- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
p-rolee
tag
válasz
Pyttawrx #73507 üzenetére
F12-nél a Boot mode-nál ha beállítom a Secure Boot-ot, az újrainduláskor ismét Off.
BIOS-ban inaktív az opció, az USB boot enabled, de szintén inaktív. Nincs ötletem, mitől lett ez ilyen, win 10 volt rajta (vállalati). Még valami biztonsági tiltás lehet rajta, amit esetleg az IT-s rakhatott rá? Az SSD-t külső gépről leformáztuk NTFS-re, működik, tudtam rá másolni...
-
p-rolee
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék egy Latitde 7480 újratelepítéssel kapcsolatban. Sajnos belefutottam abba, hogy nincs boot eszköz, a BIOS-ban egy csomó opció szürke, BIOS update hibára elköszön. Próbáltam a BIOS-tvisszaállítani, CMOS elemet kivéve "resetelni" a BIOS-t, semmi. Vajon merre tovább? Vonatkozó topikot nem találtam ami ehhez fogható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyar az űrben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gumi és felni topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged