Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én meg nem Operations-ozok...
1 kört mentem eddig, de oda valami kapott gearset-et nyitottam ki, csókolom, 1 player, 2 bot, semmi extra loot, ki. Csakhogy a market megnyíljon.
De amúgy végülis tetszene, de pvpe-re ott lenne még a Hunt:Showdown 1896 is, megvettem, pár kör, pihi. Terv szerint marad az Operations miatt a Delta Force, ha kijön a BF6, mert se a cod, se a bf extractionja nem jön be. A Showdown-al meg az a baj, hogy igazából kevés fegyó van, az is túl ódivatú, a zombi sok, de igazából lényegtelen elem, loot szinte nincs, arra támaszkodsz, amit viszel, rém unalmas, ha nem erőlteted a pvp-t. Bossra se tudsz menni, mert arra megy mindenki, a pvp-t nem lehet elkerülni, zombikat ölni úgy, hogy pár lőszered van, de ha lősz, meghallják, de ha késelsz, csak fejlődsz+pontot kapsz bevásárolni a kövi körre...DF-ben azért be lehet menni lootolgatni+a botoknál van fegyver, stb+ van missziók.
Egyébként kár, hogy nem lehet lepasszolni a raktárat... most van 18 millióm+full tele minden, számolatlan láda kinyitatlanul, stb... közben minden csak login, feladat(warfare), stream, ahonnan jött, ha belevágok minden is lesz... de sok idő lenne mindent kinyitni, eladogatni, stb. Pedig kéne hely
Csak attól félek, hogy hogyha kijön a bf6, meghal ez, ígyis tegnap is néztem egy streamet, 4-ből 2 fullosan csak botkör volt, amit láttam, 1 csaló a kreténből, 1 meg harcos rendes win. Hát... ez nemigen lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- OLED monitor topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- BorosPoH!ár
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest