Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Dózsa Györgyön van egy edénybolt, kérdezd meg ott
egyébként úgy keresd, hogy húspogácsa formázóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dsys
csendes tag
van valakinek eladó hamburger formázója? ilyen cuccos amibe a húst bele kell tenni és nyomni egyet vele. vagy esetleg tudja valaki, hol lehet debrecenben ilyet venni?
köszi -
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Pendrive
Új, Eredeti, Bontatlan
Próbagarival
7.500HUFKingston DataTraveler 64GB USB 3.0 Pendrive
Új, Eredeti, Bontatlan
7.500HUFSamsung 2,5" 1TB HDD [link]
Mindössze 43nap üzemidő
Próbagari
15.000HUFLenovo Z510 Notebook [link]
Intel Pentium 3550 processzor
4GB RAM, 1600mhz
1TB HDD , 5400rpm (100/100)
nVidia GT740 2GB-os grafikus kártya, játékra is szuper.
Garancia: 2015.12.22-ig gyári garanciával (el- és visszaszállítás)
100.000HUFXiaomi 14T
-
AndrewBR
senior tag
-
hucsikoi
senior tag
Továbbra is eladó
Még mindig keresek 1 Db DDR2 800-as 2Gb-os Kingmax ramot -
törölt tag
Hja. Egyes weboldalak, például [http://kongregate.com] pár esetben kifejezetten csak Firefox alatt tudnak működni a Unity Web Player miatt.
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ WayteQ xTAB-8Q GPS tablet. Ár: 23000Ft
/dobozos, hibátlan, garanciás, ajándék tok/...
-
AndrewBR
senior tag
Akinek elege van a "melléfogásból" (jófogás.hu)
akkor nézze meg ezt az oldalt! [link]A.
-
7Sony7
addikt
Srácok, ide is beteszem, hátha tuja valaki.:
Sziasztok. Játszana a gyerek valami netes játékkal, és azt írja a gép, hogy ez a beépülő modul nem támogatott.
Mi van ilyenkor?
Win7/32, chrome.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Salex1
őstag
Vasárnap kellene vendégül látnom 14-15 embert keresztelő alkalmából, ebéddel, otthon. Tudtok ötletet mondani? Ász salátabár nincs nyitva
-
_Fonzy_
tag
Ati Radeon Hd 5670 1gb, ddr5. 10K
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Eladó asrock h81m-itx s1150 foglalatú alaplap bőven garis. -
Zsoleszhun
addikt
Ma írták a Windows Phone szakmai topikban, hogy a T-nél 2990Ft a Nokia dt 900 vezeték nélküli töltő. Beugrottam a Piac utcai T-be és tényleg annyi vettem is egy fehéret (csak a fekete 7990Ft a többi szín akciós)
¯\_(ツ)_/¯
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
izee
őstag
Nem aktuális, de lesznek még kemény bunkók, akkor felöltöm JCVD-t
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
AndrewBR
senior tag
Apple ibook G4
a képeken látható megkímélt állapotban eladó.
Processor:
1.33 Ghz Powerpc G4
Memory:
768 MB DDR SDRAM
Hdd: 40GBGyári töltő, gyári akku, ami szépen működik,
egyetlen hibája:
A billentyűzet nem minden gombra reagál,
ezt mindenféleképpen cserélni kell.
(2-3e forint)Átmenetileg külső billentyűzettel használható!
Jár is hozzá egy vadonat új Silverline KB-902 magyar
nyelvű billentyűzet, továbbá gyári Apple egér, táska.Eladó!
12eA.
-
hucsikoi
senior tag
válasz Big_Leslie #72973 üzenetére
Szia.
1 Gb-os nekem is van 4 db. Csak 2Gb-os Kingmax 800-as érdekel. -
izee
őstag
Agar.io-n két ruszki(?) összejátszik (FFA-ban!!). Ne "play", hanem "spec", hogy lásd. - Europe szerver (lehet, hogy több eu server is van, nem tudom)
Kenjétek el a szájukat jó magyarosan!-JCVD
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
rayoliviero
veterán
USB 3 hubot keresek.
-
bobace
addikt
Samsung S5230-as érintős mobil és Samsung Galaxy Note 2-es okosmobil eladó.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
GIJoe
addikt
Lenne egy döglött 2,5" hddm (ST500LT012), tudnátok valaki olcsó, de jó szakit ajánlani?
-
Zola007
veterán
KERESEK fuvart egy csomagnak
Budapedt -> Debrecen
Jövő hét soránMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ballor.hu
tag
Eladó egy Canon 700D + 18-55 STM objektív fényképező 140eFt!
- dobozában
- minden tartozéka hiánytalan
- karcmentes fényképezőAz eladás oka Full Frame-ra váltás. A gép kifogástalan állapotú, alig használt. Kb. 5700 expo!
=====================================
Eladó egy Canon 55-250 STM objektív dobozában, garanciális (06.23-ig) 70eFt-ért!
Eladó egy PS3 konzol 45eFt ajándék GT5 játékkal!
- 750 GB-os winchester
- két DS3 joy
- karcmentesen, dobozában, tartozékaival=====================================
Eladó PS3 játékok:
- Metal Gear Solid 4 4eFt
- Heavy Rain 5eFt
- Gran Turismo 5 3eFt
- Gran Turismo 6 5eFt (magyar felirat)
- God Of War III 4eFtMinden játék karcmentes, nem platinum kiadás!
Eladó egy használt Apple TV 20eFt!
SEMMIFÉLE CSERE NEM ÉRDEKEL! Érdeklődni privátban!
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Sata tápkábelhoz csak műanyag házat lehet venni külön? -
bob011
aktív tag
Keresek bármilyen méretben MMC memóriakártyát, akár telefonnal együtt(ha abban van).
___
Valaki tudja esetleg, hogy a Leveles Csárda szállít e házhoz?
A Hajdú étterem(nem Hajdúsági!) vált be, de sajnos rendszeresen másfél órát kell várni mire szállítanak... -
ati012
őstag
Ilyen marótárcsája van valakinek? Vagy hasonló.
Kb 2 x 35 cm szélességbe kellene. Ha több darabból áll össze, nyilván az sem baj. -
Zsoleszhun
addikt
válasz dwelablack #72958 üzenetére
Idokep.hu szerintem bármelyik appnál jobb
Viber van viber használom is
Index nem ismerem de gondolom m.index.hu
Gmail van saját email beállítás ott lehet küldeni fogadni keresni
Youtube millió app de tubecast vagy tubepro hibátlana.) Remélem sikerül
¯\_(ツ)_/¯
-
Zoty@
aktív tag
Eladó pár laptop!
Samsung R65
Intel T3200 1,6ghz
2gb ddr2
Mobile intel 945
100gb hddÁr: 24.900.-
MSI Megabook EX600
Intel T5250 1,5ghz
2gb ddr2
nvidia 8400gs
160gb hddÁr: 25.900.-
Lenovo S10
Intel N280 1,6ghz
1gb ddr2
Mobile Intel 945
160gb hddÁr: 28.900.-
Dell Latitude D420
Intel u2500 1,2ghz
2gb ddr2
Mobile intel gma950
30gb hddÁr: 34.900.-
RM Clevo V240
Intel I3 2310 2,1ghz
3gb ddr3
Intel HD3000
160dg hddÁr: 54,900.-
Acer Aspire E1-570
Intel I3-3217U
4gb ddr3
Intel hd4000
500gb hddÁr: 69.900.-
Akinek kérdése van, van képet szeretne, csak keressen nyugodtan!
Szép napot mindenkinek!
Texas HoldEm for ever!
-
dFactor
tag
Eladó egy (Telenoros, de) független Huawei Ascend Mate (MT1-U06)
Másfél éves, végig fóliázva és tokban tartva, kiváló állapotban.
A teló mellé kapsz: töltőt adatkábellel, fülest, ajándék fóliát, Nilkin tokot.
Irányár: 45.000 Ft
Érdeklődni privátban.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dwelablack
tag
Felreppentek egy olyan témát, ami néha flémmé szokott alakulni, de mivel innen jött az ötlet, így ebbe a topikba dobnám be.
Titokolvasóként azt tapasztaltam, hogy sokan annyira dicsértétek a lumia 735-öt, hogy tegnap vettem egyet feleségemnek
Tegnap este én könnyesre röhögtem magam, Ő pedig könnyesre sírta magát.Hát hogy van ez kéremszépen? Valamit rosszul csinálunk?! Nincs túl nagy igénye, csak néhány alkalmazást szeretne használni:
Időkép
Viber
Index
Gmail
YoutubeEzek kivétel nélkül mind értékelhetetlenek Én próbálok kompromisszumot keresni, de eddig nem nagyon találtam
a.) Meg tudtok győzni, hogy valamit mi csinálunk rosszul? Ezek az alkalmazások elérhetőek hasonló minőségben mint droidon/iOS-en?
b.) FirstPhone-ban vettem, érdekel valakit 1 naposan mondjuk 20%-kal olcsóbban? Gondolom visszavinni felejtősKöszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
atike
nagyúr
Keresek független (lehetőleg fehér) iPhone 4 vagy 4S-t...
-
ati012
őstag
Valakit esetleg izgatna egy Yamaha TZR 50?
2009-es évjárat. Sportkipufogó, frissen felújítva (új dugó). Még járatós.Irányárban 280pénz lenne.
-
Laska23
csendes tag
Sziasztok,
Olyan férfi fodrászt keresek, akinek van tapasztalata hosszú hajjal. Ismertek ilyen hajszobrászt?
-
mackosajt
addikt
válasz adi mester #72950 üzenetére
Volt bios reset, Google keresés. Egy olyan lap, amiben annyit tehetsz, hogy alaplapi vga enged/tilt.
Hiába volt tiltva, csak azon volt kép. Google segítségével annyit találtam, hogy Random a dolog. Van akinek megy, van akinek nem. Utóbbi esetében egy friss bios néha segít. De a legutóbbi van rajta. A vga meg egy alig fogyasztó típus. Szóval meguntam.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #72948 üzenetére
nem
főleg ha csak mostanság kezdtél el újra bringázni, akkor könnyen fejre állhatsz egy normális tárcsával (jól beállított V-fékkel is)
városba elég a legalapabb fém V-fék is fém fékkarral és normális kis nyúlású köszörül bowdennelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó BenQ GL2250 FullHD LED monitor.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
adi mester
aktív tag
válasz mackosajt #72945 üzenetére
"Szereztem vga-t, de hülye a BIOS. Nem állt át rá."
Nem lehet az esetleg, hogy a BIOS-ban az integrált videokártya volt megadva elsődleges videokártyának? A gyári beállítás az szokott lenni, hogy a PCI-expresszes kártyák az elsődlegesek, de ha már bele lett korábban nyúlva a beállításokba, mondjuk előző tulajdonosnál, akkor előfordulhat, hogy nem megy a gépben a VGA. Egy elem kivétel, vagy BIOS reset szokott a legegyszerűbb megoldás lenni, vagy van még a keresgélés.
Vagy ha már nincs meg a VGA a géphez/ már a kedved bajlódni vele, akkor nem írtam.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
xigris
őstag
Sziasztok! Delphi ds150e autodiagnosztikai interfész eladó.
Érd privi: Jelige nagyon olcsón. -
Salex1
őstag
Ha már bicikli téma: érdemes a gyári sima V féket (tűrhetően fog) lecserélni valamilyen (milyen? a felfogatás ki van alakítva) tárcsafékre, szinte kizárólag városi használat mellett?
-
GIJoe
addikt
válasz Sanyabá #72927 üzenetére
LED-es LCD Tv-t vásárolnék 50-60cm átmérőig!
Esetleg?
Samsung LT22D390EW LED televízió, 55 cm, Full HD 44E Ft (emag)
-
bob011
aktív tag
Esetleg 32 bites win7 vagy 8?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz 7Sony7 #72943 üzenetére
A baj az, hogy az egyik lapban benne volt mind a 4 giga ram. Win7 64 bit. Jól ment. Csak az alaplapi vga kezdett sovány lenni már egy youtubehoz is.
Szereztem vga-t, de hülye a BIOS. Nem állt át rá. Másik lap nem tud, csak 2 gigat. Ezt a 64 bites win nem csípi.
Patt helyzet.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
Valaki jár mostanság autóval Budapest 9. ker környékén?
Egy 10 kilós csomagot kellene elhozni némi díjazás fejében[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mackosajt
addikt
válasz #65675776 #72940 üzenetére
Hát, minden relatív. Amikor két böngészőlapra irtózatos belassulas a válasza, akkor annyira nem.
Mindkét lap nagyon alap.
És nem Linux fut rajta. Win7-hez van szokva anyám.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
laszlo168
senior tag
Eladó
HP pavilion G7 17.3" LED (1600x900)
AMD A4-4300M 2,5 GHz
4GB ram 1333 mhz (max 8)
120GB SSD ezen van 2 év gar
ati radeon hd7420g (megosztott)
2 órás akkumlátor üzemidő
irányár 65000ft.
[link] -
mackosajt
addikt
Volna 2 db Am2 lap, két am2 proci (athlon64 x2 4000+ és 4200+), meg 4*1 GB DDr2 ram (2 db 667, 2 db 800).
Kinek, és mennyit érne meg?
Esetleg valaki nem akar ezekért meg kicsi pénzért egy félkonfigot adni, ami ezektől jobb(szinte csak jobbak léteznek)?
Tényleg kicsi pénzre gondolok. Netezni, anyámnak.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
sNORh
addikt
Lakáshitelben otthon van valaki? Lenne pár kérdésem a mostani helyzetről (szabad e stb..), aki tudna segíteni kérem jelentkezzen priviben.
Köszönöm.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
wody21
tag
-
sto1911
veterán
válasz Zola007 #72934 üzenetére
Koszi a pontositast! (rafert )
@(#72935) laccczka: En 8. osztaly vegere kaptam egy biciklit (az sem most volt ), azota azt hasznaltam, csak most muszaj voltam a SZEP kartyat elkolteni, es masra nem volt lehetoseg Ugyhogy megint bniciklizek, az amugy is jot fog tenni
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #72933 üzenetére
ezt úgy nevezik, hogy fokozatmentes váltókar
ami neked kell (ahány kattinás, annyit ugrik) az a pozícionált váltókar.azért raknak fokozatmentes gyárilag mert az kb 800-1.000 Ft nagykeráron, a pozicionáltak meg a duplájától kezdőnek. Magyarul spórolás miatt
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sto1911
veterán
válasz laccczka #72931 üzenetére
Rakerdeztem, ket tipusu valto van (ill. biztos van tobb is, de most ez a lenyeg): ami gyarilag rajta van, az valami friction valto, az kb. a regi teljesen analog es a "ahany fogaskerek annyi kattintas" kozott van feluton. Igy rendeltem 2k-ert egy 3 kerek-3 allas valtot. De hogy ezt miert nem gyarilag rakjak ra, az megvalaszolatlan maradt.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz fenergie84 #72900 üzenetére
Én bringás dolgokkal a Pláza melletti Vozzy bike-ba járok, még mindig elégedetten távoztam, új bringát is csak azért nem ott vettem végül mert használtam találtam egy nagyon jót jofogas-on.
Ő ott Meridákat forgalmaz pl, és nem kizárt, hogy a gyártói ajánlott árból tud faragni is neked egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Mi anno innen választottunk (Kross Hexagon 2013 X2)...akkor free postával...
-
-
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Pendrive [link]
Új, Eredeti, Bontatlan
PróbagarivalKingston DataTraveler 64GB USB 3.0 Pendrive
Új, Eredeti, BontatlanSamsung 2,5" 1TB HDD [link]
Mindössze 43nap üzemidő
PróbagariLenovo Z510 Notebook [link]
Intel Pentium 3550 processzor
4GB RAM, 1600mhz
1TB HDD , 5400rpm (100/100)
nVidia GT740 2GB-os grafikus kártya, játékra is szuper.
Garancia: 2015.12.22-ig gyári garanciával (el- és visszaszállítás)Xiaomi 14T
-
Sanyabá
senior tag
LED-es LCD Tv-t vásárolnék 50-60cm átmérőig!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
sto1911
veterán
Jobringarol mik a velemenyek?
-
schulc99
aktív tag
Eladó egy Acer V203H 20" monitor. 14 000 Ft [link]
Kisebb karcok vannak a képernyőn.
Csak tápkábel van hozzá.Ramaxel 2 GB DDR3 (Elpida chip) memória 4000 Ft [link]
Akit esetleg érdekel az privátban keressen.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
br.rak
őstag
Egykábeles, külső tápot nem igénylő szkennerek (adat és tápellátás ugyanazon az USB kábelen megy):
WinXP-hez:
Artec Ultima 2000 (Medion MD 9458) (Linux SANE alatt is működik)
600*1200dpi
1500ftWin7-hez
Canon lide 30: (linux SANE komp)
1200 x 2400 dpi
Külső burkolaton van pár horpadás és karc, de az üvegfelület karcmentes!
Nagyobb felbontásánál kissé hangos.
4800ftDVB-C Set top boxok digikábelhez:
DCR-2005 (mpeg2 sd)
-2xscart csatlakozó
-1x koax / 1x optikai /2xRCA audio out
Eredeti távirányító / Magyar nyelvű menü / EPG-t nem kezeli
Ár 5500FtWISI OR 28 (mpeg2/sd upscale)
-eredeti távirányító
-kis méret: 230 x 35 x 140 mm /külső tápegység
-1x HDMI kimenet /2x scart kimenet /1x optikai hangkimenet
-magyar nyelvű menü /beépített Teletext/-EPG-t nem kezeli
Ár:9000FtPhilips DSR (mpeg4/hd)
1 x HDMI (1080i/720p/576) /2 x scart (RGB, S-Video, Composite Video)
1x koax / 1x optikai /2xRCA audio out
1x Komponens kimenet (3xrca) /EPG-t nem kezeli
Utángyártott, új távirányítóval, ami minden funkciót kezel.
Ár 12000Ft -
Zola007
veterán
Műanyag logan fékeket lecseréled 3000 ft költségből normálisra (a gyári eladásával)
Ilyenek miatt nem szabad nem megvenni egy bringát.Debrecenben 3 boltot ajánlok új kerékpár vételére:
Keszol
Gyöngy
Regina[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
nesztek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ngabor2
nagyúr
Mi Karácsony előtt vettünk az Aquaticum mellett a Keszolból bicajt kb. 80k-ért. Caprine, eddig meg vagyunk vele elégedve. Már több, mint 20 éve nyomják, ha kell, tudnak segíteni választani.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Antimatrix #72866 üzenetére
Ki hívott fel? Nem a mi call centerünk?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
fenergie84
addikt
Köszönöm a tippeket, utána nézek ezeknek a márkáknak
-
perge666
veterán
Valaki nem jár a napokban Nyíradonyba?
Egy wifi kártyát kellene elhozni. -
Zola007
veterán
[link]
de 80-ból meghozzák a Reginaba is.Tavaly tesómnak vettem egy Neuzer X2-t 79-ért, néztem a Meridát is előtt élőben
Egykutya, csak a Merida 20-al többe kerülMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gps76
őstag
Ha haladni is akarsz vele,veszel egy 28-as férfi vázast vékony gumival,lekopaszítod(sárvédő,dinamós lámpák,csomagtartó),és használod,kb. 20000-ből megvan...Könnyű,nem fogják(remélhetőleg) ellopni,gyors,mi kell még.
-
Zola007
veterán
Csak éppen nem ér annyit.
- menetes hátsó agy
- tourney váltó
- gripshiftes váltókarokezt a szintet megkapod Neuzerből 70-ért
Ja, hogy arra nincs Merida írva. Az igazMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hucsikoi
senior tag
Eladó dolgaim.
Vennék 1 Db 2 Gb Kingmax DDR2 800Mhz Pc ramot[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
Ha 100 alatt akarod megúszni akkor kb. 4 lehetőség adott:
- használt
- Neuzer
- Caprine
- Kross
ezen belül meg sok variáció használati, testi, fizikai, kasszabeli adottságoktól függőenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek fölösleges FEHÉR esernyője?
Lehet sérült is a szára, csak az ernyő rész kell.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Borosz
őstag
Kingston DataTraveler G3-100 32GB USB 3.0 stick eladó. 4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest