- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Felreppentek egy olyan témát, ami néha flémmé szokott alakulni, de mivel innen jött az ötlet, így ebbe a topikba dobnám be.
Titokolvasóként azt tapasztaltam, hogy sokan annyira dicsértétek a lumia 735-öt, hogy tegnap vettem egyet feleségemnek
Tegnap este én könnyesre röhögtem magam, Ő pedig könnyesre sírta magát.Hát hogy van ez kéremszépen? Valamit rosszul csinálunk?! Nincs túl nagy igénye, csak néhány alkalmazást szeretne használni:
Időkép
Viber
Index
Gmail
YoutubeEzek kivétel nélkül mind értékelhetetlenek
Én próbálok kompromisszumot keresni, de eddig nem nagyon találtam
a.) Meg tudtok győzni, hogy valamit mi csinálunk rosszul? Ezek az alkalmazások elérhetőek hasonló minőségben mint droidon/iOS-en?
b.) FirstPhone-ban vettem, érdekel valakit 1 naposan mondjuk 20%-kal olcsóbban? Gondolom visszavinni felejtősKöszi,
Üdv,
Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest