Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Adott egy Dell E6420. Vettem hozzá nemrég egy új akkut, kb 2 ciklus ha ment bele, aztán egy ideig (pár hét) nem használtam a gépet, mert másodlagos masina, erre ma elővettem, tölteném, de nem veszi az akku a töltést
Kiírja a Windows, hogy "0% áll rendelkezésre, csatlakoztatva, töltődik", de tegnap óta egy százalékot sem sikerült feljebb mennie. Lehet ezzel kezdeni valamit? 130 Wattos eredeti Dell AC adapterem van, az akkut próbáltam kivenni, betenni, a csatlakozókat megfújkálni, de semmi változás.Akku teszter progi szerint az elhasználódása minimális, valószínűleg sikerült valahogy túlmerülnie és most kellene neki egy löket, de fogalmam sincs, hogy hogyan.
Valakinek van valami tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiírja a Windows, hogy "0% áll rendelkezésre, csatlakoztatva, töltődik", de tegnap óta egy százalékot sem sikerült feljebb mennie. Lehet ezzel kezdeni valamit? 130 Wattos eredeti Dell AC adapterem van, az akkut próbáltam kivenni, betenni, a csatlakozókat megfújkálni, de semmi változás.