy T6 volt az..? (tudom huje kerdes..)( Osszeszedtetek elotte festeringben az 5 valort..?
) -
vhunor
őstag
Nem tudom, régi vagy új bug-e, de az überek T6-on nem dobnak organt. Legalábbis letoltunk 3-at és semmi, senkinek a csapatból.
-
KubanitoS
veterán
Ugyan konkrétan nem ez volt a kérdésed, de a sentry build legalapvetőbb passzívjai közé ezek tartoznak:
Custom Engineering (+ 100% időtartam és +1 sentry)
Cull the Weak (gyakorlatilag +20% sebzés cold build esetén)
Ballistics (+100% sebzés rakétákra)
Awareness ( kevés toughness miatt alapvető)
esetleg Steady Aim, Ambush ami még használható, de a legelterjedtebb cold-rocket buildhez a fenti négy elég alapvető -
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mik azok a passive-ok amik hatnak a DH Sentryére? Ambush, single out, ballistic, cull the weak?
-
Tibe
aktív tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
De ebben az észnélküli futós riftelésben mi a jó? Oke persze xp jön, de csomó lehetőséget kihagynak a lootolásra. Sima mobokból is eshetnek durva cuccok, ládákról és a földbe rejtett tárolókról nem beszélve.
Én úgy szeretek riftelni hogy közben mindent szétverek megölök stb.. és akkor esik a leg is rendesen. -
-
ReFleXx
addikt
válasz
DaveNo1
üzenetére
És végül az sem igaz, hogy riftben több xp jönne, tekintve, hogy GR26 = t6 rift, efellett már ha hasonló tempóban tudsz partyban GR-t tolni, akkor inkább megéri az. Akik GR40-et például 8-9 perc alatt letolják, azoknak inkább megéri mert jóval nagyobb az XP bónusz, mint egy T6 riftben.
Riftezni csak akkor érdemes ha kell Gold, illetve Trial kulcs.
XP-ben T6 rift a nyero.
GRnel meg szamolj azzal is hogy ki kell trialozni a GR kulcsokat ami szinten sok idő, ha a netto XP/h-t nezed a t6 rift jobb lesz.
A gyors T6 rift 3 perc full clearrel ez meg tobb xp/h mint a GR40 8-9 perc alatt. -
Thrawn
félisten
Csak úgy kíváncsiságból megkérdezném, hogy a DH-n kívül a többi kaszt számára melyikek a legritkább de BiS itemek? Jelige: költeném a shardot

-
DaveNo1
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Alapból butaság amit állítasz, mert nincs olyan, hogy egyik helyen jobb a drop rate, mint a másikban. Amúgy ha ettől elvonatkoztatunk, akkor empirikus tapasztalataim (elmúlt 2 hónapban rengeteget játszottam) azt mutatják, hogy GR-ben sokkal több használható cucc esik, mint sima riftben. És a minta mivel bőven több mint 1000+ legenedre vonatkozik, ezért el is fogadható.
Néhány példa:
- 1 furnace, 1 kukri, 2 calamity (igaz mindkettő szar roll) GR-ben, 0 ezekből sima T6 riftben
- Legalább 6-7 soj, ebből 1 sima rift (az is arcane roll dh-nak szóval totál rossz), többi mind GR
- Slot lyukasztóból jóval több esett GR bossból, mint sima riftbe, volt amikor minden nap dobtak egyet.3db 35ös gem, meg 3db 50es gm között van vagy 10% dmg különbség (persze attól függ mit használsz), ami nem elhanyagolható.
És végül az sem igaz, hogy riftben több xp jönne, tekintve, hogy GR26 = t6 rift, efellett már ha hasonló tempóban tudsz partyban GR-t tolni, akkor inkább megéri az. Akik GR40-et például 8-9 perc alatt letolják, azoknak inkább megéri mert jóval nagyobb az XP bónusz, mint egy T6 riftben.
Riftezni csak akkor érdemes ha kell Gold, illetve Trial kulcs.
-
Edge
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Ehhez képest akkor túl sok az ehp-d, string öv is felesleges T6-ra, bár mondjuk sztem gr-re is(a solo 38-at wh-val csináltam meg), sz'al kicsit jobban rámehetnél dpsre t6on úgyis művészet meghalni.

-
vhunor
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Jól van, akkor érted hogy állok ehhez az egészhez
. T6 riftre van legalább négyféle buildem a wizardhoz, és úgy látom, a Wand of Woh-val tudok a leggyorsabban haladni, gyorsabb, mint a furnace, mert nem kell várni a nyomi tűzesőre. Amúgy is most élvezem, hogy bele kell menni a sűrűjébe, mint anno a CM wizzel, nem elbújni két szobával arrébb egy sarokban és várni amíg a hydra elintézi a dolgot. -
killerjohn
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
Én aztán nem megyek GR-ben. Iszonyat nagy baromság. Az Exp és a drop is sokkal jobb T6 riftben mint bármilyen GR-ben, a gemek rank 35 fölött szvsz elhanyagolhatóak, ráadásul T6-on kb bármivel lehet menni, még fakanállal is. A Leaderboards meg enyhénszólva röhej. Értem én hogy Diablo = RNG, de a verseny ne legyen már az...
-
-
_ocsisajt
őstag
Erdekel valakit esetleg SzezonHC uberezes T6-on? (4 nyitasnyira volt idegrendszerem)
Lacibat hoznam

azon kivul, hogy nagyon csunyan tud nezni elegge olvad T6on minden korulotte (szar boppal GR35 solo)
nekem az is jo, ha nyitnak a tobbiek nekem es leszolozom (stay @ menu stilusban)

szeretnek par amut proba kedveert :|
szerk: csapatban van SOJom unity helyire (20 holy, 36CD, lik, 25 elit)
-
vhunor
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Sima riftezni. Nomeg ahogy láttam egészen gr38-ig el lehet vele bohóckodni, bár oda már elég atom cucc kell minden slotba. És főleg, mert leszarom, hogy van ennél jobb. Cuccokat és buildeket próbálgatni fun. Az nem fun, hogy megyünk ketten egy gr34-et 8:00 alatt, amire ad 37-es követ, aztán meg nem bírunk megcsinálni egy 32-est, mert a qrva pályán félkilométerenként van három és fél szárított molylepke. Az sem fun, hogy 12 60%-os gem upgrade-ből kettőt csinál meg. Szóval jah, szarok a farmra, ahogy mondani szokás.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre
üzenetére
Nem...a kutyák nem a fő sebzőid...Lacuni helyett is mehet vmikor egy strongarm...ha esik...
Inkább vmi illesmire gondoltam...fetish passzívot majd olvasd el...
Ha már megszoktad, akkor PtV passzív is mehet be az egyik védelmi helyére...
Egy klasszikus petWD...[link], semmit se érése miatt kicsit elhanyagolva...strongom meg a TankPalamon.
-
killerjohn
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
jól van, már azt hittem hogy álmodok és van egy class aminek 2 buildje is életképes

-
mpierre
veterán
Na ja. Csak azt nem értem, hogy azzal a papírsárkánnyal hogy tudsz T6-n mászkálni, mi több, túlélni. Pl a wd-m t3-n bírja csak magát... Felette már attól is elalélna, ha egy fűszál megkarcolja a csupasz talpát.
Pedig Elemental DPS-ben sikerült bejutni a 100 legjobb közé. Értem én hogy nem barbár 25M tafnesszel... -
válasz
killerjohn
üzenetére
Próbálkozások voltak/vannak rá, de mivel melee range-ből bohóckodik így magasabb GR-en életképtelen..
-
Scooby Dou
aktív tag
Szia!Igen nekem van chargeos barbim hc-n alap gearben( itt arra gondolok hogy charge set 5 os bonusszal +maximus;nem tul extra rollokkal ill SoJ sincsen), de elég fun vele a játék.Magasabb torment levelen is megállja a helyét.Bár nem nagyon használom a barbit, de 600k alap dmg és 19K tough van war cry buffal és t4-t5 megy vele.Ha funolni szeretnél ajánlom,de ha komolyabban akarsz vele nyomulni jó gear kell hozzá(korábban a maximus helyett Furnacet használtam (másik karin elvesztettem) na azzal iszonyat nagy volt az elite dmg).Egyedül a single target dmg ami kicsi szerintem mert ugye akkor nem resetelődik a charge.
szerk:az egész pályát bechargeolni 2-3 perc alatt felbecsülhetetlen

-
Cadal
őstag
Charge-os barbit próbált valaki HC-n? van benne potenciál?

-
_ocsisajt
őstag
amugy most pofamat befogom:
szezonhc fragek:- vegre dingdong! 3758 dps-es, 10CDR-es BOP-ot ki tudtam likasztani, csak meg ne haljak vele

- szep statos akkhan chest up
- Intes 20 fire elementes es 30-as elites SOJ... persze WDm phys, wiznel meg rohadtul nem jon be ez a firebird style... namindegy
-
_ocsisajt
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére

-
davidsz
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére

-
vhunor
őstag
350 shardból, há'persze.

-
-
jookomak
őstag
Nekem meg nagyon nem akar esni a bombardier. Lgt dh buildhez való quiver meg volt, csak betörtem, nem tudtam, hogy az is jóféle.
Persze uskang már esett mellé. -
Thrawn
félisten
Esett upgrade. Egy WH

-
Cyberbeni
addikt
válasz
hokuszla
üzenetére
Elég nehéz olyan riftet kapni, ahol nincs egy Jailer mob sem, szóval igen. (És a Powerful gemet elhagyni)
Egyébként meg attackspeed szerintem fölöslegesen van neked braceren, főleg hogy vitalityre pazarlod a lyukakat. Meg ha esetleg az Etrayud sem olyan jó, akkor egy 2h xbow többet sebez. Érdemes ezzel eljátszogatni, ha ki akarod hozni a maximumot a DH-dból: [link]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Két kérdésem volna:- Létezik olyan Monk build amivel ki lehet használni a Focus-Restraint párost?
Nem hiszem, csak 3 riften belül kiesett a kettő,azért kérdem
- Monkkal van értelme használni a Maximust? Esett közepes-gyenge darab tegnap, ha hatékony lenne, akkor egy gift-et is be tudok áldozni rá.
-
Rayner
őstag
válasz
BeYourself
üzenetére
Használd mellé a poison legend gemet mert akkor a sentry pakolja helyetted a Markedet -
oxox
addikt
beléptem a Para500-asok klubbjába

-
Cyberbeni
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A legújabb T6 farm taktikához(csak elitet meg RG-t ölni, csak a rift végén zárni kivéve ha nagy zsákutcába érsz) DH max Strafe buildben jó, ahhoz meg 2h xbow kell, különben kifogysz a hatredből.
-
válasz
BeYourself
üzenetére
Persze, partyban szerintem elég jó boost, pont emiatt..

-
BeYourself
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is Calamity van. Ès nagyon bejön.
Ha megjelöl egy mob ot akkor azt a többiek is 20% al jobban sebzik? Mert akkor elvileg jo az akarmelyik buildhez (pl Etrayu helyett Coldhoz-ami nekem esett eleg kis sebzesu ès lasú) -
KuCu_155
tag
CC wd-nél a resiteknél írja ,hogy 76+14.99% az a +15% mi lehet vagy miből kapja ?
Ami ugye azt jelenti ,hogy 90,99%-os a resistem ? -
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Jelenleg fire-el írtom a népet, viszont most egy soj drop miatt valószínűleg áttekeredek coldra. Igazából a calamityt a debuffja miatt nem szívesen tenném le, a helltrapper viszont jópofa lehet a sentry lerakosgatás miatt.
-
Wolverine
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
A jelszócsere frissíti az acc-od minden adatát - vagyis ilyenkor "észreveszi" a rendszer, hogy van neked egy RoS-od is. Csak ennyi a nagy trükk

#69506: a szerverek karbantartására szükség van, és hétköznap délelőttnél erre nincs jobb időpont
Ez minden MMO-ban így működik; és a D3 felépítését tekintve úgy működik, mint a WoW. Ha ez nem lenne, akkor rég játszhatatlan lenne az egész.
Az accountok adatainak frissítése meg azért telik ennyi időbe, mert csak az aktív acc-okat figyelembe véve is van Európában minimum 5 millió Battle.net-felhasználó (és még ~4-szer enni rég inaktív...). -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
T6-ra abban mész amiben akarsz, annyira könnyű. Az én Physical buildem is 2 xbowos, szóval nyugodtan próbálgasd. Arra vigyázz ha sentrys vagy és lightningos, akkor nem lesz ball lightning lassításod.
-
DH-kat szeretném kérdezni, hogy van e értelme annak, hogy quiver helyett egy másik 1 kezes bowot használok? Egész pontosan calamity + helltrapper kombóra gondoltam. /nyílván nem high end riftben gondolkozom vele, de pl T6 bounty/sima rift vagy alacsonyabb griftek esetén szeretném betesztelni/.
-
Taragas
aktív tag
Meg van a válasz, a srác akitől vettem, az mondta a megfejtést. Le kell cserélni a jelszót. Működött is!

-
-
-
t72killer
titán
válasz
Taragas
üzenetére
Mikor fizettél be/regelted be a kieget? Akár 72 órát is szötnymöröghetnek a licensz aktiválásával
. (őszintén nem értem, mitől van ennyi rajongójuk, ha így folytatják - online only, lagghalmaz, szerver down hetente, stb akkor nem lennék részvényes a Diablo4 kiadásakor...) -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Na akkor 2 dolog maradt még amit ajánlani tudok: A battle.net accountos oldalon amit linkeltél, van az install/reinstall opció. A második, amire nem emlékszem pontosan, de a Desktop Appban a GAMES SHOP NEWS sor alatt van olyan hogy Options, Redeem a Code stb. Abban a sorban szokott még lenni frissítésre utaló gomb. Asszem. Ha nem mennek ezek sem, akkor nincs több ötletem.
T72killer: nekem sosem volt gondom az aktiválással, mindig azonnal aktiválta. Nála is aktiválta egyből, mint a mellékelt kép mutatja. A hetente szerverleállás pedig a heti karbantartás, ami már több mint 10 éve megvan a Blizzardnál.
-
Taragas
aktív tag
Próbáltam többször is, nem jó....

-
Taragas
aktív tag
Sziasztok! Techinkai jellegű problémám van! Az a probléma, hogy megvettem a kieget, aktiváltam, a weblap szerint aktív is, de a kliens baszik bármit frissíteni, és ugyan úgy az alap gamet indítja el. Tehát nincs olyanom semmilyen formában, ami havernak is, hogy kiválasztom a ROS-t. Valakinek volt hasonló problémája?

-
42861
senior tag
Sziasztok. Szerintetek érdemes lenne cserélni?
Van egy Ramaladnim, lyukat tudnék rá vágni. A legnagyobb zöld gemmel -16.4% lenne a damage.
Poison ágon vagyok. Ha cserélem, érdemes lenne a sima damage-t poison damage-re tekernem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az bizony uj, mert eddig (a legutobbi javitas ota ami jopar hete / honapja lehetett..) T6-on garantalt volt a drop. Mi ubereztunk mult hetvegen a klannal es mindenki kapott minden korben.. biztos hogy T6 volt az..? (tudom huje kerdes..)
)
Érted ott a lehetőség és kihagyod az xp miatt.

WD-nek a Kukri mellé nem kell más? 

Persze uskang már esett mellé.
Ez minden MMO-ban így működik; és a D3 felépítését tekintve úgy működik, mint a WoW. Ha ez nem lenne, akkor rég játszhatatlan lenne az egész.