Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
Ok, tévedtem...mégse különbözik, csak aprók a menüpontok

Az első pályát 1,5 óra szívás után befejeztem végre...annyi a lényege, h 3 érme kell a muzeumba bejutáshoz, a bronzot odaadja a kék haju csaj a kezdetkor, az aranyat attól a csajtól lehet megkapni, akit a 2. Vagy 3. térképen krokik vesznek körül és egy táska van mellette, az ezüstöt meg két másiktól lehet megkapni a 4.térképen (4 erős ellen veszi körbe őekt, úgyh sokat kell tapolni, h hozzájuk férhess...viszont az ermet mindkettő odaadhatja, az egyiknél bizonyos szintű crit kell hozzá, a masik meg 3000 hp megléte eseten adja oda). Ha megvannak, bemehetsz a muzeum két szárnyaba, es ott át kell kapcsolni két panelt, majd egy NPC-nek megcsinálni egy küldit, hogy ki lehessen nyitni a széf ajtaját...ezutan egy rövid bossfight és kész (ekkorra olyan tapos voltam, h a 4x több HP-val bíró bosst simán levertem
). Utána megvan a Babel toronyhoz a hozzaférés, irány a robot az ÉNY-i térképen, aki bevisz a toronyba(előtte legyen meg mind3 fejlesztő npc...a harmadik draga de nagyon meg tudja dobni a statjaidat)...ahol a játék megszivat, a végső boss ugyanis minden upgrade-ed lenullázza, ugyhogy lehet óvatosan menni, apránként kiiktatni mindenkit és újra fejleszteni mindaddig, amíg vissza nem tudod szerezni, és ez marha sok backtrackinget fog takarni a toronyban
lenyeg, h megfontoltan haladva minden ellopott erödet visszakapod és kb 2x erősebb leszel, mire a végső bosshoz elérsz.
Ami lényeges, hogy mindenkit eltakaríts a bossharcok előtt és a CRIT legyen 25%-on kimaxolva, mert a legutolsó harc kimenetelét befolyasolja
(Az első menet utan a boss elinal, és ráköti magat egy számítógépre, ami megdobja a statjait rendesen de ha max CRIT mellett mész neki, akkor simán verhető). Nagyjából ennyi, a második fejezetet majd pénteken nézem meg....remélem azért valamennyire érthetően fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Escape from Tarkov
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi