- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz blasko92 #6299 üzenetére
Hogy ne lenne változás. A belső körút egy szakasza megépült és át is adták. Egy füst alatt a Széchenyi egy részét is felújították a Piac és Nyugati utca között. (Mondjuk a régi és az új átmenetén van némi döccenő, de idővel biztosan elsimul. Vagy nem.) Persze szigorúan nem végig, mert az hogy nézne már ki...
A Nyugati utcán a Széchenyire kanyarodó sávot úgy ahogy felújították (egy-két nap alatt, szóval elképzelhető meddig fogja bírni).
Segner tér és Kishegyesi úton épül a kerékpárút, meglehetősen ráérős tempóban. Még egyetlen része sincs leaszfaltozva, de az újabb részeket már verik fel. Hadd legyen minél hosszabbam használhatatlan még a járda is.
Villamossal kb ugyan az, mint amikor utoljára errefelé jártál. Igazából lehetne róla elnevezni tavat, vagy tóvá nyilvánítani, elvégre állóvíz.
Szintén nem változott az sem, hogy keresek 10k körül Radeon-t.
-
ati012
őstag
válasz dvdbackuper #6295 üzenetére
ment priv!
-
dvdbackuper
őstag
FuSi Esprimo e5905 gépbe keresek tápot!
Eléggé speciális a kialakítása, remélem tud valaki adni.Fujitsu-Siemens power supply, ATX (S26113-E505-V50)
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Blabcsi #6238 üzenetére
Bugyi, bugyi, bugyi, bugyi, gatya.. szomszédban ugyanilyen a felállás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kungzi
veterán
sziasztok
megmondaná nekem valaki, hogy mi épül már hónapok óta a Széchenyi utcán az Ítélőtábla mellett a sarkon? Egyenlőre még nem sikerült rájönnöm
Ja és a Lidl-t nem tudjátok mikor nyit meg?
-
Peet210
őstag
válasz dwelablack #6288 üzenetére
63-64 km a bicikliút (de ez nem a teljes). Én csak ezt használom és jó minőségű a kerékpárút. Egyedül Kiskörénél van egy rossz szakasz de az tényleg kicsi az egész távhoz képest. Egy pár hónapja szinte minden hétvégén megkerültem ezt a távot, szóval csak bátran.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
atike
nagyúr
Van egy eladó HTPC-m.
- Zotac IONITX-B-E alaplap (Intel Atom N230 dual 1,6 Ghz proci, passzív, HDMI)
- 1 Gbyte DDR-800 Mhz RAM
- Samsung SP2504C 250 Gbyte SATA HDD
- CFI-CBI A6719 mini-ITX ház, 150W tápegységA ház és a memória új, az alaplap és a vinyó használt és már nem garos. Win7 alatt a proci csak 2,2-et ad (viszont elég keveset is eszik ), de az integrált ION-os videókari 6,2-őt teljesít! Szinte zajtalan, filmezéshez, torrenthez kiváló!
Ára: 33.000 Ft.
-
ati012
őstag
Gazdáját keresi egy Asrock K8NF4G VSTA + AMD Sempron 2600+ processzor + hűtő.
Irányár: 5.000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz dwelablack #6288 üzenetére
sajnos még nem voltam
de ezek szerint elég jól : első
második#6287: az ebay-en nézegettem iyleneket..mondjuk alapból feketét néztem, az megy a bicaj színéhez
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Peet210
őstag
Eladó országúti kerékpár!
Akit érdekel PÜ-ben írjon.Today's record, is tomorrow's motivation
-
fenergie86
tag
Valaki nem tudna nekem keríteni OLCSÓBBAN (boltban 1375 Ft) 5mmx260mm Li ékszíjat????? 2 db-ra lenne szükségem.
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...
-
lorcsi
veterán
válasz patex1983 #6278 üzenetére
vagy ha bicaj játszik és szeretitek a vizet Tiszafüred (körbe lehet tekerni)
fantasztikus strandjuk van, bár kissé talán már hideg..és a tisza-tó is gyönyörű
jó túrákat lehet erre szervezni, kajak-kenu..és az állatvilágot megnézni
és a duzzasztógátat is
vissza fele meg egy kis hortobágy -ha tetszikeladó: vadi új soundcore motion+
-
birq
tag
1TB WD HDD - 12k
üdv: Attila
-
vjpeti
tag
Helló!
Még mindig eladó:
-Kryptonite Keeper 1013-as lánczár (2-szer használt, mind 2 kulcsával)
így fest
Ár: 8eÁr: 15e
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
-
patex1983
őstag
válasz PindurAnna #6272 üzenetére
ott már voltunk
illetve olyan helyre szeretnénk elmenni, ami a várostól távolabb van. Gondolok itt valami kis falumúzeumra, vagy bármi ilyesmire, ahol van némi látnivaló, de lehet csavarogni isX
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
patex1983
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz patex1983 #6268 üzenetére
Botanikus kert pl..de pénteken Kutatók éjszakája lesz, ami sok ingyenes lehetőséget nyújt a látogatók számára.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Adonimus
senior tag
Erősítők, fejegységek, mélyládák, hangszórók áron alul
Logitech Internet Pro multimédia billentyűk olcsón
Választható:
-USB-s
-PS/2-es
-fehér
-feketeHuawei U8500 Androidos okostelefon dobozával, töltővel, USB kábellel. T-mobilos. Megkímélt állapotban van. I.ár: 18.000Ft
Vodafone 845 Androidos okostelefon töltővel eladó. Enyhe használatból eredő karcok vannak de nagyon minimális. I.ár: 10.000Ft.
ONE TOUCH 602 érintőképernyős telefon szép állapotban. Telenor függő. I.ár: 8500Ft.
Toshiba Satellite Pro4600 P3-as laptop.
Intel Pentium 3 processzor 697Mhz
20GB HDD
384MB RAM
CD olvasó
WifiSzép állapotú, mindene működik, kivéve az akksit.
Netezésre, filmnézésre, letöltésre tökéletes.
Fix ár: 22.000Ftadonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
patex1983
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani Debrecen környékén olyan kirándulóhelyet (nem Hármashegyalja, meg SZUSZ-ra gondolok, hanem ami Debrecenen kívül, távolabb van), amit egy nap alatt oda-vissza meg lehet járni tömegközlekedve és van is valami látnivaló?
[ Szerkesztve ]
X
-
ati012
őstag
Csere új 1155/56 EKL hűtőre?
-
csizs
aktív tag
Eladó DDR2-es 256MB -os ramok 300Ft/darab áron plussz posta!
1x éve a prohardveren!
-
Nooki
tag
Eladó alkatrészek:
-
sto1911
veterán
GA-M56S-S3 vagy hasonlo AM2/2+/DDR2/PCIEx16 lapot keresek.
-
atike
nagyúr
TP-Link WR-741ND-s router eladó. 4k.
Volt előtte anno egy valamilyen TP-Link routerem, villámkáros lett, visszaküldtem garban, erre kicserélték egy zsír új ilyenre. De közben én már vettem egy másikat mert nem volt kedvem 5-6 hétig net nélkül lenni otthon. Szóval ez egy garban cserélt, zsír új, bontatlan drágaság...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz ngabor2 #6254 üzenetére
na ne tessék kritizálni hogyan csempéztem
nincs kötésbe, meg nincs fuga, mert szépen egymás mellé illesztve raktam fel kb 10 éve, eddig még nem potyogott le, amíg nem fúrtad szét
tökéletes egy nőtől szerintemXtremLor Szent Anna utcán a MULTIMEDIA TOWER-ben is láttam
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
XtremLor
őstag
Udv
Jo minosegu hangfalkabelt hol lehet kapni a varosban realis aron?
A kossuth utcai hobbielektronikaban eleg draga, ami a Szent Annan van oda gondoltam meg hogy benezek.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz dudikpal #6251 üzenetére
ebbe szerintem még sodimm sdram megy, amire nagyon válogatósak tudnak lenni a gépek. ráadásul kb. aranyárban van, ha lát az ember.
a csempézésről: az a baj, hogy egyik rész húzza magával a másikat. csak az egyik falat csempézni, ahol a sérülések vannak, elég hülyén nézne ki. csak a kád körül meg nem egyszerű, mert kötésbe van a csempe rakva, nem hálóba. úgyhogy úgy néz ki, komplett csempézés lesz, ha lesz rá anyagi.
-
GabN73
addikt
-
dudikpal
senior tag
Ilyen izébe keresnék ramot.
Tök így néz ki, tizenvalahányéves, gondolom ezekbe egyféle ram járt, ha a típusszám nem is egyezik.
Mindenesetre holnap megnézem.
Milyen árban mozognak amúgy?PindurAnna: Gábort olvasva egyből arra gondoltam, hogy ezt biza 4db csempével nem fogja megúszni
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
ConCorde sPhone 1100 független 1 év garanciás mamifon dobozában 8e.
Motorola WX295 vodafone függő újszerű, teljesen hibátlan telefon 5e.
Telenor S420 dobozában 2e.
Cube Aerial Comp RFR országúti váz 45e.
Longus bukósisak, MTB-hez 1 apró sérüléssel 2e.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
GabN73
addikt
HP notira kellene nekem bill matrica. Egy 8530w-re.
Valaki nem tudja esetleg, hogy hol tudnám beszerezni? -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Blabcsi #6246 üzenetére
Lábat lógatva én mondtam a gyerekeknek, hogy nem ilyen állapotba volt a lakás amikor jöttek..párszor rendet rakatsz velük a káosz után, tudni fogják legközelebb, hogy játék befejeztével nem széthagyunk mindent hanem elpakoljuk amikor nem kell már
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Blabcsi #6246 üzenetére
Ki nem bírnám Pedig hétvégenként van hogy 5-6 gyerekem is van, de rendnek kell lennie és punk tum
-
Blabcsi
senior tag
válasz PindurAnna #6245 üzenetére
Nálunk ez állandó, jobb ha megszokod.
Szerk: Mi szinte állandóan takarítunk, de reménytelen.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
most volt egy hónapja kb felújítás..erre kezdődik előröl...minden por majd meg kupi amitől én extra fokon rosszul vagyok
-
Csöves
őstag
-
Blabcsi
senior tag
válasz PindurAnna #6237 üzenetére
Ó, csak 5 en.
3 lányom és egy feleségem van.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Blabcsi
senior tag
válasz PindurAnna #6233 üzenetére
Szerk: Bugyi, melltartó maradhat.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #6233 üzenetére
De akkor a hideg sört bugyiba és melltartóba szolgálod fel!
szerk.: egy szóval se mondtam h cseléd lennél.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
sárga??? na azt nem tudom elképzelni fürdőszobába...
Na igen párról volt szó..de fúrt a kisszobába, így két csempét átszakított meg egy sor kipúposodott ...
Csináljunk PH talit..belépő egy m^2 csempe
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz ngabor2 #6229 üzenetére
Szerintem dobjuk össze nektek
Nekem is van kb. 1,5 m2 fényes (szatén)sárgás-fehéres fali csempe, azzal beszállok.PindurAnna: hááát a fehérek közé, ide-oda betéve, deldobja az egyhangú fehérséget Amolyan mintának való.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
PindurAnna
Közösségépítő
csiiitttt már
így nem lesz új csempém grrrrr szerkeszt gyorsan!!!!!!!!!!!!!!blasko szó szerint így volt
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz PindurAnna #6224 üzenetére
"de amit hazajöttem azzal kezdte meg van az új projekt...akkor már tudtam, hogy bajt csinált..."
Ez tetszik Jót nevettem rajta -
ati012
őstag
válasz PindurAnna #6224 üzenetére
Van 2 doboz fehér csempénk
Olyan 15 éves lehet, de nem hiszem hogy megromlik. -
PindurAnna
Közösségépítő
né má' ha jönnél PH talira akkor most okosabb lennél
Ati én férjez??? Soha.
Egyszer megtettem, többet nem fogom..
Tejes na ezt benézted itthon sem voltam..de amit hazajöttem azzal kezdte meg van az új projekt...akkor már tudtam, hogy bajt csinált...fürdőszoba csempézés lesz
[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz PindurAnna #6217 üzenetére
Ugyan dehogy! Csak embert farag belőled!
-
Vladi
nagyúr
-
Sanyabá
senior tag
IT Service tudásközpontja a Vezér utca végén van? Azaz menni-menni egyenesen,és az út végén az a nagy épület az? Legalábbis a műholdas képen annak látszik.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Salex1
őstag
válasz werszomjas #6202 üzenetére
Ez egyre durvább, egy hét alatt ez az ötödik ellopott bringa ismerősi körben.
-
ngabor2
nagyúr
kellene nekem néhány darab 15x15 centis fehér, fényes csempe. a fürdőszobában sikerült párat összetörnöm, nem vettem figyelembe a tényt, hogy a fal csak 4cm vastag.
-
ati012
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Daniel Alves #6209 üzenetére
Derecskén integess majd.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daniel Alves
őstag
Szombaton Debrecen- Berettyóújfalu útvonalon kocsival közlekedek! Szóval nagyobb csomagokat is eltudok vinni...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
_seth_
veterán
Ilyenből felénk tucatszámra van... Nem árt valami egyedi azonosító hozzá.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Ivanh
senior tag
Ha valakinek van használt notija eladóba, ne tartsa magában, keret 50K-ig, egy mag, két mag lényegtelen, megbízható legyen.
priviben keress, ha van ajánlatod!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Bjørgersson
félisten
Megy valaki a héten Debrecenből Budapestre?!
-
Kryczek
aktív tag
azon azért felvisítottam, hogy kis "cuki" rózsaszínnel lett kiírva, hogy ellopták....
Elég baj amúgy, hogy elvitték...Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
werszomjas
addikt
Eladó alkatrészek:
PC Ház: Szürke, átlagos, előlapi USB, floppy meghajtóval (kábellel), Codegen 300W-os táppal (tápkábellel) - 1500ft
Processzor: AMD Sempron 64 2600+ - SDA2600AIO2BA
Gyári AMD hűtőjével együtt - 1500ftODD: LG GSA-4165B DVD író
- Fehér színű
- IDE csatlakozós (IDE kábelt adom hozzá)
- Hibátlan állapotban, keveset használt!
2500ftRAM: 1db, DDR1, hynix, 512MB, PC3200 - 1500ft
Ha viszed az egészet, a fentieken túl adok hozzá ingyen egy hibás Benq T705 TFT (Q7T4) monitort.
Bekapcsol, de nem ad képet, barkácsoló kedvűek megjavíthatják.
Gyári dobozában + táp és VGA kábellel együtt.Mindegyik alkatrész működik, próbagar mindenre 3nap.
Együtt az összes: 6.000ft + adok hozzá 1db logitech ps2 billt + 1db Samsung Anyzen ps2 egeret is.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PlayStation Store feltöltőkártya 20.000 Ft értékben 18.000 Ft-ért, további ajánlatokért kattints
- Zotac GeForce RTX 4090 24GB Trinity OC DOBOZOS- GARIS
- Acer Home Office Számítógép + Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Samsung PM9A1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Samsung Galaxy Z Fold 4 // 12 / 256GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //