Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz fenergie84 #139995 üzenetére
Megoldható ami fontos, hogy a proci "viszonylag" erős legyen. Nem vagyok ebben nagy tudor de érdemes esetleg valamilyen Linux rendszert rátolni és azon tolni a torrentet.
A BITTORRENT topikban lesz aki segít ott jobban képben vannak. A lényeg, hogy ha dedikált gép lesz akkor egy lebutított rendszer is jó sőt lehet nem is kell periféria mert a másik gépedről is rá tudsz nézni vezérelni stb. tehát ez a gép kb.akárhol lehet a lakásban-házban elég ha kap áramot és csatlakozik -vezetékkel - a router-hez.
-
Zsoleszhun
addikt
-
Cs1csó
félisten
válasz kugli #139992 üzenetére
Szerintem akkor a lehetőségek:
- Genius SW-G2.1 1250 18k-ért
- Logitech Z333 2.1 20k
- Logitech Z533 2.1 22k - Edigital-ban személyes átvételre kéred a debreceni boltba akkor még szállítási költség sincs + ez 30k körül is szokott lenni az árukereső szerint -
fenergie84
addikt
Van egy nem használt pc-m.
Arra gondoltam, h lehetne belőle egy torrent, médiaszerver (csak filmek).
Csinált már valaki hasonlót? -
kugli
aktív tag
válasz Cs1csó #139990 üzenetére
Árban 20k körül a teteje. Telefonról is vezetékes csatival,bluetooth kapcsolat szerintem sokat ront a hangzáson,teljesítményen. Illetve nincs is rá igény itthon.Kb egy 4x5 szobában lesz használva,szőnyeg padlózat sok bútor, sajnos zsúfolt a hely. Disco,trance,hause kategóriát fog megszólaltatni,és a gagyi dobozhangtól egy-két fokkal szebben. Tudom,ez is olyan mint pl az informatika,minél jobb annál drágább,határ a csillagos ég. Az lenne a jó ha ki is tudnám próbálni valahol.
Köszönöm a tippeket!
-
Salex1
őstag
válasz Stylewars_kp #139988 üzenetére
Ott már kérdeztem és nem volt, csak díszpárna huzat. Ez novemberben volt, lehet akkor nem volt.
-
Cs1csó
félisten
válasz kugli #139989 üzenetére
Mennyit szánnál rá? A telefonnal való használatot úgy értetted, hogy "vezeték nélkül"?
Általános használatra sima sztereo rendszert ajánlanék de ha fontos a mély és inkább diszkó zenére lenne akkor el lehet nézni a 2.1-es cuccokat.
Amit én ajánlok a Genius SW-G2 család: [link] [link] [link] alapvetően mindhárom ugyanazt tudja csak teljesítményben van köztük különbség, ahogy nézem az elsőt és a harmadikat ajánlom inkább a középső nem elég erős ellenben elég drága az ára már ott van mint a harmadik, ami pedig jóval erősebb. Ami külön jó, hogy van külön kezelőszerve tehát az asztalról tudod vezérelni: ki-be kapcsolni, hangerőt, mély, magas hangokat állítani.
Nekem volt ilyenem még most is megvan de odaadtam egy ismerősnek. Nekem már elég egy 2.0-ás aminek szebb a hangzása (szebb magas és középmagas hangok de a mély az gyengébb már nincs akkora igényem rá)[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Audio témában szeretnék tanácsot kérni. Olyan hangszóró szettet szeretnék amit laptophoz csatlakoztatok és ennyi. Trance,enyhébb hause,disco zenék "átadása" lenne a lényeg. Vezetékes csatlakozási lehetőség mindenképp kellene,telefonról is használnám. 2.1 hangszóró szettet gondoltam,ami képes aránylag szép mély hangokat is kiadni. Valami alternatívát kiindulásnak? Esetleg márka mit kerüljek mindenképp,milyen technikai paraméterek alapján ami min legalább legyen meg stb...
Köszönöm szépen! -
Salex1
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni kispárna huzatot (35x45cm) magában?
-
bagyulajuve
addikt
Ez eladó lenne, egyben
Alaplap: Gigabyte B85-HD3
Processzor: i5-4590
Processzor hűtő: Alpenföhn Ben Nevis
Ram: 24 Gb (2x8Gb + 2x4Gb) HyperX Fury RAM 1600 CL10 dual channel (kék)40k
Resistencia eterna
-
7Sony7
addikt
Cserélt már valaki 0,5 ös szobatermosztátot 0,2 fokosra?
Mik a tapasztalatok?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
hentes555
senior tag
válasz zsolti1debre #139976 üzenetére
Nem cigarettázok, alkoholt akartam inni.
Egyébként köszi mindenkinek az ötlelteket, sikerült a dolog."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
DrBubo77
veterán
Ezzel én is egyetértek, nem is szívom.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Cs1csó
félisten
+1 ritka ronda egy szokás.
-
wwhy
veterán
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan dohányboltról ami nyitva van ma?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
nagyúr
válasz HANDO88 #139961 üzenetére
Én segíteni próbáltam Neked, nem rontani a helyzeten, de teljesen érthető, hogy feszült vagy. Az aszpirint azért írtam, mert fontos a vérhígító hatása miatt, a kiszáradást is csökkenti. Ha a felírt gyógyszert nem tudod beszerezni, helyettesítő gyógyszernek lenni kéne, és van olyan vérhígító injekció, amit házilag be lehet adni orvos nélkül (én adtam be ilyet anyámnak műtét után és túlélte).
Majd írd meg, hogy mik a fejlemények![ Szerkesztve ]
-
-
DrBubo77
veterán
válasz mezis #139965 üzenetére
A kijövő mentős a PCR teszt előtt jelenleg milyen tesztet végez?
Nálunk volt kint, mindkettőhöz az orrnyálkahártyáról vett mintát. Mondta, hogy ha az első pozitív, akkor végzett és karantén van. Negatív lett, így levették a PCR-hez is a mintát.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
HANDO88
senior tag
válasz Aryes #139960 üzenetére
Ember 50 fölött vagyunk, ezért fizettem egész életemben hogy ezt kapjam?
Egy doboz cigi volt csak a félóra amig a mentő a kapu előtt állt. 30 éve életem párja.
Alapon agressziv emberke vagyok,kár és veszélyes meglépni a küszöböt.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
nagyúr
válasz HANDO88 #139957 üzenetére
Jobbulást neki! Hidd el, hogy így jártatok jobban, hogy elküldték haza, tekintve, hogy a Covidos betegek túlnyomó többsége nem a Covidba hal bele a kórházba, hanem az ellátásba.
Vegyél aszpirint, az jó a láz, a kiszáradás és a vérrögök ellen is, mert vérhígító hatású.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HANDO88 #139957 üzenetére
Kolleganőm teljesen hasonló tüneteket produkált, mint egy COVID-os.
4 x vettek tőle mintát, és mind a 4 negatív lett.
Egyszerűen influenzát kapott el.A ti esetetek azért másabb, bár nem tudom milyen diagnózist állítottak fel, aminek a gyógyításához véralvadásgátló szükségeltetik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HANDO88
senior tag
Meg kell hogy osszam különben beleőrülök.
Feleségem több mint egy hete covid gyanús tünetekkel fekszik itthon,telefonon keresztül gyógyitották,ma végre hajlandó volt a mentő elvinni félig kiszáradt állapotban,félig eszméletlenül.Gyors teszt negativ,kórházi teszt negativ. Ezek után kidobták a kórházból és 12 adag véralvadásgátló injekciót irtak fel valamint olyan injekciót ami nem kapható a megyében és csak doki adhatja be. 2020 12 25. El kezdtem olvasgatni a Koran-t[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
-
bul07
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek 🎅
Kijöttem dolgozni és míg pakolásztam meg begyújtottam háttérben ment a Mamma Mia! film(szeretem na meg az ABBA dalok is jók)
De mikkor a film az Abba - Super Trouper dalához ér a vérnyomásom kezd 200fellé kúszni
Mert a feliratozásnál úgy van fordítva hogy
Tonight the super trouper beams are gonna blind me
Ma este a szupercsapat fényi el fognak vakítaniVagy valami hasonló, de a lényeg az hogy a super trouper-t a kedves feliratozó szupercsapatnak fordította, de végig amíg megy a dal addig minden egyes super trouper-t szupercsapatnak fordít.
De most komolyan nem érezte a szerző hogy valami nem stimmel.
Helyesen amúgy
Ma este a Super Trooper fénycsóvái el fognak vakítaniUgye a super trouper az egy reflektor megnevezés, a fent linkelt videóklip is azzal kezdődik hogy a körszakállas csávó a Super Trooper reflektort elfordítja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Fricu
tag
Az érdem az én szegény nagymamámé.
Ő mondta, emlékszem baromira meg voltam sértődve. Pedig igaza volt.
A fiatalabbak higgyenek nekem. 3 saját csemete, most már 3 unoka.
Ez a jobb.
Nincs rettegés: Jó kaját adtam neki? Mikor esik le a hintáról? Mitől fáj a pocija? stb.
Ha elesik az unoka, hát letörölgetem, azt mehetsz játszani.
Az anyja meg már műtőt vizionál (pedig orvos, de a saját gyerek más, akkor leblokkol, mint bármelyik nő).
Emlékszem, hogy félévesen rettegtem az első délutántól, amikor egyedül vigyáztam a jányra (az elsőre). Ma két hetesen vigyáztam a picire, míg az anyjáék az orvosnál voltak. No para.
Fricu
-
Calogero
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
Zola007
veterán
Boldog, Békés Karácsonyt minden PH tagnak és családnak!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
-
dewil666
őstag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Cs1csó
félisten
válasz Aryes #139943 üzenetére
Ne röhögj, kapható ez a szürke pulóver ugyanazzal a felirattal: 25$ az Amazon-ról.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Fricu
tag
Eneloop AAA és esetleg AA-s akksit keresek. 8-8 darabos bliszter is jöhet.
Vettem itt a fórumon pár éve - hátha most is kerül eladó.
Akár még ma, akár a két ünnep közt.
PrivibenFricu
-
Zola007
veterán
kamionfelszereles.hu
oldalról rendelek jövő héten
ha valaki társulna, írjonMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
válasz Cs1csó #139929 üzenetére
Gyógyszert szedek, kivéve mikor rám jön az ivó roham.
A nyugdijamat úgysem lesz aki megkeresse , igy inkább megpróbálom jól érezni magam amig itt vagyok .Bár ez egyre nehezebb.hdanesz BLM-es körökben menő a lapos tv.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz hdanesz #139931 üzenetére
A tv-ket esetleg neki is felajánlhatod: [link]
"A felajánló számára már felesleges, de mások számára még megfelelő, hozzánk eljuttatott működő vagy működésképtelen elektronikai eszközök, főként televíziók átnézés és javítás után magyarországi egészségügyi Intézményekbe való adományként történő eljuttatása."Itt egy videó is vele: [link]
Ezt nem igazán gondoltam át. Nem valószínű, hogy Kerepesig elvinnéd, hogy átadd.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
-
Cs1csó
félisten
válasz HANDO88 #139926 üzenetére
A hypertonia nem játék "néma halál"-nak is hívják.
- gyógyszerszedés
- súly leadás ha van
- rendszeres mozgás - tartós pulzusemelés pl. bicikli könnyebb súlyzózás több ismétlésszám
- minden ami finom mellőzése: zsíros, fűszeres, cukros ételek, italok mellőzése
- figyelni a folyadékbevitelre: rendszeres rutinszerű víz ivás.a "kis" cukrot akár vissza is lehet fordítani.
[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
válasz elfelejtette #139923 üzenetére
Az idén mi is kilábaltunk a devizából, pezsgőt bontottunk az asszonnyal.
A gyerekek kirepültek,de sok jóra már nem számitok.
220-as vérnyomással mértek be,meg van egy kis cukor is.Kocsmák zárva,motor már csak ETZ 250. Már a béka seggét sem látom.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
elfelejtette
veterán
válasz mezis #139921 üzenetére
Miért ti mire vártok? Az idei év után száradjon le a kezem, ha az új évre koccintok szilveszterkor...
HANDO88: Semmi, isteni éven vagyunk túl, élvezzük, hogy április óta sokmindenre van pénzünk így, hogy nem kell hitelt fizetni.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Közeledik a karácsony. Ha ajándékba/ingyen elvihetőként szeretnék valamit adni, akkor is kell HA-s hirdetés? Vagy ilyen esetben elég csak a hozzászólás itt?
4-5 éves, jó állapotú műszaki cikkekről van szó, szeretném ha jó helyre kerülnének. -
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
A villanyírógép tényleg ritkán használt eszköz, személy szerint nem is ismerek olyan embert, aki villákat szokott nyírni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Avela40
csendes tag
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
Cs1csó
félisten
válasz bagyulajuve #139911 üzenetére
Rendesen olvastam de miért akar krokodilokat emelgetni
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
tudna valaki kölcsönadni egy krokodil emelőt?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
stb123
tag
Halihó!
Eladó telefon! -
Stylewars_kp
őstag
válasz Zsoleszhun #139903 üzenetére
és max 3db/előfizu.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
GIJoe
addikt
Ha 29.én 2 ünnep közt szeretnék 1 pendrive-ot szerezni, tudtok vmi helyi forrást rá?
márka mind1, méret számít... -
HANDO88
senior tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Használ itt valaki Telekomos kábel tv-t? Az érdekelne, ha több tv-én szeretném használni akkor feltétele a tévénkénti beltéri vagy a tv kezeli?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mezis
félisten
Akkor még eccör:
Tudja valaki, hogy ki helyezte, helyeztette ki a Tessedik S. u. játszótere mellé ezt a "Kupakgyűjtő szív"-et ?
Túlcsordulás esete forog fenn. Lehet ismét üríteni!Korábban kaptam egy linket, de ez a gyűjtő nem hozzájuk tartozik.
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest