- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Eladó lenne egy újszerű, kb. 3 hetet használt (nyáron rendelt) elöl-hátul gyári fóliás Lenovo Vibe X2, dual SIM.
A teló sajnos nem tudja a romániai Digi által használt 4G frekvenciát (TDD / 2600 MHz /38) ezért számomra (ki)használhatatlan, viszont a Telenor és T-kom 4G-n tökéletesen működik (V-t nem próbáltam, gondolom azzal is).
Ha valakit érdekel, pü.Csere NEM érdekel.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
stb123
tag
Sziasztok!
Továbbra is eladó egy feleslegesen vásárolt bontatlan tp-link 740 N router. Garancia még 23 hónapig a multimedia towerbe szól. 3k! Érdeklődni privátban!
-
zolikaDB
veterán
válasz dewil666 #80587 üzenetére
Hihetetlen, h ezeknel kifejlodott a tüdő es segitseggel még irni is tudnak...
Nalam is volt egy delikvens, szepen lebeszeltunk mindent, erre irja, h utalja is este - az osszeg felet... Ha megkapta, akkor a masikat.
Erre annyit irtam, h akkor az osszeg az eredeti duplaja lesz, annak meg eleg lesz a felet fizetni, a masikat elengedem Es ne raboljuk egymas idejet.
Megirta, h jo rendben, akkor nem kell az áru[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Eladó cuccaim.
Ha valami érdekel privátban keress!További szép napot mindenkinek!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Antimatrix
senior tag
válasz kungzi #80578 üzenetére
Azért nem csinálják éjszaka mert ez marketing
Ad #1 eza legfontosabb nem keltene fel az ébresztő óra senkit ergo mindenki elaludna
és ezt az E-OFF-fal fizettetnék meg kurv@ sokkk pénz
emelni kellene az áram diját és akkor te is kiadkadnál mint taxióra.ad#2 meg lássák hogy nincs - ergo alig várod a várost már visszakapcsolják
nem reklamálsz hanem csak vársz főzől kávét gázon a munkásoknak csak csinálják már mert a LOL/WOW/ peregnek a percek meccsek és karaktered visszafele fejlődik nincs tápmarketingesek találják ki ami nincs a legfontosabb
Lehet olvasni napközben van mit
lehet kerékpározni
lehet edzeni - esetleg tanulni is - de ezért mondatért kövezés jár a "kockáknál"PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
dewil666
őstag
-
xuldar
addikt
válasz #65675776 #80588 üzenetére
Ezt én sem tudom, mindenesetre három is tetszik azok közül, amiket ajánlottál. Csak az árukat nem akarom tudni Meguntam már a P180-at, iszonyat nagy és dögnehéz darab, és még fogás sincs rajta.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #80588 üzenetére
Én elnevezném ugyanúgy mint a ruhákat a mobokat és a házakat is:
S-ATX
M-ATX
L-ATX
XL-ATXMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz xuldar #80586 üzenetére
Jogos, házra írtad. Úgy tényleg van mini, bár már jó ideje teljesen összemosódtak a vonalat. Van itthon régről olyan midi ATX házam, ami kicsivel kisebb, mint egy szintén itthon levő mini. Előbbiben elfér egy normál ATX lap, utóbbiban csak mATX...
Igazából az elnevezések eltérését sem értem. Miért nem lehet ugyanúgy nevezni a kettőt?
-
dewil666
őstag
Na én is leveleztem ma:
Új haedsetem eladó hírdetésre jelentkezett egy illető.
Aki 6 napos reggel azt akarta hogy küldjem el bubis boritékba és azután hogy megkapta ő is bubis boritékban küldi az összeget. Írtam neki hogy ha elutalja előre az összeget mehet az üzlet, mivel új reggel van itt.
Erre ő:Nem probléma.
Akkor ne küld.
Veszek itt helyben.
A címem, eleve nem titkos, tehát egy rendőr azonnal megtalál a címemen.
Nemde?
Én sem ismerlek.
Nem ismerkedni szeretnék, hanem vásárolni.
És már így vásároltam nem egyszer.
Itt lehet, hogy új vagyok, de az életben sokkal idősebb (szerintem)
Nem probléma, mint látod, megértem a bizalmatlanságod.
Én nem ismerem a címed, Te ismered az enyém.
Eleve nem tudok elbújni.
Ha Te bankszámlaszámot adnál meg, az mögé el lehet bújni aki így gondolja.
Nem feltételezem Rólad, hogy ez lenne a szándékod.
Bankszámlára előre én sem utalok. Bárki lehet mögötte, és a bank nem ad ki a bankszámlásról adatot, ha gond lenne.
Egyébként 700Ft nem tétel, még egy koldusnak is adok egy ezrest, ha nagyon rá van szorulva.
Nem vagyok rászorulva a headszetre.
Gondoltam azért hirdeted, mert szeretnéd eladni.
Tehát nincs üzlet.
Köszönöm, hogy meghallgattál.
Péter
(híradástechnikai műszerész)
Hello Laci.Jaj de primitív
Azért mertem bemásolni a privát üzit mert nics benne konkrét személyazonosításra szolgáló információ!
És folytatja tovább:
Egy apróság, valamikor én is "új" voltam amikor Tanulóvezető voltam,
Ma már 36 éves a jogsim
Nem ez dönt, ... de valamikor valahol el kell kezdeni valamit.
Az még nem hiba. Még ha bizalmatlansággal is jár együtt.
A vaterán hirdesd, ott nem vagyok "új"-onc ha ez annyira számít.
bye, Péter[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
xuldar
addikt
válasz #65675776 #80585 üzenetére
Már vártalak. A házakat mini, midi, big, stb kategóriákba sorolják, és a mATX lapot fogadók általában a mini kategóriákba esnek. Micro házat nem is találtam. Szerk: Vagyis ez a Corsair pont ennek van definiálva.
Nekifut, rábombáz ééééés HATALMAS KAPUFA!A tippeket azért köszönöm, utánanézek A Fractal Design nagyon bejövős.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
törölt tag
válasz xuldar #80584 üzenetére
Mini ATX nincs, csak micro ATX.
De pl a Corsair Obsidian 350D talán neccesen megfelelhet, bár az is 160 mm-re van specifikálva. Gondolom ez azért csak nem azt jelenti, hogy a 160-as magasságú már kitartja az oldallapot. Érdemes lenne rákérdezni a tulajoknál.
Hasonlóan specifikált egyábként a Define Mini is.
Talán kockaházak között előfordulhat, ami magasabbat is elbír. Pl a Bitfenix Colossus M, vagy a SilverStone SG10. Illetve Aerocool Dead Silence Cube, abban akár 190-es is elfér.
Na, közben találtam állóban is olyat, mai enged 165-öt: SilverStone TJ08-E. Persze az ára is SilverStone-os.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Hölgyek-urak!
Nem tudja valaki, hogy a piacon lehet venni mondjuk káposztasalátát/uborkasalátát? Mármint készet és házit.
- mozi bolondéria -
-
Chesterfield
őstag
Az normális, ha egy noti töltőre dugva is merül, ha fut rajta valami program?
Illetve kikapcsolt állapotban egy éjszaka alatt 2%-ot merül? -
kungzi
veterán
Gratulálok az E-ON-nak. Reggel 7-től este 19:00-ig nem lesz áram. De hogy az ilyen fejlesztéseket miért nem lehet éjszaka csinálni? Az agyam eldobom.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó frissen összerakott minőségi Gamer gépem igény esetén monitorral is: [link]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Salex1
őstag
válasz PindurAnna #80562 üzenetére
Ugyan nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem Józsánál egyelőre még csak forgalmi kamera van, és nem traffi.
-
xuldar
addikt
Tud valaki ajánlani olyan mATX lapot fogadó házat, amibe belefér egy 161mm magas procihűtő? Szinte mindegyik befogadó képessége max. 150mm. Miniházat keresek, normál ATX-et ne is mondjatok. Köszi!
-
tothantal27
csendes tag
Valakinek esetleg?
[link]Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
E1even
senior tag
Szintén eladó sok-sok új (többségében Asus) kábel, mikrofon, és Q-Connector kit:
-3x2 db bontatlan fekete Asus SATA2.0 (P/N:14G00012707H)
-1db bontatlan Asus SoundMax Superbeam (szerintem stereo) mikrofon (P/N:04G160003100)
-1db bontatlan Asus 2x USB2.0 + 1x SATA2.0 hátsó kivezetés (P/N:14G000514500)
-1db bontatlan Asus 2x USB2.0 + 1x FireWire hátsó kivezetés (P/N:14G000506433)
-1db bontatlan EasyTouch 0.75m eSATA kábel (ET-9083)
-1db bontatlan CrossFire kábel (PN:146-00780-0000F)
-1db bontatlan Asus Q-Connector Kit (P/N:12G05100020D)
-1db bontatlan Asus DVI Male 6 + 5 to VGA adapter (P/N:04G2620001F0)
-1db bontatlan ATI DVI-to-HDMI-with Audio adapter (PN6140063501Gű9)Érdeklődni itt is priviben lehet.
Köszi![ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
Érdeklődni privátban lehet.
Köszi!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
PindurAnna
Közösségépítő
"Eddig kilenc fix traffipaxról tudunk:
- Van egy a 35-ös számú főúton, Debrecen és Józsa között,
- egy másik a 33-as számú főúton, Debrecenben, a házgyári lehajtónál.
- A 4-es főútra, Bocskaikertbe is telepítettek egy fix traffipaxot.
- A 47-es főúton kettő is van, az egyik Derecske és Berettyóújfalu között, Tépe magasságában,
- a másik Berettyóújfalu és Furta között.
- Emellett Püspökladány térségében két fix traffipax figyeli majd az autósokat, az egyik a város északnyugati részén, a 42-es főúton,
- a másik az északkeleti részen, a 4-es főúton.
- A 48-as főúton, Vámospércs határától keletre egy kilométerre is van egy fix traffipax.
- A 47-es főúton, Debrecen és Mikepércs között, a Vekeri-tóhoz és Hosszúpályira vezető út kereszteződésénél is lesz."Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Nagyon speciális hardverek újra:
Lehetőség van kedvezményes áron Gyermelyi tésztát rendelni (tökéletesen ugyan az, amit a boltban jó drágán megvehetsz), akár fajtánként 1-1 csomaggal is, nem szükséges kartonra vásárolni (liszt csak zsugorra, tojás tálcára).
Aki szeretne rendelni, megteheti 2015.11.04-ig. A rendelés (általában) 1 héten belül érkezik meg, értéke legkésőbb november 10-ig fizetendő nálam.
Fajták és árak: LINK
Akit érdekel, küldjön email címet priviben és küldöm excel formátumban a táblázatot (és azt kitöltve visszaküldi a rendelést).
A rendelés a belvárosban vehető majd át.
Kérdés esetén keressetek. Ha valakit később is érdekel, igény szerint 3-4 havonta van rendelés.A rendelés értékétől függően az alábbi promós ajándékok választhatók (úgyhogy lehet a családot zaklatni ): LINK
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
schulc99
aktív tag
Költözés miatt eladó:
-gömb akvárium 5000 Ft [link]
-gázkonvektor (Lampart LB 30) 25 000 Ft [link]
-Hajdú Z120E 120 l-es bojler 25 000 Ft [link]
-3 db. hordó 6000 Ft [link]
-fehér konyhaszekrény alsó és felső rész 12 000 Ft [link]
-2 db. bővíthető asztal 4000 Ft/db, egyben a kettő 6000 Ft [link]Bővebb információért privátban keres.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
válasz Blabcsi #80555 üzenetére
Olyat, annyiért sacc a zsibin...A halsütős/kolbászos mögötti soron van két elég nagy stand, én ott nézném meg...
A cégnél van két olyan készlet. Két külön helyről. Pokolra való találmány. Hamar leég, élezhetetlen, egyik-másik fej méretpontatlan (ovál) meg ilyesmi.
Mióta áttértünk erre a rendszerre nyugodtabb az életünk.
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki hol lehet venni kicsiny városunkban körkivágót fához?
31-32 mm mindenképp kell legye benne olcsón.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
senior tag
-
rayoliviero
veterán
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #80546 üzenetére
Akácmézet mennyiért adja ?
-
Salex1
őstag
Akkor a korábban említett szerszámok:
T.I.P nagy sarokköszörű alias Flex, 230V, nincs adattáblája de 2000W-nak mondanám 15000FtBovaria nagy sarokköszörű alias Flex, nem működik, elvileg a szénkeféjével van valami, még nem volt időm megnézni 5000Ft
Orosz fúró (elnyűhetetlen) 16mm-ig, tokmánykulcs nincs hozzá, bivalyerős 15000Ft
Sajnos a tulajdonos meghalt, így semmi további infóm nincs róluk. Megbízásból árulom őket.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Zsoleszhun
addikt
válasz tothantal27 #80539 üzenetére
Elvileg Mobile Intel® GME965 Express Chipset van benne ami már tud Intel Core 2 Duo procikat is kezelni de az a biztos, ha már benne van
¯\_(ツ)_/¯
-
Chesterfield
őstag
Hol tudnék szerezni 16-18mm körüli átmérőjű 5mm széles gumigyűrűt?
ilyesmit: -
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Eladó egy LG Nexus 4 referencia készülék.
4x1,5Ghz, 2GB RAM, 16GB ROM, 4,7" True HD IPS Plus kijelző, Gorilla Glass 2 üveg borítás.
Kijelző néhány ponton érzéketlen de ígyis használható. Független készülék. Tartozék nincs az árban.
Iá: 20.000Ftadonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
lorcsi
veterán
válasz thomasvold #80538 üzenetére
Se jol néznek ki
Debrecen fele nem szoktal jarni?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
mackosajt
addikt
Valakinek nincs eladó, legalább 4 csatornás ventivezérlője, ami még hőmérőkkel is fel van vértezve esetleg?
Az sem baj, ha áganként nem csak 1 ventit bír el, mert különben leég.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kolanda
tag
-
thomasvold
őstag
Aki szereti az igazi, hamisítatlan magyar termelői mézet : Méz-Méz-Méz
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz tothantal27 #80510 üzenetére
Szerencsésebb lenne a noti pontos típusát és a BIOS verzióját ide írni.
-
tothantal27
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólást.
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
törölt tag
Eladó LG Optimus L7 II okos telefon.
Illetve szintén eladó egy Női téli kabát!
Részletek privátban! Mindkettő alkuképes! -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy komplett konfigom eladó, gépcsere miatt:
dual core intel pentium5400
msi p35 neo
2*1Gb ddr2 kingmax
2*1Gb ddr2 kingston
NVidia 9600 gt 512 Mb
WD 500 Gb
400w-táp
házAki értejön egyben annak 25000Ft.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Salex1
őstag
Barkácsszerszám érdekel valakit? Van nagyflex 2db, fúró (sima), dekopír fűrész...részleteket és képet később, de priviben lehet előre jelezni.
-
sirály69
őstag
Tuti, hogy lehet cserélni! Természtesen gép függő...
Szerver Hosting Debrecenben
-
dui
aktív tag
Eladó PC!
- Cooler Master Elite 335 ház
- Gigabyte Superb 550p (Gigabyte GEP450P-C2) táp
- GIGABYTE GA-H55M-UD2H alaplap
- Creative SB Audigy SE 7.1 hangkártya
- GIGABYTE GF GTX460 OC 1GB 256bit DDR5 videokártya
- Intel® Core™ i5-760 (8M Cache, 2.80 GHz, Turbo Speed: 3.3 GHz) processzor
- Scythe Mugen 2 processzor hűtő
- Corsair Dominator 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz (CMP4GX3M2A1600C90) memória
- KINGSTON 120GB SSDNow V300 SATA3 2,5" (2 év garancia) SSD
+ felárért WD Caviar Green 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX (2 év garancia)Csak egyben eladó, részletekért privát üzenet!
-
törölt tag
válasz Gercsa #80526 üzenetére
A bónusz pedig ez.
Mind PGA 478 valójában, csak a kiosztása tér el mindnek. Első nekifutásra PPGA 478-at írtál, a Socket P-t nem. A lényeg, hogy ha az ember PGA 478-as procit keres, akkor könnyen belefuthat hw szintű inkompatibilitásba.
Mondjuk az intel szeret ezzel játszani, Socket 370-ből is volt három eltérő kiosztás, és nem igazán létezett olyan lap, amelyik mindet kezelte volna. LGA 775 detto.
-
-
Jamby18
senior tag
Kaptam bőven életvezetési tanácsot, gondolom mindenkinek modern felfogásúak a szülei, és mindent megengednek.
Jah és köszönöm annak a 3 embernek aki legalább tudott érdemleges választ adni a témában.
-
Gercsa
senior tag
válasz tothantal27 #80521 üzenetére
Fizikailag van ilyen foglalatos, de attól még a BIOS és/vagy az alaplap chipset támogatása is ugyanúgy kell.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
pohár
félisten
innen volt már valaki az Orchidea Parfümériában a Piac utcán? árak, választék milyen a Douglashez viszonyítva?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gercsa
senior tag
válasz tothantal27 #80518 üzenetére
Közben felülbírálom saját álláspontomat, és lehet hogy valóban van jóval erősebb proci is, ha igaz:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Rendben,nem írtam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Mikulásbá #80511 üzenetére
Miért is ne lehetne? Nem kell forrasztani. Már volt kb 10 saját laptopom és a családban is volt több, celeronokat, sempronokat rendszeresen cseréltük p4-athlon és más procikra Persze olyan is van amelyikbe valóban be van forrasztva, pl netbookok, de talán a mostani i3-asban sem cserélhető, ettől függetlenül nem annyira ritka eset
Pl a fórumtárs notijába való procim is volt, talán kemény 2e forintért kelt el, kicsit magasabb órajel, több cache és máris jobban szalad a noti kicsivel[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Gercsa
senior tag
válasz tothantal27 #80512 üzenetére
PPGA 478 foglalatos oda van írva, és cserélhető benne a proci.
Keress rá az intel oldalán milyen procikat támogat a chipseted, de gyanítom, hogy max párszáz MHz-et tudsz nyerni, nem nagyon van ebbe a foglalatba erősebb cpu.
-
nagyúr
válasz tothantal27 #80512 üzenetére
Ja,akkor úgy számold,hogy nemigen éri meg.Amiben ilyen proci van,nem ér annyit,amennyi az átforrasztás lenne.
(de én úgy tudom,azt sem lehet csak úgy) -
nagyúr
Laptopban nem lehet procit cserélni.Amelyikben igen,az 500 ezer fölött van árban.
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre
Egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdezném.
A csatolt képen szereplő laptop procit lehet-e erősebbre cserélni,van-e értelme ?
Ha igen!Kb mennyibe kerülne használtba?Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Dremel-re váltás miatt eladó Mannesmann 92575 multi gép a képen látható, hibátlan állapotban. Ár: 5000 Ft ( + posta ) Infó a gépről: 130W , 8000-30000/min http://www.szerszamkell.hu/mannesmann_gravirozo_gep_keszlet_50_reszes_6818https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
HANDO88
senior tag
Valakinek egy olcsó 60-as bukó?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby elektronika
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia