Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.
Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell
Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő???
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest