Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
"A hydra változtatás eddig rohadtul nem tetszik, ebben a játékban igen kevés esetben előnyösebb a sokszor kicsiket, mint ritkán de nagyot elv."
ezt nagyon jól mondod, egyelőre nekem se tetszik, azért bizakodó vagyok anno a 2.1 ptr-en a disintegratet vágták haza és sokan mozgolódtak hogy ez most mi? aztán szépen törölték a módosítást, remélem a hydraval is csinálnak még vmit mert jelenleg semmi értelme a változtatásoknak.
-
vhunor
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Milyen lenne? A frenzyn kívül semmi nem változott, a csökkentett mob sebzés miatt némileg feljebb lehet menni vele, de ennyi.
A monk so-so, nagyon szokni kell az új módit a régi beidegződés után, egyelőre nem érzem vele a ritmust, és azzal, hogy a decoy sokkal kevesebbet sebez és kvázi csak egy előkészítő debuff, magas spirit regennel is állandóan kifogyok pride's fall nélkül, de használható SWK amuim száma eddig 5-ből 0.
A hydra változtatás eddig rohadtul nem tetszik, ebben a játékban igen kevés esetben előnyösebb a sokszor kicsiket, mint ritkán de nagyot elv.
Az M6 DH viszont az eddiginél is brutálabb, azzal a gearrel amivel live-on komoly szenvedés nélkül nem tudok 35-nél feljebb menni, ptr-en úgy megy végig 42-n mint kés a vajon. Szóló 35-ös grift után adott 42-es kulcsot, annyira gyorsan végeztem.
Ezzel zárom a napot, szerencsére az éles szerveren esett a drágaszág.

-
Edge
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
na most a klasszikus felálásba mentem, vagyis rucin blizzdam+magefist, gyors t6ot mentem ugyanolyan gyors mint eddig, a hydra kb 2x3x olyan gyorsan teszi le így is a tüzet mint ahogy eddig tette és így kompenzálja a dam nerfet... nade kérdem én ez a cél hogy ugyanoda jussunk el ahol eddig voltunk? ez így semmi, nagy semmi...
-
Edge
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
hát...
taskerrel fasza a hydra továbbra is, elsőre serpents wandal mentem meg cinderrel de úgy a dot gyenge volt aztán visszatettem furnacet mammoth hydra +tasker úgy már jó volt, nade furnace mellé soloban unity mellé nem fér be tasker...
hovatovább most ezzel a variálással kb ha 10%-al lett jobb a dps output, nem is értem... a tüzes hydra skilleknél jobbak a nem tüzesek ott az arcanes az nagyon durva de nem fire... nem jó fb sethez... ááá ide jaetch kell hogy megfejtsen egy új buildet asszem.... és az lehet nem is hydras lesz.
ráadásul a dot bugos most sima mobokra nem teszi rá halálukig. -
DaveNo1
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ja a chakram build beteg, t6on boss egy pillanat alatt elpárolog.
Egyelőre viszont eléggé lagos a ptr, szóval partyt nem nagyon tudtunk tolni. Ami pozitívum GR-ben, hogy tényleg nőtt a density, + van jópár fix Pylon.
A sebzés viszont nem csökkent, legalább is DH-val nem éreztem.
Btw. chaten már valaki linkelt 5000-es Warmongert
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CzKaresz81
tag
A Maruder DH 6 setjét, most hogy variálták át ?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére
Dani most nézi, de tökig van nerfelve az is...
-
DeckardCain
senior tag
Ptr-n megnézte valaki a wiz-t már? Kíváncsi lennék a hydrá-ra.
-
_ocsisajt
őstag
nagyon reklamoztatok az uj Dh-t... hat ez tenyelg undorito... meg ugy is, hogy NINCS se chakram tegezem, sem kriderem... tulkepp a rift bossok T6 HC-n elnek ilyen 1-2 mpig... klaszterrel csimbumm es kesz is ... omg ez tuti nerfelve lesz... amig amugy nincs chakramos tegezetek erdemes malter karperecet csinalnotok, nekem elso kattintasra e'nsentet adott

szerk: ok, tenlyeg vissza live

-
Sárpac
nagyúr
LOL 117 olvasatlan bejegyzés tegnap este óta! Mi történt, hogy így felpezsdült az élet itt?

szerk: aham mintha friss ptr jönne lefelé!

-
.OM.
aktív tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Szvsz akkor lehet, hogy az elemental arrow még jobb 5 toronnyal Kinderrel a 100%-os találati pontosság miatt.
Igaz míg leteszem a 4. és 5. tornyot, addig 330 - 370 majd 410 %-on sebez az arrow, míg a chakram 500%-on ketyegne az alatt a 2*3 sec (cdr!) alatt.
Ezt hosszú távon azonban ellensúlyozhatja a +2 torony alapsebzése, amíg én úgyis menekülni leszek kénytelen.A találati pontosságon túl esetleg még a hatred töltés gyorsasága lehet szempont.
más: Kíváncsi leszek, hogy hogy muzsikál a lassított lighting arrow build - bár azt akkor veri a fagyis chakram..
-
DaveNo1
veterán
Meg kéne nézni este partyval meddig lehet jutni, ha nincs más akkor hozom a WD tankom, bár gyorsan fel kéne az új tank gemeket húzni.
-
SQX_Barto
addikt
Aki PTRezik a napokban legyen szives vegyen mar fel ott

Van Kriderem meg Chakramos tegez is a taskamban, kivancsi leszek
Bar nekem ez a ''passziv"cold rocketes build is tetszik, de hat haladni kell a valtozasokkal. -
userxy
őstag
Egész jó ez a cold chakram DE ez biztos nem fog így maradni kap mellé még vmi szép nerfet.
Talán mara set+ rorg és natalya fegyó+ cipő párossal eltom képzelni, hogy jó legyen.
Ahogy próbáltam hogy lövöldözök disci hiány van mindig. És így talán nem lenne.
-
granini
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nincs atmenet a normal 'live' game es a PTR kozott, illetve egyiranyu. Leszeded a 25 giga (
) PTR-t, es atmasolod egy vagy tobb karaktered. Mellesleg ezt a masolat par naponta ujra eloadhatod, tehat kvazi tudod resetelni is..Minden amit PTR-ben talalsz es gyujtesz, item, gold, xp, az ott is marad, amikor zarjak a PTR-t ez mind elveszik. Kvazi a PTR-ben toltott ido ebbol a szempontbol holt ido, a PTR lenyege hogy elore szerezz informaciot arro lhogy mi hogy lesz, mi hogy fog mukodni, mit erdemes eltenni / gyujteni esetleg. Persze a PTR sincs kobe vesve, ami ott ugy volt az azert nem 100% hogy Live-ba eles patchben is ugy lesz, csak jo esellyel KB ugy lesz..
Ahogy Gorni mondja, fogod, letoltod, elszorakozol vele ugy egy hetveget, megnezed hogy mukodiknek a skillek, mire erdemes gyurni, kozben esik majd 1-2-3 item (mert sztem PTR-en pont a teszt jelleg miatt meg hogy ugyis megy a levesbe valszeg emeltebb a drop rate.. ) megnezed mekkora botrany nagyot sebez egy 4600 dps-es ancsient dajbo
aztan ha ugy kb lattad hogy mi merre akkor torlod es mehetsz vissza a normal game-be es kezdheted farmolni azt a tegezt amit eddig eldobtal mer fuj csakramos most meg mar tudod hogy ocsem a csakram tarolni fog wazz!!!Ennyike

-
Thrawn
félisten
Iszonyatosan laggol a PTR

-
-
KubanitoS
veterán
Egy kérdés: ha kipróbálom az új PTR-t, akkor a jelenlegi karaktereimmel tudok játszani, csak már eshetnek az új cuccok? Illetve, ha vége a PTR-nek, akkor visszatérve a normál mdra megmaradnak az addig esetlegesen esett új cuccok?
szerk: wtf, mi ezen a 25 giga????
-
T. M.
aktív tag
Így 2-0 óta nem értem merre tart ez a vonat. A WD a régi szép időkben a legnagyobb területre mért sebzést osztotta, a barbár hahotázott a hányó asszonyok sűrűjében, a monk állat (Granini)
vortexelt, harangolt szépen, most meg... ?
Valahol a crusader is olyan "furcsa" szerzet. Én azt vártam, hogy majd jól láncos buzogánnyal, meg pajzzsal b.szom szét az ellen fejét, de ő meg inkább a ménest hajtja...
De hogy ne csak siránkozzak, elkezdtem egy wd-t. Carnevil-re akarom gearelni, nem azért, mert op, hanem mert nagyon beteg
-
juhiati
aktív tag
Holy monkra mennyire éri meg rámenni soloban?
-
Gorneck
legenda
válasz
DaveNo1
üzenetére
Eddig is...pl nálam WD kuka lett, sose láttam SMK-t, illetve kb minden elég komoly késésekkel lett meg...sose toltam Jade WDvel, mert mire meglett a set, már xart se ért...

Már hozzászoktam...ehhez a későn érek dologhoz...csak ugye egy komoyabb GR-be csak kolonc az ember...pedig nem ő gémel kevesett...
Szal maradt a komplett dex paletta és a Pala...amiből 1 játszható magas GR-en (zdps kihagynám, azt nem mondanám játékélménynek - rabszolgamunka inkább). Szal bízok benne a PTR végére ezen lesz vmi változás illetve normális blance, me így elsőre már most nagy a különbség...
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Én 550 milliós chakramnál álltam meg

Nekem az ancient itemek nem tetszenek, mert lesz az akinek esik ancient furnace meg anyámnyukja és eljuthat jó messze meg lesz mindenki más akinek nem. Van pár OP marha ritka legendary, és azoknak most lesz még OP-bb még ritkább változata. Ahelyett, hogy több új jó item lenne, amik versenyezni tudnának egymással, most még inkább a mákosoké lesz a világ.
-
Gorneck
legenda
válasz
vhunor
üzenetére
Sztem erre nem kell adni, mert PTRen többnyire fossa a cuccokat..liveon meg nem...

A többi kari alakulása még érdekes lehet...ugye Pala semmit se kapott, Barb így elsőre nem lesz rossz bár WWzni akar a fene...Monknál meg már van aki 800M+/harangnál jár...
Kíváncsi leszek mit fognak még finomítani...illetve mi lesz így T6tal...mert így eléggé értelmetlenné teszik...a sima rifttel együtt.. -
khirill
aktív tag
bár én nem szoktam ptr-en tesztelgetni... de ahogy itt olvasgattam a múltban a droprate kicsit mindig fel van csavarva... ergo gondolom nem lesz ekkora arany és/vagy xp jutalom... nem fog azért ennyi material és/vagy bloodshard sem esni...

szóval annyira azért ne őrüljetek meg!

szerk.: mindenki dh...

-
vhunor
őstag
Néhány gr (38-42) és T6 rift alapján tapasztalatok:
- barbárral és monkkal még nem próbáltam, csak DH-val, de 38-tól már ugyanúgy oneshotol minden mortar/jailer/frozen affix mint eddig (500k hp, 700-800 resistek, 35% ranged damred), szal lehet csökkentették a mobok sebzését, csak magas gr-en rohadtul nem érzem
.- viszont ránézésre a sebzés olyan magas lett, hogy talán beférnek defenzív gemek is, de persze franc tudja, hogy így túlélhető-e (tippre nem). Viszont így, hogy nem kell tasker, szólóban unity+SoJ kombóval valszeg nagyon magasra lehet majd menni. Tippre a chakramos tegezzel + unityvel benne van nekem is a 44-45.
- ancient cuccok annyira nem gyakoriak, nekem az az egy íj esett még a legelején, aztán egy páncél, de ennyi.
- a chakram marha jól sebez, de az igazi nehéztüzérség továbbra is a cluster, amikor ellövöm 3 toronnyal kő kövön nem marad gr 40 körül, gondolom mit csinálhat 5-tel.
- az állatok mintha sokkal jobban magukra húzzák a mobokat.
-
Cadal
őstag
válasz
Mirman
üzenetére
Szerk: bocs nem válasz akart lenni. Amúgy letöltöd a PTR-t és bemásolod (Copyzod) a karaktereidet és mindent vagyis mindened bekerül a PTR be. De ha PTR Season indítasz a kkor minden nulláról kezdődik.
Kíváncsi leszek, hogy a Frenzy mikor fog, illetve fog-e robbanni! Lesz ugyan is (bár csak seasonben) egy olyan öv, hogy:
Barbarian
The Undisputed Champion
Legendary power added
Frenzy gains the effect of every runeUgye ehhez mondjuk gondoljunk hozzá egy Bastion's Revered "Frenzy now stacks up to 10 times." Ehhez mondjuk adunk egy Depth Diggers nacit, esetleg WotB + Boon of Bul-kathos passzív és Gogok gemmel hamar lehetne spammelni a jetit. Mindig full Fury, mehetne a Berserker Rage passzív. Szóval elég sok damaget össze lehetne szedni.
Az egyetlen bajom az elmélettel, hogy még ha össze is lehetne rántani az ellenfeleket a Frenzy ha jól tudom egyáltalán nem hat semekkora terültre, csak a megcélzott mobra. Szal egyesével elég macera leszedni a jónépet.
-
_ocsisajt
őstag
Kiprobaltam tesztszerot... ok vissza livera

(huddecsupasz HUD nelkul
John, ha abbahagyod, megyunk parlament ele
) -
vhunor
őstag
Sebzésről és mob densityről annyit, hogy egy random gr28 (húzom az új gemeket) 4 perc volt szólóban, és ennél valszeg sokkal gyorsabb is lehet még jobb sűrűségű pályákon.
-
Mirman
őstag
PTR hogy működik, meglévő gearrel mész be es tesztelheted vagy nulláról indulsz és mindent meg kell szerezni megint? Azt tudom hogy a patch kijovesevel minden elveszik.
-
DaveNo1
veterán
Amúgy nem figyeltem de valahonnan hirtelen lett +1,5 milliárd goldom

-
DaveNo1
veterán
t6 riftben most futottam össze egy nagy goblin packkal, több ezer materialt dobtak.

-
diegho
nagyúr
Jöhetnének barbi és wiz tapasztalatok is!
-
Gorneck
legenda
WD-t nézegette már vki?
-
Tibe
aktív tag
Nah töltöm én is PTR-t. Meglesem dh-t!

-
vhunor
őstag
Bombardier nélkül elsőre csináltam 42-es kulcsot, live-on nem tudtam 34 fölé menni 3 tornyos colddal. Most elkezdtem a gr-t, és eddig sima ügy, bár a jailer onehitel 500k hp-val és 800+ arcane resisttel. Az, hogy a tornyok akkor lőnek spendert amikor te, most talán még nagyobb csít, mert be lehet pakolni őket az elitek mellé, elhúzni másfél képernyőre és lőni a semmibe, és a tornyok ledarálnak mindent.
A hexingnél működik még a lépek egyet-lövök egyet módszer?
Gorni: nincs kriderem, 3 napos a DH-m
. Bár Jóskának pont mellettem esett 2 napja egy qrvajó darab, de sajna neki is az első, azóta átállt villámra
. Pedig minden másom van hozzá. -
Gorneck
legenda
-
granini
őstag
Elso blikkre jo hir hogy nem kell bucsut mondani a coldos DHnak, csak atskillezni kicsit meg 1-1 sloton cserelni.. nekem is par napja jott ossze a jofajta 49%-os trifect TnT.. de ha jol remlik tettem el kozel maxos cindert, magefistet meg mara kesztyut..
Teszteljetek meg es mondjatok mit kell farmolni, eltenni, ez eleg hasznos info.. bukni nem lehet vele max nem jon be es akkor zuzhato amit elraktunk.. pl nekem chakramos tegezem asszem nincs elrakva, hat ha esik akkor megtartom..
-
pluhi
tag
Legyártottam pár cuccot, az összesen ancient range-ben van a main stat. Fegyóknál a damage okés, csak az ancienten magasabb.
Ancient fegyón az elemental range: min. 1200-1560 és max. 1491-1940. Picit nagy lehet a szórás... -
JSaN
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem, hanemahol meghaltal. (ep most nyomom grift ptr-t)
-
pluhi
tag
Mark+farkas+harrington 1000M+ LfB...x5

-
vhunor
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Nincs bombardier tegezem, 5k shard + a riftek alatt se adott egyet se. A sebzés viszont beteg, T6-on az előbb egy extra hp-s pakk instantkill volt ahogy leraktam egyszerre a 3 tornyot és megnyomtam egyszer a chakramot meg a clustert.
Szerencsére a mara sisakom szabadon tekerhető, úgyhogy forgatok rá chakramot, meg a nati csukára is.
Kár, hogy a hexing pantset nem lehet beilleszteni

-
DaveNo1
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
Viszont az -2 sentry, és a +2 sentry az ugye + dmg-t jelent a mara set bónusz miatt. Én most a lightninghoz hasonló buildet csináltam, amiben van hatred töltő), de spinest is tesztelem, mert úgy meg lehet folyamatosan lőni.
Gorneck23: tesztelem a Spines of Seething Hatreddel is (van egy egész fullos), meg Bombával is. Az a baj hogy olyan Mara sisakom viszont nincs amin lenne chakram sebzés.
-
Gorneck
legenda
válasz
DaveNo1
üzenetére
Tegezzel is próbáltad? Mármint a hozzávalóval ami hatredet is termel? Szerencsére a napokba kaptam 1-2 cuccot a DHhoz így kb minden ágra viszonylag rendes cuccaim vannak...mondjuk ez a pecs azé még odébb van...1-2 nap max 1 hét és lehet majd látni millen buildre lehet majd gyúrni...
(#70212) vhunor: Nekem is, de nem fog felérni sztem a Másik sethez...
-
vhunor
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Yup, ilyenkor örülök, hogy elraktam egy maxos Spines tegezt hozzá.
Gorni: egyelőre nincsenek az új szettek, és a monk rainment szettje is maradt a régi, pedig leginkább arra voltam kíváncsi, mert ahhoz szarrá van gyúrva mindenem villámmal
.Blood shardos gobbó dobott 300 shardot.
-
DaveNo1
veterán
Lol egy cold chakram nagyon beteg, 200 milliós critek is összejönnek vele

-
Bahama
aktív tag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Mivel úgy működik hogy 8 seces cooldown ugyanúgy megvan a sentrin.
De ha épp nem rakod le a következőt mikor lejárt és letudnád, akkor pörög tovább a kis mutató rajta.
És ha megvárod a következő 8 secet, akkor már 2 tudsz lerakni EGYSZERRE (azért 2 X kell megnyomni a gombot)
Viszont ha még mondjuk mindig nem rakod le, és vársz még 8-t akkor akár HÁROM is lehet.
Ennél több nem lehet. Ezért van az hogy néha 3-t is leraksz egyszerre, de utána várnod kell a cooldownra.(#70210) Gorneck23:
Pontosan! -
vhunor
őstag
150k-val több hp-m lett, toughness felment 10,5-re 7 valamiről.
-
pluhi
tag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Trapper kuka, akárhogy próbálok kigondolni valami buildet köré, nem látom előnyét. Annyit tud, hogy mákkal hamarabb lenn van a 4. és 5. Sentry. De ehhez kell a proc, viszont nem használhatsz Ball Lightningot vagy Immolationt mert a reflect tuti kinyir. Nemtom melyik generátornak a legmagasabb az együtthatója, Entangling?
Ha ez valahogyan működne, akkor le lehetne adni a CDRt, de az a farkas miatt is jó, tehát felesleges ebbe az irányba menni. Ha egykezes, akkor Nat set vagy Calamity lesz gondolom. De miért lenne 1H? Újra nagy jelentősége lett a per hatred sebzésnek, abban meg a 2H a király. -
DaveNo1
veterán
A custom engi nálam bugos (nem tudom másnál is), hiába van bent csak 2 sentryt tudok lerakni.
OK mégse az, viszont a chargeot nem emeli 2-ről 3-ra.
-
Bahama
aktív tag
válasz
vhunor
üzenetére
Kevered.
Külön dolog a charge, és megint más hogy max mennyi sentryd lehet.
A charge azt jelenti hogy mennyid lehet betárazva, amit egyszerre lerakhatsz 0 cooldownnal.Custom passival kitolod a max sentry számát 2-ről 3-ra és a chargot is 2-ről 3-ra.
A bombardi tegez pedig, csak a max sentrti emeli 5-re.
Chargot nem lehet per pill mással emelni, és már a helltrapperből sem jöhet több sentry. -
DaveNo1
veterán
Látom Helltrappert lenerfelték...
Sokan morcosak lesznek akik napokat szántak a farmolására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) PTR-t, es atmasolod egy vagy tobb karaktered. Mellesleg ezt a masolat par naponta ujra eloadhatod, tehat kvazi tudod resetelni is..