Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsys
csendes tag
-
sto1911
veterán
válasz werszomjas #7195 üzenetére
Jaaaa, vagom, koszi! Mondjuk ebbol latszik is talan, hogy mennyit nezem
Mergezes tema:
Par napja pont olvastam hasonlokat, nagyon nagy birkak ezek:
cikkIMf ontotte rank a vorosziszapot?
"Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik." - azota is ezen rohogok
Meg a flightradaron fenn van minden gep, ami nincs, az mergezni van epp Ezen is besirtam, akkor biztos a harci gepek is rajta vannak, az ellenfel azt nezi harc kozben[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Azt hittem mázsára vetted, akkor van jelentősége hogy száraz-e vagy nem. m3-es vásárlásnál meg nem mondod hogy hány mázsa. Egyedül a fosznit,lécet,colos deszkát lehet úgy össze rakni, hogy pontosan illeszkedjenek,azaz pontosan lehet köbözni ezeket.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
atike
nagyúr
Még mindig eladósorban van a HTPC-m... Egyszerű, csendes, olcsó, tuti jó...
-
sto1911
veterán
xfaktort lehet neten nezni vhol?
&lakisoft: koszi!
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Laptop kijelzőt hol cserélnek nem aranyárban, garanciával? Egy dell inspiron n5030 -ról van szó.
-
törölt tag
válasz mukibuci #7152 üzenetére
Ha kondenzációhatár felett kezdenek el bármit is kiszórni, akkor mire onnan leér 1km²-re jutna kb egy részecske. Ráadásul rohadtul nem garantálható, hogy hova érkezik, ugyanis onnan lefelé 3-4 különféle irányú légrétegen is keresztül kell jutnia.
Az összeesküvéselméletek hívőinek meg annyit, hogy több mint 20 éve léteznek olyan anyagok, amivel a kondenzáció nyomai eltüntethetőek. Ezért nem húz kondenzcsíkot egyetlen harci bevetésre induló B-2A sem. Ha valami "háttérhatalom" stikában népet akarna irtani, akkor nyilván nem a lehető legfeltünőbb módon csinálná. Elvégre az egész NWO arra épül, hogy láthatatlanok. Erre nyilván tele fogják rajzolni az eget, mert azt biztos senki sem veszi észre.
Népirtásra egyébként is sokkal hatékonyabb megoldás az ivó víz használata közvetítő közegként.
-
lakisoft
veterán
Van egy Thomson tv és az a gondja hogy nem érzékeli a távirányítót. Hol tudják ezt olcsó pénzért megjavítani? Ha van itt TV szerelő akkor várom az ajánlatát.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
MODERÁTOR
válasz Antimatrix #7182 üzenetére
javaslom tanulmányozásra akkor a fény angyalai-t is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Antimatrix
senior tag
válasz mukibuci #7163 üzenetére
Valakinek igaza van az információs "túlterheléssel" kapcsolatban... cikkben is benne van de aki nem olvassa "végig"....
Javaslat: csak így tovább ezzel még akárki akármire is viheti az "életben"....PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
ngabor2
nagyúr
Eladó egy lenovo thinkpad x61s subnotebook. 4GB ram, 80 GB vinyó, 13" monitor, pöcökegér, wlan, bt. az akksi terheléstől függően max. 40 perces. ár 60k. érdeklődni püben, esetleg telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
krumplit nem árul valaki? 1-2 zsákkal? az se baj, ha sárga, sütnivaló fajta
-
dsys
csendes tag
Hali!
Egy kis(nagy) segítségre lenne szükségem.
Volna valakinek fa nedvességtartalom mérője? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy átb*sztak a tüzifával.
2-3 mérésre kellene csak, jelképes összeget tudok felajánlani, meg egy oda vissza fuvart.
emailben(dsysrec @ gmail), vagy itt privátban jelentkezz!
Köszi -
werszomjas
addikt
Hétfőn délután, estefele Budapest - Debrecen útvonalon közlekedem vonattal, apróbb csomagok fuvarozását vállalom.
üdv
-
GIJoe
addikt
Olcsó netezős konfig keresi gazdáját:
HP 17" LCD TFT monitor
Cel 2,7 Ghz, 768 RAM, Nvidia VGA,1 combo drv, FDD, 40 GB HDD (100/100)
Genius bill+egér ajándékba -
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
arni1
aktív tag
Eladó:Google Nexus 7
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Van még egy Golden retriever kislány kutyám, valamint szüleimnek Yorki fiúk. Érdekel-e valakit?
Csere/beszámitás mehet. Xbox 360-ra ráfizetek.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
hucsikoi
senior tag
Hol lehet javíttatni debrecenben autó indítókulcsban lévő központi zár vezérlőjét?
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Nem megy valaki mostanság Gyöngyös felé? Egy nem túl nagy csomagot kellene hozni, persze nem ingyen. Fontos lenne.
-
MODERÁTOR
válasz Antimatrix #7162 üzenetére
már az eredeti cikk is túl hosszú volt, azt se olvastam el, bocsi de Te is tulzásba vitted a karakterszámot
-
Antimatrix
senior tag
válasz mukibuci #7152 üzenetére
Ez szép és jó "lenne" - gazdaságilag levezetve nem "éri+" csak van 1 kis<>nagy probléma ezzel
akiknél annyi van hogy szó legszorosabb érdekében sem lehet számszerűsíteni azok "+győzik" azokat akiknél a "legkevesebb" van hogy ez nem éri meg gazdaságilag
-akkor ott kell abbahagyni mert "győztek" is agyban és elég nagyban
- mivel a "többség" azzal tud gondolkodni ami van a "fejébe" és ezt sem nagykanállal igy már a módja is korlátos az elképzelését inkább hagyjuk
- "gondolkodóként" ennyivel meg vagy győzve akkor fogyasztói társadalmi "kúltura elég jó" asszimilációja hatásos volt
- félmilliárdos iránycél között fix helyet "bérelni" - nincs free ticket maradjunk ennyiben tenni kell érte és messze nem ezt...
-valamilyen folyamatnak "többlépcsős" hatása van azt nem kell ecsetelni semmikor sem
ha az "első lépcső" - ha ez egyáltalán az!!!! - nem "káros " vagy "nem annyira hatásos" mint más már "agyakban megjáratott folyamat" nem jelenti azt egyértelműen ne is foglalkozzunk vele mert "hülyeség" - inkább ezt kijelenti az az....1 mondat az egészből
"Ezt speciális technológiákkal felszerelt permetezőgépek végzik, felségjel nélkül, a háttérhatalom megbízásából és a bábkormányok támogatásával, határokon átnyúlva."
- na ebben a mondatban "minden" van amit bele lehet tenni többszörösen összetett szerkezetben
-van benne 1 tény ami elsőre talán jelentéktelen de ugye mindig a "kis dolgok" a "nagydolgok" és ebben az ""@gyon"civilizált világunkban" ha van és márpedig van és létezik ilyen akkor már mindjárt nem civilizált - ezt sokak vitathatják... - lehet irni rá és válasz is lesz
-vagy nem NEKÜNK civilizált - ezt már nem vitathatják... - és a pont pont ott van ahol és aki ezt el tudja érni - ott már megvannak nem csak a tervek hanem technológiák és a "szükséges erőforrások"
Többin lehet "vitatkozni" hogy ki miért hogyan...stb
Egyszerű a válasz csak a kérdéseket kell jól feltenni:
pl: Régen volt ilyen? Van most ilyen? - Kell ez ? -Enélkül a föld nem tud "tovább élni"? Megkérdeztek róla - vagy szavaztál róla valaha valamikor valahol - Téged?
Ezekre a kérdésekre "IGEN"-nel tudsz válaszolni akkor Te tudatos vagy és IGEN mindenre jó döntést hozol és ez bármi is legyen az mehet tovább...
NEM lenne a válaszod kérlek gondold "tovább"...PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
lorcsi
veterán
fu, megint ez a telefon mizeria :S
napokban voltam az mm-ben, nem voltak sokan igy vegigtapiztam pàrat, nem voltam egyiktol sem idàig, pedig voltak jo dràga modellek is
meg lapàttal kezem is van, de ezeket fogdosni...nem valami kellemes. egyik sem gyözött meg. szerintem mind jòcskan tularazott
szòval meg nagyon sokaig marad a bladetalàn meg a 4s az aminél a többitöl kiugròan éreztem, hogy jobb minöségü (pàromet eleg sokat nézegettem, babraltam mar), de ez os boven tularazott
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Fagyi
aktív tag
Keresek debreceni vagy ahhoz közeli fórumtársat, akinek hp omnibook-ja van, vagy nx szériás hp laptopja. A vinyó adapterre lenne szükségem néhány perc erejéig. Sör,csoki, szotyi, zizi áron. Pm pls!
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
pohár
félisten
hogyne kéne! ez nem kérdés
szerintem Debrecenben nincs olyan bolt, ami normális áron adná... webshop nem játszik? ~135k-ért már meg tudod venni Pestről, ha meg van Debrecenben Samsung szerviz...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kungzi
veterán
sziasztok
mondjatok már nekem pár telefon boltot Debrecenbe, akik megbízhatók és gyári garit is adnak
-
Bjørgersson
félisten
Tudtok olyan Zavvihoz hasonló oldalt mondani, ahonnan zenét lehet rendelni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MODERÁTOR
Ahhoz, hogy huzamosabb ideig országok felett akár csak egy diffúziós réteget is fenntartsanak, iszonyatos mennyiségű vegyi anyag, alumínium stb. és hatalmas légiflotta, valamint üzemanyag szükséges. Bár a nemzetközi oligarchiának világ szinten hatalmas erőforrásai vannak, erősen megkérdőjelezhető, hogy erre pazarolnák őket, mert ha a népirtás (népesség csökkentés) is a céljuk, ennél sokkal hathatósabb és egyszerűbb módszerek léteznek ma már a csendes népirtásra. - ennyi elég is
-
-
giigz
veterán
Miért lenne összeesküvés elmélet? Ez a valóság, ez van. Nyilván pontosat senki nem fog róla mondani.
[ Szerkesztve ]
-
MY2K
aktív tag
A héten már több embertől hallottam ezt a rejtélyes permetezést amit Debrecen felett lehet megfigyelni. Első ránézésre olyan mint ha több kondenz csík futna egymás mellett de ezek nem tűnnek el olyan hamar hanem felhő szerűen elterül. Újabb összeesküvés elmélet?
Ti hallottatok róla?Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
RexpecT
addikt
- XBOX 360 Slim 250 GB - eredeti szoftver, matt fekete, egy vezeték nélküli joy-al, 7 hónapos a gép, garanciás, természetesen kipróbálható( aki okosítani szeretné: Se RGH se Lt 3.0 nem játszik jelen állás szerint. 40k
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm mindenkinek. Szemhéj is bejátszik, igen, és az indokok stimmelnek.
Irány pezsitabiért!
Vki nem tudja, hogy:
- teszkó után lévő Shellnél mennyi egy autómosás?
- Mikepércsin mennyiért lehet a MOL-nál (?) lemosni magadnak? -
dew28
aktív tag
elado
4x100 VW acel felni 4db
1500mAh hordozhato telefon/tablet tolto
5600mAh hordozhato telefon/tablet tolto
Via epia ITX alaplap 800MHzerdeklodni lehet privatban.
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
~30k-ig laptopot keresek. Mai átvétellel. sürgős.
-
DonThomasino
veterán
Debrecenben tud valaki korrekt box edzőtermet?
Nem gond, ha magának edz az ember.
Csak ne legyen sok br@zil, és hobbistákkal is szóba álljanak." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csizs
aktív tag
válasz zolikaDB #7073 üzenetére
Elnézést én nem azt írtam, hogy állandóan, bejelentve dolgozott ennyiért. Őt sajnos egy-egy nap szokták hívni. De állítása szerint a mezőgazdaságban 25 Euróért megy ganézni és a kemény fizikai munkát 40 Euró körül szokta vállalni óránként. De sajnos nem állandó bejelentett munka.
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
csizs
aktív tag
eladó:
Lenovo ThinkCentre M55p
Állóházas számítógép (8811)
1024 MB DDR2-ram (4 slot, dual-channel) Igény esetén 2GB-al(+1.5k)!
80 GB HDD
SATA-DVD-író
Intel Q965 (ICH8) Express chipset
Intel GMA 3000 - 256 MB alaplapi VGA vezérlő
ADI 1983 HD alaplapi hangvezérlő
Intel 82566DM Gigabit alaplapi hálózati vezérlő
1 x PCI Express x16 slot hagyományos méretű kártyához
2 x PCI bővítőhely
1 x PCI Express x1 slot
5 x SATA vezérlő
10 x USB 2.0
1 x soros (RS-232) port
1 x párhuzamos (LPT) port
2 x 5,25" beépítőhely
Win 7 előretelepítve, de csak 30 napos verzió, hogy ki tudd próbálni!
Intel Celeron 420
VGA:Ajándék PCI-E Quadro FX VGA-val!
16k1x éve a prohardveren!
-
lorcsi
veterán
a Google talk-ban androidos teloban mi szerint rendezo be alapbòl a kontaktokat?
nev szerint, belépés szerint vagy egyéb?eladó: vadi új soundcore motion+
-
dr600
tag
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
wiggen123
senior tag
Alma Szedd Magad
Jöjjön ki családjával, barátaival és töltsön el némi időt minőségi környezetben, almafákkal körülvéve az év talán utolsó napsütéses hétvégéjén.
Helyszín: Bocskaikert - Hajdúhadház felé eső almáskertjében
Nyitva:l Minden nap 8-16 óráig.Szedhető fajták:
Jonatán (régi savanykás fajta, sokáig eláll)
Golden (édes)
Jonagold (rózsaszín, sokáig eltartható, félédes)
StarkingÁr: 80 Ft /kg
Az utat táblák jelzik.
TérképSometimes you win, sometimes you learn.
-
birq
tag
Sziasztok!
Dell Precision 380, P4 3.20GHz HT, 4GB ram eladó. vinyó nélkül.
üdv: Attila
-
_seth_
veterán
Női minőségi MTB kerékpárt keresek! Alu váz és első teleszkóp feltétel!
Ui.: Motorola WX295 voda és garis 5e, Concorde S1100 nagyifon új független 8e, Telenor S420 új és garis 2e, Longus kerékpáros bukósisak apró sérüléssel 2e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
pohár
félisten
válasz zolikaDB #7126 üzenetére
magne b6!
amúgy lövésem sincs, nekem is szokott néha a tricepszem, meg néha a szemhéjam...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolikaDB
veterán
Miért rángatózhat az izoma felkarban? Randomszerűen, szinte pulzál időközönként.
-
kovy79
őstag
1043ND router-t nem tud véletlenül valaki "jóáron"?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
XtremLor
őstag
Nem erdekel valakit egy 500-as wd blue hdd? mennyiert lehet most elpasszolni?
WDC WD5000AAKS-00H2B0
teljesitmeny kondicio 100%, garancia lejart szerintem, de ebbe nem vagyok biztos.
(tesom vette par eve, de nem hasznalta igy elhoztam tole)"Legen...Wait for it...Dary"
-
giigz
veterán
-
MODERÁTOR
válasz mitulabattyi #7117 üzenetére
vagy selyemsonka. de mitől lesz folyékony?
-
giigz
veterán
Na igyunk egy Saga-t, rég ittam már.
-
Bjørgersson
félisten
De mi francért nem dobta ki a kereső?! Köszönöm!
(#7109) mitulabattyi: Ezért is mondtam, nehogy aztán nekem essen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz Bjørgersson #7107 üzenetére
Az µTorrent egy (ingyenes) torrent-kliens, miért számítana wareznak?! Mellesleg a torrentezés legális, csak a jogvédett tartalom megosztása nem az.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #7107 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
µTorrenttel kapcsolatban tud valaki segíteni?
daa-raa ez még nem számít wareznek, ha jól tudom.
-
vjpeti
tag
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz zolikaDB #7103 üzenetére
A gépészethez még nem értek, úgyhogy inkább nem mondtam semmit.
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #7102 üzenetére
Én is ezt mondtam neki, de nem akartam letörni a lelkességét.
-
zolikaDB
veterán
válasz Bjørgersson #7102 üzenetére
A CNC nem betanított munkás kezébe való, az a 2000€ elvárható a melóért...
-
Bjørgersson
félisten
válasz blasko92 #7101 üzenetére
Azért ez már tényleg túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz is legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest