- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.

Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.
Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell

Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget
1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő??? -
Zizi123
senior tag
Köszönöm a felajánlást elfogadom, ha téged nem zavar, hogy rontom a szinvonalat.
Kukoricajancsi néven játszom.A mosatni kimentési arányom 37% 197 csata alatt, ami ahogy nézem az ismerősök, akik kilőttek engem, streamerek, youtuberek stb... arányának felel meg. Én azt gondoltam, hogy a nálam sokkal jobbak sokkal jobb %-ban jönnek ki. De látszólag nem markánsan tér el.
Ami nálam még nagyon rossz a 0,2 K/D arány, 197 csata alatt 24 kill.
Én nagyon kerülném a PVP-t, de mindig megtalálnak.A pénzről meg annyit, hogy mivel random csapattal megyek, így jellemzően mindent felszednek előlem, így én csak a maradék cuccot szoktam kihozni. Ha én megyek elöl, akkor tuti már van ott valaki és kinyír.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest