- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nekem ez az új pálya nem igazán tetszik.
Nagyon szép meg klassz lenne,csak el van cseszve.
Egyszer voltam rajta és elég is volt.
Először is már aktív csatába rakott ami mindig vacak.
Másodszor miután spawnolás után azonnal megöltek sikerült egy hajóba spawnolnom.
Kellett egy kis idő mire ki ismertem a hajót meg hogy hogy lehet vele jól közlekedni meg lőni,de iszonyú durva.Simán kilőttem a harckocsikat meg az ellenséges hajókat vele.
Nem tudom ennek a hajónak van-e xp-je,késő volt és már nem is néztem meg.Azon kívül hogy nekem szórakoztató volt belőle ölni,szerintem szopás ellene játszani.Bunkerből kilőttem az ellenséges játékosokat vele.
Egy lövéssel négy kill volt a legtöbb.
Lehet hogy az ellenséges hajóval játszó játékos volt béna,de sikerült kilőni úgy hogy nekem 53% volt a hp-m. Kétszer majdnem meghóttam,mert túl mélyen mentem be a zárt területre,de sikerült ki iszkolni. Viszont azthiszem azért is jár xp ha a bemész ellenség mögé és a többiek ott spawnolnak.
Nagyon sok xp-t szedtem össze.
Támadóként a szárazföldön spawnolni kb lehetetlen volt.Szinte minden honnan rálát az ellenség.
Kétszer haltam meg mert szárazföldön akartam spawnolni.
Annyi időm sem volt hogy hasra vágjam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest