Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz aldebaran #141997 üzenetére
Telekom.hu
en se hasznalom a telefont (nincs is keszulek sem), de nelkule joval dragabb lett volna a net mikor kotottuk a szerzodest (pro tip: egy telekom uzletben random kedvezmenyeket ra tudnak dobalni, ha jofej eladot fogsz ki). 1000/200-as netrol valtottam tavaly szeptemberben, mert ugyanannyiert adtak a 2000/1000-est.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Aryes #141990 üzenetére
CI kártyával csak a TV menüjével kell küzdened.
UPC nálam teljesen stabil volt még akkor is, amikor egy lazult vagy korrodált csatlakozóm miatt a szomszédoknál voltak problémák. Ezeket a koax F-csatlakozókat nem elég csak úgy összecsavarni, szerszámmal kell erősen meghúzni.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Atomantiii
addikt
válasz dew28 #141992 üzenetére
Gondolom valami spéci területen laksz, mert a legolcsóbb optikás net is 4560 Ft. (Elvileg 8020 Ft havonta amilyen csomagod van.) Azért nem mindegy.
De egyébként nálam teljesen jó, 2 év alatt egyszer volt kisebb kimaradás mert valami nem normális nekifogott, hogy levágja a diófa ágát, amit még a hülye is látott, hogy le fogja szakítani az alatta húzódó vezetéket.
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
válasz Atomantiii #141987 üzenetére
de vidéken ahol optika van az hibátlan, az ára az sajnos nem túl olcsó.
Telekom, 2000/1000Mbps -ert fizetek havi 4.100ft-ot, es tekintve hogy optika, meg akkor is van szolgaltatas, ha aramszunet van a kornyeken (kb egy ONT hiban kivul meg sosem volt szolgaltatas kieses). szvsz teljesen korrekt ar.[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz Aryes #141985 üzenetére
Tv-vel nekem az a bajom, hogy voltunk apóséknál. Nekünk itthon csak netflix, hbo go stb... és régen is volt sok reklám, de hát lassan egy blokkban meg lehet ebédelni egy egész családnak. Ha meg a reklám miatt elalszol és nem vagy korai kelő ugyanonnan tudod folytatni a filmet ahol elaludtál este hát szerintem ez borzasztó
-
mezis
félisten
-
paatrick
őstag
Nekem 2 helyen volt UPC-Voda. Az első helyen csak net volt előfizetve, semmi baj nem volt vele, ez kb 4 éve (Ybl mellett). Most máshol vagyok 2 hónapja (Akadémia utca környéke), itt is az lett de kértem TV-t is. Nettel itt sincs bajom lejön az 500mbit, a TV dobozka szokást igényel, nem egy gördülékeny valami
Ha lehetett volna Digit kérek mindkét helyre mert előtte 10 évig az volt panelban, de ezzel is jól elvagyok. Plusz a Digiről is hallani már kieséseket.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
nagyúr
válasz DrBubo77 #141984 üzenetére
Szerintem nincs akkora különbség már most sem a digi és a upc közt, ha utoléri az utóbbit, se lesz akkora tragédia, csak drágább ne legyen.
Engem az esetleges Digi-Telenor összeolvadás sem érint rosszul, olyan értelemben, hogy most is ennél a két cégnél vagyok előfizető, szóval akár még jól is kijöhetek belőle.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pigmeus #141983 üzenetére
Érdekes, amit a tv-ről írsz. Kb. a UPC hozta be Magyarországra a kábel tv fogalmát (persze tudom, előtte is voltak próbálkozások, amiket felvásárolt), de az a szomorú, hogy maradt a 30 évvel ezelőtti szintjén... A Vodafone meg nekem nem úgy tűnik, mintha szívén viselné a sorsát.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz #05304832 #141980 üzenetére
A net az borzasztó. Nyitok egy ticketet és visszaírnak, hogy szerintük meg minden rendben, holott naponta többször megy el a szolgáltatás, mint amennyit a MÁV késik téli időszakban. Itt is már csak úgy éri meg, ha mindenre befizetsz, holott a tv a kutyának sem kell, mert egy kalap....
-
ViragL
tag
válasz #05304832 #141980 üzenetére
Nekem harmadjára van UPC/Voda előfizetésem. Ha költözök, mindig belebotlom. Legutóbb júliusban kötöttem szerződést. Bármennyire szeretném, nem tudom ajánlani. Nyilván ez a személyes véleményem, és benne van, hogy fél év alatt többet szívtam vele, mint a Digivel 10 év alatt. De ha röviden kellene jellemeznem a szolgáltatás minőségét (TV+Internet), a "kalap sz^r" kifejezést használnám. Mint eddig mindig, most is alig várom, hogy alternatívája legyen és tudjak váltani.
-
Fredo78
aktív tag
válasz Zsoleszhun #141972 üzenetére
Ez csöcs. Olcsó tv és net akkor felejtős ezentúl
-
kungzi
veterán
[link] Samsung Galaxy S9+ 64 GB Dual Sim Coral Blue kártyafüggetlen telefon eladó 4 minőségi tokkal!
-
SOAD19
addikt
A Tigázt is megszerezte már Lőrinc: [link]
Nem, hogy ő lenne a miniszterelnök, ilyen tehetséggel, üzleti érzékkel.[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Hát természetesen erre ment ki az egész herce-hurca... undorító...
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
saril
senior tag
Csütörtökön utazom haza Hajdúböszörménybe, esetleg nagyobb tételben érdekel valakit 18650-es Samsung 30Q cella? mert akkor viszem magammal.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
z0d1AK
nagyúr
Eladó egy Apple MacBook Pro 13" Retina notebook (magyar), én használtam újkora óta.
Core i5, 8 GB RAM, 128 GB háttértár, magyar billentyűzet, Retina kijelző, sok port.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
LeventeV
senior tag
válasz Dan-szan #141960 üzenetére
Koszi.
Akkor ez valoszinu szolgaltatoi hiba lesz.
A szerelo is annyit tud csinalni, hogy megallapitja, hogy minden ok eppakkor, vagy max ad egy uj modemet, hogy nehogy az legyen a baj, aztan repul is a 2500 a szamlara.@csicso82: aramtalanitas es tarsai megvoltak. Valamint a hiba a deli orakban is jelentkezett es nem csak szombaton. A heten tobbszor is volt problemam.
-
Dan-szan
senior tag
válasz LeventeV #141958 üzenetére
Itt a szomszédban is van gond, 500-as net 14 Mbps volt a sebesség kábelen mérve . Szintén Voda, hétfőn kijön a szerelő de akkor tuti hasítani fog a net.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
Van kozuletek olyan aki a Hatvan utcai kert kornyeken lakik es Vodafone a vezetekes internetszolgaltatoja?
Ha igen, akkor nektek is akadozik a net? Probalom kideriteni, hogy szolgaltatoi hibarol van szo, vagy a remek minosegu modem vivja halaltusajat. A tervezett karbantartasok listajan nem lattam, hogy barmi lenne ma Debrecenben. -
sto1911
veterán
válasz Atomantiii #141953 üzenetére
Nem tudom milyen párna, de egy U alakú gerinc kímélő párna szinte csodát művel.
-
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #141953 üzenetére
Ezt ajánlották már egy topikban de aztán nem valósult meg. De most rámoccanok.
-
Atomantiii
addikt
válasz Cs1csó #141952 üzenetére
Nekem van egy kis lapos párna rajta, azon ülök.
A szövettel az volt a bajom a hátamnál, hogy nem támaszott meg, az a változat sem amiben volt egy kis merevítés, állandóan fájt benne a hátam, de nagyon durván egy fél nap ülés után is akár. Aztán mivel úgyis mentünk székeket venni így vittek engem is tesztelni és határozottan kijelentettem, hogy nem kell hálós változat, mert nem bírja a derekam.
Kicsit féltem is, hogy mi lesz ha ezt sem fogja bírni, de szerencsére bejött, mert azóta nem fájt a hátam.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #141951 üzenetére
Ebben kicsit tanácstalan vagyok:
- most műbőr van ami ugye már "vedlik" amúgy úgy használom, hogy mivel sokat ülök rajta rövidnadrágban és a combom emiatt beleragadna (télen-nyáron is) ezrét egy fekete pamut pólón ülök, de ugye ez nem esztétikus és úgy így sincs szellőzés max nem ragadok bele a székbe.
Nem tudom, hogy egy "valódi" bőr szék jobb lenne e vagy mindenképpen szövet valami jól szellőző.A tisztán tartásával nem lenne gond, mert a szobai széket csak "tiszta" ruhában használom, tehát utcáról bejöve nem ülök rá. (a műbőrt - a vedlés előtt - viszonylag jól lehetett takarítani)
A hálós háttámla nem hiszem, hogy gond lenne mivel az extrém nagy terhelést nem kapna az ülőfelület a lényeg az legyen valami szellőző anyagból, megoldással elkészítve.
-
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #141943 üzenetére
Nem tudom, műbőr széket nem vennék. Csak szövetet.
-
bepken
veterán
köszi Srácok az infókat! akkor így már lehet, hogy nem fogok olyan egyszerűen belenyugodni ebbe az utalvány dologba. (bár az a baj, hogy jó vevő vagyok, mert mindig lusta vagyok végigvinni egy panasz ügyet )
mondjuk ha nem névre szóló, tehát más is fel tudja használni az utalványt, akkor nagyon nagy baj nincs, mert valószínűleg el fogom tudni bizniszelni (nyilván némi buktával)#141942gyulazsolti! látod pedig még meg is néztem ezt a linket és volt is eszembe, hogy metroba ki kéne menni....bakker.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Atomantiii
addikt
válasz bepken #141928 üzenetére
Nekem ilyen székem van melóba most. Teljesen hibátlan, nem nyekereg. Már kb fél éve használom, kényelmes és mióta megvan nem fáj a hátam sem, előtte próbáltam ezeket a hálós székeket, illetve ezeket az egyszerű forgó székeket, de azokat nem bírta a derekam, állandóan fájt bennük ülve.
-
SOAD19
addikt
válasz szotyika77 #141937 üzenetére
A falat se tudtátok arrébb tolni? Én tovább próbálkoztam volna, hisz Béláimnak is sikerült arrébb toszítani egy kocsmát: [link]
-
paatrick
őstag
Az én székemnek egyelőre semmi baja
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
stb123
tag
Sziasztok!
Keresek intel procihűtőt! -
nagyúr
válasz bepken #141931 üzenetére
Ha személyesen vetted, akkor egyértelműen jófejség (üzletpolitikai fogás) a 30 nap elállási jog, mert arra nem vonatkozik a 14 nap (se), így az utalvány is érhető.
De valószínűleg tényleg javítható az a nyikorgás, vagy olaj/zsír kell neki, vagy nincsenek meghúzva rendesen a csavarok.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz bepken #141924 üzenetére
Mi anno a Kikával jártunk úgy, hogy vettünk egy fotelt, ami a cimkén hírdetett méret szerint befért a szekrényünk és a fal közé, viszont amikor hazavittük, kibontottuk, és betoltuk volna a helyére akkor szembesültünk vele, hogy 1-1cm miatt nem fér el, és sajnos a szekrényt és a falat se tudtuk arrébb tolni, így visszavittük még aznap a kikába, szépen visszacsomagolva a zacsijába. Majd a vevőszolgálatos kishölgy mondta nekünk, hogy nem tudják visszavenni, mert ki lett bontva. Na ott durrant el az agyam, hogy 1. a fotel nem felel meg a hírdetett méreteknek, szóval először ők basztak át minket, ha kiírják normálisan a méretet akkor nem veszem meg. 2. Kibontás nélkül nem tudom betenni a helyére, hogy jó-e. Ráadásul rá se ültünk, mivel nem lett jó.
Így hosszas huzavona utan, mikor már a főnökét hivattam, meg az áruházvezetőt, akkor mondta hogy utalvány formájában adják vissza az árát. Akkor megint mondtam neki, hogy én innen semmit nem veszek már, az biztos, a pénzt kérném vissza. Nagyduzzogva visszaadta, de ehhez egy panaszkönyves bejegyzés is kellett a kishölgy modora miatt is.
Mondjuk tényleg nem vettem utána tőlük semmit, mert rá párhónapra bezártak és XXXLutz lettek -
kovacs65
senior tag
Nekem egy Jysk-től vásárolt van. Két hét után lett elviselhetetlen a nyikorgás. Olajoztam. Megint két hét. Kihallgattam, hol nyikorog. Az ülőlap és az ahhoz rögzített fém lap között. A kettő közé beraktam egy filc lapot. Kb három hónapja kussol.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
kovacs65
senior tag
Nekem egy Jysk-től vásárolt van. Két hét után lett elviselhetetlen a nyikorgás. Olajoztam. Megint két hét. Kihallgattam, hol nyikorog. Az ülőlap és az ahhoz rögzített fém lap között. A kettő közé beraktam egy filc lapot. Kb három hónapja kussol.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
DrBubo77
veterán
válasz sto1911 #141932 üzenetére
Üzletben való vásárlásra nem vonatkozik a törvényben rögzített elállási jog. Innentől pedig olyan feltételekkel veszi vissza a terméket a kereskedő, ahogy neki tetszik. Az a lényeg, hogy a saját ÁSZF-jének feleljen meg.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bepken
veterán
válasz Chesterfield #141930 üzenetére
ja hogy ez jófejség? akkor a kis kollegina is fogalmazhatott volna így a vásárláskor... vacilláltam ugye rajta, hogy egy kiállított, utolsó darabos széket meg merjek e venni (mondom még egyszer pánikolva indultam vásárolni, mert tudtam, hogy nem két hét lesz a lezárás) - akkor ő kiemelte, hogy 30 nap elállási jogom van, bármi baja van a széknek, visszahozom és kész.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Chesterfield #141925 üzenetére
nem netes, a lezárások előtti utolsó napon pánikolva futkorásztam körbe mindenféle bútorboltot debrecenben és a lutz-ban volt csak "értelmes áron" szék.
#141927sto1911 - nem tudom, mennyire átcseszés a dolog, bár ezt az utalvány részt én sem értem. majd átnézem az ÁSZF-et, hogy ilyet említ e valahol.
a nagy gond az egésszel az, hogy nem tudom hová visszavinni a terméket, tehát most is csak egy emailt küldtem az ügyintéző javaslatára erről az egészről, "hogy legyen nyoma"....nem túl megnyugtató ez sem[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #141397 üzenetére
megvettem ugye a széket még 7-én...hát nagyon nem jött be a dolog úgy néz ki :/
2 hét után nyikorog mindenhol, ahol csak rögzítés van. felhívtam őket (XXXLutz), hogy szeretnék elállni a vásárlástól, amire 30 nap van az ÁSZF szerint. a vírushelyzetre való tekintettel nem tudom most visszavinni, tehát majd írnom kell egy emailt és "elbírálják" .... mondjuk azt sem értem, hogy ezen mit kell elbírálni ha egyszer elállási jog van.
viszont nem fogok pénzt visszakapni, hanem csak egy utalványt, amivel gondolom kitörölhetem a fenekem vagy ezek vajon névre szólnak? átadható másnak?
-
astorre19
aktív tag
válasz gyulazsolti #141920 üzenetére
Én reggel jelentettem Vandának a hibát,ő tájékoztatott központhibáról és mivel majd 10 évet Tkomnál dolgoztam megkértem egy volt kollegát nézzen rá mikorra várható kb az elhárítása,ő mondta h EON áramszünet van.
Utána itt [link] van egy táblázat az EON oldalán,abban néztem meg.EON valószínű csak azokra a címekre küld értesítést ahol nem lesz áram.Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
astorre19
aktív tag
válasz gyulazsolti #141916 üzenetére
Közép utca környékén EON tervezett karbantartás van,ami EON táblázata szerint érint Telekom és UPC szekrényt is.Nekem sincs Tkom netem ezért a Trombitás utcán.
ma 8-15 ig írta az eon.Ja én a Tkomtól kaptam 72 óra korlátlan mobilnetet a hiba miatt,Vodánál nincs ilyen opció?
[ Szerkesztve ]
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
sirály69
őstag
-
gyulazsolti
senior tag
-
elfelejtette
veterán
válasz mezis #141914 üzenetére
Kollégám nyomógombos Blaupunkt telefonjára is jött ilyen, szóval nem mérvadó. Neki még email címe sincs, szóval biztosan nem az a lényeg, megadtad-e valahol a telefonszámod. Ez alapján egyértelmű, hogy random generált számokra küldik.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mezis
félisten
-
Atomantiii
addikt
-
dew28
aktív tag
válasz Stylewars_kp #141907 üzenetére
engem igazabol egy dolog erdekelne ezzel kapcsolatban.
mivel ez most egesz sok embert erint, ahogy latom, es eddig nem nagyon volt ilyen merteku tamadas magyar telefonszamok ellen.
Vajon -
- honnan sikerult ekkora adatbazist lenyulniuk?
- hol volt az, ahol az utobbi idoben sok ember onkent megadta a telefonszamat?
- akinek tobb szama van, annak csak egy telefonjara, vagy tobbre is erkezett? (nekem csak az egyikre, de oda tobb sms is..)[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz gyulazsolti #141909 üzenetére
Nálunk ( Széchenyi kert ) már kb 2 hete kínlódik, nemrég játszottam el a modem áramtalanítást most éppen van.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
mezis
félisten
-
gyulazsolti
senior tag
Másnál sincs UPC/Voda internet 1 órája?
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2003-as Seat Toledo-m és szeretném rendbe tetetni, meg is vannak az új/csere alkatrészek. Tudtok ajánlani valakit aki ilyen főleg beltéri apróságok cseréjét elvállal? Tudom valakinek ez sokak szerint DIY kategória, de se időm se hozzáértésem nincs hozzá Seat szervíz sem opció, mert ha oda járnék akkor egy új autóm lenne, nem majd 20 éves
-
sirály69
őstag
válasz Zsoleszhun #141902 üzenetére
6 os is telefonkábel....
Megnézem...Szerver Hosting Debrecenben
-
nagyúr
válasz mezis #141900 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy ehhez a támadáshoz leginkább halmozottan hülyének és figyelmetlennek kell lenni, mert a felhasználó közreműködése nélkül nem képes a telefonodat megfertőzni!
1. Rá kell kattintani egy alapból gyanús, ismeretlen domain nevű, random karakterekből álló linkre
2. Telepíteni kell egy Play áruházon kívülről érkező appot!
3. Ehhez ki kell kapcsolni a 3rd party appok telepítésére vonatkozó tiltást a beállításokban!!!Aki ezt képes véletlenül megtenni, az tényleg telepítsen vírusirtót a telefonjára...
-
nagyúr
válasz Stylewars_kp #141903 üzenetére
Igen, mert a megfertőzött telefonokról is küldi a "vírus" az üzeneteket. Szóval a küldő szám valószínűleg egy áldozaté.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Papaj x #141899 üzenetére
Lényegtelen a szám mert a fertőzött készülékről is továbbküldi
itcafe link¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest