Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz werszomjas #7567 üzenetére
Privát ment!
-
GIJoe
addikt
válasz Antimatrix #7594 üzenetére
nekem van egy rakat, sőt HP 339 új 3K!
-
Kickass
őstag
Levittem az árát 11k-ra mert eladni akarom nem árulni!
-
Big_Leslie
tag
Eladó egy karcmentes gyári független iPhone 4 16GB Gyári független korrekt tulajdonostól,új akksival!! ,számláival,doboz tartozékok stb.... Csere nem érdekel érd.pü-ben!
ára 90eftüdv L.
-
Antimatrix
senior tag
keresek:
használt -kihasznált Hp tintapatront
HP 56 fekete
Hp 57 szines
HP 338 fekete
HP 343 szinesfizetség - sör bor csoki - (softver )
- kábel (hardver)PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
DonThomasino
veterán
Debrecenben tud valaki korrekt box edzőtermet?
Nem gond, ha magának edz az ember.
Csak ne legyen sok br@zil, és hobbistákkal is szóba álljanak." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #7551 üzenetére
Akkor kitaláljuk ha nem árulod el!
Hetente 4? -
sto1911
veterán
Google Nexus 7 16GB eladó, 70k.
Zsír új, papíros-garis-dobozos. Kipróbálható Debrecenben.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Keresek hibás ddr1-es ramot és s478 procit, lehetőleg még ma vagy holnap, jelképes összegért.
Br
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ MyAudio Series 808DCC tablet.
Dobozában, minden tartozékával, augusztusban lett véve az MM-ben 1+1év garanciával. Legfrissebb 4.0.4-es rommal, ajándék Case-mate tokkal.
Irányár: 38000Ft...
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
nem dolgozik valaki a T-Mobile-nál? Vagy ismerőse? Lenne egy-két kérdésem előfizukkal kapcsolatban. -
RexpecT
addikt
- XBOX 360 Slim 250 GB - eredeti szoftver, matt fekete, egy vezeték nélküli joy-al, 7 hónapos a gép, garanciás, természetesen kipróbálható (aki okosítani szeretné: se RGH se LT 3.0 nem játszik jelen állás szerint). 38k
-
PLaci58
addikt
válasz #65675776 #7572 üzenetére
"gyakorlatilag forraszthatatlan bevonat volt"
A kínaiak manapság nagyon ügyesek ezen a téren. Forraszthatatlan anyagokat használnak. Szerintem nincs bennük réz. Ezeket valami újrahasznosított anyagokból gyárthatják.
Sikerült olyan RCA kábelt vennem, amit kettévágtam és nem tudtam megforrasztani a vezetéket. Simán lepergett a cin. Szétkaptam az öntött dugót, hogy mégis nekik, hogy sikerült beforrasztani és kiderült, hogy nincs forrasztás. Csak össze van nyomva. A tüske csak be van nyomva a műanyagba és alatta a vezeték. Nem csoda, hogy sok a kontakthiba manapság[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
harcos22
csendes tag
-
DonThomasino
veterán
Eladnám HP Photosmart D7100 nyomtatómat.
Kétszer használtam, gyári patronokkal többségük már be van száradva.
Évek óta a szekrényben pihen, becsomagolva.
Állapota újszerű karcmentes minden tartozékával.Ár megegyezés alapján, illetve értelmes csere ajánlatot meghallgatok.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Nooki
tag
eladó alkatrészek:
Intel Pentium Dual Core E5500 2800MHZ + gyári intel venti 9k
Kingston 2GB 800MHZ DDR2 ram 4k -
ati012
őstag
Keresek 40-60-80GB-s 2,5" -os SATA laptopvinyót mai átvétellel!
-
Pocok9b
aktív tag
-
atike
nagyúr
Nincs valakinek véletlenül eladó USB-s dokkolója vagy átalakítója ami SATA mellett (nem kell egyszerre) tud IDE-s vinyót is kezelni?
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
VGA-t keresek 10k-18k környékén, mai illetve holnapi átvétellel, jöhet bármi, oem vagy dobozos, garis vagy próbagaris, teljesen mind1 mindent meghallgatok. Ajánlatokat privátban várom.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
CYPRIAN
tag
Érintőkijelzős Samsung Wave S8500 eladó!
16 GB micro SDHC Class 4-es memóriakártya szintén eladósorban.
Érdeklődni privátban lehet.
-
Ayg0
senior tag
Nem akarlak túlszakérteni, mert csak egy egyszerű, laikus felhasználó vagyok, de hány nagy teljesítményű USB-s wifi-t próbáltál eddig? Mert én közel fél tucatot (ALFA AWUS036H/AWUS036NH/AWUS036NHR, Kasens G5000, WIFISKY USB-1500MW és még sorolhatnám) köztük a TL-WN722N-vel is és véletlenül se ez a tapasztalat. Egy mezei AP esetén 80-100m távolságból igenis szignifikáns a különbség egy 100mW-os TP-LINK adapter és 1000mW-os USB-s WIFI adapter között ugyanazzal a bottal. A kamionból netezés pedig kb az előbbi helyzetnek felel, oda nem rakhatsz 24dBi-os GRID-et, hanem max 5/9/13dBi-os botot vagy kisméretű 7/9dBi-os panelt és vége. Szóval a werszomjas által linkelt kütyü pont, hogy hangyafing, max lakásba jó, ahol jó minőségű jelet akarnak, de a gépet és a routert egy közepesen vastag fal választja el egymástól. Plusz ahhoz kellene még egy jobb antenna is (a gyári max 2dBi-os lehet), de még úgysem produkálná azt amit egy jobb usb-os wifi vevő tud. Szóval érdemes rászánni a pénzt egy jobbra, de körbe kell tudakolózni előtte, hogy melyikre, mert azok között se minden arany amit annak hirdetnek...
Október 19~21-ig LANparty vol. 2. Most is körülbelül 12 főt várok egy jó kis hétvégi kockulásra. A hely ugyanott ugyanaz: van klotyó, kézmosó, ottalvásra továbbra sincs lehetőség. A szomszédban 9.00-20.30-ig büfé üzemel, de 10 perc gyalogtúrán belül kb 5-6 ABC, illetve italbolt is elérhető. Részvételi költség természetesen nincs, de az elhasznált áramot a végén /főre bontva közösen álljuk. (a helyiség saját mérőórával rendelkezik)
Amit mindenki magának kell biztosítson:
- legalább 2-3m RJ-45 kábel
- 3-4 dugaljas elektromos hálózati elosztó
- étel/italMár csak 3 hely kiadó! További tájékoztatás priviben!
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
mexicanraven
senior tag
Most utaztam at nemreg kb egesz europat, es olyan free wifit nem leltem amire csak ugy "siman" ra lehetett volna csatlakozni, mint ahogy pl a plazas mekiben.
Lehet ha bementem volna fogyasztani vagy akarmi akkor kaptam volna jelszot vagy valami, de igy semmi.
Free wifi egyedul a konpon volt, de ott se tul gyors.when the sun shines, we'll shine together
-
birq
tag
Sziasztok!
Dell Precision 380, P4 3.20GHz HT, 4GB ram eladó. vinyó és vga nélkül - 23k
LGA775 MSI P45 Platinum (MS-7512) - 11küdv: Attila
-
törölt tag
Kb ezzel egyenértékű módon csináltam én is. Csak nem felgyújtottam, hanem pákával kellően előmelegítettem. Mondjuk ez esetben fennáll a veszélye, hogy az érszigerelés megolvad. Minden esetre az itthoni fejhallgatóm három vagy négy éve köszöni szépen jól elvan ezzel, ahogy az utcán használt, rendszeresen össze-vissza tekergetett vezetékű is simán bírja már két éve.
Viszont a csatlakozók érdekesek mostanában. Sikerült olyan RCA-t venni a hobby-ban (tudom, vásároljak legközelebb máshol), amin valami idióta, gyakorlatilag forraszthatatlan bevonat volt. Kénytelen voltam forrasztás előtt megcsiszolni a felületeket.
Proci téma: Hogy a modulok hogyan viselkednek, az erősen alkalmazásfüggő. Ez bizony egy olyan dolog, amihez fel kell nőniük a programozóknak. Viszont a CMT soha nem okoz teljesítménycsökkenést, nem úgy, mint az intel által használt SMT.
-
mezis
félisten
Igen, az ilyen "levehető antennás" (van ezekből olyan, amikor már egy kis parabóla antennát is hozzáépítenek, de azok sokkal drágábbak). Ennek az antennáját lehet cserélni nagyobb nyereségűre.
Első kísérletnek megteszi, igyekezzen úgy parkolni, hogy "belásson a kasszákhoz, de semmiképp ne legyen közben takarás.
Nem tudom, hogy a kutak hova telepítik a WiFi antennájukat, van egy olyan érzésem, hogy inkább a beltérre - nassoljon, kólázzon közben a kuncsaft....
mezis
-
rayoliviero
veterán
-
wwhy
veterán
Agip kutaknal a parkolobol nagyon jol lehet wifizni, legalabbis Mo-n
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
werszomjas
addikt
Akkor az antennás usb-s wifi vevő a jó választás?
Az mennyivel tud többet, mint egy laptop beépített vevő?
Konkrétan egy ismerősnek lesz a gép, kamionozik, és ha megáll benzinkútnál, mekinél bárhol, ne kelljen bemenni, hanem mondjuk a parkolóban is fogható legyen a jel, ezért kéne ez a jelerősítés, hatótáv növelés.
üdv
-
drater
tag
Iphone 4 16gb fekete csere is [link]
-
mezis
félisten
válasz werszomjas #7564 üzenetére
A legjobb WiFi jelerősítő a megfelelő nyereségű antenna. A (megengedettnél) nagyobb teljesíményű csodakütyük lehet, hogy sokkal nagyobb jelet produkálnak az AP-nél (WiFi router), de ettől a PC-dnél egy grammal sem lesz nagyobb a jel (vételnél). Márpedig az internetezésed bizonyára abbó áll, hogy küldesz 1 kByte-ot és kapsz vissza 100 kByte-ot.
mezis
-
werszomjas
addikt
Méret mind1, 12-15" között jöhet bármi, nem szempont.
Jó, ha esetleg van beépített webcam, de nem kizáró ok, lehet venni usb-s cam-ot, csak ha van beépített, az plusz pont.
Illetve szükségem lenne még USB-s Wifi jelerősítőre (ha van ilyen)
Van ezekkel valakinek tapasztalata??
Ha most veszek egy laptopot, ugye van benne wifi, ha viszont messze vagyok a forrástól, szeretném hogy minél nagyobb legyen a hatótáv, ehhez keresnék valami kütyüt.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #7562 üzenetére
a T60-ak vannak enyniért
vagy picivel többért a T61ill. miylen méretű ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
werszomjas
addikt
Laptopot vennék
net, skype felhasználásra, semmi komoly.
Az akksi ne legyen kuka, minimum fél órát bírjon.
40k a keret, priviben jöhetnek az ajánlatok, ár + típus
üdv
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #7551 üzenetére
valami frappáns választ vártam, úgy látom nem sikerült összehozni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ZeroCaptan
tag
logitech k340 vezetéknélküli billentyűzet 2 hetes, blokkal+1 év garancia 2500 ft
NHL, NBA, Soccer
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #7556 üzenetére
Még be se fejeztem....
-
olbaidhun
őstag
hi!
Eredetileg hirdetéseket akartam kitenni, van egy szép S3 telóm (független), szintén samsung noti és néhány 2.5" hdd, több méretben, de valahogy hirtelen elálmosodtam.
Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Papaj x
senior tag
PS2, vagy USB-s fekete, jó állapotban lévő billentyűzetet keresek!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
levi1108
aktív tag
-
torcsrent
tag
-
Blabcsi
senior tag
Ajánlanátok olcsó, új all in kártyaolvasót tyúkbelest.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Bjørgersson
félisten
semmi
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dr600
tag
ez a laptop menyit ér szerintetek [link]
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
dr600
tag
még mindig eladó a gépem
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
dr600
tag
válasz PindurAnna #7544 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #7544 üzenetére
sokat visz oda a kéxarvas?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
PindurAnna
Közösségépítő
- Hogy hívják Mekk Elek házát?
- Mekk Úr Lak!Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ati012
őstag
Kaptam 3 db laptopot, még tesztelés előtt állok jóval.
10.000 Ft-ért oda adom az alábbi 3 laptopot:
Samsung V25: billentyűzet nincs, kijelző törött.
HP Omnibook XE3: bal alsó sarka törött, S betű hiányzik, töltő van.
Fujitsu Siemens Amilo K7600: szép állapotban van, külsérelmi nyom nincs rajta.Bővebb infó privátban!
Az akció 1-2 napig él, az alatt betesztelem.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz aldebaran #7541 üzenetére
Ezesetben nem szükségesség a 8ohm, csak h aktív legyen.. Illetve ha jól láttam nem árt, h jelvezérlésű legyen.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
aldebaran
őstag
Olcsón keresek használtan, gyári, nem összetákolt aktív mélynyomót, ami tud 8ohm-ot és olcsó és nem fekete. Végső esetben lehet fekete is...
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
-
ZeroCaptan
tag
-samsung sh 222 dvd író 1.5 éves régebbi típusú csatlakozás 1500 ft
-400 w codegen táp, belső takarítás ráférne, de működik anélkül is, én nem értek hozzá hogy kell szétszedni 1200 ft
- ridge racer 2, medal of honor heroes 2, nfs undercover psp játékok
- xbox 360 lcd tv kábel 1000 ft
- régebbi típusú samsung syncmaster crt monitor 17 colos 3000 ftNHL, NBA, Soccer
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #7527 üzenetére
4 magnál...de az i3ban csak 2mag van, a többi csak szál
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Panasonic - KX-TCD420 vezeték nélküli telefon.
- Hibátlan állapotban
- Telefon + bölcső, mely tölti a telefont (2db AAA Pana akku van benne, cserélhető, ját hozzá)
- Gyári dobozában, kézikönyv (magyar)
- Telefonkönyv, ébresztő, óra, kihangosítható, headphone csatlakozási lehetőség, konferenciabeszélgetés, üzenetrögzítő stb. stb.4000ft
üdv
-
sNORh
addikt
Eladó:
LG SP820 3D Smart Box 33.990- Új, BONTATLAN, 1 év garis!Dell Optiplex GX270 Komplett PC 9k
-Pentium 4 2.26GHz
-1GB DDR1
-80GB IDE HDD
-Optika-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Hypernem
csendes tag
9-15 éves lányoknak való átmeneti és téli(bélelt) kabátjaim vannak, kitűnő állapotban valamint kb. 10-15 db., 8-12 éves lányoknak való hosszú farmernadrág is keresi gazdáját! Van köztük téli, bélelt is!
Privátban keress!
-
laccczka
tag
válasz mexicanraven #7443 üzenetére
Köszönöm.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #7527 üzenetére
Jaaa, majd a GTA V-nél visszatérünk rá...
-
Borosz
őstag
Keresem eme remek cuccnak az új gazdáját:
ASROCK K8-NF3_upgrade (NForce 250, S754) lap, full integra kivéve VGA, full ATX
Sempron 2600+ 64 bit + hűtő
1x1GB DDR1-400 Kingmax
GeCube Radeon 9600pro 128MB AGP8x, jó gyári hűtő
Árajánlatokat várok a full pakkra. -
Salex1
őstag
Kis méretű Tápot keresnék, nem gépben fogom használni, így a lényeg, hogy 50W-nál többet tudjon (azért 300W-nál nem kel nagyobb) és hogy működjön (legalább a 12V).
Ár: max. 1500Ft -
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #7496 üzenetére
Kicsit lelombozó, hogy a svédek ilyen "igénytelenek" legyenek, pedig ez az Arc Midi Tower nagyon tetszik. Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek vagy hármat.
(#7493) giigz: 25.000-ért semmilyent, a minőséget meg kell fizetni!.
(#7518) pockhome: Mondj egy játékot, ami négy magnál többet ki tud használni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
werszomjas
addikt
Eladó alkatrészek:
PC Ház: Szürke, előlapi USB, floppy meghajtóval (kábellel), Codegen 300W-os táppal (tápkábellel) - 1500ft
kép1
kép2Processzor: AMD Sempron 64 2600+ - SDA2600AIO2BA
Gyári AMD hűtőjével együtt - 1000ftODD: LG GSA-4165B DVD író
- Fehér színű
- IDE csatlakozós (IDE kábelt adom hozzá)
- Hibátlan állapotban, keveset használt!
2000ftRAM: 1db, DDR1, hynix, 512MB, PC3200 - 1500ft
++++++++++++++++++++++++++++
Laptop memóriák:
DDR2 RAM:
1db - Nanya - 1R×16 PC-5300S - DDR2 - 256MB
1db - Nanya - 1R×16 PC-4200S - DDR2 - 256MB
2db - Hynix - 1R×16 PC2-3200S - DDR2 - 256MB
1db - Infineon - 1R×16 PC2-3200S - DDR2 - 256MB500ft/db, ha mindet viszed: 1000ft
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Processzor hűtő
500ft
++++++++++++++++++++++++++++++
PS2 billentyűzetek:
- Key Tronic , angol kiosztás
- Mercury, angol, multimédia gombos
- Logitech Y-SU61, magyarössz: 1000ft
+++++++++++++++++++++++
Samsung Anyzen PS2 egér, optikai - 500ft
++++++++++++++++++++++
HP Compaq Torisan DRD-U824 8X Laptop DVD-ROM - 1000FT
+++++++++++++++++++++++
Acer PA-1700-02 Gyári Notebook töltő - 19V / 3,42A - 4000FT
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mezis
félisten
válasz Zola007 #7522 üzenetére
Én most próbáltam ki egy márkás fülesen (mert sokeres, sodrott lakkszigetelésűnek néztek ki a vezetékek) azt a forrasztási technikát, amit sokévtizeddel ezelőtt a "Litze" huzalokra (sokeres, zománcszigetelésű sodrott) oktattak: rövid időre lángba tartani (eléghet !), leég róla a lakk, (úgy kellett elfújnom). Ezután egy nagyon finom csiszlóvászonnal vagy talán polírpapírral enyhén tisztogattam. Igen erős folyasztószerbe mártottan (vasat is lehet vele forrasztani (Szvárvány bolt). Gyönyörűen ment a grundolás !
[ Szerkesztve ]
mezis
-
ProdyG
őstag
válasz Zola007 #7522 üzenetére
erre egy műszerész emberke azt mondta nekem, hogy ezeket nem lehet szakszerűen javítani, mert speckó vezeték van bennük, és a forrasztásnál újra meg fog törni. meg lehet csinálni, de pár hónapon belül újra tönkremegy. én eddig egyet csináltattam meg, és 2 hónapig bírta utána...
egy drága fülhallgatónál ez elég nagy szívás... -
Zola007
veterán
tud itt valaki fülhallgató-csatlakozót szakszerűen javítani?
van egy kedvenc AKG fülesem, de nemrég megtört a jack-nél, viszont bevonatos a vezeték, így normál pákával nem tudom javítani.
Sör/csoki díj fejében lenne aki vállalná? jack-dugót viszek hozzá valami kisméretűt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mongo
tag
Zalman CNPS9500A LED hez keresek lefogató keretet 775 v 1156-ra
-
Salex1
őstag
Volt itt valaki aki árult LED szalagot, nem emlékeztek ki volt? keresésben nem találtam.
Esetleg tudtok ajánlani helyet, hogy hol lehet kapni jó árban. -
pockhome
senior tag
-
giigz
veterán
Na igen, de mondjuk GTA IV-ben vagy F1-ben meg laposra van verve a 2 mag... Lehet kevesebbet fogyaszt, meg néhány tesztben jobban szerepel, de az a 3 modul/6 mag 4 GHz-en nem olyan rossz, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy 2 magos proci gyorsabb legyen... De igazából annyira nem érdekel, kb. egy szint körül lehetnek, csak az Intel kevesebbet fogyaszt, és 2 magos.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Nekem egy i3 2100 nevezetű procim van. Ha van király proci ebbe a kategóriába akkor ez az.
A hőleadása nagyon jó. Alapállapot: 25-27fok; Terhelés: 55fok ( tegyük fel bf3 multi alatt ). Emellett pedig elver pár phenom2 procit is ami drágább nála."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
pohár
félisten
modul nem egyenlő a maggal
ez úgy 6 magos, mint ahogy a HT-s kétmagos Intel procik 4 magosakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
6 modul, 3 mag inkább...
de játékra felesleges volt ezt venned, a sima 2 magos 2120 is elveri 22e-ért
[ Szerkesztve ]
-
vjpeti
tag
[ Szerkesztve ]
-
harcos22
csendes tag
-
lappy
őstag
Sto1911 te a jövőbe látsz?!
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
sto1911
veterán
válasz RootRulez #7503 üzenetére
ennyire korrekt a telenor - meg szvsz a tobbi is
Elado zsir uj Nexus 7 16GB, papiros, garis, dobozos, 70k
@(#7505) atike: ASUS vilaggaris (a magyar is az ASUSnak kuldi)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Én emiatt fogok átmenni, mert ez így már nem fasza. Nem tudom a számlám kordában tartani...
djuice, eddig tudtam, hogy 2600FT-ért beszélhetek 125 percet, most meg már azt se tudom, a fejem hol áll. (illetve most is beszélhetek 125 percet, de abból 60%-ot telenorral, 40%-ot többivel). Természetesen a telenorosból még mindig van hátra kb a fele, hálón kívül meg már rég túlmentem.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
atike
nagyúr
Eladó... Még ma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar