- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #599 üzenetére
Én is BF helyett tolom, de azt nehezen szokom meg hogy fedezék mögé érve is van hogy kiszednek olyan helyről hogy nincs rálátása rám.
Nem tudom miért van ez de sokszor megesikÉn itt is ha csak tehetem járművel vagyok.
A helik nagyon hamar sérülnek, na meg hogy a világ végéről kilőnek a kis heli pilótafülkéjéből az egyszerűen abszurdnak tartom -
BandiHUN
veterán
Sokan nyomják a szingli coopot+operationst, tegnap nekem is ez volt, volt, hogy az uccsó pontot támadtuk, olyanba dobott be. De legalább sikerült nyerni, végülis a dokival volt annyi munkám, hogy ígyis kimaxoltam a 30000xp-t
Viszont 1-2 füstön át világvégéről csalóval is sikerült összefutni, hétvégén sokat nyomtam, akkor full tiszta körök voltak, lassan meglesz az admiral, vagy miafene a max rank warfare-ben
Végre nagyjából értem a fegyó buildet is. Baromi jó játék, a Bad Company 2 óta nem volt ilyen "harci" élményem, ez BF-ebb, mint azóta ami Battlefieldként megjelent, legalábbis katonaként, még nem nagyon járműveztem. Teljesen cod-szerűek a közelharcok is, mozgás is, idén el se indítottam a BO6-ot, mert minek🤣 Kasztokat is váltogatom, halad minden, mikor mihez van kedvem/kell a harctéren.
-
bul07
nagyúr
Mi lett a játékkal
Mintha fogyna a játékosszám
Pár napja bármely időszakba kezdésre nem gyűlik ki a csapat, van hogy első pont már foglalva van és akkora telik fel a két oldal -
Dave567
addikt
Azért várjatok már meg míg patchelik a játékot, mikor adtak valamit ki első nap jól, úgy hogy full ingyenes??
-
Zizi123
senior tag
Fel kell jelenteni csalásért a boss-t, hogy csak Headshot-ot lő, és aimbot-ot használ....Mind a 3-onkat lerakott "Normál"-ban...
-
Zizi123
senior tag
Egyszerűen annyira jó vagyok, hogy kib@szot a rendszer csata közben, hogy gyanús neki, hogy illegálisan lehetek csak ilyen király...
Természetesen mindenem odalett...Na nem mintha nagy durranás lett volna a "standard gear" amivel mentem
Ezek nem normálisak...
Ha csak az eredményemre ránéz bárki egyértelmű, hogy ezt csak csalással lehet megcsinálni
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
próbálnék játszani a Black Hawk Down kieggel de nem indul el a game. Az írja graphics driver outdated.
Frissítettem a legújabbra de ugyanez.
Indítottam rendszergazdaként is de semmi.
Leszedtem mindent, újraraktam mindent, korábbi driverrel is próbálkoztam, ugyanez. Van valakinek tippje?
Köszi előre is. -
-
Iramirez
aktív tag
érdekességképpen
Irodai gépekre most dobjuk fel...hááááát mindegyiket másképp kell telepiteni
-
Plata
félisten
Azt hiszem én is leszedem,egyedül nincs értelme.
Pedig nagyon vártam már hogy újra vagy 20 év után megint Delta force sztorit játszam. -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Lehet külön törölni a kampányt?
Próbáltam nem tetszett, meg rosszabbul is fut mint a rendes multi, így megszabadulnék tőleHa nem lehet
Akkor ha letörlöm az egészet majd felrakom az alapot elveszik bármi? -
Ez azért van mert a Warfare és az Operations UE5 motor alatt futnak, a BHD pedig UE4, ezért nem tud csak ingame átlépni hanem újra kell indítani, valszeg azt korábban elkezdték fejleszteni majd jöhetett az ötlet, hogy akkor bővítsük ki más módokkal is, az újabbak ugye UE5 alá kerültek a régi meg még UE4 alatt maradt, gondolom sok meló lett volna átpakolni UE5-be a BHD-t is, elég keményen érződik amúgy a két motor közötti grafikai és technológiai különbség
-
bul07
nagyúr
Amúgy kezd nevetségesen sok helyet foglalni. 117GB
Ha jön valami frissítés akkor nem tudom mit fogok csinálni, mert biztos kell majd neki vagy sok sok szabad hely -
jimpo
senior tag
válasz
pendre54 #565 üzenetére
A hivatalos oldal szerint pedig Epicen is van ugyanúgy...
A letöltését, telepítését mondjuk nem vágom. -
Én az Epic Game-s verziót szedtem le, mert azon stabilabban fut, mint a Steam-es verzió, de itt én nem látom a kampányos verziót, nem jelenik meg a letöltési lehetőség. Tud erről valaki valamit, vagy ez csak Steam-es verzión elérhető?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #555 üzenetére
Tessék szépen realistának lenni, Mogadishuban sem vették fel a való életben az amcsik az AK-t, me mindenki a saját fegyverével lövöldözött na.
-
Golyo69
senior tag
válasz
MikeWazowski #552 üzenetére
Nem játszottam vele pár hete, de majd megnezem ezt a kampányt.
A codban is hozzád érnek egy késsel meghalsz... De egy gepfegyverrel több találat kell
-
nincsnév007
addikt
a kampányhoz muszáj leszednem az egész játékot?
-
MikeWazowski
veterán
Valami hihetetlen gagyi ez. Ezt most komolyan gondolták? Előjön egy bantu belém rúg és halott vagyok...
az ellen fegyverei meg leesnek majd 1mp után eltűnnek. Konkrétan látod, h eltűnik a fegyver....
-
Polllen
félisten
Próbálta már valaki? A RAID elég ergya, így tartok tőle...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #548 üzenetére
Egyedül is játszható, csak úgy nehezebb elvileg.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Most olvasom h megjelent a campaign, viszont azt látom h co-op...? Most akkor ez nem egy normál campaign?
-
bul07
nagyúr
És ki tudja mennyi csalót nem fognak meg, pedig rengeteg megfognak
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kooperatív módra lesz kihegyezve, hét pályát kapnak játékosok.
-
bul07
nagyúr
Tegnapi kör
Kicsit se gyanús az ellenfél elsője, gyalogosként tolta -
Iramirez
aktív tag
öööö
ez az új hot zone,ez milyen mód ..? gyakorlatilag itt mit is kell csinálni?
-
jimpo
senior tag
Még ki is kell hozni
Az már rég megvolt, Zero Dam Easy... -
jimpo
senior tag
Ilyen egy jól sikerült kukázás...
Egy darabig mondjuk eltartott míg "megtalálta". -
Zizi123
senior tag
Szerintem eljött az idő, hogy feladjam ezt a játékot.
1/2 - max 2 perces csaták.
Layali easy mindenki fullos kék, lila cuccokban lev 4. lev 5-ös lőszerrel.Fél percen belül vagy lerakja az egész csapatot 1 másik csapat, vagy 1 ember...
Ugyanmár. 15 FAIL küldetés, néha 1 sikeres becsúszik...
Miközben megírtam ezt megint lerakták az egész csapatot. R93-al 65m-ről ugrásközben pont fejbe lőtt.
Ennyi bukóval még budget szettel sem lehet 0-ra kihozni...
Hát játszon ezzel a sz@rral akinek 2 anyja van. -
Zizi123
senior tag
Én is budget-nek én is az AKS-74-t használom. Az első pár lőszerrel nincs gondom, de a tár 2. felénél már nagyon kapaszkodnom kell bele, hogy kompenzáljak, de szeretem.
Légy kedves küldd mér el az konfig kódját. Kíváncsi lennék, hogy jobb-e, mint az enyém (ár/érték arányban). Köszönöm. -
Plata
félisten
válasz
pRoject22 #521 üzenetére
PVE játékban tudok csalni de nem játékosok ellen.
MMo-ban van két karakterem ami kb 90%-ban tesz arra hogy lövi az ellenség.
Elite fokozaton is csak piruettezve marháskodom.
Tudom hogy van egy hiba a játékban,arra építettem a karakterem,így elite fokozaton is azt mondja ha szekálják hogy miss. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #515 üzenetére
Azt nem értem, hogy ezek youtube-erek, streamerek, különböző platformokon csatornáik vannak, ergo valószínűleg ebből élnek.
Tehát ha rajta kapják őket a csaláson, és bannolják őket éhenhalnak.
Ha csalnak viszont akkor azt logikusan, nem ilyen nyilvánvalóan csinálják, hogy még meg is mutatja, hogy nyilvánvalóan nem úgy működik neki a játék, mint nekem, vagy bárki másnak. Mivel a fegyver kódját is megosztják, így konfigurálásból való tévedésnek esélye sincs.
Ebből azt gondolnám, hogy nem csalnak, csak én nem tudok valamit a játékról... -
Zizi123
senior tag
Értem én, de a videó pont arról szól, hogy kb a 40-es tárat belelövi a pontba. Mármint neki!
Nekem ugyanaz a fegyver ugyanazzal a beállítással az első kilőtt lőszertől kezdve egyre inkább a plafont lövi, ahogy a szóráskép alapján is kell viselkednie.
De neki nem....Így könnyű kinyírni a parasztot (engem) aki küzd a recoil-al.
Tegnap is 0,4-0,5s alatt kaptam 5 lövés mellkapsba 60+ méterről AKS-el...
Az a fegyver erre nem alkalmas semmilyen szinten laboratóriumi (lőtér) körülmények között sem, nemhogy ugrálás, rohanás közben... -
Polllen
félisten
válasz
Szeszkazán #511 üzenetére
Így.
Én nem szeretem a drága 3-400k-s fegyvereket, igyekszem a legolcsóbban olyan recoil-t "varázsolni", amit tudok kezelni (vagy tudni vélem
).
Mondjuk ebben segít a játékstílusom, hogy nem akarok 100 méterre Scar-ral ugyanarra az egy pontra lőni hosszú sorozatokat. -
Zizi123
senior tag
Azért kezd kiborítani ez a játék. Kezdem azt hinni, hogy én valami béta verziót használok, mert semmi nem úgy működik, mint a streamereknek.
Itt 1 oktató videó arról hogy kell buildelni 1 fegyvert. Gondoltam megnézem, mert bár eddig azt hittem hogy tudom, de hát mindig tanul az ember.
LinkBárkinek is olyan lesz ez a fegyver a megadott kód alapján, mint amilyen neki a videóban?
M4A1 Assault Rifle-Warfare-6FAMGNG00U98BTLV400GS
M4A1 Assault Rifle-Warfare-6FAMGRS00U98BTLV400GSNekem ezzel a builddel az első lőszer még valóban oda megy ahova kell, de onnan kezdve a "Trajectory Distribution"-nak megfelelően olyan szinten megy felfele a fegyver csöve, és konkrétan használhatatlanul pontatlan.
A másik:
Most napok óta az AKS.t istenítik, hogy mekkora király AR...
Recoil mentes!!!!! Ha van a játékban olyan fegyver, amit agyon tuningolva is 1 f.s na ez az.
Lemásoltam azt a konfigot amit használ hát nem így viselkedik, nem 1 pontlövő, mint ennek pl...
LinkDe miért????
-
Polllen
félisten
Ha valaki operations-ben season mission-ket csinál, arra figyeljetek, hogy a Mission time: 720s leírása hibás.
Nem 2 jammer kell a black chamber server roomba, oda csak 1. A másik a Black chamber glass roomba kell. Mindkét szoba kulcsos, de az ezt megelőző küldetés ad 1-1 négyszer használható kártyát hozzájuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Delta Force - Official Black Hawk Down Campaign Release Date Teaser Trailer
- Február 21-én jön a kampány. -
Zizi123
senior tag
Sokat szoktam nézni ezt a ürgét, és ugyan magyarázza már el valaki, hogy ez a szituáció másnak is így szokott lezajlani? Ha én rohantam volna utána ilyen dübörgéssel a lépcsőn, akkor tuti, hogy nem lootol nyugodtan tovább, hanem ahogy belépek sz@rrá lő.
LinkDe ahogy nézem a közvetítéseit folyamatos ilyen szituációkban van, hogy öli halomra az ellenfelet a létező legmagasabb fokozaton, de az ellenfelek úgy játszanak, mintha botok lennének. Az én csatáim jellemzően 0,5s-ig szoktak tartani, rámozdulni nincs időm, nemhogy lokalizálni honnan lőnek, és visszalőni.
-
Zizi123
senior tag
A játék nagy hibája, hogy lehet ezekkel is távolra lőni nagyon pontosan, csak a távolság függvényében nagyobb mértékben, és hamarabb kezd el csökkenni a sebzése, mint az AR-nek.
Tehát ha nem hosszú sorozatokat lősz vele, hanem pötyögtetsz, akkor olyan pontos, mint 1 SR, vagy MR. Nonszensz.
Ja igen, és ha már itt tartunk, akkor az is gusztustalan, hogy a z MR-nek viszont nem csökken a sebzése semennyit, 500m-ről is a default sebzését sebzi... -
bul07
nagyúr
És ezekkel hogy lehet távolra lőni?
Én amúgy elképedve nézem hogy egyesek úgy lőnek mondjuk egy CAR-15-el is mint egy rendes mesterlövész fegyverrel.
Én lövöm őket mondjuk SV-98 a világ végéről, aztán ő elkezd rám lőni és folyamatosan talál is, és nyek meghalokEngem az is zavar hogy nincs esése a fegyvereknek, rakétát is kilövi a tankra és mint egy lézerfegyver olyan egyenesen repül a tank felé a rakéta, akár apálya másik felére
........
Amúgy meg lehet nézni valahol a legmesszebbi ölés milyen távolságra volt?
Tankkal volt nemrég egy 701m
-
bul07
nagyúr
Nem, az egy taktika
Sokkal könnyebb foglalni ha odaér a játék, én a első pont foglalása után szoktam elkezdeni rombolni a házakat, és mikkor jön a harmadik pont akkor a házak nélkül könnyebb lenyomni a védőket.
Na meg ha a házak nincsenek akkor a tank is beljebb tud támogatni, mert a külső házak takarják a rálátást a foglalandó pont környékére.
Tankkal a második két pont foglalásánál nem sok segítséget lehet adniDe más pályákon is van hogy nagy előny támadásnál ha a védők nem tudnak házakban és egyéb amúgy rombolható dologba elbújni, így én van hogy tényleg csak rombolás miatt lövök dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest