Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Elado Logitech g11 keyboard 10k
valamint egy Razer Lachesis egér 12k
MIndkettő kb 3 éves, megkímélt állapotban vannak. A billben talán érdemes lesz ledet vagy akármi van benne cserélni, mert időnként villog.
He nem gond, priviben írjatok, nem követem a fórumot.
byeBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Sullivan
aktív tag
Keresek valakit, aki a Unix -nál dolgozok, vagy van jó ismerőse
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Egy kis segítség kéne:
Ajánljatok légyszíves olcsó, de szép állapotú magánszálláshelyet. Debrecen + 10km körzet.
Parkolás előny. 1 éjszaka szombat/vasárnap.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek kompakt, digitális fotómasinát helyben, olcsón.
Feltételek: kifogástalan működés és szép állapot, akksival, memkarival. Legyen benne képstabilizátor, min. 4-7Mp felbontás. Makro módban is jó képet készítsen.
Valamint kis méretű 12V akkumulátort zselést. Használt is érdekel.
Lehet zavarni privátban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
torcsrent
tag
-
func93
senior tag
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Mofly
csendes tag
Sziasztok!
Polcsöprés miatt eladó a következő két szakkönyv:
- Adobe After Effects 6.5 & Encore DVD 1.5
- Adob Premiere Pro 1.5Mindkét könyv új, igaz nem mai gyerekek, de még végig sem lettek lapozva.
Természetesen a CD/DVD mellékletek is megvannak hozzájuk.Darabja 1000Huf, a kettő együtt 1800Huf
Érdeklődni privátban.
Mofly
UI: Mentsétek meg őket a tűztől! Ha nem lesz gazdájuk, fűtünk velük!
UI2: Hasonló söprés áldozataivá valik hamarosan néhány régebbi Flash illetve C# könyv is.
-
_seth_
veterán
Telenor S420 mobiltelefon 0 perces de már csak 2,5 hó garival 2e.
Motorola W295 Vodafoneos mobiltelefon még pár hó garival gyakorlatilag új állapotban, 5e.Érdeklődni priviben.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Ismét van 2db 16GB Kingston microSD-m, class 4-esek, OEM kiszerelés (plasztik dobozban, átalakítóval), újak, csak tesztelve voltak. 1 hét garit vállalok rájuk! 3000 Ft/db
[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
Van valakinek ügyvéd ismerőse, aki büntető jogi dolgokkal foglalkozik?
Csak 1-2 dolgot szeretnék megkérdezni"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Laraxior
titán
-
ServerWorks
aktív tag
TP-LINK WiFi (WLAN) USB 2.0 stick eladó /TL-WN322G/ G-s azaz 54Mbps
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
rasky
senior tag
Keresnék 80-160-250 GB körüli noti vinyót, csak 100/100-as érdekel. Akinek van, az pm.
-
gabi_93
csendes tag
Sziasztok ! Keresek 15-17" TFT monitort maximum 10ezer forintért akinek van eladó az privátban írjon már nekem, azt jobban figyelem !
-
-
Viktojka
tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy e-bay-es vásárlás esetén mennyi vámot kell fizetni ha hong-kongból rendelek egy terméket?
-
CYPRIAN
tag
Eladó Samsung Galaxy S tablet garanciásan!
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Keresek 19"-os lcd monitort, illetve eladó egy Asus HD7770 vga, teljesen új bontatlan 3év garanciával 32000ft-ért.[ Szerkesztve ]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
func93
senior tag
Eladó Logitech G5 Refresh Blue [link]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Tudtok nékem segíteni? Nincs véletlen valakinek Gigabyte wireless egérhez vevője? Az enyém eltűnt sajnos... vagy lehet valahol venni külön?
-
sliderzolo
csendes tag
Keresek olcsó AM2-es 3Ghz-s dual cores processzort lehetőleg olcsón.
-
hucsikoi
senior tag
Tud valaki költöztető céget ajánlani?
-
wwhy
veterán
válasz Bjørgersson #5064 üzenetére
a monitoron lévő /már ha van/ tükröződésmentesítő réteget simán letakarítja már 1-2 alkalom után.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bjørgersson
félisten
Miért? Évek óta olyannal takarítjuk őket, semmi bajuk nincs.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hernor02
tag
Keresek 15.6"-os noti kijelzőt, CCFL.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
Scoobyka
addikt
Hali! Monitor tisztito habsprayt hol kaphato debbe?
-
pockhome
senior tag
Samsung Wave telefon nem érdekel valakit?
debrecenieknek kedvezmény
érdeklődni privátban!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #5019 üzenetére
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
_seth_
veterán
válasz aldebaran #5051 üzenetére
Azt azért gondolom tudod, hogy ha nem az üveg vízkövesedik akkor majd maga a fénycső fog, ezt nem lehet elkerülni sajnos. Ugyanakkor az üvegtetőt megtakarítani pár perces munka és nem is kell túl sűrűn, a fénycsővel már vigyázni kell
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
aldebaran
őstag
De nem közvetlenül a víz felett lesz a világítás, hanem 15-17cm-el felette!
A fénycsövek előtt nem lesz semmi, mert bármit odateszek, elnyeli a fény egy részét, amellett vízkövesedik az üveg!
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
_seth_
veterán
válasz aldebaran #5049 üzenetére
Na igen ha nincs üvegtető akkor már más a dolog. Egyébként az is megoldás lehet ha a fénycsövek elé teszel majd egy üveglapot ami a világítást zárja el így könnyen lehet szerelni és nincs gond a vízzel sem. Páramentes foglalatom is van itthon de azoknak a kivezetése úgy van kitalálva, hogy valamilyen tartó lap mögé vezeti be a kábeleket ezt egy sima tetőnél nehéz kivitelezni. A tető az akváriumon fog állni vagy függesztve lesz fölötte? Ha MDF lesz a tető anyaga és arra lesz rábarkácsolva a páramentes foglalat akkor vigyázni kell nagyon, hogy ne legyen se párának se víznek kitéve a fa belső része mert hamar megdagad a víztől és tönkremegy.
-
aldebaran
őstag
Hát igen, ez nem páramentes. Pont az lenne a lényeg, hogy páramentesen ilyen végekkel legyen szerelve és minden elektronika egy dobozban vagy akármiben legyen:
páramentes foglalat
Jah, és az aksinak nem lesz üveg teteje, hanem a tető kb 10cm-el az aksi felett lesz.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
giigz
veterán
Valakinek nincs PCI-E videokartya par napra köcsön? Atvennem most. Sör, csoki jutalom
-
rasky
senior tag
válasz werszomjas #5034 üzenetére
Nekem van, de csak 10%-os.
-
sNORh
addikt
Megy valaki holnap pest felé?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Oly
őstag
Sziasztok
Keresek Nokia E72 vagy hasonló készüléket!
Privi pls!!!!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
_seth_
veterán
válasz aldebaran #5042 üzenetére
Páramentesen? Ha van az akváriumnak van üvegteteje akkor már a világítással nem lesz gond. Mitől ilyen speckó, hogy nem tudod megcsinálni? Digitális előtéttel összekötögetni sem nagy meló. Foglalatokat érdemes netről rendelni, ott van olcsón és jó is vagy pl ha kicsi a hely akkor alacsony. Igaz nekem rövidebb az akváriumom de ennek nagy szerepe nincs a világításnál Ilyen lett nekem Azért van 2 előtét mert a csövek kettessével eltérő időben kapcsolnak fel. (2 foglalat eltér mint a többi mert tévesen gyújtósat küldtek, azok csak rövidre vannak zárva). A képen még nincs de a ventik is digitális termosztáttal vannak bekötve és hőmérséklet függvényében kapcsolnak be.
Privinek indult de mind1 Nincs benne semmi titkos
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
Db-Bp, M3-ason vannak vhol fix mérőkamerák?
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
aldebaran
őstag
Kreatív, jól és olcsón -persze nem ingyen- dolgozó villanyszerelő Debrecenben van?
Egy 150cm hosszú, tervezés alatt álló akvárium világítását t5-ös fénycsövekkel páramentesen kellene megtervezni... vagyis megterveztem, csak kivitelezni kellene, esetleg javítani rajta, más ötlet, új ötlettel... stb. Még nincs kész semmi, csak ötletelgetek.
Szóval, ha valakit érdekel a project, szívesen veszek privi üziket és megmutatom, én mit gondoltam, ami tuti nem jó, mert lehet olcsóbban, jobban... stb. csinálni.
Az asztalos, aki csinálja az aksi bútorát ugye ezt sajna nem tudja megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #5037 üzenetére
a BF elég olcsó, jó 1-2 ezressel jobb ára van, mint másfele, kifogtad
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz werszomjas #5038 üzenetére
Rendben van. Ha más nem egy pü-t majd írj kérlek, hogy lesz.
Személy szerint a dobozos játékokat preferálom, no meg itt tanyán mire letöltenék pl. egy BF3-at, lenne vagy két nap tanyanettel. Tehát nekem 2:0 a dobozosnak.
(#5040) pohár: Bizony, nemrég mutatta osztálytársam az oldalt, csak lestem milyen áraik vannak.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
werszomjas
addikt
válasz Bjørgersson #5035 üzenetére
Hu, nem tudom még, mivel a játék steam.es, elképzelhető, hogy nem veszem meg a lemezt, csak danih fórumtárstól megveszem csak a kódot.
Úgy kb fele annyiba kerül.
Egyébként ajánlom másnak is, aki eredeti játékot akar venni, csak a kód, tökéletesen megy, multi is, és az eladó is maximálisan megbízható.
Szóval nálam az ártól függ majd, ha ugyan annyi, akkor megveszem a lemezt, ha viszont csak a kód jóval olcsóbb lesz, akkor köszi, de én nem rendelek.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #5035 üzenetére
te mit akarsz venni amúgy?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
Múltkor írtam, hogy tervezek játékot rendelni a Gameshop oldaláról és néhányan jeleztétek is, hogy betársulnátok. Jövő hét péntektől részemről bármikor leadhatjuk a rendelést, kérlek szóljatok, kinek mikor lenne jó!
werszomjas: Azt hiszem te is mondtad, hogy egy F1 2012-vel beszállnál. Áll még?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Logitech -%os kedvezmény kuponja (amit a hivatalos oldalról való rendelésnél leet beváltani) nincs valakinek véletlenül?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Blabcsi
senior tag
válasz rayoliviero #5027 üzenetére
Én meg 12V-ost olcsón, helyben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Valaki itt foglalkozott márkás órák olcsóbb eladásával!?
-
pohár
félisten
-
rayoliviero
veterán
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek kompakt, digitális fotómasinát helyben, olcsón.
Feltételek: kifogástalan működés és szép állapot, akksival, memkarival. Legyen benne képstabilizátor, min. 4-7Mp felbontás. Makro módban is jó képet készítsen.
Lehet zavarni privátban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pohár
félisten
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Elado Logitech g11 keyboard 10k
valamint egy Razer Lachesis egér 12kMIndkettő kb 3 éves, megkímélt állapotban vannak. A billben talán érdemes lesz ledet vagy akármi van benne cserélni, mert időnként villog.
He nem gond, priviben írjatok, nem követem a fórumot.
byeBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
inkubator
aktív tag
válasz Daniel Alves #5021 üzenetére
Tényleg a menedzserek értenek a legkevesebbhez, az az Mk büfészakja. Én is inkább gépészre mennék ha most választanom kellene.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
Keresek rövid határidővel:
- tápot 4 magos proci alá (min 300W)
- fekete DVD írót-olvasót
- esetleg egy nagyon jóárasított proci hűtőt LGA 775 foglalathoz (csak hőcsöves érdekel, ami megbírkózik egy Q8200-as procival)Jelige minél olcsóbban, s minél rövidebb határidővel!
-
Daniel Alves
őstag
válasz fenergie84 #5018 üzenetére
Nekem meg szerintem úgy érzem a menedzseri feküdne jobban!
De akkor itt levelezőn néznek pontszámot vagy valamit mert minden ismerősömtől mást hallok. Vagy kiperkálom a pénzt (180k félévente) és ennyi?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Bjørgersson
félisten
Rocksulin és magántanáron kívül lehet még valahol dobolni/gitározni tanulni?
-
fenergie84
addikt
válasz Daniel Alves #5014 üzenetére
A menedzseri felejtős szerintem, bár nekem az az első diplomám, de inkább a gépészt ajánlanám
(nem rossz amúgy a menedzseri végzettség sem, mert sok munkakörre felvehetnek vele, de kell mellé egy nagyadag talpraesettség, meg hogy el tudd magad adni...)Jó már egyeseknek, h a Roncs a szomszédban van
[ Szerkesztve ]
-
rupert
tag
válasz Daniel Alves #5014 üzenetére
Ponthatár minden esetben van. Államilag finanszírozott képzésen jóval magasabb.. Költségtérítésesre gyakorlatilag annyira alacsony szokott lenni, hogy bárkit felvesznek.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
levi1108
aktív tag
Keresek mp3/mp4 lejátszót.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Azon agyalok hogy következő idényben munka mellett levelező tagozatra be íratkoznék a
gépészmérnöki vagy műszaki menedzser szakra.
A kérdésem az lenne hogy levelező szakon is számítanak ponthatárt?
mkOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
Buszvegtol a legkönnyebben hogy jutok el tomegkozlekedessel a Fonix-ig?
Az alkalmazast meg nem szedtem le...
-
Daniel Alves
őstag
válasz fenergie84 #5010 üzenetére
minden hétvégén
Itt lakok a Csapón szóval nekem a Roncs a 2. otthonom vagy az 1.?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
fenergie84
addikt
válasz Daniel Alves #5009 üzenetére
Csak nem éjszakai kóstoláson voltál?
-
Daniel Alves
őstag
A roncsbár melletti Gyrosost mindenkinek nagyon tudom ajánlani Eszméletlen jó a kajájuk!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Csöves
őstag
-
ati012
őstag
Szombat estéhez képest, elég kihalt a topic.
-
inkubator
aktív tag
Osztozok fájdalmatokban kb 75 méterre vagyok Szarvason a Szilvanapoki Rock sátortól és 2. Éjszakám hogy a faház remegő ablakára és basszus ütemére alszok el. A fáradtság elaltat....
Fényképezőgép: facebook -> De biznisz
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
E1even
senior tag
válasz Bjørgersson #5000 üzenetére
Még nem, csak ha elviszik a maradék három cuccot is...
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
torcsrent
tag
-
ati012
őstag
*** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware ***
1 év garanciával új ASUS 1155-ös alaplap + új Intel G620 proci + új Civetta
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7) BRUTÁL!!!
Western Digital 160GB külső HDD 7.000 Ft
Kingston 1GB / 400MHz laptop memória 5.000 Ft
új EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
-új Alpenföhn Brocken (775,1156,1155,1366,AM2,AM3) - 10.000 Ftúj LGA1155 / LGA1156-os processzor hűtő, 2.000 Ft!
Minőségi Delta, BeQuiet, HEC, Hipro tápok 250W-400W-700W
### Egyéb ### Autó ###
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Autók bontáson:
Fiat Tipo alkatrész csomagSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda alkatrész csomag
Volkswagen Golf III Variant alkatrész csomag
Mazda 323BG mk2 alkatrész csomag
VW Polo hibátlan, rozsdamentes komplett karosszéria 50.000 Ft
VW Polo 1.1-es motor, váltóval 30.000 Ft
VW Golf I hibátlan 1,6D 5 gangos váltó 30.0000 Ft4 db 16"-os alufelni, 95%-os Pirelli gumikkal szerelve 100.000 Ft + Ajándék mankó kerék
Képek:Felni GumiZavoli Gáz-rendszer 6 hengeres motorhoz 100.000 Ft
Gumik felnire szerelve, 4 x 100-as osztókör:
RoadStone Radial SB-800 155 R13/8T 80% 2.000 Ft
Classat Winter 155/70 R13 80% 3.500 Ft
2 x Uniroyal Rallye80 155R13 95% 8.000 Ft
4 x Barum Polaris 155/70 R13 50% 10.000 FtVeszek / keresek rossz, régi, hibás
TV-ket, monitorokat, hűtőket, cirkókat, bojlereket és egyéb háztártási cikkeket, valamint
leégett fűnyírókat, fúrógépeket és egyéb szerszámokat.
Ár: megegyezés szerint. -
sNORh
addikt
Eladó:
-FORT Alloy FULLONE Teleszkópos Alu Váz
-ZOOM Gordo 620 Első teleszkópos villaEladó Netezős konfig 3490-
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db
-3d studiomax 7 biblia 2kötetes+DVD
-Nokia 6500 Slide Bronz 11.990-
-Samsung Galaxy Mini Fehér + csajos szilikon tok 17.990-Keresek:
Opel Vectra B kombit, 2.0 DízelAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest