Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Köszi

elfelejtettem és nem is foglalkoztam vele, ezért kérdeztem
(#32901) Chaser
Köszi, keresek egy leírást miként is meg hogyan.
(#32900) cellpeti
Nem az, hogy szar lenne, de az érzékenysége valami rettenet gyenge, nagyon sokat kell vele scrollozni, a pöcökegéré meg túlságosan érzékeny jelenleg
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Kedves Somasz!
Feltelepítettem ezt a 2 drivert, amit mondtál. Az ujjlenyomatolvasót továbbra sem találom, hol kéne beállítani. Nem értem, miért ilyen bonyolult ez :S

Hátul az akksi mögött SIM-kártya hely van, ugye? tehát csak oda bedugom a mobilnet-kártyát és pl a T-mobile alkalmazását telepítem? köszi
-
Chaser
legenda
válasz
somasz
üzenetére
Több 4300-asom volt, minden driverrel próbáltam hát jó nem lett, max elviselhető. Én kijelzőből is olyanokat fogtam ki amik pocsékak, nem fényerővel volt gond hanem színvisszaadással meg betekintési szögekkel. 4310-nél ezekkel nincs gond. Sztem lenne rá kereslet, az utolsó "biznisz design" 13-as széria lekerekített formával. Nekem speciel jobban bejön mint az utód E6xxx, de vannak ezzel még így páran. 4310-ast havernak intéztem, azóta is viszi
De jó kis gép, lehet megtartom, hordozni nagyon jó. -
Loretto
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Nos nem tudom mi a maszat van. Kicsit nézelődtem jobban a beállításokban és erre jutottam:
- Full HD villog, és pocsék a minőség kiterjesztett képen
- kiterjesztett képnél a laptop 1600*900 TV 1768*992 itt minden tökéletes, kép ok, hang ok
- ha csak a kivetítő van akkor semmi nem megy semmilyen felbontáson
- másolás sem akar működni sehogyValaki ki tud ebből sakkozni valamit?

-
premete
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Hagyd rájuk, megmondta a "szakértő", hogy:
"Rohadtul fosok a Dellek rossz hűtésétől egy Dellekkel is foglalkozó kereskedő ebben megerősített, hogy hangos a hűtésük."
Tehát minden Dell egyforma, csak van, amelyiket 90 ezerért adják, a másikat 490 ezerért.
"Hát én azért nem vagyok elájulva a lati-zsanértól sem... A süvítés meg azon is lesz mert csapágyas lesz mindkettőben a venti."
Gondolom nálad is járt már vagy 50 Latitude e4xxx és e6xxx, és egy sem süvített, segédprogram kell hozzá, hogy tudjuk, mikor megy a ventillátor, zsanérnál pedig max. a csavarokat kellett meghúznom egy e6400-ason.
"....mit ér a benne lévő hardver ami már akkor is gyenge volt egy sz..r 5110-hez képest."
Hardver alatt azt értik, hogy dedikált vga van-e benne, használható-e rezsónak: szerintük az nvidia 610 jobb, mint a HD4000, a többi hardverelem felesleges, mindegy, hogy a wlan 3x3-as, vagy 1x1-es, van-e wwan, dokkoló, a cpu-ból elég a celeron, 2 GB ram elég, csak legyen 750 GB-os HDD. Mindegy hogy zongoralakkos műanyag, vagy trimetal, fényes, vagy matt, lehet-e a billentyűzetet többre használni, mint egysoros facebook- komment. Az is mindegy, hogy másfél kiló, vagy 3, úgyse akarják hordozni, így az akku is mindegy, hogy 2, vagy 6 órát bír.. Nem számít, hogy 1 csavar kivételével hozzáférsz kb. mindenhez, vagy darabokra kell szedni már egy ssd-re cseréhez. Az is mindegy, hogy másnap javítják, vagy 2-3 hét múlva.
-
kk831228
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Hát én azért nem vagyok elájulva a lati-zsanértól sem... A süvítés meg azon is lesz mert csapágyas lesz mindkettőben a venti.
De kár ezen vitázni, csak azt akarom mondani nem mindenkinek ér annyival többet egy gyengébb hardverrel szerelt gép kicsit minőségibb házban. A hiba meg inkább ott van hogy egy régebbi nem üzleti gép kb olyan minőség volt vagy még jobb mint a lati 
-
-
premete
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Nem hiszem, még a technikai 7/24 Supportot is visszautasították a service tag alapján.
"Laut unseren Informationen ist für Ihr Latitude E6230 Produkt kein Chat-Support verfügbar."
De hétfőn megkérdezem őket telefonon, a kislány, akivel legutóbb beszéltem, eléggé kezdő volt, ő azt mondta, csak a NBD dátum játszik javításhoz, + 3 hónap. -
sagit
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Úgy csináltam ahogy a srác leírta de nem sikerült beéleszteni. Ma nem tökölök vele többet, majd holnap. Pedig jó lenne ha működne mert egy Magic Mouse lenne vásárolva mikulásra a hölgyeménynek a gép mellé

Mondjuk hogy win7 alatt müxik az apple egere azt tudom, de win8 alatt is? Ennek még nem jártam utána.
-
air
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Értem. De ezzel most megint ott tartunk, hogy a vásárláskor erről nem szolgáltak kellő felvilágosítással. Tartok tőle, ők sem tudták, sőt - mivel tegnap bent voltam és beszéltem velük, a szavaikból azt vettem ki - most sem tudják.
Sebaj. Ma délután beviszem nekik rugózzanak rajta egy kicsit. -
BigBlackDog
veterán
-
mghltm
addikt
válasz
somasz
üzenetére
a villogo caps lock memoria hibat jelez. ha a gyari ramokkal nincs gond, akkor hiaba viszed szervizbe, nem tudnak vele mit kezdeni.

(#24995) cosmo lehet a gepedben intel, ati/amd, via vagy egyeb vga, a physx-et csak az nvidia tamogatja. barmilyen kimeneten "megy" a physx ( dsub, dvi, hdmi, dp ), nem a csatlakozastol fugg, hanem hogy tamogatja-e az adott szoftver ( jellemzoen valamilyen jatek ).
-
premete
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Ahhoz sem kell 3-as, a magnó kábelt be kell vágni, és a két, egymás mellett lévőbe bedugni. Egyébként 3-ast is lehet kapni, de az sokkal drágább. Notebook hálózati tápkábel, földelt.
Nem kell 5A, nem a paksi 4-es blokkot akarod rákötni gondolom; a legnagyobb Dell táp, amivel találkoztam, a dokkolóké, az 130 wattos, azaz kb. fél amper (watt=volt x amper) -
válasz
somasz
üzenetére
Tervezésre tökéletes a quadro.
Vinyóbeszerelés teljes biztonsággal engem is érdekelne...
Nem lenne kellemes beszerezni valamit hozzá ha itthon nem is forgalamzzák a gépet.
Én egy intel ssd-t akarok bele (300 vagy 600 giga) plusz egy nagy hdd. De a samsung ssd is meggondolandó.
-
válasz
somasz
üzenetére
Szia!
Szerintem nem ugrik attól a gari ha utólag bővíted a memóriát vagy teszel bele ssd-t. Bár nem kaptam a notebookreview forumán egyértelmű választ arra, hogy ha csak egy hdd-t kérsz bele akkor a másik is elő van e rendesen készítve.
Ha meglesz kiváncsi lennék akkár privátban a tapasztalataidra, én is ilyen gépet akarok venni, bár máshonnan és elég nekem a firepro videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De jó kis gép, lehet megtartom, hordozni nagyon jó.

Na befejeztem...
De kár ezen vitázni, csak azt akarom mondani nem mindenkinek ér annyival többet egy gyengébb hardverrel szerelt gép kicsit minőségibb házban. A hiba meg inkább ott van hogy egy régebbi nem üzleti gép kb olyan minőség volt vagy még jobb mint a lati