Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz vaakuum #839 üzenetére

Érdemes, de ugye persze nem árt kapni is ilyet, tehát figyelgesd, hátha van olyan heti vagy exkluzív küldi, stb, ami ad. Én mondjuk nagyon rágyúrni nem szoktam külön, hacsak nem ír valami direkt szükséges kasztot, Luna main vagyok, ott lehet mindent csinálni, ha az ember felszedeget pár társat is, mindig összejön a legtöbb küldi pár kör alatt, ami van. Dupla xp+dupla merit card meg a loginokból és a Twitch stream nézésekből megvan, azt se tudom, mit csináljak annyival, de a weapon xp tokenekből is több száz van. Ráadásul nincs nagy assault vénám se, 20-30 kill ha van körönként, viszont objektíva, jó spawn pont, spotolás, helyezkedés megvan, átlag 2. a squad még 3 kezdőbbel is, az első úgyis valami TTV vagy YT brigád 200 killel. :U Viszont pl. szinte minden védést megnyerünk, járművezni ritkán szoktam, viszont ha beülök, spot poszton is elvagyok a tankban, stb. Sokféleképp lehet nyerni szerencsére. Az viszont tény, hogy xp-ben, rankban még mindig a kill számít legtöbbet. Viszont ne legyen illúziód, hogy aki 60+ öl egy körben, és látszik, hogy sokcsillagos marshal+ csoda badge-k, az mind csaló. Streamekben is ott a sok wh, autospot, norecoil, aimbot már nem is kell, ha mindenkit látsz és lézer a fegyvered. :WEz egy free játék, én is csak a BF6-ig játszok, fél év elég volt, bele lehet unni a kevés játékmódba. A beta baromi jó volt... ;] Volt kb. 30 ismim, aki játszott is, játszottam jópár streamerrel is, 30-ból 1 maradt néha-néha aktív. :(

Új hozzászólás Aktív témák