Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz Popes #138599 üzenetére
"bevétel kiesés árán" De mint tudjuk, nem arról szól az élet ebben az országban (ez nem politika, ez tény), hogy nekünk annyira jó legyen csak úgy
"inkább menjenek a városon keresztül, hát mit lehet mondani erre?" Kelleni nem kell, nekem ez a véleményem. Mint írtam, a nehéz járművek messze nem jelentenek akkor a forgalombefolyásoló tényezőt, hogy számukra ingyenessé kellene tenni.
"ne tegyenek bele egy fizetős(szopatós)részt ami miatt inkább növelik a dugót a városban." Értelek. Én kifizetem az éves matricát. Időt, pénzt, idegbajt spórolok vele. Ha tehetem, ott járok. Ezáltal amit én tehetek, azt megtettem hogy ne növeljem a dugót a városban.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Popes
őstag
válasz Peti78 #138594 üzenetére
Persze, van itt más probléma is bőven. De hogy az elkerülő állapotáért aggódsz hogy tönkreteszik a kamionok ezért inkább menjenek a városon keresztül, hát mit lehet mondani erre?🙄
Nem egy nagy összeget kell fizetni hogy használja valaki az elkerülőt az igaz, de ha a város forgalmát szeretnék normalizálni akkor egy kis bevétel kiesés árán is inkább hagyni kellene hogy aki megteheti az inkább ingyen kerülje el a városi forgalmat.
Amíg nem válik M0-vá az elkerülő addig inkább arra kellene ösztönözni az embereket hogy használják inkább arra amire való.(és ne tegyenek bele egy fizetős(szopatós)részt ami miatt inkább növelik a dugót a városban.Deus ex machina
-
Papaj x
senior tag
Keresek még 4db 8-as ventilátort, nem pwm-eset. A 4db ventiért adok 4 működő tápegységet. (fsp, delta, nem tudom mi még, alap).
Ha a héten nem lelek, ezekből szedem ki, amit viszont sajnálok.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Shokkolo
addikt
-
Peti78
őstag
válasz ViragL #138592 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Ingyenesen tennék tönkre , ami még egészen jó állapotú. Ennek a városnak nem a 3.5 tonna felettiek miatt pokol a közlekedése. Elég sokat vezetek a városban, szerintem más itt a probléma.
1. Az utak minősége miatt nincs lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy helyenként 20-as tempóval megyek. Nem verem szét az autóm futóművét ha ez elkerülhető. Itt a kérdés, hogy a probléma én vagyok, vagy az út.
2. Az helyreállítási munkálatok (ha vannak) a lehető legrosszabb időben folynak, és indokolatlanul sok időt vesznek igénybe.
3. A tömegközlekedésben résztvevők jellegzetességei. (Ezt korábban megfogalmaztam.) Nem csoda, ha üresek a buszok, én is kihagyom
4. A zöld lámpánál való elindulás problematikája.
5. A 4-es főút és a Faraktár kereszteződése (csak az egyik példa) katasztrófa. Látja a Faraktárról ékező, hogy nem tud elhaladni jobbra, de beáll a kereszteződésbe. Mert pont leszarja, hogy nem tudnak miatta továbbhaladni. Felfesteni, bekamerázni, büntetni.
6. Darázsfészek, de rendszeresen felmerülő probléma, hogy az oktató simán hagyja, hogy a tanulója 30-cal menjen, akár a 60-as táblánál is. Tudtommal a "vegyük fel a forgalom ritmusát" ma is elvárás.
A hetedik lenne, de nem számozom, az pont az elkerülő és/vagy autópálya használata. Azért nem számozom, mert mindenki eldönti, hogy megér-e neki 5 ezer forintot egy évben, hogy adott esetben lehetősége legyen kicsit kiszámíthatóbban közlekedni.
Van ismerősöm, aki Józsa és Hajdúszoboszló között ingázik. MInden nap idegbajt kap, de nem hajlandó kifizetni matricáért a pénzt. Nyilván amortizációban a többszörösét fizeti, de ez nem jut el neki. Nem beszélve az idegrendszeréről
Nyilván ezek az én tapasztalataimon alapuló meglátások, kíváncsian várom, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak.
-
vlevi
nagyúr
-
-
Salex1
őstag
válasz Tothgera30 #138587 üzenetére
kb. egy éve én is túlmentem a kishegyesi úti lehajtón (Db-Ondód eddig ingyenes az elkerülő É-felől) és elmentem a szoboszlói lehajtóig. Szerencsére, ha nem áll kint kamerás autó, akkor megúszhatja, mert nincs kint szerelt kamera. (vagyis egy éve nem volt)
-
ViragL
tag
válasz Tothgera30 #138580 üzenetére
Ha lehajtott a 33-as főútra (akkor tudott elmenni az Auchan mellett) akkor nem haladt díjköteles szakaszon.
-
Dan-szan
senior tag
Hát a reakcióidőn még van mit csiszolni, de jobb később...
Köntösgátsor [link]
Nem is tudom szerintem legalább egy fél éve már hogy be lett jelentve a lezárás. Kicsit olyan érzésem van mint mikor leesik az első 2 cm hó, tudjuk hogy jön, fel is készül az illetékes csapat, aztán mikor megtörténik mégis be@zarik az egész.
Ma pont jártam arra, gondolom erre is a hosszú hétvége előtti utolsó nap a legalkalmasabb...Ui: Bocsi ha nem jó topicba írtam...
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
hdanesz
őstag
válasz Tothgera30 #138580 üzenetére
Ha ez még érvényes...akkor szerintem kellene fizetni. De hogy kapuk vannak-e arra abban nem vagyok biztos. Én 'északnál' lejövök.
-
Tothgera30
Ármester
Faterom mai nap feltévedt a 354-esről az E79-M35-ösre. Elvileg az Auchan mellet jött el. Ezután le is tért az E573-asra, Szoboszló felé. Kell-e útdíjat fizetni? Véda kapuk vannak-e arra?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
csapee
őstag
válasz gyulazsolti #138573 üzenetére
Egyik sem, ajánlom a Sima termékeket de tőlük sem várható csoda. Sok mechanikai tartás nem lesz, de jobb UV allosaga van. Debrecen Óvoda utca....
Csapee
-
csapee
őstag
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Horganyzott lemezt, szögvassal, hogy célszerűbb rögzíteni kültéren?
Sziloplaszt, vagy ragasztópisztollyal? -
hcs57
addikt
Laminált parketta lerakására kit javasoltok?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
bul07
nagyúr
válasz bobace #138567 üzenetére
Összerakott bútor szállításáról már ne is essék szó
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bobace
addikt
válasz szotyika77 #138565 üzenetére
Húú én nem akarok árakat kritizálni, de az a szekrénysor azért a facebookos adásvételi csoportokban szerintem futna egy-két szép kört kommentek tekintetében az árat illetően Vagy te "segítettél" árazni a "gyors"' eladás reményében?
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
zsolti1debre
tag
én az anyósomat ki nem állhatom,én inkább őt adnám el,nem a bútorokat.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Anyósom új bútorokat szeretne venni, kérlek segítsetek neki, hogy frissítse a lakást, és csapjatok le ezekre a bútorokra! [link]
Szép estét!
-
nagyúr
válasz customer114 #138563 üzenetére
Ezúton küldenénk neked is, egy hímet.
-
nagyúr
válasz patex1983 #138556 üzenetére
Állítsd át a lap alján reszponzív nézetre, akkor visszakapod az előző kinézetet.
csicso82: ez logikus, de most hoztak be egy új kinézetet, ami így már a negyedik.
Érdemes átszokni az új felületre, mert a kezdeti gyerekbetegségek korrigálása után kimondottan jó és kényelmes lett, a régire már rá sem bírok nézni.[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
3 hetes Seiko Samurai (SRPB99K1 - PADI Special edition) karóra eladó.
Részletek a hirdetésben.
Debreceni topic lakóinak még 5 ezer ft engedmény. -
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #138555 üzenetére
Én most keresek 8 db 8-as ventit, az előző ingyen elvihető szemétben benne volt, csak akkor még nem tudtam, hogy kell. ha véletlen van valakinek, megmondja az árát, kifizetem, s csendben vagyok..
patex1983: Gépen nem.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz patex1983 #138553 üzenetére
Használd a fórumot logout.hu alól
Szerencsére még a régi felület van, PC-n isRemélem erre soha nem érkezik meg az új felület
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Papaj x
senior tag
válasz patex1983 #138553 üzenetére
Én nem látom mi történt, de a .. és környéke tagok alapból elkergeti szerintem.
Amikor még csatlakoztam, régen nem erről szólt, bár erről nem biztos, hogy csak a tagok tehetnek.
csicso82 : Rendben.[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
Hát itt meg mi történt?
Kezd egyre inkább abba az irányba menni a ph!, hogy elkergesse a felhasználókat... Hát mi ez a mobilos kinézet már?X
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #138551 üzenetére
Ha már láttad, küldj fotót róla, s ha tudom, akkor megoldom. Csak nem Debrecenben. Gyanúsan ott is tudnak, max. nem érdekli őket, avagy nem fizeted ki. De Debrecenben is biztosan találsz, ha nem, akkor segítek, ha tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Debrecenben tudtok olyan helyet ahol meg tudnak forrasztani? Van egy házimozi erősítőm és annak távirányítóján az érzékelő kikopott oda kellene forrasztani mert most a LED diódát mozgatva érzékel csak, tisztán látható mi a gond, és hol kellene forrasztani.
Annyira kis apró izé és trükkös az elhelyezkedése, hogy én nem vállalkoznék rá. -
Papaj x
senior tag
Keresek 8 db 8cm-es ventit, nem kell pwm, csak sima.
Esetleg nagyfordulatú is érdekel kevesebb mennyiséggel. (mint a régi titanok, ami 1db elfújta a havat a szomszédba a szobából..)
Akinek van, kérem jelezzen."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz #05304832 #138527 üzenetére
Én főleg "alternatív" helyeken használtam, így ebből kifolyólag véleményeztem ezt. A házban is még bent volt, így használtam, bár azt nem mértem már (mivel ismételten hőmérséklet tartás volt a célja, nem pedig időszakos felmelegítése az adott helyiségnek).
Igen, légteret hamar felfűti, itt inkább az én és Te részedről, felhasználás tekintetében nem egyezett a dolog, így nem is releváns.Atomantiii: Rendben, ÉN rosszat nem tudok róla mondani, nevesebb márkák sem fognak sem kevesebbet enni, sem hamarabb fűteni, mármint mérhetően, s tényleges megtérülési időt számolva. Jelzem ismételten, ahogy ÉN tapasztaltam, a jópár év alatt.
csicso82: És mi számít majd környékének?[ Szerkesztve ]
-
bhonti
aktív tag
Ennyire nem süt a nap...
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
yanna
addikt
Uraim!
Van fűtés topik több is... -
nagyúr
válasz zsolti1debre #138538 üzenetére
Most komolyan, 10 napot gondolkodtál a válaszon és csak ennyire futotta?
Csak trollkodtam (akkor is és most is), peace.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1debre
tag
válasz Aryes #138257 üzenetére
Nagyon szomorúan látom, illetve tapasztalom, hogy ezen posztomban lévő csúnya szóért beszólás/kioktatás járt, ellenben a te posztjaidban lévő szintén csúnya szavak (lóf*$zra, lóf*$znak) nem számítanak annak a „te kis világodban”. (Most direkt a kedvedért tettem szóközöket a vesszők után, és egyúttal használtam a nagybetűket is.) Hát hogy a f*$zomban van ez??
-
nagyúr
válasz atike #138535 üzenetére
Régi.
Samsung A3 (2017), állandóan tárhely gondjaim vannak, de imádom a készüléket, és amíg nem esik szét, nem vagyok hajlandó lecserélni.
De komolyan, felmegyek mondjuk az indexre (hogy miért és meddig, azt most hagyjuk ), és állandóan a pofámba tolja, hogy töltsem le az appot. Kérdem én, mi a lóf*$znak, amikor a weboldal megjelenítésére már letöltöttem egy böngészőt?!
Aztán ott a banki alkalmazás, ami arra kell, hogy be tudjak lépni gépen a netbankba. Előtte jó volt a token. Ha elromlik a telefonom, vagy ellopják/elhagyom, meg oda se tudok belépni. A tokent nem hoztam el otthonról, el se tud romlani... A másik bank is erőlteti az alkalmazást, hogy töltsem le, de nekem pont elég, hogy sms-ben küldi a kódot.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Szerintem ez egy tök jó kezdeményezés / program:
[link] - Autóőrszem
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #138523 üzenetére
Teljesítményt jobb túlméretezni, kevesebbet fog enni. (szemben egy kazán méretezéssel, vagy bármiféle..) Én is az atlanticot használtam, volt nobo és társai is, nem láttam különbséget az atlantic tekintetében (jó a nobo, sőtt, de megtérülési idejét viszont én nem vettem észre..). Az olcsó noname viszont kb. hősugárzó fogyasztás..
Tapasztalatim alapján, ha 1 kw az igény, akkor az legyen 2kwos, s Atlantic mellett én letenném a voksom.
De ha 1kw is, a lényege ezen "rendszernek": sose kapcsold ki, s ha 20cm a szerelési magasság, akkor 20cm. Ezzel speciel én már pórul jártam.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz Shokkolo #138517 üzenetére
Mondhatja, de mi van, ha tényleg elmennek? Sokan... Az értelmesebbje, a hülyék meg maradnak.
Szerintem egy csevegős topikban nem témát kellene tiltani, hanem hangnemet, a trágár beszédet, vagy a sértegetést. Szinte mindenre megvan a tematikus téma, ahogy Dan-szan is írta. Miért sikamlósabb téma a politika mint a melyik boltba menjek megvenni ezt azt? Abból is lehet alakítani egy csodaszép vitát.Vagy, hogy
szarátgondolatlan a közlekedés, és gané az utak minősége Debrecenben? Hiszen nyilvánvaló, hogy ez nem a polgárok hibája, hanem azoké akik...Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #138520 üzenetére
Én évekig használtam a műhelyben. (olcsóbb márkát, de nem roszabbat, bátran ajánlanám..)
Használat helyétől függően (ergo ha jó a "hőszigetelés"), gyakorlatilag bátran ajánlom. (oda nem, ahova befúj a szél)
2500W-osat használtam anno a házikóban is 1dbot, csak hogy tartsa a megadott hőfokot még be nem gyújtunk, de klíma miatt felességessé vált.
Mechanikus termosztáttal szereltet el kell felejteni, illetve a szerelési magasságra oda kell figyelni.
A másik oldal: 30nm2 tégla építésű műhelykémet, körbe hideg fallal, szigetelés nélkül, vasajtóval, ezer párszáz kW volt 1 hónapra, s 25 fok alatt sosem volt, kint meg -5felett. Ez csak egy szélsőséges eset, de jó példa.
Ki-be kapcsolgatni nem szabad, mert akkor leeszi a gatyát. Meg kell találni a megfelelő hőfokot, s azt csak tartania kelljen, ez a lényege.[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Használ valaki közületek norvég elektromos fürdőszobai fűtőpanelt?
Ilyenekre gondolok, de főleg a középsővel szemezgetek elsőre. Valakinek van-e tapasztalata vele? -
DrBubo77
veterán
válasz Dan-szan #138518 üzenetére
Most ebben az esetben kulturált mederben maradt, de ez a ritkább.
Engedékenyebb szabályozás esetén azon menne az acsarkodás, hogy az egyik hozzászólást miért törölte, a másikat miért nem. Egy ilyen bináris szabályt (szabad vs tilos) egyszerűbb betartatni. Tilos a politika és kész! Van rá külön topik.
Amúgy ha jársz a BestBuy topikban, akkor láthatod, hogy ott is rendszeresen át vannak terelve a megfelelő szaktopikba.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dan-szan
senior tag
válasz Dan-szan #138514 üzenetére
Én is és más is túléli , sőt nem is hiányzik annyira. Itt most csak a miérten van a hangsúly, hiszen ha tetszik , ha nem a mindennapjainkhoz ugyanúgy hozzátartozik akár akarjuk akár nem.
Az hogy ez mennyire és ki számára felesleges más kérdés mindenki eldönti maga, max továbbgörget.Nah magamnak válaszoltam bhonti fórumtárs helyett, úgy látszik ideje elengedni
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Shokkolo
addikt
válasz bhonti #138516 üzenetére
Talán azért van ennek most ekkora visszhangja, mert a véleményeket sikerült meglepően kulturáltan ütköztetni.
Mindaddig, amíg azt sikerült tartani addig tényleg beleférhet(ne) a csevegés kategóriába.
Vékony jég, ez tény... az igazság valahol félúton van.
Viszont a szabályokat az oldal üzemeltetője hozza, éppenséggel mondhatja azt is, csak hogy egy klasszikust idézzek:
"ha nem tetszik el lehet menni...""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
bhonti
aktív tag
Nyilván lehet ésszel is beszélgetni dolgokról. De az önmérséklet manapság sokszor hiányzik.
-
bhonti
aktív tag
válasz Dan-szan #138514 üzenetére
Tudtommal egyelőre a Politika csak ami nem mindenhol megengedett... ez van, túlélem. Valahol megértem. Felesleges(?) szócséplést és/vagy indulatokat szül általában a dolog. Bár kétségkívül mindenkinek lehetnek más olyan témák is, ami nem érdekli, mégis írogatnak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz bhonti #138513 üzenetére
Igazad lehet, autó - irány a megfelelő topik , közlekedés - van topikja menj oda , időjárás - a megfelelő helyen ( topikja) beszélj róla stb .
Akkor ennyi erővel ezt a Db topikot és a hasonlóakat zárhatnák is, hiszen mindennek van saját.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Még visszagondolva a pár nappal ezelőtti p.litikai társalgásra. Csak itt motoszkál a fejemben,hogy egy (többek közt) csevegés topikban miért nem lehet erről beszélni?
Tudom ott a szentszabályzat,de akkor sem értemHa most elkezdünk autóról,laptopról vagy bármiről beszélni és jönnek a hozzászólások, vélemények netán ellenvélemények akkor jön a dörgedelem fentről,hogy van külön topikja (mert van) és húzzatok oda meg-kibeszélni ezt!? Mert ilyen én még nem láttam és már itt is van a de... akkor azt miért nem lehet?
Csak egy szösszenet, nem vitaindítónak szántam.
-
nagyúr
válasz customer114 #138510 üzenetére
De védem, mert rendpárti vagyok, nem ilyen fotelanarchista, mint Te.
Ingyen végzik a dolgukat, ők maguk fizetik a prémiumot is, vagyis ha úgy tetszik, fizetnek azért, hogy itt dolgozhassanak. -
-
Tothgera30
Ármester
Esetleg a héten Debrecen - Nyíregyháza vonalon nem közlekedik valaki? Egy 12"-es Notebook-ot kellene elhozni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz customer114 #138506 üzenetére
Moderátori pozícióért jár valami?
Megbecsülés, a fórumtagok részéről...
Értem én, hogy mi a célod, de légyszi: ne itt folytasd, vagy ne a moderátorokat b*sztasd, nem érdemlik meg.
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
Autócsere előtt állok.
Hátha érdekel valakit: Opel Astra H (vonóhorog, új nyári és téli garnitúra felnin)
Nagyobb autóra van szükségünk, ezért eladó lett 2008-as Astrám! Facelift, magyarországi forgalombahelyezés, gyári vonóhorog, alufelnin friss Toyo nyárigumi, lemezfelnin Hankook téligumi, gyári normál méretű pótkerék, emelőszettel és vonószemmel, sérülésmentes, rozsda és rohadásmentes, igazolt km-mel, egy vastag kupac számlával az elmúlt bő 4 évről amíg nálam volt és egy másik kupaccal, az előző tulajtól. 2022/06-ig műszaki, 2021. 01-ig Hajdú-Bihar megyei pályamatrica. Használtautó link: https://hwb.hu/ViddazAutom Ha érdekel, írj, vagy hívj!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
rayoliviero
veterán
Debreceni teremgarázsba bérletet lehet venni személyesen azonnal a DV Parking Malomparkban található ügyfélszolgálatán? Netbérletet akartam, de több nap kell mire elfogadják a regisztrációmat. Nekem pedig sürgős lenne.
-
Peti78
őstag
válasz Barthezz2 #138499 üzenetére
Nagyon ideszoktatok Vagy csak jó az informátorotok. Van ám tippem, hogy ki adja le a tippet. Ezért egyébként jár valami jutalom ha szabályszegést jelentek? MOndjuk 10 után egy hónap VIP tagság? Vagy ezt csak a saját lelki békéjük megteremtéséért teszik az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest