- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó eséllyel, ahogy fentebb már írták mások is, az ilyen ügyletek mögött, különböző "okosságok" rejlenek, mint pl. egér makrózás, ilyen-olyan no recoil-os csalások. Ami probléma még szerintem, a helyzetek valós megítélésénél, hogy nincs a játékban normális kill cam rendszer. Ezért van az, hogy én is sokszor úgy látom, hogy aki lelőtt, annak a sziluettje, olyan helyen van, ahonnan elvileg nem láthatott engem, épület, egyéb tereptárgyak által, stb. takarva, úgy meg az ember könnyen kiállt csalást.
-
Zizi123
senior tag
Még volna olyan kérdésem azokhoz akik nagyon értik a játék mechanikáját.
Ismert jelenség, hogy az ellenfél csárdásozva lő folyamatosan.
Azt tudjuk, hogy a célzás közbeni mozgási sebesség a Handling-tól függ.
Ha alacsony, akkor iszonyat lassan mozogsz miközben célzol. 20-as Handling környékén már mint 1 képregény (0,7m/s) olyan a mozgás, nem tudsz visszamozogni a fedezék mögé, mert mintha mocsárban járnál.
Na most amikor lövöldözök 50m-re, nem mozgok csak a láda mögül peek-elek, akkor hogyan lehetséges, hogy kinyír a p.csába csárdásozva?
Ha tud csárdásozni az azt jelenti, hogy:
1. vagy nem céloz a távcsővel (no AIM), és azért tud gyorsan mozogni
2. vagy céloz, de iszonyat magas a handling (viszont akkor a contol, és a stability nagyon alcsony), de akkor meg az én atompontos M7, M4A1, Scar-H, CAr-15, SG552-vel le kellene tudnom szedni pillanatok alatt. Hát is 10-ből 9x elveszítem az ilyen 1v1-eket.
Tehát hogy működik ez a csárdásozós megoldás? -
-
Polllen
félisten
Egyébként az új szezonban a spawnokat megvariálták. Brakkesh meg Space city is sokkal élhetőbb.
-
Zizi123
senior tag
Hát ott nem kell gondolkodni ilyeneken az tuti.
A csata 80%-ban lövöd a füstöt / ködöt, és reménykedsz, hogy van ott valaki. Ha lenne a játékban friendly fire, akkor nem lenne ekkora káosz az egész...Támadónak? Miért jó az neked, hogy folyamatosan meghalsz? Rohansz, majd eldőlsz, mert a "statikus" védők lesből kinyírnak.
Ezért kerülöm az "Attack and Defense" módot. A "King of the Hill " kevésbé demoralizáló. -
Zizi123
senior tag
Köszönöm szépen. Így arra a régi kérdésemre is kaptam választ, hogy mi a fegyvereknél az armor penetration.
Nem teljesen vágom, hogy miért van szükség így külön erre, de biztos van rá magyarázat.
Mondjuk az érdekes, hogy a legolcsóbb lőszerrel is le tudod lőni a legnagyobb páncélokat is az playerekről.
Nevezetesen ebben az esetben: ha Lv: 1-el lőtte volna a páncélomat, akkor nem stebezett volna az első pár lövésnél HP-t a -2 Lv szint miatt, de a 16dmg penetration armor akkor is kaptam volna, tehát a 6. lövéstől már Lv: 1-es lőszerrel is telibe kaptam volna a max sebzést.
Hát értem, ma sem hiába keltem fel. -
Polllen
félisten
A damage a hp-t csökkenti, az armor penetration pedig a páncélt.
[link]Armor guide
bul07
Ez csak az operations-ben van. Érdekesebbé teszi a játékot. Csak ott véd a páncél, ahol takar és a lőszer vs páncél szintek is számítanak.
A CoD DMZ-ben pl. csak az számított, hogy hány plate-s az armor és lábra ugyanúgy védett, csak más volt a szorzó. Itt fehér lőszerrel lábra lőve meg tudsz simán ölni egy piros armoros embert. Nyilván ehhez nagy tűzgyorsaságú fegyver kell, mert a piros armoros embernél jó eséllyel arany lőszer lesz, ami mindent átvisz az aranyig bezárólag.Norecoil - ebben a játékban van több népszerű fegyver, aminek a recoil-ja egy ferde vonal. Azt nagyon könnyű ellentartani, főleg ha low sens játékos valaki.
DE sajnos ezeket könnyű makrózni is és azt egyik anticheat sem nézi. Ha stream közben nem látszik a keze, akkor sajnos nem lehet megmondani, hogy ez most macro vagy skill.
Az amikor valakinél pl. az az AK-12 pontra lő, az valszeg macro. Eszetlenül rángat az a fegyver és tanulni kell kezelni, de akkor sem fog egy sorozat 1 pontot lőni. -
sZapu
csendes tag
válasz
BandiHUN #387 üzenetére
Én pont a minap futottam bele egy " battlefield veteran " streamerbe. 3x rakott össze, ebből 2x ellenfél volt és öröm volt nézni, hogy milyen szépen le tudta tartani a fegyver zero recoil-al...Jó igaz én még csak a warfare-t pörgetem, ott meg teli van érdekesebbnél érdekesebb játékossal
-
Zizi123
senior tag
Mesterek volna 1 kis problémám. Nem teljesen értem a játékot.
Szokás szerint lelőttek Operation módban, ez eddig rendben is van. Még soha nem foglalkoztam vele, de most kíváncsi voltam, hogy a full kék cuccban a legkönnyebb pályán hogy tudott úgy lelőni, hogy rá mozdulni nem tudtam.
Ez történt:Eddig értem.
Ilyen cuccal lött rám:Ilyen cucc volt rajtam:
Ilyen sebzésű fegyverrel lőtt:
Na szóval:
Max 85HP-n volt a páncélom.
1. lövés: gyomor 12.15HP, 36.9-et fogott fel a páncél. ????
2. lövés mellkas 13.5HP, 36.9-et fogott fel a páncél. ????
3. lövés mellkas 22.9HP, 11.2-et fogott fel a páncél. ????
4. lövés fej 25.9.5HP, 36.9-et fogott fel a sisak
5. lövés fej 49.84HP, 2.1-et fogott fel a sisakHa megnézzük a sebzési táblázatot, akkor azt látjuk, hogy ez a fegyver erről a távolságról
gyomorba 24-et,
mellkasba 27-et,
fejbe 51-et sebez.
A leírás szerint ha valaki LV 3-as lőszerrel LV 3-as armort lő, akkor 50%-ot fog sebezni.
1. lövés stimmel, felét sebezte.
2. lövés stimmel, felét sebezte.
3. lövés stimmel, igencsak túl van rollorva, de az valószínűleg azért, mert elfogyott a páncél.
4. lövés stimmel, felét sebezte.
5. lövés stimmel, elfogyott a páncél, és 51 körül sebzett, tehát stimmel.A kérdésem hogy miért 36.9-eket von le a páncélból minden lövésnél, amikor a lőszer közel sem sebez annyit a sebzés táblázat szerint.
Én azt gondolnám, hogy így lenne helyes:
1. lövés: gyomor 12.15HP, 12.15-et kellett volna felfognia a páncélnak.
2. lövés mellkas 13.5HP, 13,5-öt kellett volna felfognia a páncélnak.A 3. lövésre így nem fogyna el közel sem a péncél...
Miért von le konstans 36.9-et? Mi értelme a nagy páncél HP-nak, ha ilyen gyorsan elfogy még akkor is ha nem túl nagy sebzésű fegyverrel lövik?
Tudja valaki, hogy mi a matek emögött? Biztos, hogy csak én nem tudok valamiről... -
Zizi123
senior tag
Akartam is kérdezni, hogy ha Operation módban ha lelővünk valami játékost, kilootoljuk, akkor minden azé aki lelőtte?
Sokadjára futok bele, hogy kiveszek belőle valamit, mint most is a lila mellényt extraktolok, és a lobbyban már csupasz s.ggel érkezek meg. Gondolom a kedves szakasztárs elvitte.
Hogy lehet ezt megcsinálni? Mikor kell igényelni a másiktól annak az embernek a cuccát akit én lőttem le? -
BandiHUN
veterán
Én is ilyesmikre jutottam, a dropok miatt is nézek twitch-et, de jobbára kaja közben, de ott csatitól függetlenül mindenki kb. norecoilos, és füstben is oda néz, ahol 1 mp múlva meg is jelenik a spotjel, mármint nem a falon átvillanás a nyíllal, vagy a közeli pontok a "pillangókkal", hanem komolyan elfüstölt pont mögött jelölgetik a védőket, snipereket
Én örülök, hogy thermallal ki tudom szűrni, 1-2 hittel megzavarni(C15 vagy mi a main fegyóm, egyszem AR medicnek asszem'), komolyan nem értem. Mint ahogy a 130 killeket sem, értem én, hogy squad, állandóan felhúzza a pocketmedic
Annyi jó van mondjuk a streamben, hogy javul a mapismeret, már így 20 óra gémmel egész jól tudok "kommandózni" is.Előre rettegek, mi lesz, ha bejön a konzol+kontroller pc-re is, aim assist, norecoil... a 2042-t is azért hagytam abba S19-en, medicet kimaxoltam, de most megmentő ez a gém, a codhoz 2 hete nem nyúltam, pedig dupla xp is volt múlt héten 4 napig🤣
-
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #385 üzenetére
A leírt jelenség 1 részére nincs legális megoldás.
A sok görény nem elég, hogy csal, még kirak róla videót is, hogy így így buildeld a fegyvert, hogy recoil mentes legyen...Beimportálod, és vazzzzze nem!!!! Ennél az enyém sokkal jobb, de úgy is 1 sz@r ez a fegyver... Rohadtul nem lehet vele úgy lőni ahogy a videón van kivéve ha csal, és aimbot-ot használ az ember. Ilyenek pl: AKS-74, UZI, QCQ171 ezek közelről nagyon jól használhatóak, de 15m-nél messzebbre ne akarjál vele lövöldözni.
Utána persze van az a kategória aki még ezt is megfejeli azzal, hogy még ezekre a kimondottan pontatlan megtarthatatlan fegyverre sem raknak pl tus-t (váltámasztékot), és úgy lövöldöz vele halálpontosan.ne legyen recoil, felugrás lövéskor, melyik paraméter mit számít
Control, jellemzően 70+ -nál kezdődik amikor messzire is pontosan lehet vele lőni, ha jó a Stability értéked is.Az az ellenség spotolódik csak fel aki megölt. Jelölni, TAG-elni az egér középső gombbal tudsz elvileg. Továbbá spotolni szerintem csak Luna tud (hirtelen más nem jut eszembe).
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok, kellene tipp, hogy pontosan mit kellene elérnem, hogy ne legyen recoil, felugrás lövéskor, melyik paraméter mit számít, kicsit bele vagyok zavarodva... közben látom, streameken kb. mindenki recoilless lövöldözik, és a fegyó se ugrándozik el az első golyó után...
UZI val is úgy lelőnek 50m-ről,hogy csak pislogok, alig van időm kimozogni, mert ha valaki észrevesz, 1mp alatt bedobja a 4 hitet és kampec. Külön kedvencem, amikor gránátot dobok, ha közben lelőnek, a gránát eltűnik, ki látott már ilyet, az eldobási anim hosszú,+ közel kell menni
Persze mindig közben lőnek le, de ha eldobtam, se robban semmi... pedig látom elrepülni, és pont ott jön az enemy, sebzés nuku.
+ van valami lehetőség spotolni? 1-2 frissítésig haldoklás közben magától bejelölődött körülöttem az enemy, ha rájuk néztem, sokat segített a megmentőknek, most fekve próbáltam gombokat, egér jobb, stb, semmi. Streamen meg azt látom, amerre néz a streamer, bespotolódik messziről is mindenki, vagy van direkt spotolós célzó?
BandiHUN9 néven futok, ha valaki akar barátkozni...
-
Plata
félisten
válasz
zolee0307 #380 üzenetére
Én azt szeretem.
Leginkább a sniper párokra vadászom.
Akik egy csapatban vannak,egyiket fejbe lövöm akkor a másik oda megy feléleszteni,akkor jön ő.
Szinte mindig sniperre vadászom,azért tudom meszziről kilőni,mert a sniper nem mozog.
Nem fogok 500 méterről rohangászó alakra lövöldözni.
Az a jó sok sniper rak lézert vagy lámpát a puskára,így könnyú kiszúrni. -
Zizi123
senior tag
válasz
zolee0307 #380 üzenetére
Béna vagyok hozzá.
Egyébkén is gusztustalan ahogy működik a sniper dolog. Pont ugyanolyan pontos a fegyver miközben mozogsz, és csárdást táncolsz vele, mintha fekszel és célzol.
Nonszensz, hogy városi pályán frontvonalban az elsősorban azzal harcolnak. Én 1 lövés vagyok nekik sokszor, nekem meg fegyvertől függően 3-4-5 lövést kellene addig beletolnom. -
Zizi123
senior tag
Jöhetne még pár sniper puska.
Az húúú de szuper lenne... Meg a kis f....m nem kéne?
Így is sok van belőle, meg a sniperekből is.Automatikusan kilépek az összes olyan pályáról ami játszhatatlan többek között a sniperek miatt. Lásd az új egyik csoda pálya... Óriási sik, fedezék nélküli területek, magas épületek. Rohansz, rohansz, rohansz, fél - 1 percig, majd megd.glesz, mert az egyik toronyból a sniper kiszed....
Gratulálok a pálya készítőjének. -
pigatt
őstag
Nem fut háttérben szoftver, ez a billentyűzet memóriájában lévő profil.
Lényegében dinamikusan kezeli a billentyűk érzékelési pontját. Például már a gomb felengedési pontjától elveszi az érzékelést illetve lefelé irányuló mozgás esetén rögtön ráteszi, így egy kicsit gyorsabb a mozgás váltás. Hall Effect billentyűzetek tudnak ilyen a mágneses kapcsolók miatt. Ahogy tudom CS2-ben tiltott a használata ennek funkciónak, ki kell kapcsolni. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Mit tudtok, tiltva van a játékban a Rapid Trigger használata billentyűzeteknél, vagy megengedett? Nem szeretnék BAN-t kapni szabálytalanságért!
-
bul07
nagyúr
Én járműnél azt nem vágom hogy javító pontnál egyszer ugyan az a pontot megjavul, mondjuk egy két perccel később meg nem indul meg a javulás
Na meg az készít ki idegileg hogy olyan helyeken tud végleg felakadni hogy nem igaz, aztán onnan vége van, ha nincs egy rendes csapatárs aki valami járművel le nem lök akkor a kör végéig ottmarad
A légi dolgokat nagyon könnyen le lehet szedni, csak bujkálva van esély életbe maradni
-
Plata
félisten
válasz
BandiHUN #369 üzenetére
Én már sokszor vezettem,tegnap a hegyes pályán elég sok killt szedtem össze.
Az egyik bázist amit védeni kellett rommá lőttem hogy ne tudjanak be menni és elbújni,volt hogy nem is lövéssel öltem hanem gázolással.
Xp-t szerintem úgy is kapsz ha csak a kettes vagy hármas fegyvert kezeled.
Minden járművön személyre szabhatod a fegyvereket,van amelyikhez kell szint.
De én a shotgunt lecseréltem.
Tavaly volt olyan event amikor tankokkal kelett csatázni,állandóan spawnoltak a tankok a nagy sivatagos pályán.
Az nagyon poén volt. -
BandiHUN
veterán
Majd rápislantok, mert még semmit nem variáltam skineken kívül, elvileg gunnerként amúgy azt kapod, ami a sofőrnek van beállítva, nem? Volt, hogy shotgunos volt a másodlagos poszton pl, de alapvetően gépágyú szokott, azért gondolom...
Nomeg nem tudom, az utazgatás-gunnerkedés mennyire húzza a jármű szintem, mert ha nem nagyon, érdemes erőltetni vinni...
De mondom, még 1x vezettem(volna) tankot, mert infben jól álltunk, de jól sejtem, hogy a sok rakétás miatt hagyták inkább bent -
Plata
félisten
-
BandiHUN
veterán
Nem tudom, páncélt növel-e... mondjuk, ha van módom, gunnerkedek viszonylag sokat, ha nem állunk rosszul, egyébként medic lőszerrel, a csajszi a "pillangókkal" nagyon szépen működik, assaultot csak próbálgattam még, engi már több, recon is jó pontban, sniperen még nem érzem a golyó esését...
de mással azért nyomom azt is.
Járműnél azért gáz, hogy csak akkor lehet a térképen beszállni, ha squadtárs vitte el, ez nagyon gáz, legtöbbször 1-1 emberek visznek mindent, eddig 80% legalább egy gunnerhely szabad volt a tankban is, ha épp el tudtam kapni útközben. Jobb lenne, ha legalább a szállítójárművekbe ülhetne bárki. -
BandiHUN
veterán
válasz
astrojoe12 #363 üzenetére
Ez a ritka. Ma engem többször olyan lőtt le fejessel, aki rám se látott, pl. föld alól, alagutakból...
Ez vagy bug, vagy cheat feature...
De ma is ment a 4 körből 3 sima win, az utolsó védést épphogy buktuk, szóval amúgy jó kis game. Míg be nem jön az aim assist+kontroller... 2042 vacak ehhez képest, infantrysként, ma ültem először tankba driverként, hát 30m után 4 felől rakéta
Bezzeg, ha ellenünk van...
-
Plata
félisten
válasz
astrojoe12 #363 üzenetére
Van akinek olyan pisztolya van amin mesterlövész távcső van.
Nekem eddig a max távolság sniperrel 517 méter azt hiszem.
Erre emlékszem,aztán lehet van távolabi is csak nem jegyeztem meg.
Jöhetne még pár sniper puska.
Tegnap olyat láttam hogy spawnolni akartam de épp elfoglalták bázist így sokkal hátrább rakott le a játék,a hely textúrái még nem voltak betöltve.
Kellett pár másodperc mire a kusza izékből pálya lett. -
astrojoe12
tag
Néhány ember sima kispisztollyal úgy tud fejlövést leadni 80-150 méterről, mintha sniper puska lenne...
-
Zizi123
senior tag
Hmmm.
Másnál is az van, hogy ha Operation módban ha a Zero Dam pályát választom ki, ki akarom választani nehézséget, hogy "Easy", akkor "Normál"-t ír ki, ha a "Normal"-t választom ki, akkor pedig "Hard"-ot???
Egyre furább ez a játék. -
Zizi123
senior tag
Én kb napi 10-20 embert szoktam reportolni...(napi 30 csatát le is szoktam nyomni)
Még 1-et sem reportoltam Operation-ben, csak Warfare-ban, mert ott érdekes dolgokat tudnak művelni. Pl:
A pisztollyal lelő a pálya másik végéről 2 lövésből (Nem Desert Eagle-el...)
Elkezdem lőni, hallatszik a becsapódás. 4-5 találat után felém ugrik, és meghaltam...(gondolom 3 headshotot kapok, mert minimum, annyi kell a max HP-ról meg tudjon ölni.)
Vagy az említett "Válltámasz nélküli fegyverrekkel, darálják a népet 3-5 kill egyhuzamban" . Elkezdem lőni a 2 pixelnyi embert olyan messza van, majd felugrik a levegőbe, és meghaltam, majd látszik, hogy válltámasz nélküli SMG-vel ölt meg...
Ne már...Eleve amikor valaki 2x annyi killt csinál, mint bármelyik csapat 2. legjobb embere, akkor az automatikus report. Ha valakinek az 50 kill mellé nincs assist, vagy csak 4-5, akkor automatikus report.
Ha valakinek van 80 killje, 50 assistja, és még 45 élesztése is (amíg a 2x helyezetteknek 40 kill), az is automatikus report.
Én ezekben nem hiszek, hogy ennyire jók lennének, hogy csalás nélkül lehet ilyet csinálni...
Azért nem érdekel, hogy ha olyat jelentek fel aki mégis ennyire jó játékos és nem használt semmi illegálisat, mert ha kivizsgálják, és nem volt igazam, akkor nem történik semmi ,de ha igazam volt, akkor 1 csalóval kevesebb...A mai újdonság, amit eddig még nem láttam az elcseszett tigrisbukfenc szerűség.. Ez nem tudom, hogy mi lenne, melyik karakter speciális képessége, de először még azt hittem, hogy káprázott a szemem, és a taktikai becsúszás volt, de a 2.-nál már gyanús volt, hogy ez valami fícsör. Konkrétan előre mozog, mint a taktikai becsúszásnál, csak arccal előre, és hasra érkezik.
Az is újdonság, hogy a frissítés óta többször respawn-nál a pálya alatt születek meg, és zuhanok 10s-ig.
-
Plata
félisten
Van rosszabb is,az este reportoltam jópár játékost,egyszerűen sziklán és házfalon keresztül is megölt ugyanaz a játékos úgy hogy nagyon messze leghátul éledtem,nem volt baj hogy több épület van köztünk,ahogy éledtem a pálya legvégén épületben kaptam is a fejest.
Remélem valamit kezdenek ezzel.
Vagy így akarnak rávenni a sztori megvásárlására hogy az online részt tele rakják csalóval?
Egyébként ha a sztori módban durvább grafika van akkor ahhoz milyen gép kell majd? -
H3XHUN
tag
Egyre jobban cseszik el az egész játékot. A teljes inkompetneciát nem kellene a DICE-ról lemásolni. AMD pc-n már csak medium fut... eddig ultra beállításon ment. Ha feljebb van véve a grafika nagyon durva a stutter és az fps drop. Biztos ki lehetne kísérletezni, hogy melyik beállítás felelős ezért.
A hőkamerás távcsővek és az irányzék nagyon nem kellettek volna...
Özön csaló... akinek YT, TV, TTV van a nevébe az 100% cheat. Ilyen nincs a mesében sem, h hangtompítóval lövöm... mögötte vagyok 10m. Nem is láthatott. 4 golyót tudok M4-ből kilőni mire ugrásból 180°-ot fordulva azonnal headshot. Persze.
Válltámasz nélküli fegyverrekkel, darálják a népet 3-5 kill egyhuzamban... természetesen 100 méterről. Aham a fegyvere control érteke kb 20...
A másik kedvencem a 18 handling-es youtuber, aki instant vállhoz emeli a fegyvert, valami 8x-es távcsővel CL-19-en. Ilyen alacson értékkel olyan, 800 ms-t a "details / handling fülön" -
Zizi123
senior tag
Szintén új dolog, hogy eddig amikor vártam a csatára (visszaszámlálás, karakter választás), stb..., addig cikkeket olvastam, videót néztem stb de közben a háttérben hallatszott a játék hangja. Most semmi. Csend van, így sokszor mire visszakapcsolok már javában megy a csata... Érdekes újítás.
-
HorkayZolee
csendes tag
Nálam pár napja olyan dolog jelekezett, hogy egyszerűen kikapcsolja a netet. Etherneten tolok mindent. A Wifit be tudom kapcsolni, de a lan halott. Hibakereső annyit ír, hogy nincs internet kapcsolat. Van, hogy csak restart segít. Tegnap pl direkt vártam, s kb 15 perc kellett, mire lett lanos kapcsolat. Találtam hasonló hibát a neten és kizárólag ezzel a játékkal kapcsolatban, de megoldás semmi. Az eseménynaplóban kernel alapú hibák vannak. Valszeg az anti cheat kavar be valamit. A szétkapcsolás amúgy csak fordúl elő, ha előzőleg ment a game, kilépés majd újra indítas. Friss rendszerindítás, restart után nem jelentkezik. Volt-e hasonló valakinél?
-
sZapu
csendes tag
Nekem a menüben olyan érzésem van / volt, mintha 30 fps lenne, aztán közbe meg tekert ugyan úgy.
A billentyűzet kiosztás nekem is visszaállt, meg is lepődtem miért nem hasalok leDe nekem inkább az az érdekes, hogy olyanokat droppolt DX12-ben hogy öröm nézni...DX11-ben már jobb lett a helyzet
-
Zizi123
senior tag
A frissítés után másnak is pörheti a GPU-t még a menüben is?
Eddig ha be volt állítva, hogy játékon kívül 60FPS, akkor visszavette, és elcsendesült a gép, most hajtja ott is 165FPS-el... Az MVM szponzrálta a játékot?Másnak is vissza állt alapra a billentyűzet kiosztás a frissítéskor?
-
Zizi123
senior tag
Az új pályára rakhattak volna még 8-10 szintet, és 1 pár új helyiséget, lyukat, ládát, konténert, folyosót, kerülőutat, hogy még bonyolítsák 1 kicsit.
Szarkazmus OFF. -
Plata
félisten
Azt hiszem túl sokan próbálnak játszani,a játék nagyon lagos,még a menü is akadozik.
Lassan reagál bármire,az ajándékba kapott 3 ládám meg eltűnt a fenébe ahogy megynitottam volna. Rákattintottam hogy megnyitom erre a játék kilépett.
Buktam 3 ládát. -
Plata
félisten
Steam újra frissítette,de ezúttal 14.1kb jött le.
Launcher is megújult.
Már vannak steam achik. -
Plata
félisten
Ma jött egy hatalmas peccs.
Meg egy nagyon hosszú duma steam-en.
Dear Operators,We will launch a non-downtime update on January 18 (UTC+0) to kick off our new season, Starfall!
Here's the schedule:
January 18, 00:30–02:00 (UTC+0): All Ranked Matches will be temporarily unavailable;
January 18, 01:50–02:00 (UTC+0): Matchmaking and trading in Operations will be temporarily unavailable;
January 18, 02:00 (UTC+0): The PC client update goes live.
If you encounter any issues after the update, try restarting the game to complete the update.
The main content of this update includes:Version Update Event
● Starfall Login Bonus
Event Period: 01/18 - 01/31
Event Rules: Log in after the version update to claim various rewards on the event page!
Rewards: Vityaz - Aerospace, Armament Voucher x10, TurBrick x6.● Starfall Supplies
Event Rules: Milestone series missions are available. Play simple matches to earn milestone points and exchange them for rewards!
Rewards: LAV-AA - Burgundy and a large number of Premium Weapon EXP Tokens.● Starfall Supplies
Event Rules: Milestone series missions are available. Play simple matches to earn milestone points and exchange them for rewards!
Rewards: Ultimate Safe Box (3 Days) and AK-12 - Zero Degree.● Tactical Armament
*Tactical Armament: Your Tactical Armament progress will carry over between seasons, but Armament Vouchers will be cleared upon update. Use them before the update!
Tactical Armament Appearance update; Main Rewards are:
○ Viper - M700 / AUG / PKM;
○ Aerospace - SV-98 / G18;
○ Tidal Wave - Desert Eagle / M1014 / SG552 / QBZ95-1.● Arms Race - QCQ171
Event Period: 1/18 - 1/30
Event Rules: Earn points by completing missions in Warfare mode; unlock the QCQ171 at 100 points. In Operations mode, earn 100 points to unlock the gun exchange. Submit specified items to unlock QCQ171 production rights in Operations mode.
Rewards: Access and production rights for the new QCQ171.Warfare Event
● Attachment License
Event Rules: Complete missions to earn Trust Points. Spend Trust Points to use new firearm attachments in Warfare mode.
Rewards: Access to new firearm attachments - Holographic Thermal Vision, Combat Variable Thermal Vision, Sniper Thermal Vision, and more.● New Maps
Event Period: 1/18 - 2/2
Event Rules: Join the action on the new map and complete missions to earn rewards!
1/18/2025–1/25/2025: Open A/D mode - Knife Edge
1/26/2025–2/2/2025: Open A/D mode - Trainwreck
Rewards: ASV - Snow Camouflage, M14 - Haavk Guard, Armament Voucher x14, and more.● New Content
Event Period: 1/18 - 2/6
Event Rules: Experience new content in matches, complete missions, and claim rewards!
New Mechanism - Fortification System: Build covers at designated locations.
New Class Gadgets: High-Explosive Grenade Launcher and Smoke Grenade Launcher.
New Operator: Sineva.
Rewards: Armament Voucher x14, TurBrick x5, Warfare 2x EXP Card x4.Operations Event
● Premium Attachments
Event Rules: Complete missions to earn Trust Points. Spend Trust Points to purchase new firearm attachments in Operations Mode.
Rewards: Purchase rights for new firearm attachments - Holographic Thermal Vision, Combat Variable Thermal Vision, Sniper Thermal Vision, and more.● Airdrops Incoming
Event Period: 1/18 - 1/23
Event Rules: During the event, each map in Operations mode will drop 1 Airborne Insertion per match, containing valuable supplies. Complete missions to earn rewards!
Rewards: Calling Card - Launch, Armament Vouchers, and more.● New Area
Event Period: 1/18 - 2/6
Event Rules: The Zero Dam map now features an exciting new underground area for exploration. The Space City map introduces a new random event. Experience a dynamic new entry where the main bridge on Space City is destroyed, allowing you to pass without activating the bridge.
Rewards: Complete missions during the event to obtain Armament Voucher x11, Dam Copy Keycard Random Pack x2, TurBrick x4.Weekend Events
● Expert Choice Vol.1
Event Rules: Log in to claim the CAR-15 Assault Rifle! Upgrade the new weapon and use it to complete missions for exclusive rewards!
Rewards: CAR-15 Assault Rifle (Operations mode), Weekend Lucky Supply Pack, Premium Weapon EXP Tokens, 2x EXP Card (Single Use), and more.● Weekly Supplies Vol.1
Event Rules: Play simple matches to receive a Tactical Armament 10-Draw!
Reward: Tactical Armament 10-Draw.● TA Store
Event Rules: Limited-time Tekniq Alloy Store.
Rewards: Quantum Keys, Armament Vouchers, and Advanced Safe Box 7-Day Access Cards are now purchasable with Tekniq Alloys.● Score Operator Vol.1
Event Rules: Exchange Warfare Mode points for specified rewards.
Rewards: Build up Warfare mode points to obtain Quantum Keys and Armament Vouchers.Season Pass, MandelBrick, and Bundle Content
● Season Pass
Season Pass Activation Time: After the update on January 18, 2025
Main Rewards Include: New operator Sineva (Unlock for Free), Vyron - Top Gun.
Wrought Iron - SCAR-H / ACE-QBZ95-1 / ACE-SKS / ACE-PTR-32; Vector - Red Comet; Haavk Enforcer - AUG,
M4A1; Trigram - Infantry Fighting Vehicle / Recon Helicopter / LAV-AA, Black Knight - M1A4 Battle Tank / Infantry Fighting Vehicle / LAV-AA / Spec Ops Helicopter.
Season Safe Box (2x2/2x3), TurBrick, Armament Vouchers, and a vast amount of Tactical Armament supplies, Weapon EXP Tokens.
Event Rules: Join matches to level up and claim rewards. Purchase the Pass for even more rewards. Pass Level cap: 190.
Hot to Unlock: Deluxe Edition 720 Delta Coins, Mode Special Edition 520 Delta Coins.● MandelBrick - Custom Build
MandelBrick - Custom Build series is online. Earn MandelBricks by playing matches!
○ Products Include: Custom Build - SCAR-H;
Elusive - M1014 / K416 / Vector;
Star Color - K416 / P90 / AS Val / MP5;
Ahsarah Guard - PKM / MP7 / PTR-32 / Bizon;
Lepidoptera - SMG-45 / SKS / M700 / M249 / AS Val;
Reptile - Desert Eagle / M14 / AKS-74U / MP5 / UZI.
○ MandelBrick - Spectrum Blitz will continue to have a low drop rate in the new season.
○ Drop guarantee progress for different MandelBrick series is independent of each other.
○ Quantum Keys can unlock any MandelBrick series.
○ MandelBrick - Spectrum Blitz and appearances will remain tradeable on the Market.
○ Deluxe Collection appearance reconstruction can use appearances from any series as materials. The resulting appearance is randomly generated based on the materials used. Using more materials from the same series increases the chance of obtaining an appearance from that series. Using materials exclusively from the same series guarantees a higher quality appearance from that series.● Mercy Bundle
Event Period: 1/18 - 4/21
Bundle Includes: Melee Weapon - Mercy, Mercy - ASh-12 / M7, and Mercy series Charm, Avatar, Calling Card, Spray Paint.
How to Get: 5,200 Delta Tickets/Delta Coins.● Illicit Deal Bundle
Event Period: 1/18 - 2/19
Bundle Includes: Illicit Deal - AS Val / SCAR-H, and Illicit Deal series Pendant, Avatar, Calling Card, Spray Paint.
How to Get: 1,600 Delta Tickets/Delta Coins.Suggestions & Feedback
You can share your thoughts and suggestions on our Discord server:
https://discord.gg/deltaforcegame
Stay up-to-date with the latest information by following our social media accounts.
https://www.reddit.com/r/DeltaForceGameHQ/
https://x.com/DeltaForce_Game
https://www.facebook.com/deltaforcegame
https://www.youtube.com/@DeltaForceGame
https://www.instagram.com/deltaforcegameglobal/That concludes our announcement!
Thank you again for joining Delta Force, and welcome to Ahsarah!
Have fun!Delta Force Team
Hááát,azt hittem csak a szöveget másolja be,de a képeket is bemásolta,remélem nem gond.
-
sZapu
csendes tag
válasz
redingitell #336 üzenetére
Biosban kell bekapcsolni azért “ nem támogatott “. Ugyan olyan lapom volt mint neked, tuti menni fog
-
sZapu
csendes tag
válasz
redingitell #334 üzenetére
smart technology fül alatt találod meg, azon belül is AMD smart access memory. [kép] itt van egy kép róla. Nálam legújabb driver van fent és be is van kapcsolva, de pár napja nekem semmi gondom nincs, se stutter. Előtte annál inkább volt gondom...
-
H3XHUN
tag
Akinek Stutter problémája van, de 60 fps-sel simán megy a játék az azért van mert az AMD Smart Access Memory be van kapcsolva. (vagy az nvidia megfelelője)
Nekem az AMD szoftverben elég kikapcsolni, de szükéges lehet Bios-ban is. ReSize BAR support-t néven lehet megtalálni. -
soo277
őstag
Hy
azt lehet tudni ,Black Hawk Down mikor indul?
köszönöm -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud magyar Discord szervert?
Operationst szoktam játszani és amikor nem érnek rá a haverok, akkor jó lenne normális játszótársakat találni.
-
Polllen
félisten
5 óra alatt ki lehet hozni kényelmesen jó pár millát és akkor nem is nagyon toltad meg. Csak itt nem szabad ész nélkül rohanni és Layali-n mondjuk a hawk lab-t meg a hotelt el kell kerülni.
Ha nem tudsz pontosan fejre lőni, akkor kerüld a szemtől szembe harcot.
A firing range-n érdemes kipróbálni, hogy neked mivel megy a legjobban az ölés. Pl. az említet alap ak kék lőszerrel egy lila armor-s embert 0,7 sec alatt öl meg, lila lőszerrel ez 0,3.
-
Zero Dam, 600K+ loot 7 player kill
-
Erről nem találtam semmit, hogy premade team ellen premade teamek kerülnek be a meccsbe, gondolom azért van az instant voice kikapcsolhatatlan chat, de több alkalommal is van ,hogy csak 1-2 ember az ellenfél, gondolom douznak de a 3. random otthagyta őket, ott a lehetőség csapatban játszani, aki nem így teszi vessen magára, ez nem egy solo playa game szvsz
-
Arany geart amúgy ritkán használok, ugyanúgy esek el benne adott esetben mint a lilában, szerintem egy 300-400K értékű max gear kék ammoval bőven elég, azzal el lehet rakni az embereket szerintem, én még a fegyverre sem költök sokat max 60-80K, egy reflex célzó, supressor.
Amúgy változó mit megyünk, amit a többiek akarnak, nekem általában jó minden is
-
Zizi123
senior tag
Hát nem tudom, de én tuti, hogy voltam úgy bent zöld cuccban easy pályán, hogy looltam full lila cuccot, mert a kedves random szakasztársak kinyírták az enemy-t. (az tény, hogy nem tudom, hogy a szakasztársaim miben voltak...).
Tehát én annyira nem hiszek abban, hogy annyira balanszolva lenne. Vagy nem tudom, hogy én hogy kerültem a képbe, mert 50e credites gear szettben voltam adddig. -
Polllen
félisten
válasz
pRoject22 #309 üzenetére
Hiszek neked, ezért írom, hogy tuti véletlen így pár száz óra játék után a tapasztalatom.
Amúgy próbáld ki, hogy bemész recruit gear-rel zero dam easy-re és utána bemész arany gear-rel is. Szerintem más az ellenfél leosztása, miközben a statod érdemben nem változik egy meccs alatt, ha már sokat játszottál.
-
Ez olyan mítosz mint a CoD SBMM, ha így lenne akkor nem 1 másodperc alatt találna meccset illetve Easy módban van Recruit gear-es és lila gear-es is plusz normálban ha bemegyek arany gearben akkor van ott még kék gear-es is, nem gear alapú a matchmaking.
Egyedül az van megszabva pl normál módban ,hogy van egy minimum gear érték ami alatt nem mehetsz be, ez pl Barrakesh és Space City esetén 300K+ míg normálnál 100K+ körül van.
Egyszerűen annyit tesznek ,hogy a magas szintű játékost a kis szintűvel nem engedik össze
Ennek köszönhető a gyors meccskeresési idő
-
-
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #299 üzenetére
Pár órát toltam tegnap az operations-t én is, és 90%-ban ki tudtam jönni, nagyon jó lootokkal. Ez 2 hete még 30% volt. Jóval kevesebb volt a PVP játékos, és a random csapattársak is jók voltak.
Az Easy pályán szórta a barna cuccokat a játék. Kimondottan élvezetes volt játszani ellenben a warfare-al, az továbbra is gáz. -
Bemész, felkapod az értékes cuccokat, majd kimész a kijáraton, olyasmi mint az Escape from Tarkov, egy extraction mód.
Eközben van egy saját bázisod amit a megszerzett bevételekből tudsz fejleszteni amivel a karaktered terhelhetősége is fejlődik illetve tudsz ott magadnak gyártani felszerelést, ott többféle lőszer, armor stb áll rendelkezésedre, szerintem 100x élvezetesebb és jobb mint a Warfare, nem esel kelsz hanem tudsz taktikázni, lassabb a játékmenet, haverokkal nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest