Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nekem ez az új pálya nem igazán tetszik.
Nagyon szép meg klassz lenne,csak el van cseszve.
Egyszer voltam rajta és elég is volt.
Először is már aktív csatába rakott ami mindig vacak.
Másodszor miután spawnolás után azonnal megöltek sikerült egy hajóba spawnolnom.
Kellett egy kis idő mire ki ismertem a hajót meg hogy hogy lehet vele jól közlekedni meg lőni,de iszonyú durva.Simán kilőttem a harckocsikat meg az ellenséges hajókat vele.
Nem tudom ennek a hajónak van-e xp-je,késő volt és már nem is néztem meg.Azon kívül hogy nekem szórakoztató volt belőle ölni,szerintem szopás ellene játszani.Bunkerből kilőttem az ellenséges játékosokat vele.
Egy lövéssel négy kill volt a legtöbb.
Lehet hogy az ellenséges hajóval játszó játékos volt béna,de sikerült kilőni úgy hogy nekem 53% volt a hp-m. Kétszer majdnem meghóttam,mert túl mélyen mentem be a zárt területre,de sikerült ki iszkolni. Viszont azthiszem azért is jár xp ha a bemész ellenség mögé és a többiek ott spawnolnak.
Nagyon sok xp-t szedtem össze.
Támadóként a szárazföldön spawnolni kb lehetetlen volt.Szinte minden honnan rálát az ellenség.
Kétszer haltam meg mert szárazföldön akartam spawnolni.
Annyi időm sem volt hogy hasra vágjam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs