- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sszever #4125 üzenetére
nekem is többet bír aksiról. kb 10 percel, két óránál nekem ez a tíz perc nem sokat számít. a gondom az hogy a bootja kurva lassú, illetve a programok is lassabban indulnak el alatta mint xp (aksiról használva értem ezeket).
Az xpnek is van hibernálása amiből kb 5 másodperc alatt visszatér. Tűzfal akinek jobb kell mint ami az xpnek van zone alarm (ingyenes), vírusrtó bár az van mind két rendszerre (Avast).
Tuner támogatás??? hát na a talán legeltejedtebb leadtek tunereket (TV2000) nem kezeli a médiacentere. Pozitívum hogy fél óra hackelés után felment a winfast progi s szólt a tvnél is a mély ami xp alatt nem.
Keresés ? általában egy mappában dolgozok, s a total commander első keresése nem a leggyorsabb, de a további keresések már jók. A vinyómon általában tudom, hogy hol vannak a keresett cuccok így a vinyó 10%-ában kell keresnem. az meg sitty sutty halad.
Ja igen az ultimate, kb 10-15 ezer forinttal drágább mint az xp prof sp2. a többi verzióból meg vagy ez hiányzik vagy az, tehát kompromisszumot kell kötni. Mondjuk az xp proffal asszem a business van partiban árban és tudásban
mod: off
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest