Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
antibarbie
üzenetére
Hát attól nagyon messze van.
-
DIEGO15
őstag
válasz
antibarbie
üzenetére
Az ilyen nem fogsz tudni nagyon módosítani rajta, sajnos.
-
DIEGO15
őstag
Nah az előző probléma azóta nem jelent meg, a beragadó billenytű.
Egy új problémám van, de nem tudom eldönteni, hogy az op szórakozik velem, vagy a gép hibája.A helyzet: tengetem mindennapjaimat, mikoris egyszercsak észreveszem,hogy nem tudom bezárni egy ablakot. A kurzor mozog kattintok de semmi. Restart. Ha az asztalon lévő ikonokra viszem a kurzort az úgy viselkedik ahogy kell, rákattintok a program elindul, viszont,ha a megnyitott ablakra kattintok,akkor akkor az úgy viselkedik, mint ha az ablak mellé kattintottam volna. Hát mondom b..i windows biztos szórakozik velem. Nagynehezen kíírtam a win7 telepítőt beboot róla telepítés elindítása, az indulás előtt ki kell pipálni egy négyzetet amivel elfogadod a feltételeket, de hiába kattintok touchpaddal/egérrel a négyzetbe nem történik semmi.
Ekkor tiszta ideg lettem újraindítottam elkeztdtem ezerrel kattintani a vak világba és egyszer csak mind ha mi se történt volna, úgy működött minden ahogy az meg van írva.Mivel ez az egérgyilkolás nem megoldás kiváncsi lennék, hogy szerintetek miújság van ezzel. -
DIEGO15
őstag
megjelent tegnap egy kisebb probléma. azt vettem észre h elindítom elkezd tölteni a bios normálisan és egyszer csak megáll a töltésben. Aztán nagynehezen rájöttem, h van egy beragadó gombom ami okozta az egészet. a "le" gomb. nemtom, hogy ez egyszeri volt, vagy tényleg van velem valami, de nem lenne jó ha mári telefonálhatnék a szervízbe...
-
DIEGO15
őstag
válasz
phoeneex
üzenetére
Az érontőgombok tökéletesen működnek, LED es kijelzőm van ami ugye elég fényes, de erős fényviszonyok közt is türhető. Masszívan van összerakva, de egy-két helyen a tervezésből adódóan, fura megoldások vannak, (összecsukott állapotban), a fedlap alatt nincs kitámasztva így azt könnyedén be lehet nyomni, eltörni nem lehet, vagyis nemhiszem, hogy emiatt sérülne, de elég fura. Ezen kívül a monitor alatti vízszintes keretlap is ugyanezzel a gondokkal küzd, kb 4mm re van a monitortól és semmi támaszték. Ami még fura , hogy a port meg a szöszöket úgy vonza mint a mágnes, de ez csak a sztatikus töltöttség miatt van így. Amiket leírtam, elviselhető hibák, némeike kiküszöbölhető, ezen kívül, eddig nem találkoztam gyenge ponttal.
-
DIEGO15
őstag
válasz
phoeneex
üzenetére
Egy idelye már megvan nekem.
- A bill nem hullámzik egyáltalán, vagyis ez nem igaz, minimálisan igen, de szerintem ez minden gépnél így van. Az az igazság hogy úgy van fizikailag beállítva a bill hogy bármilyen szögből nézed hullámzást látsz benne, de ez csak optikai csalódás, lassan már vízmártéket is használni fogok, hogy ezt bebizonyítsam.
- A touchpad szerintem túlérzékeny és ezzel nincs is semmi baj, sőt olyan mint egy megszokott touchpad, viszont én kikapcsoltam, mert ha írok véletlenül mindíg megérintem és akkor elkattint valahova.
- Nagyon jó minőségű kijelző, sokat még nem láttam, de ennél színhűbbel még nem találkoztam.
- A beépített speakers télleg szar, de a hangártya az fasza benne,szal bármi mást dugsz rá, akkor olyan amilyennek lennie kell.Annyi baja van nekem, h a az akksi lötyög kb 1mm kilengése van, de ezt megoldottam egy A4es lappal osszehajtogatva, mögétéve.
A monitor pedig nekem hullámzik egy kicsit, lehet, hogy azért mert minimális fenyerőn használom.(Olyan mint amikor a TVben látod h egy monitort vesznek,na nem annyira durván, nem zavaró egyáltalán,csak megjegyeztem.)Ezek az én tapasztalataim, de lehet, hogy neked mások lesznek jobb-rosszabb, minden gép más.
-
DIEGO15
őstag
Észrevettem (lehet h valakinek nyilvánvaló) , hogy az akksi alatt van egy kártyaolvasó, és a SIM kártya pontosan beleillik, de ha beleteszek egyett akkor semmi sem történik, csak program hiányzik vagy az nem egy SIM kártya olvasó?
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman
üzenetére
Nekem eddig csak 1 drivert keltt feltennem a touchpad drivert, mert le akartam tiltani. 1-2 hiba akadhat hiszen még nem végleges, de az a vicces h nem akad, pedig telepítek össze vissaz netezek, játszok, ennél többre amúgy sem használnám. Ha nem rontják el a végén úgy mint a vistát akkor ez egy király OP lesz és úgy fog fogyni mint a cukor.
Alapból 500 mega ramot eszik, amu ugyan több, mint amennyit az XP, de elfogadható, hsiezn egy modenr gépben azért már illik 2 GB nem lennie. Eddig bármit néztem gyorsabb mint az XP és még is kevesebbet fogyaszt, okosabban használja a gépet.
-
DIEGO15
őstag
Hát én pistát soha nem használtam, de ahogy olvastam csak a kinézeten meg a rendszerterhelésen butítottak, hát engem ez egyáltalán nem zavar.Hát eddig tökéletesen megy rajta minden és jelentem jobb mint at XP.
-
DIEGO15
őstag
válasz
DIEGO15
üzenetére
Már rájöttem a megoldásra. Hár azt kell mondjam megtaláltam az ideális OP rendszert, nem gondoltam volna, hogy találok az XP nél számomra jobbat de a Win7 jobb remélem a végleges is jó lesz és nem k**ják el úgy mint a pistát. Csak ajánlani tudom, gyorsabb jobb és kevesebbet fogyaszt a Win7, van magyarosítás is szal már most is használható. Egyetlen dolog mit nemtok mire vélni, indításkor automatikusan elindul a képernyő bill és nemtom h hol lehet kikapcsolni, de megoldható probléma és ha csak ennyi a hiba benne akkor ki lehet bírni...
-
DIEGO15
őstag
Feltettem a Windows 7 et, van hozzá magyarosítás csak nemtom mit kezdjek vele, egy rakat fájl, de nemtom h hova kell másolni...tud valaki segíteni?
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman
üzenetére
Hát ja a hangszóró nálam is eléggé gagyi, bár nem arra találták ki, hogy stúdió minőségben halgassug a zenét vagy nézzük a filmet. Ja és nem elég,hogy gagyin szól még halk is, de én fülhallgatót, vagy a 2.1es hangfalszettement fogom használni, ha majd olyan helyzetbe kerülök. Akkor majd a minőség és a hangerő sem lesz gáz. A monitor keret engem sem zavar csak megjegyeztem met fura. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a géppel mert az tudja ami nekem kell sokáig bírja az akksi és elég jó teljesítményt tud nyújtani, egy laptoptól nem várok többet, ezek a hibák meg gyártási hibák (a keretet leszámítva) szóval ez van, de ami enm zavar az nem érdekel, majd ha zavaró hibát is találok akkor az érdekelni fog, avygis már találtam az akksilötyögés, de meg is oldottam kb 2Ft ból
Ha észrevételed van szólj mert szeretnem a lehető legjobban megismerni a gépet. -
DIEGO15
őstag
Nah mivel már épp elég idelye megvan a gép (1537) ezért tudok írni a hibáiról is, mert hogy azok is vannak. Nemrég észrevettem h lötyög az akksija, kb 1-2 mm "kilengése van", masszívan van benne a gépben de még is lötyög, nem kell félnem h kiesik, d emégis zavaró, mert hallható, érezhető. Megoldottam fogtam egy A4 es papírt méretrevágtam össtehajtottam és betettem mögé, így tökéletes, nem lötyög, és a papírlap sem látszik.Ezen kívül kívül észrevettem, hogy a monitor belső kerete nem elég merev főleg alul, semmilyen hátrány nem származik belőle, de mégis fura. Észrevettem, hogy sötétben hullámzik a kijelző, olyan mint amikor a TV ben látjuk amint egy monitort filmeznek, na nem annyira durván, de, hogy értsétek mire gondolok. Lehet, hogy ezek a hibák csak nálam vannak, nemtudom, a lényeg, hogy nem zavaró, egyáltalán, csak gondolom megosztom veletek, meg azokkal aki abban gondolkozik, hogy ilyesmi gépet evsz, jó tudni.
-
DIEGO15
őstag
Nah jólvan most már nagyon izgat h milyen is ez a mediacenter, muszály kipróbálnom, csak találnom kell egy olyat ami megy xp alatt is...segítség?
-
DIEGO15
őstag
Én is kirpróbáltam az asztali gépemen az RC-t, de nekem alapból nem jön be, lehet a végleges jó lesz, de már megint többet adnak a kinézetre, mint a használhatóságra.
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman
üzenetére
Én xp-vel használom, eddig tökéletesen megfelel csak a media center gombot nem tom használni meg a controlpoint gombot de ez nem nagy veszteség, sőt. Ha nem találsz drivereket szólj , amúgy már linkeltem lejebb egy oldalt amin fenntvan egy driver pack azt használom és tökéletes, ha azt használod akkor ajánlom, hogy ne az autoinstallerrel telepíts, hanem egyenként mind1iket (kb 2percel tart tovább).
-
DIEGO15
őstag
Egy kis off: Azonban bármennyire is sokáig bírja a több mindíg jobb szóval ha valaki tud olyan programot vagy beállítást amivel tudom csökkenteni a fogyasztást annak megköszönném segítséget.Próbáltam az NHC-t de nem találtam hozzá serialt és így trialban nem olyan tuti.
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman
üzenetére
Akár 6órát is, persze a fényerőt levettem mert amúgy sem bírja a szemem az erős fényt így meg akkor kellemeset a hasznossal (nem teljesen, kb a felére). és úgy peóbáltam amire később fogom használni, office,böngészés, msn ilyenek.Így akár 6órát is bír de 5öt tuti.Egy egyetemen kb ennyi kell, ha komolyabb dolgot akarok akkor úgy majd a koliban fogom akkor meg nemszámít. Neked a Speedstep be van kapcsolva?
-
DIEGO15
őstag
Viszont így sem találta meg egyik programot sem, megkersetem a controlpoint ot és megtaláltam, már szedem csak nagyon lassan jön.
-
DIEGO15
őstag
válasz
herrLeon
üzenetére
észrevettem egy új dolgot ha kikapcsolt állapotban megérintem kétszer a dell media center gomboz akkor elindul a gép de úgy h egyik érintőbill se műxik, fura bár nem zavaró mivel akkor nem nyomkodom kikapcsolt állapotban. Amúgy meg nem is tudom használni ezt a bizonyos gombot mert nem csinál semmit valszeg azért mert nincs is feltelepítve a progija, ha tudsz rá megoldást megköszönném, hasonlóképp a bekapcsológombbal párhuzamosan a wifikereső gomb se csinál semmit azt is meg kéne oldanom, neked ezek mennek?
-
DIEGO15
őstag
válasz
herrLeon
üzenetére
Hát ez bizony nem két fillér, ilyenre nekem asszem soha nem lesz pénzem.Rendben majd leszedem és kipróbálom h milyen is az új ubuntu.Jó hát én is mikor kerestem ezt a gépet akkor először egy pécsi céget találtam meg, felhívtam őket és azt mondták h nincs kihelyezésük sehol máshol, kérdeztem , tudnak e ajánlani másik céget ahol kapható, jött a válasz ők a kizárólagos forgalmazók Magyarországon, érdekes nem ott vettem még itt van nálam, és "magyar".

-
DIEGO15
őstag
válasz
herrLeon
üzenetére
Nah jah szokni kell a jót, annak örülnék a legjobban ha csinálnának egy olyan verziót vagy kieget vagy akármit, hogy csak grafikus felelüten kell a beállításokat végrehajtani, mert a konzol nekem nem tetszik, tudom nem telne sok időbe megtanulni, de akkor is aki kezdő az mit csináljon? Maj egyszer ráveszem magam én is mert laptopon úgy sem játszok, akkor meg inkább jobb a linux. a 1537 és a 1737 közt csak a méret a különbség?
-
-
DIEGO15
őstag
Igértem egy részletes leírást:
Megvettem a studio 1537es gépet. Csak pozítív élményem van vele kapcsolatban.Nagyon masszív semmi lötyögés semmi zörögés semmi rezgés stb... . Azt kell mondjam pozitívan csalódtam benne.Ennél többet nem is nagyon tudok írni róla, de azért rendszerezem a pozitív és a negatív tulajdonságait.Pozitívum:
- Nagyon masszív, jól összeszerelt darab
- a képernyő nagyon szép és jó bár erős fényben még nem teszteltem
- az optikai meghajtótól féltrm de pozitívan csalódtam ebben is precíz megoldás stílusos kivitelezés
- akksi nagyon jó minőségű akár 6órát is kibír ami már nem olyan rossz dolog, természetesen beállítástól függ.Negatívum:
- a touchpad egy borzalom túlérzékeny és amúgy is utálom, alig vérom már h ,egérkezzen az egér hozzá és akkor kikapcsolom.
egyéb dolog nrm jut az eszembe, majd ha találkozok valmi problémával akkor írom
-
DIEGO15
őstag
A nagybetűs jelzést arra értettem h jobb,megbízhatóbb, ez a tapasztalatom. Nem a külsőről beszélek mert vehetsz te egy Macbook-ot is ha rossz szériába tartozik mert épp elkopott egy görgő a gyártósoron, vagy épp álmosan érkezett be egy összeszerelő akkor az akármilyen márkába tartozhat..szar! Viszont szerintem a Dell hosszútávon megbízható és ha nincs balszerencséd (úgy látszik neked sajnos van) akkor egy életen keresztül megfelelő társ az életben. Most veszek egy Studio 1537-est egy Lenovo NB 3000es helyett azzal sem volt semmi baj csak lepasszoltam Apámnak és egy kicsit jobb gépet akarok. Meg engem az is elkötelez eddig a Dell melett, h 4év gari az 4év akárhogyis, lehetséges h csalódok benne, de megígérem le fogom írni a tapasztalataimat részletesen minden hibára kitérően. Valszeg most 7végén veszem meg.

-
DIEGO15
őstag
válasz
eszperesz
üzenetére
Értem, te tudod, szerintem egy laptopnál nem lényeg annyira a VGA, mivel nem arra találták ki, hogy atomrobbanást modellez vele vektorgrafikus ábrázolással ezredmilimiéter pontossággal, hanem netezésre,office használatra, zenehallgatásra,filmnézésre,tanulásra stb...
-
DIEGO15
őstag
válasz
eszperesz
üzenetére
Minenképp a Dell-re voksolok mert, az egy MÁRKA, megbízható, jobb mint a Lenovo, + a garancia is egy pöppet több.Viszont szerintem olcsóbban is kapsz ennél máshol. Én 208 eFt-ért veszek egy hasonlót (egy kicsit butább proci).: http://www.a4team.hu/product/view/40273 nincs hozzá nagy leírás, de biztos h küldneke neked ha kérsz és azért 40 eFt az 40eFt, annyival nem jobb amit te néztél!
-
DIEGO15
őstag
válasz
herrLeon
üzenetére
Az előzőt herrLeon-nak címeztem. Amúgy tök jó a csomag, nem kell külön szórakozni velük, bár van hozzá leírás olyan esetre is, de van egy autoinstaller amivel feltolsz egyszerre mindent.Max kiveszed a finger print driver-t ha az a te gépedbe nincs benne.Ja amúgy a Dell hivatalos fórumán találtam, szóval aki keres az talál alapon ne add fel azért mert 2perc alatt nem találsz egy komlett csomagot. A leírás szerint úgy kezd h tedd fel az sp3-mat, de ne törődj vele sp1-2 is bőven megteszi, hiszen nincs benne érdemi változtatás ezen a téren. Sok sikert hozzá, remélem 1737esen is megy, ha nem szólj és szivessen segítek keresni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest