Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabokf

tag

válasz vaakuum #868 üzenetére

Fúhh, akkor ez különbözik platformonként, mert én mobilon tolom (nincs hardverem a nagygépes verzióhoz) és nekem ott két csúszka van csak; az első bekapcsolja az ellenfelek HP-ját (a nekem túl erősek csak ?????-ből állnak) a másik meg az instant combatot, amivel átugorja a döglassú harci animációt és "megsaccolja" a végkimenetelt :D boltosba még nem is botlottam, eddig 3 karakterrel tudtam beszélni, az első minden áron arra akart rávenni, h hagyjam el a pályát hamar, a másik kettő meg arra akar rávenni, hogy fogjak be nekik egy krokodilt, amit egyenlőre meg se tudok karcolni :D :D a többi, látható NPC-hez meg ?????-es ellenfelek állják el az utat egyenlőre...vagy 3000 HP-s pajzsosok...vagy olyan mezők az úton, amik levonnak 1000 HP-t pár százalék ATK bónuszért, ami nem túl jó csere :D :D

a feladat am elvileg az lenne, hogy bejussunk a múzeumba és ehhez 3 érmét kellene összegyűjteni a pályán...az elsőt megkapjuk a legelső NPC-től, akibe belebotlunk a kezdetetekkor és valahol az északi részen van egy robot szerűség, aminek oda lehet adni majd az érmeket a bejutáshoz, ha megvan mindegyik...de ennél többet még én se tudtam kihámozni belőle :D

Új hozzászólás Aktív témák