Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van egy Dell G5 5587 -em. Pár napja elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsolás után bizonyos billentyűk nem mennek. Többnyire az ékezetesek és a "p" amiket észrevettem, majd elteleik valamennyi idő és működik minden, de közvetve bekapcsolás után nem.
Illesztőprogramokat néztem mindenre azt írja a win, hogy a legfrissebb már fent van, Assistent -el is frissítettem mindent amit engedett, de nincs változás.Ez valami általános jelenség vagy én futottam bele valami egyedibe?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van egy Dell G5 öm és egy biosz frissítés nem akar lefutni rajta /support assist/. Addig jut el, hogy letöltés tölt..tölt...tölt de ennyi soha nem lesz vége 13MB kb azonnal le kellene jönnie. Ez a szóban forgó frissítés:
Dell G5 5587, G7 7588 and Vostro 7580 System BIOS
This package contains the Dell system BIOS update. BIOS is a firmware that is embedded on a small memory chip on the system board. It controls the keyboard, monitor, disk drives, and other devices. This update addresses the Intel security advisories INTEL-SA-00223 and INTEL-SA-00213. A security advisory is a statement when a product is impacted by a security vulnerability and a remedy is available.
Version: 1.11.1
Category: BIOS
Release Date: Wednesday, August 14, 2019
Last Updated: Wednesday, August 14, 2019
Importance: Urgent
File Format: Windows/DOS
File Name: Dell_G5_5587_G7_7588_Vostro_7580_1.11.1.exe
File Size: 13.09 MBJelentkezett ez másnál is?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van egy friss Dell laptopom és valószínű sokat lesz hálózaton. Van valami aksi kímélő megoldás akár gyári akár külső programmal. Valami olyasmi ami 20 és 80% között tartja a töltöttséget?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Aprón láttam egy dell laptopot amit új bántatlannak hirdetnek 3 év garival. Elkértem a Service Taget és ez a keresés eredménye:
Diagnostics cannot be run on the device you're using.
The diagnostic application works only on PCs running Windows 10, Windows 8.1, or Windows 7.Látja a megfelelő típust.
Nem volt még dell em így azt szeretném kérdezni, hogy ez így egy rendben lévő garancia? Leírás szerint nincs előretelepített win rajta.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Elképzelhető, hogy lesz lehetőségem az USA-ból laptopot beszerezni. Nézegettem 1-2 lehetőséget.
És 7577 1060 -al és kb 25% al drágábban.
Afelől érdeklődnék, hogy megéri e a felárat, ha elképzelhető, hogy nem nagyon lenne kihasználva a VGA?
Jobb a hűtése anyaghasználata a 7577-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest