Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
SPOILEREK a szövegben!
Sajnos nálam most gurult el a gyógyszer. Semmi gondom nem volt a játékkal(néha egy egy csontra fagyást kivéve), de ma teljesen feb*szott. Az utolsó küldetések egyikét nem tudom megcsinálni(az első bemért tudóssal kéne beszélnem), mert a játék 3 perc futás után csontra fagy(Appcrash, meg valami .dll fájl hibával). Kiderítettem, hogy a dll fájl az nvidia driverem egyik cucca, szal valószínűleg a driveremmel van baj, viszont downgradelni nem tudom, mivel csak a legújabbat tudom leszedni az nv honlapjáról. Ötlet? Márr ott vagyok, hogy újrahúztam a rendszert teljesen, de a hiba megmaradt, és sík ideg vagyok...
Remélem az AMD cseszett ki a geforce használókkal, mert akkor elmennek az anyjukba... 
Más: Malikot amúgy meg lehet menteni? Én négyszer ugrottam neki annak a résznek, de hiába szedtem le azonnal a robotot, amit ledobnak, meg majd az összes katonát, mindig kinyírta magát a csajszi(általában úgy 2-3 katona maradt a végére). A végén meguntam, és otthagytam azt a részt.
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem az AMD cseszett ki a geforce használókkal, mert akkor elmennek az anyjukba...