Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
Nem...elakadtam vele egy ponton túl és csak a pálya elhagyása maradt opciónak.
Eddig nem jöttem rá, mi akar lenni, mert elsőre azt hittem, tower defense lesz, mint az Arknights de kiderült h nem...utána abban reménykedtem h némi rougelite elemekkel tűzdelt auto-combatos felfedezős-gyűjtögetős cucc lesz de ebben is tévedtem, mert Stingert két meccs közt nem lehet sehogy se tápolni, totál nulláról kezdi minden körét és az ellenfelek is ugyan azok és ugyanott vannak (adnak combat XP-t de az fogalmam sincs, mit tápol) úgyh ez csak egy sima, 2D-s operations meccs, amiben ráadásul csak a gyógypisztollyal hadakozik Stinger, plusz a menet közben begyűjtött loot 60%-át elveszi a játék a kijáratnál, ami szívás
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit