Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
Nem...elakadtam vele egy ponton túl és csak a pálya elhagyása maradt opciónak.
Eddig nem jöttem rá, mi akar lenni, mert elsőre azt hittem, tower defense lesz, mint az Arknights de kiderült h nem...utána abban reménykedtem h némi rougelite elemekkel tűzdelt auto-combatos felfedezős-gyűjtögetős cucc lesz de ebben is tévedtem, mert Stingert két meccs közt nem lehet sehogy se tápolni, totál nulláról kezdi minden körét és az ellenfelek is ugyan azok és ugyanott vannak (adnak combat XP-t de az fogalmam sincs, mit tápol) úgyh ez csak egy sima, 2D-s operations meccs, amiben ráadásul csak a gyógypisztollyal hadakozik Stinger, plusz a menet közben begyűjtött loot 60%-át elveszi a játék a kijáratnál, ami szívás
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit 
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...a végcélhoz, a múzeumhoz meg be se lehet jutni, mert 3 érme kell hozzá, plusz olyan ellenfelek veszik körül, amik kettéroppantanak, mint a ropit