Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
Nem...elakadtam vele egy ponton túl és csak a pálya elhagyása maradt opciónak.
Eddig nem jöttem rá, mi akar lenni, mert elsőre azt hittem, tower defense lesz, mint az Arknights de kiderült h nem...utána abban reménykedtem h némi rougelite elemekkel tűzdelt auto-combatos felfedezős-gyűjtögetős cucc lesz de ebben is tévedtem, mert Stingert két meccs közt nem lehet sehogy se tápolni, totál nulláról kezdi minden körét és az ellenfelek is ugyan azok és ugyanott vannak (adnak combat XP-t de az fogalmam sincs, mit tápol) úgyh ez csak egy sima, 2D-s operations meccs, amiben ráadásul csak a gyógypisztollyal hadakozik Stinger, plusz a menet közben begyűjtött loot 60%-át elveszi a játék a kijáratnál, ami szívás
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit