Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Nem kapkodják el ezt a
boxshow meccset, azt hittem, munka közben nézhetem, de már hazaértem.
Remélem 8-ig vége lesz, akkor indulok a másik melóba#?*@&!
-
pomorski
őstag
Köszi a válaszokat a Tiszafüred-Karcag útvonallal kapcsolatban!
-
bobace
addikt
-
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
Járt valaki mostanában a Tiszafüred-Karcag útvonalon? -Ha igen, akkor érdekelne, hogy az döcög-e még? (Legutóbb pár éve mentem rajta kocsival és annyira kátyús volt, hogy az út során többször arra gondoltam, hogy vissza kéne fordulni és Debrecen felé kerülni a 33-as úton /óriási kerülővel/).
Köszi
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Szerdára kellene egy "néger" melózni. Tud valaki valakit? Egy napra. Első emeletről kellene lehordani a törmeléket a konténerbe.
Aki eddig volt annak büdös lett a meló."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenben milyen mobiltelefon szervízt ajánlotok ami megbízható és jó áron dolgoznak?
Egy jack aljzat cseréről lenne szó konkrétan.
-
Peti78
őstag
válasz customer114 #107874 üzenetére
Nem
(#107875) zeon.hu NIncs, mindenki Digis. Streamelhetnéd nekem
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
func93
senior tag
Akinek esetleg iPhone 7 Plus-a van, és egy csokiért cserébe kell neki egy tok, az írjon. Ebayről rendeltem, most jött meg, csak már másik telefonom van. [link]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Peti78
őstag
Tehát stream lesz vajon? Esetleg valaki nem streamelné otthonról? Fizetek érte 500 forintot
-
lappy
őstag
válasz customer114 #107870 üzenetére
Amúgy igen de ez a gála kezdete és olvastam olyat hogy a nagy összecsapásra nagyjából 4.30 órától kerül sor
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Peti78
őstag
Tud valaki streamet a méjvetör mekgregor meccshez?
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #107865 üzenetére
Zola007 Köszi,én is eléggé. Az elmúlt pár hónapban nem is a munkahely elvesztése volt a legrosszabb dolog (sajnos) . De már alakulnak-rendeződnek a dolgok Remélem munkám is lesz nemsokára!
Irmscher 353 Köszönöm!
-
Irmscher 353
aktív tag
Némiképp illeszkedik az előző két hozzászóláshoz:
A Franco Trade-be keresnek munkatársakat, eladói munkakörbe.
Részleteket nem tudok, csak annyit, hogy 2 "műszakos" a munkarendjük.További infót a cégtől kérjetek, én is csak úgy láttam a hirdetésüket, hogy tegnap ott vásároltunk.
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #107863 üzenetére
sajnálom hogy így alakult
A szálat megragadva kérdezném, hogy ismer-e valaki fejvadász vagy karrier-tanácsadót, aki rálát valósan az aktuális piacra informatika/üzemeltetés területén?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy szabad e,de megkérdezem! Max törlik.
Munkanélküli lettem.Elsősorban valami sofőri állást keresek,kisautóra,dobozos furgonra,esetleg ponyvás 3.5t-ás autóra. Külföldi munka is érdekel,ha létezik valami fix körfuvaros állás,és nem hetekig kell kint tartózkodni. Legutóbbi hosszútávú ilyen munkahelyemen vérmintákat szállítottam ausztriába,fix címekről,fix helyre kisautóval. Valami hasonlót keresek elsődlegesen.
Ha valaki esetleg tud tippet,rendelkezik ismeretséggel (hol érdemes szétnézni) kérem ossza meg velem!
Nagyon köszönöm! -
törölt tag
válasz Atomantiii #107860 üzenetére
Mondtam én, hogy ők nem üzletelnek listákkal?
Van az a rész, amit kipipálsz, hogy fogadsz hírlevelet, és "esetleg" harmadik félnek is átadják az adataid.... Elég ha a rabszolga x éve nem jól pipálta be ezt, vagy egy tokot veszel most. Most lehet inni a levét akár nem publikus szám mellett is.
Szerk.
Esetleg megtudhatták mlm adatgyűjtésből, amikor felhív a régi ismerős "az" ajánlattal, de neked nem kell, és rögzítve vagy az mlm rendszerben. Vagy megkeresnek valakit, és búcsúzónak adj meg 5 kontaktot....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zolikaDB #107843 üzenetére
Ha nem is feltöltőkártyás, hanem előfizetéses, de hűség nélkül vásárolható a Telenor Hello Data Start, havi 5990Ft, korlátlan adattal, 150 mega (2/2garantált sebességgel) elvben minden korlát nélkül.
[link]Én most ezt fontolgatom, mert lejárt a vodás vackom és vissza is lett mondva. Egy apróság van vele, a simnek telefonban kell lennie, és havonta minimum 1db hívást kell kezdeményezni róla.
-
törölt tag
válasz Atomantiii #107800 üzenetére
Gyakorlatilag komplett profil listákat adnak-vesznek az ilyennel foglalkozó direkt marketing cégek.
Nem kell megadnod, az Eon részére semmit. Lehet valamelyik webshop, áruházlánc, stb adta ki a telefonszámod. -
Calogero
addikt
Debrecenben hol érdemes forgószéket venni?
-
pomorski
őstag
válasz Irmscher 353 #107854 üzenetére
Hangszigeteléshez kell?
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #107854 üzenetére
tálca volt egy csomó
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #107852 üzenetére
b.szki, 2 hete tettünk ki a szelektivbe vagy 150-et
tudok egy srácot, akinek szokott sok lenni fölösbe, megirtam priviben[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Hol kapnék a városban 30db-os tojástartót?/tálcát?
Több darabot is? (20+ db) -
zeon.hu
nagyúr
válasz customer114 #107844 üzenetére
Iqpro - 4GB - 1575Ft
Ha elfogy, csak lassítanak!
(Telenor hálót használ. Korlátlan is van, 4362Ft)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
ha valakinek érdekes lehet mai nap folyamán, akkor eladó jelképes áron, ha nem akkor megy vidékre nagyszülőkhöz:
akvárium (60l) (mindenestől: vastag üvegfalú akvárium, szűrő, hőmérő, fűtőszál, háttér, kavicsok, díszek, fény, minden). 10 ezer magyar forint
Üdv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #107844 üzenetére
blue net extra +BLUENETEXTRA kicsit drágábbra jön ki, de ha nem használod el az 1 gigát minden hónapban, akkor elég és 30 nap után lejár, nem indul újból, így lehet vele kicsit játszani, hogy ne húzza le az 1200-at minden hónapban
-
zolikaDB
veterán
Akkor melyik szolgáltatónál lehet kártyás csomagban a legtöbb nethez jutni a legolcsóbban?
Mert tegyük fel, a delikvens nem telefonálgat, feltölti havonta X összegért a kártyát, és netezik, sőt a hanghívásokat is inkább Viberen bonyolítja.
Főleg, hogyha jól értelmeztem, a T-mobile is vmi olyasmit csinál már, h a hanghívások adatkapcsolaton keresztül működnek. (jó, vannak alapfeltételei, ez tény: [link]) -
birq
tag
Egy ideje én az összes flottás számomat átraktam dominosra. Teljesen jó a percdíj, főleg hogy nem nagyon telefonálok. Netből pedig 4ezerért van 4 giga amit nem kell felhasználni 1 hónapon belül. A flottával mindig az volt a nyűgöm hogy a 2000ft havidíjat se beszéltük le, a net meg vagy kevés volt vagy annak is bent ragadt a fele hó végén.
üdv: Attila
-
Salex1
őstag
válasz HUTCHDB #107838 üzenetére
Nekünk a flottában (Telekom) jól átalakítottak valamit. Az asszonynak 200MB-os nete van, ami elég kevés. Most néztem, hogy lehetne megnövelni. És már nem lehet rendelni ezt a 200MB-os csomagot, és elvileg a legkisebb businessXL, ami 9xxxFt, vagy ha nem lenne elég akkor van a duplájáért XXL csomag.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mikulásbá #107830 üzenetére
A flotta a felesegem munkahelyi flottaja lesz szeptember 1-tol.
Ebbe nem lehet kulsoskent csatlakozni.(#107831) hcs57!
Mar neztem, de osszessegeben kedvezobb a felesegem flottaja.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
tsyl
aktív tag
válasz Salex1 #107818 üzenetére
Lidl-vel kapcsolatban +1
Jómagam tavasszal szerettem volna a Lidl által forgalmazott magasnyomású mosót venni. Sehol nem volt az országba, de Szlovákiába éppen akciósan árulták.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy segítsenek már, mert mi van ha megveszem külföldről és ne tán elromlik, vihetem e idehaza a szervizbe.
Bár nemleges volt a válasz, de a hölgy nagyon segítőkész volt, sőt megadta annak a szerviznek az elérhetőségét ahol javítják ezt a gépezetet azzal, hogy beszéljek velük, hátha van alternatíva.
A szerviz előtt is le a kalappal, mert elmondta őszintén az emberke a vonal túlsó végén, hogy az a nagy igazság, a gyakorlatilag nem folyik náluk komolyabb javítás. Ha garanciás még akkor a legtöbb esetben visszaküldik a gyártónak a hibás eszközt és újat adnak helyette. Garancián túl is ez a gyakorlat csak ugye az zsebbenyúlósabb. Végül is az a lényeg -azt javasolták ők is-, hogy mindenféleképpen itthon vegyem meg, használjam nyugodtan hiszen három évig bármi történik vele, nem lesz gond. Sőt megsúgta, hogy tudomása szerint pár hét múlva lesz Magyarországon is újra a polcokon...így is lett...megvettem...
...azért nagyon jó érzés, hogy itt tényleg normálisan foglalkoznak az ügyféllel.[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
Salex1
őstag
Lehet valahol találni használt, de megkímélt (közel új állapotú) 28"- 29"-os városi kerót Debrecenben? A hirdetéseket már megnéztem, de szinte nincs, én meg ráadásul válogatós vagyok.
Jó felszereltség és tárcsafék szükséges rá. -
bul07
nagyúr
válasz HUTCHDB #107826 üzenetére
Ez jó ajánlat, ha kérhetsz még módosítást akkor próbáld meg beletetetni a csomagon belüli ingyenes hívást
2-300Ft körül van számonként és akkor egymás között ingyen telefonálás, megéri megpróbálni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HUTCHDB
nagyúr
Elhiszem, hogy vannak gondok, ez is hozzajarulhatott a negativabb ceg megiteleshez.
(#107825) bul07 !
Az onkormanyzati flotta nem mindenki szamara erheto el, es nezegettem a flottas topikot is, de egyik sem az igazi.
Jo lenne maradni amugy a telekomnal, de nem talaltam jo dijcsomagot naluk, amibe be is tudnek lepni.
6 elofizetesunk van, kulonbozo igenyekkel, a net nelkulitol (idos edesanyamnak) a sok beszeden at (felesegemnek) a sok netig (14, 18, es 23 eves gyerekeimnek).Az ajanlat egyebken 1600 ft havi dij, ami lebeszelheto, 10 ft -os, masodperc alapu percdij, es pl. a majdnem korlatlan (de amugy 10 gb-os) net 2500 ft. Es ezek brutto arak!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bul07
nagyúr
Ilyen nincs térerő bármelyik szolgáltatónál lehet
Én tudok olyan falut hogy egy utcában házon belül nincs, kívül alig van térerő, Telekom hálózatonÉs mifelénk a Telekom nem áll a helyzet magaslatán, ez évben meg múlt évben nem egyszer volt olyan hogy nem lehetett hívást indítani, és fogadni is alig, volt hogy két napig
Majd utána folyamatosan zajos volt a vonal meg mintha barlangból beszéltek volna
Torony hiba, mert ahogy ugrott egy másikra megszűnt a hiba(#107820) HUTCHDB
Amúgy a Telekom is tud jó céges folotát ajánlani, ha akar
Én önkormányzatos flottában vagyok 2200Ft havonta, korlátlan hívás/sms bármely hálózatba, és 1GB nettVan hogy édesapámmal telefonálunk elfelejtem letenni-ő is, és él a vonal, legtöbb valami 150perc volt mikkor észrevettem
Flottás fórumrészbe néz be van egy két igen pofás ajánlat
Én lehet tavaszal rámegyek a IQ adat simre majd 5e Ft-ért korlátlan nett sim, jelenleg vodás nett sim-em van de röhej lett a csomagjaik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
wwhy
veterán
válasz HUTCHDB #107820 üzenetére
Ha nem mész vidékre, akkor jó lehet. A végeken annyira nincs térereje, hogy tiszta Macskajaj fíling: lehet öntözni/pisálni a karóra. Személyes tapasztalat: Tyukodon a főutcáról nem tudod hívni a 2-3 házzal odébb lakó szomszédot, és a nemtisztelt Telenyomor csak széttárja a nemlétező karját (lassan 4 éve), mondván, hogy menjek másik cellába (!) Ezért kellett kilépnem a DPI flottából, és vagyok most telekomos (Pannon-Voda-Telenor-T-kom)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tahepa
senior tag
válasz HUTCHDB #107820 üzenetére
~ egy éve van ITS flottás (Telenor) csomagunk család+ haver és több éve van céges flottás Telekom-os csomagom. A Telenor-os számom mindig elérhető a 4G nettel és az ezzel együtt használt Telekomos számon rendszeres a szolgáltatás kimaradás (nem csak nálam hanem a kollégáknál is)
Eddig nekem a Telenor (ITS) a nyerő és a Telekomos csak kényszerűségből van használva.
Előtte én is csak negatív dolgokat hallottam a Telenorról de kellemesen csalódtam. -
HUTCHDB
nagyúr
Gondolkodom telefonszolgáltató váltáson.
Kaptunk egy dolgozói flotta ajánlatot a telenortól, ami szinte visszautasíthatatlan. (Havi szinten, kb. 10-15e ft lenne a telefonszámla csökkenés.)
Annak idején (divatosan: anno) kb. 1995 magasságában voltam pannon gsm-es, kb. 1 évig (ha jól emlékszem hűség miatt) de mivel több helyen nem volt térerő, váltottam, így azóta westel ->t-mobile->telekomos vagyok, vagyunk.
A telekommal, mint céggel semmi gondunk, minden korrekt, és a szolgáltatás minősége is hibátlan.
A köztudatban lévő telenor presztizs nem cseng valami jól (nem tudom egyébként miért) így kicsit szkeptikus vagyok velük szemben.
Akinek van régebb óta előfizetése náluk, vagy esetleg összehasonlítása más szolgáltatóval, így véleménye is e téren, azt köszönettel venném." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Salex1
őstag
Pozitív tapasztalatomat szeretném megosztani veletek: Van egy LIDL-ös morzsaporszívónk, ami egyszer csak nem kapcsolt be. 3 év gari van rá, kb. fél évnél járunk belőle. Írtam egy mail-t a megadott címre, hétfőn. Fel is hívtak, kedden jött érte a futár...ma meg vissza is kaptam egy új készüléket szintén futárral.
Lehet, hogy a porszívó nem túl jó minőségű, ha ilyen hamar elromlik, de az ügyintézés kap egy nagy 5-öst! -
sirály69
őstag
Tetőzsindelylemez van valakinek elfekvőben? 40 cm széles csík kellene....
Szerver Hosting Debrecenben
-
Fricu
tag
válasz Atomantiii #107794 üzenetére
Nem akart utalást, biztosítós.
Ezek a szemetek adják veszik a címlistákat.Fricu
-
stb123
tag
Keresek 32 gigás micro sd-t. Cserébe tudok adni egy 16 gigás kingstont, és némi kp-t.
-
Zola007
veterán
válasz bhonti #107808 üzenetére
Engem sem, de ha ebből él és éppen ráérek (mondjuk főzés közben), akkor felőlem hadd mondja.
A szórólapostól is elveszem a papírt és a reklámújság-terjesztőt is beengedjük a lépcsőházba, mert nekik is meg kell élni valamiből.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #107761 üzenetére
köszi a felbujtást, hirtelen felindulásból benyomtam az 500-at 300 alá
-
seadrone
őstag
ehhez a felveszem-e mizériához anniyt, hogy dualsimes teló jó megoldás lehet
egyik sim saját szám
msáik sim apróhirdetéseknek egy feltöltőkártyás, ha nem akarod, hogy csörögjön, lekapcsolod -
Zola007
veterán
válasz mghltm #107798 üzenetére
Én hazudni nem szeretek, mindig megmondom, hogy
Nem veszek reklám és megkeresés alapján semmit. Amennyiben a fizetését a beszélgetési idő után kapja, akkor meghallgatom szívesen ÉS úgy nem veszek semmit, de ha jutalék alapú, akkor ne raboljuk egymás idejét.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz #05304832 #107797 üzenetére
Sok megbízást pedig akkor kap az ember ha jó munkája van.
nem feltétlen
csak annyit mondok: körbetartozásAki pedig most megy el itthonról
nem most megy el, hanem folyamatosan ingázik
több évet kint, aztán a család hiánya miatt megpróbálja újra itt...vagy megy vagy semMunka itthon is van, meg is fizetik--azért fizetik meg, mert kevés a szaki.vagy a jó szaki
de ez a megfizetés is viszonylagos. lásd minden évben a balatoni vendéglátóhelyen örökös sírásátszóval nem feltétlen fekete-fehér ez az egész
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
válasz #05304832 #107797 üzenetére
Ez nem ennyire egyszerű. Mint az a döntés sem, hogy az ember itthagyja a kiskakas(ok) dombocskáját. Gondolom a "balfék" kifejezést azokra az iparosokra értetted, akik nem boldogulnak itthon. Még az ő esetükben sem gondolom, hogy ez a jelző helyénvaló lenne. "Kapcsolati tőke" sok más helyen szinte egyáltalán nem létezik. Talán ezért is vonzóbbak azok az országok, ahol ez nincs, mert ha azért vesznek fel, amit tudsz talán ez több önbecsülést ad.
Ha viszont belegondolok abba, hogy amíg ezt a hsz-t megírtam, megtanulhattam volna 20 idegen szót akkor rögtön elszégyellem magam. Sok felesleges dolog helyett az ember értelmesebb dolgokkal is tölthetné az idejét, amivel előrébb juthatna. -
tsyl
aktív tag
18 éve a PH-n....
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #107796 üzenetére
Ott 5 másodperc után elköszönsz és kész.
Hogy vezetékes vagy mobilszám pedig nem mérvadó. Legutóbb borotva ajánlattal hívtak mobil számról, szerintem csak véletlen alapon próbálkoznak.Szokott keresni nem mentett számról futár, ügyfélszolgálat, webáruház, PH tag, jofogas érdeklődő vegyesen mindenféle körzetből / szolgáltatótól.
Ha minden számot kinyomnék, ami nincs elmentve, az már elég sok kiadást/bevételkiesést vagy problémát generált volna közvetve.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz mghltm #107798 üzenetére
Másik jó duma, ha bemondják, hogy a beszélgetést rögzítik, akkor közlöd, hogy nem járulsz hozzá. Erre le kell tenniük.
Vagy, te mondod be, hogy a beszélgetést rögzíted. Akkor meg ő fogja letenni
Vagy, fel sem veszed, ez a legjobb.A szívás csak, ha van valakinek olyan ismerőse, aki szokott ilyen számról hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest